Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14! - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-23, 12:29   #391
idzia111
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

A ja 1 czerwca jade do Lublina obczaić ostatecznie wózek. Ginek mi pozwolił, ale tak na półleżąc jechac, zeby szyjki nie obciazac.

Bo musze pomierzyć co i jak dokładnie. Znalazłam sklep w Lublinie, w którym jedo fyn 2w1 jest za 1469zł + darmowa wysylka, wiec lepiej jak na all bo przesylke trzeba oplacic. Musze tylko zobaczyc czy w stacjonarnym u nich takie same ceny, bo jak nie to powiem panu ze zamowie na stronie i niech wysylają skoro wola tak. Fotelik duzo lepiej mi wyszlo zamowic w agito, bo tanszy niz na allegro, a w tym sklepie w ktorym jest ten jedo tani to fotelik jest o 70zł drozszy niż ja zapłaciłam.

Na wózek daje dziadzio kaskę i kazał brać nowy jaki nam sie podoba. Dobra, nie narzekam, jak muszę to kupię. Nie chce narazić się dla tescia

Domcia wiem, że mi juz pisałaś o tym wózku z mothercare, ale błagam napisz jeszcze raz jego nazwę i powiedz czy on ma pompowane czy piankowe koła?

Bo jeszcze moge zagadac z przyszłą chrzestną małego i mi zerknie w Krakowie czy jest u nas ten wózek. Juz mi kupiła kocyk z mothercare. A niech dziecię ma i coś lepszego
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:29   #392
kubus puchatek
Rozeznanie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Przyjechał wózek
Rozpakowałam go, ale jest w częściach więc TŻ jak wróci z pracy to go złoży to zrobię zdjęcia
,czekamy na foty
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:31   #393
Myszolka91
Raczkowanie

Hej. Rano bylam u dentysty Bo ta gorna 8 nie moze sie przebic i czasami boli ale oczywiscie nic nie da sie zrobic i musze czekac az Ten zab sam sie przebije
Myszolka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:31   #394
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Ja mądra jestem, bo pracując w przedszkolu ratowałam takimi oddechami 5 letnie dziecko. Udało się. Nie wiem jak to się stało, ale najmłodsza z kadry a tylko ja byłam wstanie działać. Sama siebie nie podejrzewałam, że dałabym radę zachować zimną krew w takiej sytuacji.
Podziwiam, że zachowałaś zimną krew. Mi się zdarzyło kilka "wypadków", ale na szczęście aż taka akcja ratunkowa nie była potrzebna.

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
no i ja się od dłuższego czasu nastanawiam nad wałęczkami...
nie wystarczy waleczek z koca?
choć on miekki, i poduszki też miękkie, a te wałęczki stabilniejsze...
może kupię?
Nam położna polecała robić takie wałeczki z pieluch. Zawinąć i podłożyć.

Cytat:
A tak wogole to podobno cos tam zmienili w dadzie, ulepszyli, idę obczaić fotelik, bo wlasnie kurier dostarczył. Wniósł mi pieknie paczkę do domu, bo duża i powiedział, że wygladam kwitnąco
Miły pan kurier A jak się humor poprawia jak się usłyszy taki komplement

Cytat:
wiesz co ja wychodze z zalozenia, że na dziecko duzo sie wydaje, ciuszki itp. wiec te 28zł mnie nie zbawi. A jak np. zechce wyjsc do toalety, czy w nocy po karmieniu to one sa duzo stabilniejsze niz kocyk. No i dzieci czasami nie chca spac na boku, a trzeba nawet przymuszać, bo główka z tyłu płaska będzie jak non stop na plecach bedzie leżeć. Po za tym czasami dzieci chcą tylko na lewym boku, a wtedy trzeba je delikatnie przekrecic tez na prawy. Ogólnie chodzi zeby czesto zmieniac pozycję, zeby przykurczów nie było. Tylko na boku patrzcie czy uszko nie jest zagiete, bo będzie odstające.
W SR położna mówiła, żeby dość często kłaść dziecko na brzuszku i oczywiście zmieniać mu pozycje. Jak leży na pleckach to też dbać, żeby musiało obracać główkę w obie strony.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:32   #395
magolina
Wtajemniczenie

