Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-24, 19:29   #4441
Kate Noir
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
dziewczyny macie pomysł na jakieś dobre, lekkostrawne jedzonko dla TŻ-a ?

sałatka cezara sponsorowana przez biedronkę:
-mix sałatowy z biedronki
-pomidory (też mogą być z biedronki ;P )
-kukurydza
-kurczak pokrojony i usmażony w przyprawie (gyros, curry, pizza itp)
-oliwki, ogórek itp
-sos czosnkowy-ziołowy knora
-zazwyczaj dodaje się grzanki, ale ja wolę kupić bagietkę z masłem czosnkowym w biedronie i dać ją dodatkowo
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 19:33   #4442
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
wszystko aby dobre było
Ja lubię kombinować w kuchni, więc często jest coś pozmieniane, coś nowego.
Z takich bazowych rzeczy które można modyfikować.

- schab / karczek pieczony + sałatka ze świeżych warzyw: mieszanka sałat, pomidor, ogórek, oliwki, cebula, oliwa, sok z cytryny, zioła, sól pieprz
- łosoś pieczony w papilotach z cytryną + brokuły i marchewka gotowane na parze
- karczek z grilla i mieszanka warzyw z patelni
- kurczak (pałki, udka, filety) pieczone z warzywami i fetą/mozarellą
- rolady drobiowe np. ze szparagami, pieczarkami + surówka z kapusty pekińskiej
- zupy: brokułowa, warzywna z wołowiną, dyniowa, koperkowa,

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
prosz ijaa
U nas wczoraj były hot dogi, a właściwie chłop jadł. Zjadł całą paczkę bułek hot dogowych z biedry z parówkami Na studiach robiliśmy sobie wypas hot dogi, kupowaliśmy wielką bagietkę z tesco, parówki i surówkę, pychota!!! Niestety już nie ma tych wielkich bagietek tylko jakieś cienizny i już się nie da zrobić super hot doga
Oooo nie, uduszę Cię. Dobrze, że nie jestem głodna, bo bym lizała monitor.

A my kupujemy takie obcięte z jednej strony, co sie parówkę do środka wtyka. Przekrawamy je po długości, nakładamy trochę surówki, parówkę, ketchup, musztardę i składamy znów. Wiadomo, że coś tam wypada, bo one do takiego faszerowania nie są stworzone, ale i tak pycha.

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
sałatka cezara sponsorowana przez biedronkę:
-mix sałatowy z biedronki
-pomidory (też mogą być z biedronki ;P )
-kukurydza
-kurczak pokrojony i usmażony w przyprawie (gyros, curry, pizza itp)
-oliwki, ogórek itp
-sos czosnkowy-ziołowy knora
-zazwyczaj dodaje się grzanki, ale ja wolę kupić bagietkę z masłem czosnkowym w biedronie i dać ją dodatkowo
Uwielbiamy je.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 19:37   #4443
helcia86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Aaaaa jutro jest rocznica, okrągły PIERWSZY ROK, od kiedy noszę ten piękny pierścionek !!
Piekny pierscionek

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
czerwiec super miesiąc, co Ty chcesz ja miałam miec sierpień, a mam maj... A tez bylam nastawiona. Pomysl sobie, ze w czerwcu moze byc ładniejsza pogoda, a kwiatów tez jest duzo! Kwitnie oblędnie jaśmin, piwonie, irysy(fioletowe), groszek pachnący!!!, maki ogrodowe, czosnek olbrzymi (fioletowy i piękny!!!), lilie, chabry (niebieskie!), jeszcze eustomy - tez są fioletowe.
Wiem, wiem już wiem, a przynajmniej nastawiam się że bedzie dobrze. Poprostu swirowałam już czy dobrze robimy czy nie, czy nie postępujemy zbyt pochopnie itd. Dziękuje za propozycje kwiatów - zapisuję sobie

Moj P. dzwonił po południu do naszej pierwszej sali, żeby odmówić, a menadzerka na to-" A to bardzo dobrze. Dziekuję. Do widzenia". "Się przejęli" utratą klientów, masakra...

