![]() |
#781 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() Bo u nas np. wprowadza się bardzo ostrożnie, zachowawczo rzeczy, a w Niemczech (co widać po sloiczkach BD) po 4mcu jest marakuja i truskawka ![]() spokojnie bym podała taki napój, ale rozcieńczony, bo słodkie napoje i soki zapychają żołądek malucha Cytat:
![]() a ile lat dzieci mają? może 3pak jajka niespodzianki? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Lurker ;)
|
Jej dziecior ma poltorej roku. Utuczyli malca tak, ze nie pytaj ;/ W sumie ona ma blisko pepco wiec cene pozna
![]()
#783 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
oj tam, nie doczytałaś i tyle
![]() wyedytowałam moją opowiedź ![]() Sto lat, sto lat, sto lat ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-05-24 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#784 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też zamierzam później sama robic jedzonko ale czekam na świeże warzywka i owoce. Co do prezentów w jakim wieku dziecko/ dzieci? doczytałam. kup może jakąś książeczkę i tyle Cytat:
Jak byłam z małym w szpitalu to na sali z nami była mama z synkiem też ze stycznia i jej mały też to miał. Ona była umówiona na zabieg teraz w czerwcu jakoś. Mówiła że jedzie z nim do Warszawy bo tam jakiś najlepszy lekarz jest który się tym zajmuje i ma super opinie. Edytowane przez karusia_2007 Czas edycji: 2013-05-24 o 09:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
dzieki ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kruki zwykle robia gnoj ze smieci, dlatego m. in. wolno je wyrzucac tylko w dzien wywozu. Mnie nie zaatakowaly, ale widzialam jak zaatakowal dziewczyne - celowal pewnie w ciastko, ale trafil w dlon. Wbil sie dziobem!!! Na marginesie deli takich cudow pewnie Twoj tz nie robi, prawda? ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40967224]Ja analizowalam przy Agatce, bo miała skazę białkową. I po prostu niektóe firmy dodają mleko do produktów. ALe kupowałam i kupuję różnych firm, bo np. Agu uwielbiała dynię z ziemniakiem a tylko hipp to ma, ale uwielbiała też sałatkę z owoców lata bobovity ![]() pisałaś kiedyś ![]() ![]() mnie też tym bardziej, że właściwie rodziny nie ma, ojciec i brat daleko stąd teściowie wiedzą, ale teściowa ma zdanie, że skoro ona wytrzymała to sąsiadka też powinna ![]() różnie zależy od nastroju córy łoooo ![]() kupujesz bilet darmowy ![]() ![]() o cholera! dobrze, że szybsza byłaś helooołł dejwid ![]() wysypka, przeważnie na policzkach mega nerwowość, nietypowa dla dziecka nagłe ulewanie/wymioty, których nie było wcześniej odparzenia (aczkolwiek tu trzeba raczej próbować dalej podać, bo nie wiadomo, czy odparzenie jest od jedzenia, pieluchy...) Bywa tak, że dziecko dobrze trawi słoiczek bobovity z marchwi, a marchew hippa nie przejdzie. I - co ważne - uczulenie może być nie na dane warzywo/owoc, a na konserwant - witaminę C. Witamina C sztuczna lubi uczulić, dlatego ja w pewnym momencie szukałam słoików tylko bez tego. ale jak to nigdy? ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- ![]() bo to się tak ładnie mówi: gołąbek pokoju. Sratatata, jak gołębie widzą chorego gołębia to zagryzą, dziady jedne.[/QUOTE] Bez wodki nie rozgryziesz ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Swietna wiadomosc!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40967666]wiesz, ja tak naprawdę nie ogarniam, czym się WHO kieruje przy ustalaniu wprowadzania pokarmów
![]() Bo u nas np. wprowadza się bardzo ostrożnie, zachowawczo rzeczy, a w Niemczech (co widać po sloiczkach BD) po 4mcu jest marakuja i truskawka ![]() spokojnie bym podała taki napój, ale rozcieńczony, bo słodkie napoje i soki zapychają żołądek malucha ale te słoiczki do dupki są, bo się nie zamykają ![]() a ile lat dzieci mają? może 3pak jajka niespodzianki?[/QUOTE] W Japonii tez sie wprowadza normalnie. Moze ma to zwiazek z dieta kp? |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Ewadylewska to moja łącznie pewnie też tyle spi w ciągu dnia
![]() Tyle, że przedtem zasypiała o 19 i spała do 6 rano, z 1-2 przerwami na jedzenie. A od tamtego tygodnia jej się coś odwidziało, dalej zasypia o 19, ale w nocy jak się obudzi na karmienie to nie zasypia , a jak zaśnie to i tak budzi się np. o 4 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Lurker ;)
|
Myslicie, ze zupki mozna by zamrozic np w takim pojemniku jak do zamrazania pokarmu?
Ja jeszcze na forum a w domu syf ![]()
#795 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też wczoraj chciałam dać jej obala do kapieli ale zasypiała mi w wanience ![]() Cytat:
JAk ja jechałam ostatnio z Hanią to najpierw patrzała jak się światła przesuwają zza szyby i aż piszczała z radości, a spowrotem spała, tylko lekko się kręciła jak pociąg stawał bo jej nie bujał ![]() szczęśliwej podróży ![]() Cytat:
o masakara!!!!!!! ![]() Cytat:
![]() My dziś mieliśmy dziwną noc, co Hani wypadł smoczek budziła sie zpłaczem więc ja się przebudzałam wkładałam smoczka i ona dalej zasypiała ale chyba z 6 razy jej wypadł ![]() Ale zjadła butle o 23 a potem cycka nad ranem więc jest postęp ![]() Tylko że od 7 rano zaczęła się hihrać gugać i pospane....
![]() |
#796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie zawsze bo za kontrole nieraz nie bierze albo bierze symbolicznie. Jak trzeba operację w Prokocimiu to załatwia termin błyskawicznie i sam operuje, nie bierze za to ani grosza, wręcz się obraża jak mu się coś proponuje. Myśmy mieli operację siusiakową jak młody miał półtora roku więc przerabiałam to wszystko na własnej skórze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Aha Blogerko!!!! sto lat
![]() ![]()
#799 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziekuję ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() ale dzisiaj wydaje mi sie, ze zauwazylam juz wyrzynajace sie zeby, wiec to moze byc przyczyna - mam chociaz taka nadzieje ![]()
![]() |
#800 | |||
Zakorzenienie
|
Nadrobilam
![]() uchichralam sie po pachy ![]() ale wy jestescie szalone ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() i w ogole wszystkie dzieciaczki na fotkach przeprzerzecudne! ![]() ![]() ![]() a wiesz co jest najlepsze? sama sie z tego chichralam ![]() sie wam na wypominki zebralo ![]() Cytat:
![]() ale to byly fajne czasy. sterty tabelek na A4 co u kogo i za ile ![]() a i tak skonczylo sie to 30 negatywami na moim koncie na all ![]() edit - nie rodzyneczki a mycha ![]() tu dla ciekawskich ![]() http://allegro.pl/show_user.php?uid=...e=fb_given_all |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kjsf ekhjvb wlihfdkjv ncjksgffhj tosmy se pogadali ![]() ![]() jest @ jest impreza ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40967666] ale te słoiczki do dupki są, bo się nie zamykają ![]() [/QUOTE] a no wlasnie! bo juz myslalam ze jakies dupiaste mi se trafiły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- a, i jeszcze Blogerko - sto latek! ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Ja tak na szybko chcę prosić Was o kciuki za dzisiejszą wizytę u neurologa. Byliśmy wczoraj z Wojtusiem na kontroli u pediatry po badaniach i ważeniu lekarz stwierdził że Wojtuś jest opóźniony w rozwoju ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#804 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahaha PSTRYCZKU SORRRY NIE MOGĘ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
Ściskamy z Hanią ! ![]()
![]() |
#806 |
Rozeznanie
|
blogerko jak Cię znaleźc na fejsie ???
![]()
#807 |
Zakorzenienie
|
Dalam wczoraj malemu o 19tej na nocke pierwszy raz kleiku kukurydzianego. mysle sobie, nawpierdziela sie to dluzej pospi
![]() ![]() ale przynajmniej mu smakowal ten kleik ![]() a dzis rano dalam mu brzoskwinki. mysle sobie jadl te paskudne warzywa nie zje dzis cos lepszego. o ja naiwna - po pierwszej lyzeczce co uslyszalam? BLEEEH ![]() ![]() dziwne te dzieci sa czasem. nie wiedza co dobre ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Rozeznanie
|
Nadii kukurydziany nie idzie, jak coś to ryżowy. Oj dziwne to dzieciątko
![]()
#809 | |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam, ale za bardzo nie mam czasu na cytowanie - co chwilę wchodzi pani kierownik
![]() Blogerko wszystkiego najlepszego ![]() Mała gratulacje dla Oskara ![]() Cytat:
![]() Pisałam Wam, że wczoraj Domcia miała ekg. Nic o wynikach nie wiem, bo wizyta u lekarza dopiero we wotrek. I dzięki za odpowiedzi odnośnie całowania w różne części ciała - przynajmniej wiem, że to nie ja jestem dziwna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Podłączam się ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.