Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-21, 16:03   #3061
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Pipsonku Skarbula duużo zdróweczka dla Ciebie też Cie mocno ściskam i życzę aby wszystko się poukładało i wracaj do nas jak najszybciej

Posiedziałam 4 godziny z olejami na łubie, a teraz siedzę z maską bingo workiem foliowym i czapką zimową z godzinkę potrzymam i zmywam

Mureczko kochana co u Ciebie? Jak maturki? jesteś już po? pisz do nas częściej
Heroine uuu nie dobrze jak pogoda pokrzyżowała zakupowe plany co miałaś zamiar fajnego kupić chwal się

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2013-05-21 o 16:36
meeedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 16:15   #3062
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Pipson, brzmi poważnie Zdrówka w takim razie Kochana!

Like a women, dziś przeglądałam Twoje focisze. Jeju jaką Ty masz figurę

Heroine, u mnie też pewnie zaraz lało. Dziś cały dzień było słonecznie ale dość zimno (brzmi dziwnie ale jednak). Z tego wyniknie coś niedobrego Coś miałaś upatrzonego na sklepach może?

Medzik, słyszałam dużo dobrego o tych maskach BingoSpa. U mnie bez problemu można je dostać ale coś mnie zawsze powstrzymywało.

A ktoś tu pytał o moją maskę bananową. Mam tą: http://allegro.pl/v-laboratories-bio...075360862.html Tak jak pisałam - na początku była ok, ale szybko zauważyłam że jednak oszukuje włosy. No nie wiem..ale nawet jak u mamy raz nałożę placentę to włosy są zupełnie inne. Dlatego wykańczam ją jak najszybciej i zmieniam na inną.

Wiecie co...Wlazłam dziś na wagę i załamka. 52,7kg Tak, wiem, że to tylko liczba, że może przesadzam...ale...no ale. Rozum mówi: wyluzuj, to jeszcze o niczym nie świadczy, a bały swoje widzą
A jeszcze wcześniej wzięłam sobie po kawałeczku ciach które mamy z tej komunii Kończę ze słodyczami! Muszę się ogarnąć bo jak sobie pofolguję to później będzie płacz gdy przyjdzie kupić kiecę na wrzesień i w ogóle w spodnie wejść, nie mówiąc już o kostiumie kąpielowym. Robię suwaczek żeby mnie motywował i żebym tą wagę widziała

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-05-21 o 16:27
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 16:29   #3063
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine uuu nie dobrze jak pogoda pokrzyżowała zakupowe plany co miałaś zamiar fajnego kupić chwal się
Chciałam się rozejrzeć za sukienkami, bo w sobotę wesele mam jak zwykle wszystko będę w biegu załatwiać buty też by się przydały i torebka o bieliźnie nie wspomnę no i kosmetyki! Bo pustki w łazience odkąd przyleciałam dobrze, że mam żel pod prysznic i szampon do włosów
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 16:41   #3064
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Like a women, dziś przeglądałam Twoje focisze. Jeju jaką Ty masz figurę
Fenk ju wery macz te foty to jak ważyłam 54kg.teraz waham się miedzy 49/50kg.ale udziska dalej gigantyczne mam i choćbym nie wiadomo jak schudła,to one nadal straszą.
Zazdraszczam Twojej figury,mega nogi i szczupłe uda
Stary 2013-05-21, 16:45   #3065
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine, u mnie też pewnie zaraz lało. Dziś cały dzień było słonecznie ale dość zimno (brzmi dziwnie ale jednak). Z tego wyniknie coś niedobrego Coś miałaś upatrzonego na sklepach może?

