| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-05-24, 20:29 | #4441 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat: 
 sałatka cezara sponsorowana przez biedronkę: -mix sałatowy z biedronki -pomidory (też mogą być z biedronki ;P ) -kukurydza -kurczak pokrojony i usmażony w przyprawie (gyros, curry, pizza itp) -oliwki, ogórek itp -sos czosnkowy-ziołowy knora -zazwyczaj dodaje się grzanki, ale ja wolę kupić bagietkę z masłem czosnkowym w biedronie i dać ją dodatkowo | |
|     | 
|  2013-05-24, 20:33 | #4442 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Ja lubię kombinować w kuchni, więc często jest coś pozmieniane, coś nowego.  Z takich bazowych rzeczy które można modyfikować. - schab / karczek pieczony + sałatka ze świeżych warzyw: mieszanka sałat, pomidor, ogórek, oliwki, cebula, oliwa, sok z cytryny, zioła, sól pieprz - łosoś pieczony w papilotach z cytryną + brokuły i marchewka gotowane na parze - karczek z grilla i mieszanka warzyw z patelni - kurczak (pałki, udka, filety) pieczone z warzywami i fetą/mozarellą - rolady drobiowe np. ze szparagami, pieczarkami + surówka z kapusty pekińskiej - zupy: brokułowa, warzywna z wołowiną, dyniowa, koperkowa, ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat: 
    Dobrze, że nie jestem głodna, bo bym lizała monitor.  A my kupujemy takie obcięte z jednej strony, co sie parówkę do środka wtyka. Przekrawamy je po długości, nakładamy trochę surówki, parówkę, ketchup, musztardę i składamy znów. Wiadomo, że coś tam wypada, bo one do takiego faszerowania nie są stworzone, ale i tak pycha.  Cytat: 

__________________ ...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!    | ||
|     | 
|  2013-05-24, 20:37 | #4443 | |||
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
  już wiem, a przynajmniej nastawiam się że bedzie dobrze. Poprostu swirowałam już czy dobrze robimy czy nie, czy nie postępujemy zbyt pochopnie itd. Dziękuje za propozycje kwiatów - zapisuję sobie  Moj P. dzwonił po południu do naszej pierwszej sali, żeby odmówić, a menadzerka na to-" A to bardzo dobrze. Dziekuję. Do widzenia".  "Się przejęli" utratą klientów, masakra... Cytat: 
  a co do tego "słynnego" video z muzyką z "Gry o Tron" - pierwsze co TZ powiedział - "o matko, jak ta ..Cruella"   | |||
|     | 
|  2013-05-24, 20:39 | #4444 | 
| Polka Ogarniaczka Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: słoikowo 
				 | 

Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Nawet do nich nie doszło, dzięki tej bajecznej dyskusji   Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ | 
|     | 
|  2013-05-24, 20:39 | #4445 | |
| Winter is coming Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: DNO 
				 | 

Cytat: 
  ijaa, my też żremy teraz te obcięte, ale gdzie im do dawnych bagietek z techo... półkilogramowych. 
				__________________ | |
|     | 
|  2013-05-24, 20:54 | #4446 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-06 
				 | 

Cytat: 
  ale kupiłam w tym prezent dla mamy na Dzień Matki, perfumy dla Tż i małe zapasy zrobilam z rzeczy ktore i tak bym kupiła, a teraz moge dostać je taniej  Cytat: 
  prognoza pogody na jutro tragiczna - i dobrze - wreszcie popchne te setki projektów które wisza nade mną a czas się kończy   
				__________________ | ||
|     | 
|  2013-05-24, 20:57 | #4447 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

dzięki za pomysły    
				__________________ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja  | 
|     | 
|  2013-05-24, 21:08 | #4448 | ||||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-01 Lokalizacja: Montenegro 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  załatwilismy zespół, umowa jest, zaliczka wpisona, wszystko gra  i jest opcja, zeby nam zagrali po góralsku przed wejsciem do urzedu  ja też dzisiaj popijam  TZ dostał na urodziny Finlandię w pudełku w zestawie z takimi małymi wódeczkami smakowymi i kupił dzisij soczki i tak sobie strzelam drineczki  poza tym miałam dzisiaj sprawdzian kierowcy,wracalismy z centrum akurat po meczu Wisly, wiec maaaaaasa ludzi, policjanci kierowali ruchem na kazdym skrzyzowaniu i dałam sobie rade i nawet ładnie wpuszczałam innych kierowców, jestem z siebie dumna.   | ||||||
|     | 
|  2013-05-24, 21:09 | #4449 | |
				 | 