Z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Przyjechał mój wózek i fotelik ale nie rozpakowywałam bo sa w mega wielkich paczkach więc czekam na Tż, wieczorem zobaczymy w jakim są stanie

A co do mojego bólu, to raczej to nie dziady, bo nie mam problemu z dwojeczką, nic mnie nie boli jak siedzę na kibelku, luz blues jest. A jak leże, siedzę to czuje ból/kłucie i jest tak, że jak Mały mnie pierdyknie zdrowo to ten bol się niemiłosiernie nasila.....zobacze jeszcze ze dwa dni jak nie przejdzie zadzwonię do ginki.

czarowniczko Ty chyba kupowałaś te tuniczki w Lidlu fajne sa???

Cytat:

Ja mądra jestem, bo pracując w przedszkolu ratowałam takimi oddechami 5 letnie dziecko. Udało się. Nie wiem jak to się stało, ale najmłodsza z kadry a tylko ja byłam wstanie działać. Sama siebie nie podejrzewałam, że dałabym radę zachować zimną krew w takiej sytuacji.
za opanowanie.

kocoor super test zrobiłaś u mnie nawet te ,,wybredne" koleżanki kupują pieluszki Dady więc obstawiam, że są dobre
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:33   #396
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:

Domcia wiem, że mi juz pisałaś o tym wózku z mothercare, ale błagam napisz jeszcze raz jego nazwę i powiedz czy on ma pompowane czy piankowe koła?
MOVIX
ma dwa duże pompowane, i dwa mniejsze z przodu piankowe

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Hej. Rano bylam u dentysty Bo ta gorna 8 nie moze sie przebic i czasami boli ale oczywiscie nic nie da sie zrobic i musze czekac az Ten zab sam sie przebije
oh no niestety zęby mądrości są męczące.
ale lepsze to niż leczenie kanałowe co nie?
trzymaj się

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:34   #397
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

dzoan: fajne zakupy)

idzia: obcykaj

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:34   #398
krysiaa2608
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
nie, w sobotę przymusowo idę z mężem na mecz
lech-podbeskidzie ?

31.07.2013 Basia!

krysiaa2608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:34   #399
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

magolina, jak Ty mozesz wytrzymac i nie otwierać tych pudeł wózkowych??

Stary 2013-05-23, 12:35   #400
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

ale wózki zjeżdzają) cykajcie foty laski

Domciątko: pięknie różowo))))))

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-23, 12:36   #401
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

kooocur co do pieluszek, to się zgadzam, że trzeba próbowac i pewnie każdej z nas coś innego będzie bardziej lub mniej odpowiadało.

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
ale wózki zjeżdzają) cykajcie foty laski

Domciątko: pięknie różowo))))))
haha, około 13 będą białe gotowe
i jeszcze jedno pranie czeka hahaha

Stary 2013-05-23, 12:38   #402
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
jejku jaka ja dumna jestem)

jak różowo

Cytat:
MOVIX
ma dwa duże pompowane, i dwa mniejsze z przodu piankowe[COLOR="Silver"]
dziękuję, bałam się, że się zdenerwujesz, bo ja już pytałam i zapomniałam zapisać sobie, a w tym gąszczu spamu nie chce mi się szukać (leń ze mnie)

Ale emocje .... tak sie ciesze z tego fotelika. Głupek ze mnie, ale ja i z proszków do prania sie cieszę to fotelik już przy tych proszkach jest mega duzym zakupem
Stary 2013-05-23, 12:39   #403
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

idzia no co Ty!
mnie ciezko zdenerwowac:P (powiedzmy)

Stary 2013-05-23, 12:39   #404
magdalennne
Wtajemniczenie

Ja bym nie wytrzymała, żeby nie otworzyć. Nawet bez wyjmowania, ale zerknąć
Jak już będziecie miały rozpakowane i poskładane, to zdjęcia poprosimy
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:39   #405
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

idzia ja proszek do prania i plyn tez dostalam z polski.
i sie cieszylam jak glupia.
takze to normalne

Stary 2013-05-23, 12:40   #406
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Współczuje że musisz się z tą 8 męczyć

Cytat:
magolina, jak Ty mozesz wytrzymac i nie otwierać tych pudeł wózkowych??
Wiesz, że sama się nad tym zastanawiam