Wiecie co...Wlazłam dziś na wagę i załamka. 52,7kg Tak, wiem, że to tylko liczba, że może przesadzam...ale...no ale. Rozum mówi: wyluzuj, to jeszcze o niczym nie świadczy, a bały swoje widzą
A jeszcze wcześniej wzięłam sobie po kawałeczku ciach które mamy z tej komunii Kończę ze słodyczami! Muszę się ogarnąć bo jak sobie pofolguję to później będzie płacz gdy przyjdzie kupić kiecę na wrzesień i w ogóle w spodnie wejść, nie mówiąc już o kostiumie kąpielowym. Robię suwaczek żeby mnie motywował i żebym tą wagę widziała
Nienawidzę deszczu
Dopiero miałam się rozglądać u mnie jest mało sklepów z ciuchami także szybko można obskoczyć za to w czwartek bądź piątek jadę do większego miasta to może coś wyhaczę i mam w pogodę

Kochana, patrząc na to ile Ty masz wzrostu to waga no i zdjęcia na blogu nie kłamią wyglądasz bosko i te 2-3 kg to naprawdę Ci nie zaszkodzą. No ale rozumiem... kobieta zawsze coś znajdzie u siebie i coś jej będzie przeszkadzać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-05-21, 16:57   #3066
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
A ktoś tu pytał o moją maskę bananową. Mam tą: http://allegro.pl/v-laboratories-bio...075360862.html Tak jak pisałam - na początku była ok, ale szybko zauważyłam że jednak oszukuje włosy. No nie wiem..ale nawet jak u mamy raz nałożę placentę to włosy są zupełnie inne. Dlatego wykańczam ją jak najszybciej i zmieniam na inną.

Nie znalazlam skladu, ale opakowanie wyglada na takie ''silikonowe''. najprawdopodobniej nic ciekawego. Bingo sa bajeczne (kocham ta z shea i algami) i nie maja silikonow.
Ile ty masz wzrostu? 160?

Ja mialam dzis nerwowke calkowita - jezdzilam z kocica na sterylizacje. Biedulka juz sie wybudzila z narkozy i jest calkiem zamroczona. Oby szybko doszla do siebie.... jeszcze tylko najmlodsza czeka operacja.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:18   #3067
dzaga1989
Zakorzenienie

Like a women, ja to mam tzw. baleronki Ale ja nigdy chyba nie pokocham moich ud i brzuch

Heroine, no właśnie. My baby zawsze sobie coś znajdziemy. Kurde, że faceci mają większy dystans do swojego wyglądu. Z mojego TŻ brata zrobił się taki pączuch i w sumie już dość niekorzystnie wygląda, ale macha na to ręką, choć żonka już zaczyna wirować i krzyczy że mu się sadło wylewa Może u mnie nie jest jeszcze tak poważnie hehe ale jednak już sobie zaczęłam liczyć niedoskonałości

Co do zdjęć na blogu - kurde ale pod ciuchami to zawsze to i owo się schowa, widać mnie tylko z jednej perspektywy i wgl. A jednak już brzuszek lekko dynda, a jak zapinam stanik na ostatni haczyk to widać lekkie fałdki a kiedyś ich nie było

Paulownia, ja właśnie nigdy nie odnajdywałam się na wątkach dla włosomaniaczek bo nigdy nie umiałam analizować składu Hehe. No przejechałam się na tej masce, serio. Koleżanka tak zachwalała, w dodatku kocham wszystko co bananowe, więc się skusiłam. Tania nie była bo płaciłam 20zł. Fajnie że polecasz konkretną Bingo - jest ich tyle że nie wiedziałabym którą wziąć
A wzrostu mam 170cm. Wieeeem, nie powinnam narzekać, wręcz przeciwnie. No aleeee...To nawet nie chodzi o wagę bo waga to pikuś ale o ten brzuszek i uda.
Ile płaciłaś za sterylizację. Ja muszę zabrać kotkę mojej mamy bo jak ma kocięta to je zawsze wynosi i porzuca specjalnie gdy nikt nie patrzy. Dlatego czym prędzej trzeba się za to wziąć.

Coś miałam pisać...A! Przeanalizowałam sobie co tak naprawdę jadam. ZAuważyłam że w moim jadłospisie jest za dużo węgli. Np:
śniad: owsianka (w sumie dobre węgle) z 2 pastylkami słodzika, kawa z pastylką słodzika (o zgrozo )
II śniad: ostatnio to na ogół kanapki (tak z 2-3) - biały chleb
obiad: ryż lub makaron z sosem, mięskiem...zależy
kolacja: też kanapki
I to właśnie dlatego że wcinam tyle węgli mam takie spadki energii w środku dnia. Po prostu mnie rozkłada i jak nie wypiję kawy to padam. Dlatego postanowiłam się przerzucić na: http://authoritynutrition.com/low-ca...plan-and-menu/ Nie wiem jak mi pójdzie, całe szczęście dopuszczają ryż w menu, pomimo że to same węgle. Kurde, nie umiem wyobrazić sobie nie jedzenia chleba, albo jedzenia obiadu bez ziemniaków, makaronu lub tego typu dodatku. Ale coś za coś. Nie wiem natomiast jak jest z kaszą gryczaną którą bardzo lubię....