Cytat:
my mamy rum i pizza właśnie przyjechała piątkowy wieczór to najpiękniejszy moment tygodnia, zdecydowanie!
dobrze gada, polać jej

a co do tego "słynnego" video z muzyką z "Gry o Tron" - pierwsze co TZ powiedział - "o matko, jak ta ..Cruella"
helcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 19:39   #4444
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Cytat:
a jak poszły pertraktacje w sprawie kasiory?
Nawet do nich nie doszło, dzięki tej bajecznej dyskusji

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 19:39   #4445
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez helcia86 Pokaż wiadomość
dobrze gada, polać jej

a co do tego "słynnego" video z muzyką z "Gry o Tron" - pierwsze co TZ powiedział - "o matko, jak ta ..Cruella"
kobito nie polewaj mi już, bo muszę mieć jeszcze siły na jeźdźca
ijaa, my też żremy teraz te obcięte, ale gdzie im do dawnych bagietek z techo... półkilogramowych.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 19:54   #4446
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

hehe, to nieźle zaszalałaś! ja wydałam tylko jakieś 4ozł (w tym 10zł za papier toaletowy :P)
no troche poszalałam ale kupiłam w tym prezent dla mamy na Dzień Matki, perfumy dla Tż i małe zapasy zrobilam z rzeczy ktore i tak bym kupiła, a teraz moge dostać je taniej

Cytat:
mój tż robi sobie 6-pak a przy okazji mnie wkurza bo nie jada niczego co jest z mąki, ma tłuszcz i w sumie to by jadł samego kurczaka i warzywa A ja mam ochotę na pizzę
jak ja ci zazdroszcze! naweet jak ja chce sie odchudzac to nie moge bo mnie zaraz Tż na McDonalda namówi - lubimy jeść

prognoza pogody na jutro tragiczna - i dobrze - wreszcie popchne te setki projektów które wisza nade mną a czas się kończy
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 19:57   #4447
karolinuuusia
Zakorzenienie

dzięki za pomysły

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-24, 20:08   #4448
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
pokażesz te winietki?? bo u mnie stanęło na motylkach i różu stare to a głupie
w zalączniku

Cytat:
wydaje mi sie, ze ludzie kupują takie kiecki w second-handach i wydaje im sie że zrobą interes życia i sprzedadzą za nie wiadomo ile...

Cytat:
u mnie wypłata w poniedziałek albo we wtorek ufff
A ja bym poszła na to piwo, najwyżej sobie kupisz jedno w pubie, dwa w sklepie i będziesz pod stołem przelewać do kufla to kupione

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

w ogóle zapowiada się piękny czerwiec, 4 jadę na impact festival, a ostatni tydzień czerwca to urlop już odliczam dni
moj TZ wczoraj stwierdzil, ze jakbym poszla do klubu bez kasy to też bym sobie poradziła - podrywając jakiegos goscia:P oczywiscie bym nie smiala żebrać o drinka, ale to logika mojego chłopa

Cytat:
Ja jadę w czerwcu, bo mniej ludzi nie znoszę tłumów. Moje ulubione miesiące na wyjazdy to czerwiec i wrzesień, nie dość, że pogoda najlepsza, to robi się luźniej i taniej.

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

60 zł ja najwięcej zapłacę w schronisku na chochołowskiej, 50 zł... Ale w Zakopcu na Chramcówkach mam kwaterę za 30 zł, pokój 3osobowy z łazienką - jeszcze mój szwagier jedzie. Uważam, że jak za darmo.
Gdzie będziecie chodzić ?
buuuu jak ja chce w Tatry, dawno nie łaziłam, zapuscilam sie, keidyś śmigałam 2 razy w miesiacu, a teraz?

Cytat:
mój tż robi sobie 6-pak a przy okazji mnie wkurza bo nie jada niczego co jest z mąki, ma tłuszcz i w sumie to by jadł samego kurczaka i warzywa A ja mam ochotę na pizzę
mojemu też by sie przydalo. Ale na gadaniu sie na razie konczy.