Cytat: 
  tj ćwiczyć powinnam bo przecież ciało flaczeje tak czy siak, ale nie mogę się zmotywować. Wszystko idzie mi tylko w brzuch. Za styl odżywiania tż'a jest idealny. Ma rozplanowany każdy posiłek, wydzielone ilości białka, węglowodanów itp. Wkurza się na mnie jak mu to zakłócam, ale właśnie najgorzej jest jak zaczyna się odchudzać. Muszę jeszcze przeboleć jakieś sześć tygodni. Jak nie jest na diecie redukcyjnej to skusi się na jakiś fastfood  za to mój współlokator ma dietę cud! Je bardzo dużo sałatek, popija piwem i czeka na cud   Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-05-24 o 21:13 | |
|     | 
|  2013-05-24, 21:19 | #4450 | |
				 | 

Cytat: 
 Mój chłop ma tzw. dietę aplikanta, od stycznia zrzucił ładnych kilka kilo. Dieta ta polega na tym, że w ciągu dnia nie jemy nic poza kawą - bo nie ma kiedy, za to wieczorem pijemy piwo, jemy chipsy i fast foody. Biedny organizm tak się cieszy, że dostał cokolwiek, że nie przerabia tego na tłuszcz, tylko chudniemy w oczach i marynarka którą kupiliśmy "bo najwyżej będę nosił rozpiętą" miesiąc później dopina się jak najbardziej i wisi. Ale do tej diety trzeba dorzucić duuużo stresu i w☠☠☠☠iających ludzi 
				__________________ | |
|     | 
|  2013-05-24, 21:23 | #4451 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: G 
				 | 

Velika a ty z Tż nie miałaś pić rumu ?    
				__________________  2016: 22 2017: 22 2018: 12 | 
|     | 
|  2013-05-24, 21:24 | #4452 | 
				 | 

[QUOTE=velika;40980520]no to dalej, rezerwuj coś i śmignij chociaż na kilka dni. To takiego powera daje, że coś niesamowitego! Mój chłop ma tzw. dietę aplikanta, od stycznia zrzucił ładnych kilka kilo. Dieta ta polega na tym, że w ciągu dnia nie jemy nic poza kawą - bo nie ma kiedy, za to wieczorem pijemy piwo, jemy chipsy i fast foody. Biedny organizm tak się cieszy, że dostał cokolwiek, że nie przerabia tego na tłuszcz, tylko chudniemy w oczach i marynarka którą kupiliśmy "bo najwyżej będę nosił rozpiętą" miesiąc później dopina się jak najbardziej i wisi. Ale do tej diety trzeba dorzucić duuużo stresu i w☠☠☠☠iających ludzi[/QUOT na mojego to wlasnie nie dziala. On jest mega szczupłej budowy i naprawde chudziak, ale zrobił mu sie brzuszek i to juz naprawde widac pod Tshirtem... On nie je sniadania bo nie ma czasu, w pracy zje cos na szybko, za kazdym razem o zupełnie innej porze i potem dopiero w domu obiado-kolację... nieregularny tryb go chyba zgubił. | 
|     | 
|  2013-05-24, 21:26 | #4453 | |
				 | 

piję kochana   już niedużo do dna zostało  ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2013-05-24, 21:28 | #4454 | |
				 | 

Cytat: 
  chyba w tym problem   | |
|     | 
|  2013-05-24, 21:30 | #4455 | 
				 | 

no to już wiesz, skąd ten brzuszek   a tak w ogóle, to ja wolę faceta z małym brzuszkiem, niż z wklęsłą klatą... mój swego czasu ważył ponad 90 kilo przy 178 cm wzrostu i wcale mi to nie przeszkadzało. Lubię mieć się do czego przytulić, lubię szerokie ramiona i mocne nogi  Facet chuchro to nie dla mnie... 
				__________________ | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-05-24, 21:33 | #4456 | 
				 | 

może dlatego, że sama jestem drobna to zawsze gustowałam w większych facetach    | 
|     | 
|  2013-05-24, 21:40 | #4457 | |
				 | 

Cytat: 
  Wręcz nie podobają mi się chudzi/szczupli mężczyźni - dla mnie to wtedy chłopcy.  Mój TŻ chce zrzucić kilka kg (90kg przy 179cm) bo zwyczajnie źle się czuje w swoim ciele. Brzuszek ma na prawdę spory, do tego szybciej się męczy, przybrał też na twarzy co mu się nie podoba. Dobrze jednak wie, że -5/6 kg to max (+ ćwiczenia, żeby trochę wyrobić to i owo), bo chucherka mnie nie interesują.     
				__________________ ...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!    | |
|     | 
|  2013-05-24, 21:40 | #4458 | 
				 | 

Legia przegrywa po 1 połowie z Widzewem, stawiam kolejkę. Byle tak do końca    
				__________________ | 
|     | 
|  2013-05-24, 21:41 | #4459 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

yo !    
				__________________ żona 2014   mama 2018   przyszła mama 2020  | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-05-24, 21:42 | #4460 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2013-05-24, 21:46 | #4461 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-02 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.

Pracowałam od 9.30 a wychodziłam z pracy o 19.40! Ale kumpela miała jeszcze gorzej, bo była od 7 w pracy. A to wszystko dlatego że dziś w żłobku mieliśmy dzień mamy, a potem zebranie z szefowa, które zamiast godziny trwało 2 godziny! Także nie ogarniam już dziś   Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________  Nasz ślub 16.08.2014    Julcia 4.11.2015 g. 0:09 2740g 52 cm  | 
|     | 
|  2013-05-24, 22:08 | #4462 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Uczę się z analizy ekonomicznej i już nie moge... pierwszy raz wypilam chyba od 1,5 roku kawe normalnie..;/ Może dziewczyny macie ochotę na drinka?  Fotki z galerii barmanów, na których prawdopodbnie się zdecydujemy   
				__________________ Bo miłość zaczyna się wtedy gdy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż Twoje własne   | 
|     | 
|  2013-05-24, 22:11 | #4463 | |
				 | 

Cytat: 
  Jak widzialam jego zdjecia ze studniowki to taki szczupak ze nie chcialabym go... na twarzy strzasznie chudy był. Ciała nie widzialam, ale wtedy kaloryfer miał i na klate ileś tam brał... nie pamietam  to nie moje czasy  heheh jak on miał studniowke to ja na gimbal się szykowałam hehehe 
				__________________ Bo miłość zaczyna się wtedy gdy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż Twoje własne   | |
|     | 
|  2013-05-24, 22:15 | #4464 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Cytat: 
      siedziałabym cały czas przy barze    ten pierwszy jest pyszny, ale smaka narobiłaś!!!!!   suknia  i takie pazurki chyba zrobię na ślub  dobranoc  jutro WIELKI DZIEŃ   | |
|     | 
|  2013-05-24, 22:27 | #4465 | ||
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat: 

__________________ Bo miłość zaczyna się wtedy gdy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż Twoje własne   | ||
|     | 
|  2013-05-24, 22:27 | #4466 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Jak wdepnę to niecałe 2h i będę.   
				__________________ ...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!    | ||
|     | 
|  2013-05-24, 22:31 | #4467 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

oooo super, mialabym towarzyszke przy barze  Ty Iija to ja Cię zgarnę  hulajnogą  bo prawka nie mam   | 
|     | 
|  2013-05-24, 22:33 | #4468 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Ja kiedyś zamknęłam kluczyki w bagażniku   oczywiście naginałam do chaty po zapasowe :P Cytat: 
  Ja dzisiaj byłam, wydałam 4 dychy, a akurat uzupełniłam braki w kosmetyczce  tylko ludzi mnóstwo  Cytat: 
  Ja w sumie nie pamiętam ile mam, ale teraz będę miała 4dni, w sierpniu prawie pół m-ca i jeszcze mi zostanie. Cytat: 
  ale ja to bym jakąś pizze wciągnęła,a nie słodkie  Jutro jedziemy wpłacić zaliczkę na salę, w końcu :P | |||
|     | 
|  2013-05-24, 22:35 | #4469 | |
				 | 

Cytat: 
  a i mogę po Ciebie wpaść, najlepiej z Tż w charakterze kierowcy to sobie od razu zrobimy wesoły procentowy 'autobus' do Wawy     
				__________________ ...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!    | |
|     | 
|  2013-05-24, 22:37 | #4470 | |
				 | 

Cytat: 
  Mam tylko dac im wodke i sok wiec alkoholu starczy  reszta oni   
				__________________ Bo miłość zaczyna się wtedy gdy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż Twoje własne   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

Na studiach robiliśmy sobie wypas hot dogi, kupowaliśmy wielką bagietkę z tesco, parówki i surówkę, pychota!!! Niestety już nie ma tych wielkich bagietek tylko jakieś cienizny i już się nie da zrobić super hot doga
 Na studiach robiliśmy sobie wypas hot dogi, kupowaliśmy wielką bagietkę z tesco, parówki i surówkę, pychota!!! Niestety już nie ma tych wielkich bagietek tylko jakieś cienizny i już się nie da zrobić super hot doga 

i pizza właśnie przyjechała
 i pizza właśnie przyjechała 

A ja mam ochotę na pizzę
 A ja mam ochotę na pizzę 

strasznie mnie kuszą
 strasznie mnie kuszą  a ja nie mogę wydawać za dużo pieniędzy...
 a ja nie mogę wydawać za dużo pieniędzy...