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-05-21 o 17:22
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:40   #3068
zooska
Zakorzenienie

Ja was podczytuję

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:58   #3069
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Paulownia, ja właśnie nigdy nie odnajdywałam się na wątkach dla włosomaniaczek bo nigdy nie umiałam analizować składu Hehe. No przejechałam się na tej masce, serio. Koleżanka tak zachwalała, w dodatku kocham wszystko co bananowe, więc się skusiłam. Tania nie była bo płaciłam 20zł. Fajnie że polecasz konkretną Bingo - jest ich tyle że nie wiedziałabym którą wziąć
A wzrostu mam 170cm. Wieeeem, nie powinnam narzekać, wręcz przeciwnie. No aleeee...To nawet nie chodzi o wagę bo waga to pikuś ale o ten brzuszek i uda.
Ile płaciłaś za sterylizację. Ja muszę zabrać kotkę mojej mamy bo jak ma kocięta to je zawsze wynosi i porzuca specjalnie gdy nikt nie patrzy. Dlatego czym prędzej trzeba się za to wziąć.
Ja mam 172 cm i na razie miedzy 60-61 kg. Ale marze o 58-57 kg. Jakos balabym sie odchudzac do 55 czy mniej, choc moze i moglabym. Wydaje mi sie, ze to by bylo za malo. Wole trenowac na spalanie tluszczu, robic rzezbe i mierzyc centymetry.
Bingo wiekszosc jest dobra - ja chce jeszcze te drozdzowa wyprobowac.
Nie wiem, ile teraz sterylizacja w Polsce kosztuje. Najstarsza operowali rok temu, jeszcze w Danii mieszkalismy, zaplacilam 1300 dunskich koron, teraz za Triss dalam 1200 szwedzkich (mniej wiecej ta sama kwota) u weterynarza w Malmo. A Maja...zobaczymy. Bo sie zanosi na ponowna przeprowadzke z powrotem do Danii szlag mnie trafia od tego przeprowadzania. Zycie.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 18:31   #3070
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość

Melduje 37 minut wiosel.
Podziwiam Mi cięzko z kanapy się podnieść. I z diata tez do doopy. Cieżko mi się zebrać do ćwiczeń i diety

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Poćwiczyłam 30 minut z nowej płyty Ewki. Zaraz do kąpieli zrobie sobie masaż bańkami i posmaruje nowym żelem anty
następna. mnie nawet perspektywa zbliżającego się lata i pokazywanie ciała nie mobilizuje. Boshe co się ze mną dzieje

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
[
A ja dziś się złamałam swoje majowe wyzwanie- żelki smerfy mnie skusiły cóż stało się, 20 dni to i tak ok a do końca miesiąca jeszcze kilka dni więc mimo upadku trwam dalej
No i brawo.. Nawet jak padneisz podnosisz się i dalej walczysz... Podejrzewam że nawet ze zdwojoną siła znając Ciebie

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Ja jutro jadę z Tż do Międzyzdrojów ale raczej nie będę się opalać, choć może z 5 min wytrzymam

:
Też chcę nad morze!!!! Zazdaszczzam.. Co do opalania rozumiem. JA w zeszłym roku z Chorwacji ledwo muśnięta słońcem wróciłam Cały czas cienia szukałam

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
A jesteś zadowolona z tego żelu ?
JAki żel?? Polecasz?

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Przyjechać do Ciebie i Cię uszczypnąć?

..
Choćby zaraz. w końcu uwierzę, że wróciłaś do nas

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
uwolniłam się,tak tydzień przed umową,bo inaczej albo bym im tyłek złoiła,albo skończyła w psychiatryku Teraz czuje się,jakbym w ogóle dzieci nie miała...
Noooo.. Odpoczynek teraz Ci się należy jak nikomu

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
dziewczyny, u mnie się posypało bardzo ze zdrowiem. Jestem podłamana. Nie wiem, kiedy się to unormuje; teraz postaram się Was popodczytywać "o tyle o ile" z internetu w telefonie. Odezwę się jak tylko będę mogła, ściskam Margotka, Madzię, Coctail, Cindy i wszystkie pozostałe dziewczynki i życzę sobie ujrzeć Wasze spadki jak wrócę!

Trzymaj sie, będzie dobrze!!! ! Co do spadków też chcę chociaż minimalny

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Chciałam się rozejrzeć za sukienkami, bo w sobotę wesele mam jak zwykle wszystko będę w biegu załatwiać buty też by się przydały i torebka o bieliźnie nie wspomnę no i kosmetyki! Bo pustki w łazience odkąd przyleciałam dobrze, że mam żel pod prysznic i szampon do włosów
Wesele powiadasz... Poszalałabym No to biegusiem na zakupki!! Rozeznanie zrób, na pewno upolujesz jakas mega kieckę. Aaaa.. i obiecaj że się pokazesz

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Fenk ju wery macz te foty to jak ważyłam 54kg.teraz waham się miedzy 49/50kg.ale udziska dalej gigantyczne mam i choćbym nie wiadomo jak schudła,to one nadal straszą.
Zazdraszczam Twojej figury,mega nogi i szczupłe uda
No to teraz pewnie niezły z Ciebie przecinak

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ja was podczytuję
Superr!! JEszcze jak wrócisz to już gites będzie!
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 18:35   #3071
czbasia
Zakorzenienie

A ja się odmóżdzam. Ukrytą prawdę oglądam I przyznam się tylko Wam, że wciągnęło mnie,

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Aaaa.. "i planuję zrobić taka miksturę, tylko miętę muszę skołować..
http://www.gotujmy.pl/nalewka-mietow...sy,154538.html
Próbowała może któraś coś podobnego?? ? NA lepsze trawienie będzie jak znalazł
Stary 2013-05-21, 18:41   #3072
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Medzik, słyszałam dużo dobrego o tych maskach BingoSpa. U mnie bez problemu można je dostać ale coś mnie zawsze powstrzymywało.

Ja polecam bingo z glinką Ghassoul dziś drugi raz używałam i jestem zachwycona tak super włoski wygładza mogłabym je cały czas gładzić i dotykać
I to ja pytałam o tą bananową maskę którą miałaś i czytałam o niej u Ciebie na blogu nie znam jej ale słyszałam, że bananowa Scandic jest dobra

A co do Twojej wagi to rozumiem Cię, choć i tak dla mnie wyglądasz idealnie drobniutka i szczuplutka i uda chudziutkie z tego co pamiętam to masz w udzie 48cm?
Cytat:
ooo weselicho się szykuje ja mam dwa w sierpniu, a nie mam pojęcia jaką chcę kieckę
widzę super zakupy się szykują zazdraszczam
Cytat:
Ja was podczytuję
Ty nie podczytuj tylko się udzielaj, bo tęsknie za Tobą i brakuje tu Twoich postów
Stary 2013-05-21, 18:55   #3073
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
A ja się odmóżdzam. Ukrytą prawdę oglądam I przyznam się tylko Wam, że wciągnęło mnie,
Czbasia, też oglądałam!!! )) Ale odcinek. Pierwszy raz specjalnie czekałam po reklamach na kontynuację. Myślałam żę to ten kolega zabijał a to taki wkręt!

Cytat:
Ja polecam bingo z glinką Ghassoul dziś drugi raz używałam i jestem zachwycona tak super włoski wygładza mogłabym je cały czas gładzić i dotykać
I to ja pytałam o tą bananową maskę którą miałaś i czytałam o niej u Ciebie na blogu nie znam jej ale słyszałam, że bananowa Scandic jest dobra

A co do Twojej wagi to rozumiem Cię, choć i tak dla mnie wyglądasz idealnie drobniutka i szczuplutka i uda chudziutkie z tego co pamiętam to masz w udzie 48cm?
Madzia, nie mam pojęcia ile Bo mamie wywiozłam centymetr. Ale na pewno więcej mam! 48 to ja w tamtym roku na wakacjach miałam i wchodziłam bez problemu w spodnie a teraz
To może tej maski powinnam spróbować. No zobaczę co będzie w Teskaczu bo tam Bingo można w Lbn kupić.