Wygrałam za dychę dla Adasia:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3253563633.jpg (57,8 KB, 11 załadowań)
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:43   #407
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
idzia no co Ty!
mnie ciezko zdenerwowac:P (powiedzmy)
hehe ... no tak sobie pomyslalam ze to glupie z mojej strony pytac, nia zapisac i znowu pytac ... a ktos mi tak odpowiada po kilka razy

Uwaga, to jak powie mi ktoras jak wstawia sie te fotki w posta??? bo ja tłumok w tej kwestii jestem

Wiecie co tak na pierwszy rzut oka mi sie podoba w tym foteliku, to ze on nie jest taki wygiety jak nie ktore foteliki. Mam wrazenie, że dziecko nie będzie aż tak w nim wygięte. Niemniej jednak adapterów nie kupuję, bo po galerii nie będę dziecka w nim wozić, tylko w gondoli. Wolę zamaist adapterów kupić oryginalną parasolkę do wózka i miec komplet ładniusi.
Stary 2013-05-23, 12:45   #408
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Już mnie wkurzyli w zus!!!!! dzwoniłam do nich w sprawie kasy za kwiecień, powiedzieli, że 16 maja było zlecenie wypłaty. Dziś dzwonię na pocztę główną, oni nic nie dostali. Pomijam fakt, że 2 razy zostawiam u nich pismo z nr konta, które cały czas jest nie wpisane w system. Niech ich szlag!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:45   #409
sammi24
Zadomowienie

Wróciłam dziewczyny z tych moich "łowów" i nic nie upolowałam w Lidlu jeden stanik był "roztwarty na 80 pod biustem to se przymierzyłam i za duży na body i spodenki nie polowałam więc też nie kupiłam. Ale zrobiłam zakupy i przywiozłam np papier toiletowy

No nic...leżeć mi pozostaje, kłuje mnie jakby w pochwie w środku i mały słabo się rusza przeginam, wiem o tym, a mimo to ciągle mnie gdzieś niesie

Widzę, że paczki dostajecie, ja też czekam na te moje wylicytowane ubranka
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:45   #410
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

To i ja się chwale fura
I fotelik. Powiem wam, ze jak za taka cene wozek jest rewelka. Nawet tż byl zdziwiony, ze lekko sie go prowadzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1369305873480.jpg (51,4 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1369305890988.jpg (51,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1369305904991.jpg (59,9 KB, 30 załadowań)
Stary 2013-05-23, 12:46   #411
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry. Jakoś ciągle nie mogę zapomnieć o tym wczorajszym wypadku. Mam nadzieję, że z tym poszkodowanym mężczyznom wszystko jest ok. Siła uderzenia była ogromna. On uderzył nie w sam samochód, który wymusił pierwszeństwo, ale w takie jakieś urządzenie budowlane ciągnięte przez samochód ważące 3,5 tony, które wyniosło chyba z 15 metrów w pole, więc siła musiała być ogromna. Pan jęczał z bólu, trzymał się za brzuch, zsiusiał się w między czasie, więc na pewno ma uszkodzone narządy, krwotok wewnętrzny. Pociesza mnie fakt, nie wiem czy słusznie, że z nami komunikował. Głównie jęczał z bólu, ale odpowiadał, że może oddychać, że boli go brzuch i pytał co się stało...
Oj, już nie mogę o tym myśleć, bo zeświruję

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Witam Podczytuje was, bo sprawdzam, czy którąś już coś bierze
Margosiu daj znać, jak urodzisz

Perse wagą maluszka się nie martw Jeszcze może podgonić Najważniejsze, że jest ok

Pozdrawiam
Cześć Nuna- koleżanko z wątku staraczkowego

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
witajcie dawno mnie nie było 3 tyg leżałam w szpitalu ...mam skurcze cały czas wczoraj wróciłam do domu biorę leki... mam leżeć... szyjka miękka krótka a maluszek leży główką na samym dole gotowy do wyjścia

nie mam łóżeczka wózka nie zdecydowałam też co z materacem...głowa mnie od tego boli....tyle czasu offline a już bym miała wszystko
Biedactwo Leż, odpoczywaj. Dobrze, że jesteś pod opieką lekarzy. A zakupami się nie przejmuj. Przejrzyj internet, zamów. Na pewno skompletujesz wyprawkę w porę.