Cytat:
dziewczyny macie pomysł na jakieś dobre, lekkostrawne jedzonko dla TŻ-a ?
jogurt?

załatwilismy zespół, umowa jest, zaliczka wpisona, wszystko gra
i jest opcja, zeby nam zagrali po góralsku przed wejsciem do urzedu

ja też dzisiaj popijam TZ dostał na urodziny Finlandię w pudełku w zestawie z takimi małymi wódeczkami smakowymi i kupił dzisij soczki i tak sobie strzelam drineczki

poza tym miałam dzisiaj sprawdzian kierowcy,wracalismy z centrum akurat po meczu Wisly, wiec maaaaaasa ludzi, policjanci kierowali ruchem na kazdym skrzyzowaniu i dałam sobie rade i nawet ładnie wpuszczałam innych kierowców, jestem z siebie dumna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wizytówki winietki.jpg (35,1 KB, 13 załadowań)

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 20:09   #4449
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
jak ja ci zazdroszcze! naweet jak ja chce sie odchudzac to nie moge bo mnie zaraz Tż na McDonalda namówi - lubimy jeść
Ja też uwielbiam i do tego jestem strasznie chuda, więc nie muszę się ograniczać tj ćwiczyć powinnam bo przecież ciało flaczeje tak czy siak, ale nie mogę się zmotywować. Wszystko idzie mi tylko w brzuch. Za styl odżywiania tż'a jest idealny. Ma rozplanowany każdy posiłek, wydzielone ilości białka, węglowodanów itp. Wkurza się na mnie jak mu to zakłócam, ale właśnie najgorzej jest jak zaczyna się odchudzać. Muszę jeszcze przeboleć jakieś sześć tygodni. Jak nie jest na diecie redukcyjnej to skusi się na jakiś fastfood

za to mój współlokator ma dietę cud! Je bardzo dużo sałatek, popija piwem i czeka na cud

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-05-24 o 20:13
Stary 2013-05-24, 20:19   #4450
velika
Winter is coming

Cytat:

buuuu jak ja chce w Tatry, dawno nie łaziłam, zapuscilam sie, keidyś śmigałam 2 razy w miesiacu, a teraz?
no to dalej, rezerwuj coś i śmignij chociaż na kilka dni. To takiego powera daje, że coś niesamowitego!
Mój chłop ma tzw. dietę aplikanta, od stycznia zrzucił ładnych kilka kilo. Dieta ta polega na tym, że w ciągu dnia nie jemy nic poza kawą - bo nie ma kiedy, za to wieczorem pijemy piwo, jemy chipsy i fast foody. Biedny organizm tak się cieszy, że dostał cokolwiek, że nie przerabia tego na tłuszcz, tylko chudniemy w oczach i marynarka którą kupiliśmy "bo najwyżej będę nosił rozpiętą" miesiąc później dopina się jak najbardziej i wisi. Ale do tej diety trzeba dorzucić duuużo stresu i w☠☠☠☠iających ludzi

Stary 2013-05-24, 20:23   #4451
say-hello
Zakorzenienie

Velika a ty z Tż nie miałaś pić rumu ?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-24, 20:24   #4452
Verunka
Zadomowienie

[QUOTE=velika;40980520]no to dalej, rezerwuj coś i śmignij chociaż na kilka dni. To takiego powera daje, że coś niesamowitego!
Mój chłop ma tzw. dietę aplikanta, od stycznia zrzucił ładnych kilka kilo. Dieta ta polega na tym, że w ciągu dnia nie jemy nic poza kawą - bo nie ma kiedy, za to wieczorem pijemy piwo, jemy chipsy i fast foody. Biedny organizm tak się cieszy, że dostał cokolwiek, że nie przerabia tego na tłuszcz, tylko chudniemy w oczach i marynarka którą kupiliśmy "bo najwyżej będę nosił rozpiętą" miesiąc później dopina się jak najbardziej i wisi. Ale do tej diety trzeba dorzucić duuużo stresu i w☠☠☠☠iających ludzi[/QUOT

na mojego to wlasnie nie dziala. On jest mega szczupłej budowy i naprawde chudziak, ale zrobił mu sie brzuszek i to juz naprawde widac pod Tshirtem... On nie je sniadania bo nie ma czasu, w pracy zje cos na szybko, za kazdym razem o zupełnie innej porze i potem dopiero w domu obiado-kolację... nieregularny tryb go chyba zgubił.