Lecę oglądać z małżonem Grę o Tron A potem godzinka rowerka
Stary 2013-05-21, 19:00   #3074
murka04
Zadomowienie

Koniec matur Jestem woooolna
Na angielskim ustnym było świetnie, gościu ze mną żartował i nie było żadnego stresu - zdany na 100%

Teraz mam czas na przygotowania do wyjazdu i na pisanie z Wami

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 19:02   #3075
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Czbasia, też oglądałam!!! )) Ale odcinek. Pierwszy raz specjalnie czekałam po reklamach na kontynuację. Myślałam żę to ten kolega zabijał a to taki wkręt!
Miałam to samo. Prawie jak "Gra" z Douglasem

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Na angielskim ustnym było świetnie, gościu ze mną żartował i nie było żadnego stresu - zdany na 100%

Gratuluję!!! I co?? Nie taki diabeł straszny prawda??
Stary 2013-05-21, 19:10   #3076
murka04
Zadomowienie

basiu no nie taki straszny, ale ile ja nerwów zjadłam przez te matury to moje a i dziękuję

Stary 2013-05-21, 19:12   #3077
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia, nie mam pojęcia ile Bo mamie wywiozłam centymetr. Ale na pewno więcej mam! 48 to ja w tamtym roku na wakacjach miałam i wchodziłam bez problemu w spodnie a teraz
To może tej maski powinnam spróbować. No zobaczę co będzie w Teskaczu bo tam Bingo można w Lbn kupić.

Lecę oglądać z małżonem Grę o Tron A potem godzinka rowerka
ja w życiu nie miałam 48 cm także dla mnie to super wynik nawet z 50cm w udzie jestem zadowolona
Kupuj bingo bo jest mega specjalnie fotkę włosów zrobiłam, żeby pokazać jak pieknie błyszczą i jakie gładkie są
Cytat:

Jeeeaaaa super dumna jestem z Ciebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 102_0201 (2).jpg (66,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 102_0200 (2).jpg (62,5 KB, 28 załadowań)
Stary 2013-05-21, 19:17   #3078
czbasia
Zakorzenienie

Ooooo. i widze Milenka zajrzała Co u Ciebie kochana??
Stary 2013-05-21, 20:24   #3079
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail hm szału nie ma, wiadomo ale ładnie pachnie, skóra miła po nim, jak masujesz to wiadomo jędrniejsza się robi, tylko czasami się roluje ja się przypadkiem za dużo nałoży- jedyny minus.

Mam nadzieje, że rano się nie rozmyślimy bo ja to lubię być nad morzem ale sama podróż/zamieszanie itd to tak średnio
Dokupiłam dzisiaj serum ponoć jest lepsze także zaczynam walke z wiatrakami

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
dziewczyny, u mnie się posypało bardzo ze zdrowiem. Jestem podłamana. Nie wiem, kiedy się to unormuje; teraz postaram się Was popodczytywać "o tyle o ile" z internetu w telefonie. Odezwę się jak tylko będę mogła, ściskam Margotka, Madzię, Coctail, Cindy i wszystkie pozostałe dziewczynki i życzę sobie ujrzeć Wasze spadki jak wrócę!

Heroinko, cieszę się, że juz jesteś, bardzo teskniłyśmy
zdrowiej kochana

Cytat:

JAki żel?? Polecasz?

Zel-krem z nivea goodbye cellulite użyłam dopiero raz wiec co do skuteczności się nie wypowiem
Cytat:

Gratulacje

A ja byłam na zakupach kupiłam sobie sukienke, leginsy do ćwiczeń i dwie pary spodni, bo nie wiem które wybrać zaraz zrobie zdjęcie to mi pomożecie może Rożnią sie tylko kolorem
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 20:41   #3080
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Zel-krem z nivea goodbye cellulite użyłam dopiero raz wiec co do skuteczności się nie wypowiem

A nie ma efektu chłodzącego ani rozgrzewającego??
Stary 2013-05-21, 20:51   #3081
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
A nie ma efektu chłodzącego ani rozgrzewającego??
Nie

Dziewczynki wrzuciłam zdjęcia do albumu doradźcie mi co do spodni i sukienki. W przymierzalni spodnie wydawały mi się fajnie, ale na tych zdjęciach wyglądam jak pulpecik
Stary 2013-05-21, 21:01   #3082
sanderaM
Rozeznanie

No ja już po zajęciach dzisiaj
Coctail sukienka bardzo fajna a spodnie też super ale moim zdaniem uwydatniają Ci biodra . A gdzie je kupiłaś?
Pipson to zdrówka życzę Trzymaj się kochana
Zośka widzę że rozum wrócił Odzywaj się do nas !!!
Murka moje gratulację Wiedziałam że sobie świetnie poradzisz
O mam chyba w domu tą maskę z Bingo ale jakoś jeszcze jej nie próbowałam jak pojadę teraz na weekend to spróbuję :P I chyba mam tą z masłem shea
Dziewczyny a jak nazywa się ten nowy program Chodakowskiej? Jest już dostępny na necie ?
Stary 2013-05-21, 21:13   #3083
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
No ja już po zajęciach dzisiaj
Coctail sukienka bardzo fajna a spodnie też super ale moim zdaniem uwydatniają Ci biodra . A gdzie je kupiłaś?
Pipson to zdrówka życzę Trzymaj się kochana
Zośka widzę że rozum wrócił Odzywaj się do nas !!!
Murka moje gratulację Wiedziałam że sobie świetnie poradzisz
O mam chyba w domu tą maskę z Bingo ale jakoś jeszcze jej nie próbowałam jak pojadę teraz na weekend to spróbuję :P I chyba mam tą z masłem shea
Dziewczyny a jak nazywa się ten nowy program Chodakowskiej? Jest już dostępny na necie ?
Kupiłam w TKmaxx.

A na tej nowe płycie pisz total fitness i ekstra figura wiec nie wiem
Miałam opisać Pauli ćwiczenia więc tak :
jest pięć rund po 3 ćwiczenia napisze jakie mniej więcej pamiętam
wyskoki z kolanem w górze i noga do tyłu, podpór na przedramionach ciało w linii prostej tzw, deska, klęk podparty wyciągnięta prawa ręka i lewa noga i po skosie stykamy pod brzuchem , nogi szeroko i przekładamy prawą noge po skosie za lewą, jaskółka, leżenie na plecach i podnosimy się i ściągamy nogi do klatki piersiowej. To tak mniej więcej co pamiętam ogólnie ćwiczenia na dolne partie według mnie
Stary 2013-05-21, 21:34   #3084
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Co do zdjęć na blogu - kurde ale pod ciuchami to zawsze to i owo się schowa, widać mnie tylko z jednej perspektywy i wgl. A jednak już brzuszek lekko dynda, a jak zapinam stanik na ostatni haczyk to widać lekkie fałdki a kiedyś ich nie było
Dobra dobra wiem, że da się schować pod ciuchami to i owo, ale bez przesady wyglądasz meeeega szczupło, żeby nie powiedzieć chudo brzuszek Ci dynda, a to dobre

Cytat:
Ja was podczytuję
Osz Ty ja tu tęsknię

Cytat:
Choćby zaraz. w końcu uwierzę, że wróciłaś do nas
Wróciłam wróciłam i nie zapowiada się żebym gdzieś wyjeżdżała

Cytat:
Wesele powiadasz... Poszalałabym No to biegusiem na zakupki!! Rozeznanie zrób, na pewno upolujesz jakas mega kieckę. Aaaa.. i obiecaj że się pokazesz
Lubię wesela ale ile to kosztów za sobą niesie a to kiecka, a to buty, a to torebka, jakaś bielizna, fryzura, o prezencie nie wspomnę 1000 zł to mało a następne w czerwcu
Z tym zdjęciem to się zastanowię

Cytat:
ooo weselicho się szykuje ja mam dwa w sierpniu, a nie mam pojęcia jaką chcę kieckę
widzę super zakupy się szykują zazdraszczam
No ja mam w tą sobotę, a potem 22 czerwca, także wesoło i goło w portfelu będzie
Ja też nie mam wizji kiecki mam nadzieję, że coś mi wpadnie w oko w sklepach
A ja sobie nie zazdroszczę przeraża mnie ilość rzeczy, które muszę kupić
Stary 2013-05-21, 21:36   #3085
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

No Mureczka! zdolniacho Ty moja! Gratuluję! teraz zasłużony odpoczynek

Cytat:
specjalnie fotkę włosów zrobiłam, żeby pokazać jak pieknie błyszczą i jakie gładkie są
O jaaaaa jak zwykle padaaaam z zachwytu i jakie długie!