Cytat:
a wiecie co mi się marzy.
taka sąsiadka, albo koleżanka z dzieckiem w podobnym wieku.
aby było z kim pogadać tu na miejscu, żeby przechodziła przez to samo w tym samym czasie.
aby moja mała miała rówieśnika pod ręką

szkoda, że nie mam tutaj takiego kogoś.
No to ja mam szczęście. Moja siostra urodziła synka 17 maja, więc będzie między nimi niewielka różnica. Nie mieszkamy obok siebie, bo dzieli nas 15 km, ale to w końcu najbliżsi kuzyni, którzy będą się często odwiedzać.

Co do zakupów Biedronkowych: to upolowałam Dady- pieluchy, te wielkie paki 158 sztuk i chusteczki nawilżane- Newborn. Wysłałam Sroce skład z prośbą o analizę, bo nie wiem czy warto zrobić zapas. Niektóre chusteczki Dadowe były przez nią zjechane. Jak coś napisze, to wam prześlę.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:49   #412
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

Byłam na SR. Kąpaliśmy dzisiaj Uff już wiem, z czym to się je, bo byłam całkowicie zielona w tym temacie...
I zdecydowałam, że nie będę kupować komody kąpielowej ani wanienki na stelażu. Po prostu przyniosę duży stół z kuchni (składany) i na nim będę kąpać dziecko. Położna najpierw je namydlała na pieluszce, potem z tą pieluszką hop do wanienki i w wanience spłukiwała i z powrotem na stolik i na ręczniczek. Tak nam będzie chyba łatwiej też... A obok wszystkie rzeczy porozkładamy.
Najpierw umyła główkę, potem resztę ciała, potem spłukała, a potem na ręczniku już - higiena twarzy, przemywanie oczek, higiena pępka i tyle.
U chłopców - nic nie naciągać, umyć po prostu dupcię i jajeczka i już. Dziewczynkom jakimś wacikiem obmyć pipusię oczywiście z zachowaniem kolejności: od góry do dołu (ale tak zewnętrznie i delikatnie).

Potem poszłam do Lidla - kupiłam sobie legginsy rozm. 40//42, bardzo fajny materiał Są odrobinkę duże, no ale jeszcze 2 miesiące rośnięcia mamy.. I Małemu niebieskie gatki 50/56.

A potem do Biedry - kupiłam podkłady do przewijania, patyczki+płatki i... przytulankę osiołka, są takie słodkie i mięciutkie, że nie mogłam się oprzeć

Na SR dostałam próbki Johnsona, Nivei i Palmersa (choć ja Palmersa i tak używam).

A odnośnie rozstępów: powiem Wam, że moje są już straszne. Nawet mi gin wczoraj powiedział, że on mi potem da jakiś magiczny sposób na pozbycie się ich, szczotkowanie brzucha czy coś. Ale to chyba po porodzie. I chyba kupię Scar Serum z Palmersa, jest ponoć dobre...

Cytat:
Tak sobie myślę, czy kupować te pieluszki dadę. Jakoś nie mogę się do nich przekonać. Marketing firmy pampers skutecznie na mnie zadziałał.
Ale... Dady są ponoć na licencji Pampersa

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:50   #413
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
lech-podbeskidzie ?
no na pewno lech, ale z kim grają to nie mam pojęcia
mąż szukał mi w szafie wczoraj ciuchów biało- niebieskich, szalony
powiedziałam, że wystarczy, że idę, nie będzie mnie jeszcze ubierał
Stary 2013-05-23, 12:50   #414
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Nuna: ) miło że zaglądasz

kejt: szerokiej drogi! przerąbane z tym ZUS-em. U mnie chyba firma wypłaca, z tego co kadrowa mówiła i dopiero potem sami się rozliczają z ZUS. Ale zobaczymy, bo tak naprawdę to z poprzedniej pensji to kilka dni tylko byłam na L4, dopiero cały maj jak zleci, to cały miesiąc będzie i się okaże ile i kiedy dostanę kaski...

karolajn: piękna bryka)

nasza jeszcze na statku(

sammi: nie szarżuj tak) wczorja ginka mi powiedziała, że szyjka mam ok i że u mnie póki co to kłucie to etap przygotowania się na poród:P ale nie skracanie (tak mi się przypomniało).

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-23, 12:52   #415
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Już mnie wkurzyli w zus!!!!! dzwoniłam do nich w sprawie kasy za kwiecień, powiedzieli, że 16 maja było zlecenie wypłaty. Dziś dzwonię na pocztę główną, oni nic nie dostali. Pomijam fakt, że 2 razy zostawiam u nich pismo z nr konta, które cały czas jest nie wpisane w system. Niech ich szlag!

uuu... ale czy to nie pracodawca powinien podac im nr konta? Ja nic sama nie podawałam, szefowa podała mój nr konta.
Stary 2013-05-23, 12:54   #416
Niunia20
Rozeznanie

dziewczyny chcę zamówić materac który?? kokos pianka kokos czy latexowy?? które kupowałyście??
Stary 2013-05-23, 12:54   #417
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

zarobiłam się na ogródku na amen, przeniosłam parę taczek ziemi, zaraz jadę po obornik i działam dalej

zrobiło się ciepło

niunia20 - mam nadzieję, że teraz odpoczywając już do końca będzie dobrze
materac kupiłam po raz drugi gryka pianka kokos, bo u mnie sprawdzony i tani, ale z tego co słyszałam niektóre kupowały lateksowe itp. więc co mama to inny pomysł

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-05-23 o 12:56
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:55   #418
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
hehe ... no tak sobie pomyslalam ze to glupie z mojej strony pytac, nia zapisac i znowu pytac ... a ktos mi tak odpowiada po kilka razy

Uwaga, to jak powie mi ktoras jak wstawia sie te fotki w posta??? bo ja tłumok w tej kwestii jestem

Wiecie co tak na pierwszy rzut oka mi sie podoba w tym foteliku, to ze on nie jest taki wygiety jak nie ktore foteliki. Mam wrazenie, że dziecko nie będzie aż tak w nim wygięte. Niemniej jednak adapterów nie kupuję, bo po galerii nie będę dziecka w nim wozić, tylko w gondoli. Wolę zamaist adapterów kupić oryginalną parasolkę do wózka i miec komplet ładniusi.
nic się nie martw, ja o wyprawkach mogę 24 godziny gadać i to w kółko o tym smaym hahha

a ten fotelik to co to za model??
ja też nie mam do mojego fotelika adapteru i chyba się nie zdecydujemy.
w gondoli planuje wozić i tyle

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

o kurcze, to rzeczywiscie mozna sie zdenerwowac.
oni sie moga spoznic, ale jaby taki szary obywatel mial 1 dzien spoznienia, to od razu problemy by robili.

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Wróciłam dziewczyny z tych moich "łowów" i nic nie upolowałam w Lidlu jeden stanik był "roztwarty na 80 pod biustem to se przymierzyłam i za duży na body i spodenki nie polowałam więc też nie kupiłam. Ale zrobiłam zakupy i przywiozłam np papier toiletowy

No nic...leżeć mi pozostaje, kłuje mnie jakby w pochwie w środku i mały słabo się rusza przeginam, wiem o tym, a mimo to ciągle mnie gdzieś niesie

Widzę, że paczki dostajecie, ja też czekam na te moje wylicytowane ubranka
sammi pomysl, jakby Cie nic nie bolalo, to tez bys sie martwila co nie???
lez, odpoczywaj!

a papier toaletowy tez fajnny! haha

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
To i ja się chwale fura
I fotelik. Powiem wam, ze jak za taka cene wozek jest rewelka. Nawet tż byl zdziwiony, ze lekko sie go prowadzi
fajny fajny!!!
niech sie dobrze prowadzi

Stary 2013-05-23, 12:55   #419
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
a to dziwne, ja miałam odsłanianą 8 bo sama się przebijając za dużo zamieszania robiła

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:56   #420
czarownica1
Zakorzenienie

Magolinka, kupiłam 3 topy (bluzeczki jakby bokserki). Fajna bawełna z elastanem. mile w dotyku, tylko jak założyłam to w cycu trochę za duże bo ja wzięłąm L
najwyżej zwęze sobie po porodzie
jestem wybredną klientka ale te mi sie podobaja... no i jedna w paski a przeciez ja mam paskową manie
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości