|
|
#4921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XVII
Cytat:
Albo Dziewczyny wy mogłybyście polecić jakiś fajny, jasny cień, który ładnie rozświetli powiekę? Cytat:
![]() Ale jeśli bym miała polecić jakoś szczególnie to: - maseczki w saszetkach ( szczególnie maska-kompres nawilżająca oraz peeelng enzymatyczny) - tonik nawilżający
|
|
|
#4922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
będę musiała obadać
|
|
|
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo tej pozytywnej recenzji http://all-about-elle.blogspot.com/2...esse-romy.html efekt na ustach mi sie wogóle nie podoba, strasznie mokry( co dla wielu bedzie plusem ja nie nawidze wręcz błyszczyków bo nie lubie takiego mokrego efektu), poza tym strasznie transparentne te jasne kolory mi sie wydaja, wiec sensowne jest kupowanie jedynie ciemnych mocnych odcieni. Ale i tak pewnie kupie i tak
|
|
|
|
|
#4924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() edit: chyba teraz się skapnęłam o co chodzi. Eyeliner z Rimmel kosztował 14.39 tak jak napisałam wyżej a puder Rimmel Stay Matte 14.99 Edytowane przez sylwiaxx Czas edycji: 2013-05-24 o 13:55 |
|
|
|
|
#4925 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny może polecicie mi jakiś dobry piling enzymatyczny?
Do tej pory byłam zadowolona z wyciągu z ananasa (z zsk) teraz mi się kończy i chcę wypróbować coś nowego ;-) Zastanawiam się nad lirene ale ma dość kontrowersyjne opinie.. |
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Opinie są podzielone tak jak i przy wszystkim. Wszystko zależy jakie się ma rzęsy i czy dobrze operuje się tą szczoteczką, a ona nie jest zbyt standardowa . Czekam na inne testy, bo dla mnie zakup Wingsa nadal stoi pod znakiem zapytania
(Przepraszam jeżeli już, któryś raz piszę o tym tuszu, ale to mój największy dylemat )Ja wróciłam własnie z uczelni i zaraz lecę na zakupy do rosska
|
|
|
|
#4928 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4929 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() kupiłam ten tusz spontanicznie tak na próbę, gdyby nie promocja to bym się pewnie nie skusiła |
|
|
|
|
#4930 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktoś tu wspominał o jakiejś Ziai z olejkami. Czy moge wiedzieć co to jest?
|
#4931 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze rouge shine carese (chyba nawet wiekszy dylemat) ale tusz sobie chyba odpuszcze jednak, bo zanim by przyszła jego kolej używania to nowa promocja będzie w rosmanie![]() Cytat:
![]() Cytat:
idziemy na promocje po jedna rzecz wracamy z wszystkim
|
|||
|
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...do.html&next=1 |
|
|
|
|
#4935 | |
|
Przyczajenie
|
Rossmann - część XVII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
a jest z niego tester? kurde u mnie wogóle nie ma testerów z tuszy tylko szczoteczki wystawione
|
|
|
|
#4937 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, ze tu zaglądnęłam bo chciałam zdradzić mojego fioletowego Max Factor False Lash Effect Fusion Volumne and Length na ten Loreal efekt motyla
![]() Swoją drogą mam ochotę na jakiś inny tusz..
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;4097189 8]dzięki, krem nivea jest zapakowany w kartonik, one nie są foliowane ale ma te sreberko więc okej, drugi krem ziaji też ma sreberko. Ale myślę czy sobie go nie zostawić może używałyście ziaja na dzien i noc z olejkiem z awokado?
Pójdę i zapytam, jeśli nie będzie możliwości zwrotu to zapytam się o wymianę i wezmę coś dla siebie z tej serii i w tej samej cenie. Kupiłam jej krem nivea na dzień a ja kupuje ten sam na noc więc może to tak załatwię ale nie wiem co z tym drugim. :/[/QUOTE] Zużyłam już jakieś 4-5 opakowań i w sezonie letnim przeszłam na alterrę dla wrażliwców, jednak na sezon jesienno- zimowy sprawdzał się idealnie. Ładnie utrzymywał nawilżenie skóry, dodatkowo lekko natłuszczał naskórek, tak że moja sucha buzia pięknie się regenerowała podczas nocy (ale na dzień, nałożony pod makijaż również dawał sobie radę). Ja szczerze polecam
|
|
|
|
#4940 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() mi zresztą tusz przeważnie zaczyna pasować dopiero po kilku dniach, nie lubie jak jest taki mokry i świeży
|
||
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4942 |
|
Zadomowienie
|
Rotkohl od razu daj szybciutko znać jak się spisał
Dziewczyny czy u was w R. jest krem z bielendy z awokado? Bo u siebie widziałam tylko peeling. I jeszcze jedno mam pytanko. Chciałabym kupić jakiś podkład póki jest te promocja. Mam bardzo suchą cerę, na policzkach jest często zaczerwieniona, podejrzewam że mam cerę naczynkową. Mam podkład bourjois HM ale i tak wysusza mi cerę. Możecie coś polecić? Jeśli macie też do polecenia jakiś dobry krem pod podkład to również chętnie poczytam
|
|
|
|
#4943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie jeszcze kusi zwłaszcza Romy, bo mógłby fajnie, delikatnie podbijać mój naturalny kolor ust. Za te 21 zł (bo chyba jakoś tak wychodzi), to chyba się jeszcze skuszę ![]() Cytat:
Ostatnio jakoś krótko mi tusze służą. Najlepiej maluje się takim zupełnie mokrym, jak zaczyna trochę gęstnieć, to od razu albo bardziej skleja rzęsy albo tworzy grudni, a nie o taki efekt mi chodzi ![]() Może możecie polecić jakiś inny najlepiej z silikonową szczoteczką? |
||
|
|
|
#4944 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym w manufakturze zostawiłam dziś kasy sporo, ale mam już prawie wszystko co chciałam. Kupiłam: krem flos lek krem dla mamy loreala top manhattan odżywka 8w1 puder eveline Zapomniałam o chusteczkach dla dzieci i plastrach, więc kolejna wizyta nieunikniona |
|
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie może z jakiej firmy dostanę taki kolor lakieru
? Poza Wibo, bo nie cierpię lakierów z tej firmy.http://img.zszywka.pl/0/0077/w_2100/...o-gel-like.jpg A co do Wingsa, to ja jeszcze go nie używałam, bo stwierdziłam że wolę dobić zielonego Wibo, ale podejrzewam że efekt będzie fajny, bo na moich rzęsach w sumie wszystkie tusze wyglądają fajnie, tylko potrzebuję mocnego rozdzielenia, bo większość tuszy skleja ![]() A na tych negatywnych zdjęciach, to jak one sobie kitoszą 4 warstwy, to co się dziwić
|
|
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może Tobie też się spodoba
|
|
#4947 |
|
Konto usunięte
|
Świeżo po zrobionym makijażu nowymi nabytkami
![]() Strasznie dziwnie mi się malowało, wszystko inne. L'Oreal Lash Wings - potwornie wodnisty, ale mnie to akurat odpowiada... Szczoteczka bardzo delikatna, lekko sunęła po rzęsach. Same rzęsy po pomalowaniu są takie miłe i miękkie w dotyku Dziewczyny, możecie opisać jak Wy malujecie rzęsy Lash Wings?Po pierwszym użyciu mogę powiedzieć, że maskara przyjemna, ale w praniu się okaże, czy warta swojej ceny. Jeśli szybko zaschnie, to będę zła ![]() Rimmel Glam Eyes - przez tyle lat używałam eyelinera z Lovley i ciężko jest mi się przestawić nagle na dwa razy dłuższy pędzelek... Serio, on jest za długi Dość fajnie się nim maluje, ale zauważyłam, że ma problem z pokryciem za pierwszym razem, trzeba poprawiać![]() Maybelline Affinitone - po sprawdzeniu w internecie okazało się, że wzięłam najciemniejszy możliwy odcień Troszkę za ciemny, no i okropna woda, wcześniej używałam podkładów z AA i one są dość gęste i cały czas się zapominam, przez co wszystko brudzę. Zobaczymy jak się sprawdzi, wymieszałam go z podkładem AA.
|
|
|
|
#4948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4949 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Poza Wibo
![]() Moze Golden Rose? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.

będę musiała obadać
(Przepraszam jeżeli już, któryś raz piszę o tym tuszu, ale to mój największy dylemat

Ostatnio jakoś krótko mi tusze służą. Najlepiej maluje się takim zupełnie mokrym, jak zaczyna trochę gęstnieć, to od razu albo bardziej skleja rzęsy albo tworzy grudni, a nie o taki efekt mi chodzi 
? Poza Wibo, bo nie cierpię lakierów z tej firmy.