Cytat:
Dziewczynki wrzuciłam zdjęcia do albumu doradźcie mi co do spodni i sukienki. W przymierzalni spodnie wydawały mi się fajnie, ale na tych zdjęciach wyglądam jak pulpecik
Piękna sukienka i ślicznie Ci w niej!
Żaden pulpecik jeśli chodzi o kolor to wzięłabym ten bardziej wyrazisty
Stary 2013-05-21, 21:47   #3086
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra dobra wiem, że da się schować pod ciuchami to i owo, ale bez przesady wyglądasz meeeega szczupło, żeby nie powiedzieć chudo brzuszek Ci dynda, a to dobre

Osz Ty ja tu tęsknię

Wróciłam wróciłam i nie zapowiada się żebym gdzieś wyjeżdżała

Lubię wesela ale ile to kosztów za sobą niesie a to kiecka, a to buty, a to torebka, jakaś bielizna, fryzura, o prezencie nie wspomnę 1000 zł to mało a następne w czerwcu
Z tym zdjęciem to się zastanowię

No ja mam w tą sobotę, a potem 22 czerwca, także wesoło i goło w portfelu będzie
Ja też nie mam wizji kiecki mam nadzieję, że coś mi wpadnie w oko w sklepach
A ja sobie nie zazdroszczę przeraża mnie ilość rzeczy, które muszę kupić
No wydatków nie zazdroszcze. Co do sukienki to mi teraz cos takeigo chodzi po glowie. http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr...damska/11/0/16 tylko pewnie moj ogromny brzuch uwydatni Podobną też w mojito widziałam No nic trzeba sie przejsc po sklepach, obczaic i w koncu zmierzyć
Stary 2013-05-21, 21:53   #3087
murka04
Zadomowienie

Dziękuję wam kochane Strasznie się ciesze że już po wszystkim
Z tej radości siedzę teraz przed kompem i piwko żłopię

madziu ale długie masz te włosy już
heroine wróciła i od razu jaki ruch na wątku super że jesteś
coctail moim zdaniem te bardziej żółte są ładniejsze A co Ty jedne do sklepu oddasz tak? U mnie w sklepach to nie pozwalają tak brać żeby się zastanowić, mendy jedne

Stary 2013-05-21, 21:53   #3088
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail ładna kiecuszka i spodnie też super, ale sama nie wiedziałabym które mam wybrać
Heroine oj tam oj tam, wierzę że poradzisz sobie z tymi zakupami przecież to sama przyjemność
I dziękuję a no włoski rosną sobie powolutku, ale dobrze że w ogóle rosną a jak tam Twoje? mam nadzieję, że już nie prostujesz ? przyznawać się tu szybciutko
Stary 2013-05-21, 21:59   #3089
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
coctail moim zdaniem te bardziej żółte są ładniejsze A co Ty jedne do sklepu oddasz tak? U mnie w sklepach to nie pozwalają tak brać żeby się zastanowić, mendy jedne
No jedne oddam w większości sklepów takich sieciowych można oddać do 14-30 dni
Stary 2013-05-21, 22:04   #3090
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko dziękuję kochana ja bym chciała taka długość jak ma Cocktail, ale to pewnie jeszcze z 2-3 lata minimum zapuszczania przede mną

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Murka też bym się napiła piwa, a nie mam w ogóle jestem przed @ i mam co chwila na 'coś' ochotę Tż kupił mi kinder bueno ( przed ostatnim @ nie było nic słodkiego w domu i Tż pędził ze mną di sklepu, bo byłam zła jak osa i NATYCHMIAST musiałam zjeść coś słodkiego ) zjadłam dziś jedną pałeczkę, a drugą mam na jutro

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości