|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - część XVII
Ale pędzicie
![]() może i ja pochwalę się zakupami, kupiłam krem Nivea Soft, krem Dove, maseczki AA, krem Ziaja Sopot rozświetlający i nawilżający z Soraya, dwufazówka Ziaji; a z kolorówki cień Maybelline Tattoo w pięknym brązie, tusz do rzęs Wibo Dolls, tusz do rzęs Maybelline, korektor pod oczy Miss Sporty, lakier Lovely UV w czerwonym kolorze. Dobrze że nie używam podkładu bo wydałabym na pewno dużo więcej. I tak wydałam ponad stówkę ale dostałam lakier do włosów gratis Czy są w Rossmanie jakieś godne polecenia lip tinty lub błyszczyki/szminki o podobnych właściwościach które byłyby trwałe i "barwiły" usta (oprócz tych z Maybelline)? |
|
|
|
#4892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
KWC wie wszystkohttps://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...s-mascara.html |
|
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann - część XVII
Cytat:
Za 32 zł żal mi było ich nie wziąć, bo lata sobie bez nich nie wyobrażam ![]() Do koszyka wpadły jeszcze rzeczy, o których pisałam wcześniej: - cień L'oreala Forever pink - blyszczyk L'oreala Juliet (podoba mi sie jeszcze Romy, ale chciałam cos bardziej wyrazistego na juz) I ponadprogramowo: - 3 maseczki Ziaji z glinkami na próbę - 6 maseczek Soraya z serii 10 minut na.. dla mnie i dla mamy. Lubię ich peeling morelowy, mama chwali kremy więc moze warto sprawdzić tez te maseczki ![]() Z rzeczy nieobjetych promocja wzięłam jeszcze serum do biustu Eveline i czarny grzebyk z szerokimi zabkami. Mam szczotke z tej firmy i bardzo ja lubię, a w innych Rossmannach nie widziałam juz od dawna rzeczy tej marki. Ogólnie sporo produktów, których nie ma w moim Rossmanie ani w tych w okolicy Centrum, które znam, jest na Stokłosach więc chyba będę sobie robiła od czasu do czasu taka wycieczkę
|
|
|
|
|
#4894 |
|
Zadomowienie
|
na dwa dni?
|
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;4097142 6]pomóżcie dziewczyny! kupiłam wczoraj w Rossmannie dwa kremy dla mojej siostry, dzisiaj przyjechała i okazało się że nie o te jej chodziło. Mam paragon. Powiedźcie mi czy można te kremy zwrócić, odzyskać pieniądze i kupić to co potrzebuje.[/QUOTE]
możesz spróbować, ale nie wiem czy to wypali, bo w większości sklepów jest taka zasada, że produktów po cenie promocyjnej nie można zwracać.
|
#4896 |
|
Moderator
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;4097142 6]pomóżcie dziewczyny! kupiłam wczoraj w Rossmannie dwa kremy dla mojej siostry, dzisiaj przyjechała i okazało się że nie o te jej chodziło. Mam paragon. Powiedźcie mi czy można te kremy zwrócić, odzyskać pieniądze i kupić to co potrzebuje.[/QUOTE]
Wczoraj jedna dziewczyna pytała o to samo, ale juz od razu przy kasie. To jej kasjerka odrzekła że ew nastepnego dnia z paragonem ma przyjść. I oczywiście z nieotwartym jeszcze produktem,ale to wiadomo. Natomiast co do kolorówki to się pokłóciły dwie panie kasjerki Bo jedna odpowiedziała że kolorówki zwrot przyjmie z paragonem tego samego dnia, nieotwarte.Ale druga stanowczo, że kolorówki to absolutnie nie. |
|
|
|
#4897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann - część XVII
Cytat:
W temacie szminko-blyszczykow, to ja sie wlasnie skusilam na ten L'oreala. Ładnie brawi, daje mokre wykończenie, nie jest suchy przy aplikacji, jak cześć szminek w płynie i sądząc po tym, ze cieżko go zetrzec z reki, to moze bedzie sie niezłe trzymał tez na ustach I całkiem przyjemnie pachnie
|
|
|
|
|
#4899 |
|
Raczkowanie
|
Masz 7 dni na zwrot produktu. Jeśli pójdziesz do sklepu z paragonem i na spokojnie wyjaśnisz zaistniałą sytuację to myślę, że nie będzie problemu. Pod warunkiem oczywiście, że kremy te są oryginalnie tzn. bezpiecznie zapakowane. Większość produktów nie można oddać ze względu na bezpieczeństwo a już w szczególności kolorówka. Bo jak ktoś sprawdzi czy np. skład tuszu nie został zmieniony?
|
|
|
|
#4900 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#4901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() apokalips jest trwały ale to nie lip tint ![]() Cytat:
kwc kwc ale ja szukałam recenzji takiej ze zdjeciami
|
||
|
|
|
#4902 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super by było też się nad nim zastanawiałam. a ma połyskujące drobinki po aplikacji? bo jak bardzo je widać to rezygnuję z zakupu, choć bardzo mi się podoba ten odcień tak, na 2 dni, przez ten czas moja cera nie świeci się wcale, później problem wraca |
|
|
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo to juz wiem że sobie odpuszcze go strasznie posklejane rzęsy![]() jedna rzecz skreślona kto mi poopowiada jak bardzo lakier do ust z loreala jest zły ??
|
|
|
|
|
#4905 |
|
Konto usunięte
|
dzięki, krem nivea jest zapakowany w kartonik, one nie są foliowane ale ma te sreberko więc okej, drugi krem ziaji też ma sreberko. Ale myślę czy sobie go nie zostawić może używałyście ziaja na dzien i noc z olejkiem z awokado?
Pójdę i zapytam, jeśli nie będzie możliwości zwrotu to zapytam się o wymianę i wezmę coś dla siebie z tej serii i w tej samej cenie. Kupiłam jej krem nivea na dzień a ja kupuje ten sam na noc więc może to tak załatwię ale nie wiem co z tym drugim. :/ |
|
|
|
#4906 |
|
Zadomowienie
|
Justine- źle przeczytałam, myślałam ze piszesz o dermacolu tym podkładzie, że się malujesz raz na dwa dni
|
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;4097189 8]dzięki, krem nivea jest zapakowany w kartonik, one nie są foliowane ale ma te sreberko więc okej, drugi krem ziaji też ma sreberko. Ale myślę czy sobie go nie zostawić może używałyście ziaja na dzien i noc z olejkiem z awokado?
Pójdę i zapytam, jeśli nie będzie możliwości zwrotu to zapytam się o wymianę i wezmę coś dla siebie z tej serii i w tej samej cenie. Kupiłam jej krem nivea na dzień a ja kupuje ten sam na noc więc może to tak załatwię ale nie wiem co z tym drugim. :/[/QUOTE] nie używałam tego kremu z zaijii ale patrzac po recenzjach sama mam ochote go kupić
|
|
|
|
#4908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałam dzisiaj jechać i jeszcze coś dokupić, ale tak mi się nie chce ruszać z domu, że kosmos więc przynajmniej zaoszczędzę (pewnie i tak do końca promocji jeszcze zdążę
|
|
#4909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://polandinnorway.blogspot.com/2...-recenzja.html negatywna Ja i tak zostanę zapewne przy Colossalu, bo w normalnej cenie i tak Loreala nigdy nie kupię, ale jak dają -40% to warto coś droższego wypróbować, bo jak nie na promocji to nigdy. Moja potrzeba chwilowego snobizmu została zaspokojona ;-). *** Apocalips Stellar mi się marzył, kolor jest przecudowny, ale się maznęłam u koleżanki i połowa wylądowała na zębach. Znacie jakieś inne produkty w takim malinowym kolorze? ;> Edytowane przez divide Czas edycji: 2013-05-24 o 13:35 |
|
|
|
|
#4910 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co to za cudo z L'oreala i ile kosztuje ?
|
|||
|
|
|
#4911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;4097189 8] Ale myślę czy sobie go nie zostawić może używałyście ziaja na dzien i noc z olejkiem z awokado? [/QUOTE] zostaw, dużo nie stracisz, a możesz zyskać fajny kremik Cytat:
co jak co, ale bez demakijażu nie zasnę wątek tak szybko leci, że można się pomylić
|
||
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAg&dur=699 mnie w sumie bardziej opakowanie kusi niż właściwości bo niestety nie ma takiej pigmentacji jak lip tinty i swatche http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAQ&dur=819 Edytowane przez Rotkohl Czas edycji: 2013-05-24 o 13:34 |
|
|
|
|
#4913 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
tu jeszcze coś znalazłam http://sparklewithlaughter.blogspot....alse-lash.html Niestety negatywnych zdjęć lakieru do ust nie mam
|
|
|
|
|
#4914 |
|
Zadomowienie
|
ależ pędzicie - dzisiaj na bank powstanie nowy wątek
![]() to i ja napiszę co udało mi się kupić - poszłam tylko po puder w kamieniu a straciłam 85 zł - puder manhattan 2w1 - tusz collosal smoky eye (czy coś takiego) - peeling enzymatyczny lirene - maseczka z tołpy - krem dax matujący - woda termalna - serum pod oczy rival de loop - bibułki matujące Wibo
|
#4915 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wczoraj szukałam i nie znalazłam, więc albo u mnie nie ma, albo jej nie zauważyłam, rozejrzę się jeszcze raz no niestety dla mnie ten odcień też jest zdecydowanie za różowy, wszystko zależy od koloru ust jak i ogólnego typu urody |
|
|
|
|
#4916 |
|
Raczkowanie
|
A ja na promocji kupiłam:
2 lakiery wibo, tusz zielony wibo, tusz miss sporty pump up booster eyeliner czarny wibo, cien miss sporty pomadkę manhattan (dla mamy na prezent) z pielęgnacji to: krem ziaja 30+ płyn micelarny AA nawilżający żel do mycia twarzy lirene( różowy) eveline extra soft odżywczy krem do ciała i twarzy( zaskoczona byłam że też promocja obejmuje) Edytowane przez majcia2 Czas edycji: 2013-05-24 o 13:38 |
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie sama pigmentacja tego lakieru jest minusem i wogóle mam multum uwag do tego produktu ale opakowanie jest takie cudowne
|
|
|
|
|
#4918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ta ![]() z tym ze wydaje mi sie ze na zdjeciu to nie ona jest ![]() bo jedyna jaka znam to taka http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAw&dur=336 Edytowane przez Rotkohl Czas edycji: 2013-05-24 o 13:43 |
|
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedzę właśnie z moją Juliet na ustach i po jednej warstwie jestem już całkiem zadowolona z efektu, u mnie jest bardziej różowa niż czerwona, ale jeszcze czymś mocniej różowym bym chyba też nie pogardziła
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

ale ja właśnie wole załowąc ze nie kupiłam, bo jak załuje że kupiłam to dochodzi strata kasy jeszcze
KWC wie wszystko
mi Ursynów jest bardzo nie po drodze