Stary 2013-05-24, 20:26   #4453
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Velika a ty z Tż nie miałaś pić rumu ?
piję kochana już niedużo do dna zostało

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:

na mojego to wlasnie nie dziala. On jest mega szczupłej budowy i naprawde chudziak, ale zrobił mu sie brzuszek i to juz naprawde widac pod Tshirtem... On nie je sniadania bo nie ma czasu, w pracy zje cos na szybko, za kazdym razem o zupełnie innej porze i potem dopiero w domu obiado-kolację... nieregularny tryb go chyba zgubił.
a jest stres i w☠☠☠☠iający ludzie? Bez tego dieta nie działa

Stary 2013-05-24, 20:28   #4454
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
piję kochana już niedużo do dna zostało

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

a jest stres i w☠☠☠☠iający ludzie? Bez tego dieta nie działa
no nie ma, zmienił prace na mega fajną chyba w tym problem

Stary 2013-05-24, 20:30   #4455
velika
Winter is coming

Cytat:
no nie ma, zmienił prace na mega fajną chyba w tym problem
no to już wiesz, skąd ten brzuszek a tak w ogóle, to ja wolę faceta z małym brzuszkiem, niż z wklęsłą klatą... mój swego czasu ważył ponad 90 kilo przy 178 cm wzrostu i wcale mi to nie przeszkadzało. Lubię mieć się do czego przytulić, lubię szerokie ramiona i mocne nogi Facet chuchro to nie dla mnie...

Stary 2013-05-24, 20:33   #4456
Kate Noir
Zakorzenienie

może dlatego, że sama jestem drobna to zawsze gustowałam w większych facetach
Stary 2013-05-24, 20:40   #4457
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
no to już wiesz, skąd ten brzuszek a tak w ogóle, to ja wolę faceta z małym brzuszkiem, niż z wklęsłą klatą... mój swego czasu ważył ponad 90 kilo przy 178 cm wzrostu i wcale mi to nie przeszkadzało. Lubię mieć się do czego przytulić, lubię szerokie ramiona i mocne nogi Facet chuchro to nie dla mnie...
Mam to samo. Wręcz nie podobają mi się chudzi/szczupli mężczyźni - dla mnie to wtedy chłopcy.
Mój TŻ chce zrzucić kilka kg (90kg przy 179cm) bo zwyczajnie źle się czuje w swoim ciele.
Brzuszek ma na prawdę spory, do tego szybciej się męczy, przybrał też na twarzy co mu się nie podoba.
Dobrze jednak wie, że -5/6 kg to max (+ ćwiczenia, żeby trochę wyrobić to i owo), bo chucherka mnie nie interesują.

Stary 2013-05-24, 20:40   #4458
velika
Winter is coming

Legia przegrywa po 1 połowie z Widzewem, stawiam kolejkę. Byle tak do końca
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kieliszki_Saquan-Stimpson.jpg (21,6 KB, 1 załadowań)

Stary 2013-05-24, 20:41   #4459
moniczka_90
Zakorzenienie

yo !
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 20:42   #4460
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Mam to samo. Wręcz nie podobają mi się chudzi/szczupli mężczyźni - dla mnie to wtedy chłopcy.
Mój TŻ chce zrzucić kilka kg (90kg przy 179cm) bo zwyczajnie źle się czuje w swoim ciele.
Brzuszek ma na prawdę spory, do tego szybciej się męczy, przybrał też na twarzy co mu się nie podoba.
Dobrze jednak wie, że -5/6 kg to max (+ ćwiczenia, żeby trochę wyrobić to i owo), bo chucherka mnie nie interesują.
jezzuu ijaa siostro znowu... mój ma 178 i też podobnie ważył... teraz schudł kilka kilo, z 94 do jakiś 86/87 i już mu nie każę więcej!!! On by jeszcze trochę chciał, ale dla mnie jest teraz super.

Stary 2013-05-24, 20:46   #4461
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.

Pracowałam od 9.30 a wychodziłam z pracy o 19.40! Ale kumpela miała jeszcze gorzej, bo była od 7 w pracy. A to wszystko dlatego że dziś w żłobku mieliśmy dzień mamy, a potem zebranie z szefowa, które zamiast godziny trwało 2 godziny! Także nie ogarniam już dziś

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:08   #4462
szklaneczka25
Rozeznanie

Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Uczę się z analizy ekonomicznej i już nie moge... pierwszy raz wypilam chyba od 1,5 roku kawe normalnie..;/

Może dziewczyny macie ochotę na drinka?
Fotki z galerii barmanów, na których prawdopodbnie się zdecydujemy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img-30.jpg (35,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img-24.jpg (21,2 KB, 10 załadowań)
Stary 2013-05-24, 21:11   #4463
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:
jezzuu ijaa siostro znowu... mój ma 178 i też podobnie ważył... teraz schudł kilka kilo, z 94 do jakiś 86/87 i już mu nie każę więcej!!! On by jeszcze trochę chciał, ale dla mnie jest teraz super.
Moj W. przy wzroscie ok. też 176-178 cm. ważył blisko 90kg, teraz waży jakies 84kg. Ale musi poprawać na kaloryferkiem
Jak widzialam jego zdjecia ze studniowki to taki szczupak ze nie chcialabym go... na twarzy strzasznie chudy był. Ciała nie widzialam, ale wtedy kaloryfer miał i na klate ileś tam brał... nie pamietam to nie moje czasy heheh jak on miał studniowke to ja na gimbal się szykowałam hehehe
Stary 2013-05-24, 21:15   #4464
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Uczę się z analizy ekonomicznej i już nie moge... pierwszy raz wypilam chyba od 1,5 roku kawe normalnie..;/

Może dziewczyny macie ochotę na drinka?
Fotki z galerii barmanów, na których prawdopodbnie się zdecydujemy
bierzesz ich na wesele? łłłoooo zaproś mnie siedziałabym cały czas przy barze ten pierwszy jest pyszny, ale smaka narobiłaś!!!!!

suknia

i takie pazurki chyba zrobię na ślub

dobranoc jutro WIELKI DZIEŃ
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zrodlo-internet- (1).jpg (85,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zrodlo-internet-.jpg (17,0 KB, 24 załadowań)

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:27   #4465
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
bierzesz ich na wesele? łłłoooo zaproś mnie siedziałabym cały czas przy barze ten pierwszy jest pyszny, ale smaka narobiłaś!!!!!

suknia

Jesli tylko masz wolne 31.05.14 i chcesz jechać 100km za Waw to zapraszam

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:

suknia

Suknia MEEGAAA!!!
Stary 2013-05-24, 21:27   #4466
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Jesli tylko masz wolne 31.05.14 i chcesz jechać 100km za Waw to zapraszam
ja też mogę się wprosić? Jak wdepnę to niecałe 2h i będę.

Stary 2013-05-24, 21:31   #4467
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

ja też mogę się wprosić? Jak wdepnę to niecałe 2h i będę.

oooo super, mialabym towarzyszke przy barze Ty Iija to ja Cię zgarnę hulajnogą bo prawka nie mam

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:33   #4468
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
A kluczyki zapasowe ma do auta U rodziców
Ja kiedyś zamknęłam kluczyki w bagażniku oczywiście naginałam do chaty po zapasowe :P

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Kurde, tyle promocji na raz jest w rossmannie ze szok....!! strasznie mnie kuszą a ja nie mogę wydawać za dużo pieniędzy...
Ej idź, warto
Ja dzisiaj byłam, wydałam 4 dychy, a akurat uzupełniłam braki w kosmetyczce tylko ludzi mnóstwo

Cytat:
Tak standardowo - 2 tygodnie wolnego

Już czuje że się wykańczam, więc to wolne przyda mi się baaardzo. My też lubimy wyjeżdżać, ale to będzie nasz ostatni wyjazd przed ślubem. Później już kasa pójdzie tylko na ślub... Dlatego też jedziemy w czerwcu, bo pokoje dużo tańsze
A nie za mało tego wolnego
Ja w sumie nie pamiętam ile mam, ale teraz będę miała 4dni, w sierpniu prawie pół m-ca i jeszcze mi zostanie.

Cytat:
Odpal kawałek.
My w ramach piątkowego "pier**** nic nie gotuję" zjedliśmy hot-dogi home made i popijamy browarem. Żyć nie umierać.
U nas dzisiaj piwo i milki ale ja to bym jakąś pizze wciągnęła,a nie słodkie

Jutro jedziemy wpłacić zaliczkę na salę, w końcu :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:35   #4469
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
oooo super, mialabym towarzyszke przy barze Ty Iija to ja Cię zgarnę hulajnogą bo prawka nie mam
ja zamawiam na starcie martini ze sprite a i mogę po Ciebie wpaść, najlepiej z Tż w charakterze kierowcy to sobie od razu zrobimy wesoły procentowy 'autobus' do Wawy

Stary 2013-05-24, 21:37   #4470
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:
Spoko
Mam tylko dac im wodke i sok wiec alkoholu starczy reszta oni

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości