|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
Oj, jestem trochę zła, że nie zrobiłam lepszego rozeznania przed zakupami. Wczoraj na promocji kupiłam tusz L'Oreal False Lash Wings w Rossmannie za 35 zł, a dzisiaj był w Hebe za 26!
Bardzo duża różnica!
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
czy odzywki do paznokci eveline ten wchodza -40% ?
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() testowałam już kolor ciemniejszy niż przy HM t juz mówiłam, łądne satynowe wykończenie, idealnie rozprowadza sie palcami, zmyłam go po 5 godzinach przez ten czas sie trzymał nie naruszony, nie ważył sie, w sumie nie mam co opowiadać o nim bo żadnego ale nie mam, same superlatywy to samo odnoscie rimel match perfection, choc jego wykończenie bardziej mi sie podoba niż 123 |
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
nie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak jakoś spytałam, bo wydajesz się być bardzo sympatyczną osobą i w ogóle ![]() nie będę chyba jutro nadrabiać, za dużo czasu mnie to kosztuje
|
|
|
#159 |
|
Rozeznanie
|
À propos testowania na sobie testerów... pół biedy jak na własne życzenie zaraża się opryszczką i maluje usta szminką, która przejechała kilkadziesiąt niemytych rąk. W czwartek będąc w Rossie zdziwiłam się małą liczbą ludzi, ogólnie kulturalnie, bez przepychanek. Do czasu gdy oglądałam sobie rzeczy w szafie Manhattanu, a koło mnie jakaś babka oglądała sobie puder. Po chwili patrzę, a ona ściąga folię, otwiera puder i nie, nie przejeżdża palcem po pudrze, a bierze gąbeczkę i zaczyna intensywnie pocierać nią puder jakby chciała jakąś plamę zetrzeć...
Mam wrażenie, że niektórzy wierzą w teorię spisku jakoby testery były zupełnie różne od "pełnowartościowego" produktu. Nawet zabezpieczenia nic nie dają jak widać. Mnie to osobiście napawa obrzydzeniem, ale to Rossmann ponosi straty, nie ja.
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
??
|
|
|
|
|
#161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od dłuższego czasu nie mogę się pozbyć tych kilku(nastu) nadprogramowych ![]() Za wodą się rozejrzę jeszcze, ale już bardziej na spokojnie Jak się trafi, to fajnie, jak nie, to trudno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
po prostu żel Wibo jest w formie takiej, jak tusz do rzęs (klik), bardziej mi taka odpowiada
tak samo pod względem cenowym.
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i właśnie mi dlatego nie pasuje, bo to jest na takiej zasadzie jak delia i on nie wypełnie ubytków a jedynie koloryzuje włoski, wiec w wiekszosci przypadków cos i tak pod niego trzeba nałożyć
|
|
|
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam dylemat
![]() Marzy mi się podkład z Bourjois Zastanawiam się nad HM a 123Perfect i nie wiem co mam wybrać Mam cerę mieszaną z znacznymi zaczerwienieniami. Potrzebuję czegoś dobrze kryjącego, matującego i długotrwałego
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie termalka to codziennik, także taka okazja to naprawdę okazja. Zużywam zwykle (na spółkę z TŻ-tem) jedną 150 ml butelkę miesięcznie, a taka LRP to 30 zł kosztuje Więc 400 ml za 18 zł to jest wielka okazja.
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm jak chcesz coś matujacego to zaden z powyzszych niestety
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
a mialyscie krem Perfecta Efekt Mat na noc z kwasami Aha on jest??! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie poczytam, bo jakoś ostatnio samo MŻ u mnie niekoniecznie przynosi oczekiwane rezultaty ![]() Ja używałam do tej pory wody termalnej Avene, ale poza sezonem letnim jakoś nie była ona dla mnie kosmetykiem pierwszej potrzeby Albo nie umiem używać wód termalnych albo po prostu nie trafiłam jeszcze na dobrą, bo w przypadku tamtej nie za bardzo widziałam jakąkolwiek różnicę przed i po zastosowaniu..
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno ciemnieje i nie nadaje się do twarzy z niespodziankami, nie kryje tak mocno. Pudrowe wykończenie, odcień 51 taki porcelanowy- ja bezproblemowej cerze wygląda super, tylko właśnie ciemnieje
![]() Kurde, mam ochotę jeszcze zaszaleć, ale nie wiem na co haha
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, u mnie woda bardzo pomaga, cera jest w dużo lepszej kondycji, lepiej nawilżona, poza tym jeśli nie myję się wodą (co zwykle ma miejsce prócz okresu upałów) to woda daje uczucie lepszego umycia się (np. po mleczku czy emulsji). Rano wystarczy mi spryskanie termalką i przetarcie tonikiem, już jestem odświeżona, można się kremować. Tylko ja mam cerę bardzo suchą, alergiczną, więc ma w czym pomagać. Może Ty nie masz takiej potrzeby
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Kretka, też jestem pod wrażeniem tego ile zrzuciłaś
![]() Cytat:
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo taki jak nałozyłam był cały czas
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
hehe widzę, że i ja kupiłam podobne rzeczy
micel Bourjois rimmel wake me up rimmel stay mat kilka maseczek tusz 2000kcl maselko do ust nivea chce jeszcze coś do mycia buzi i jakieś kremy i mam zapas na długi czas
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja nie testowałam , także nie wiem, ale na KWC też wspomniane jest w wielu opiniach że ciemnieje.
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
ale pędzicie z postami
|
#176 | |||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Cytat:
Na ostatniej promocji kupiłam natural glaze 090 na linię wodną, polubiłam na tyle, że w regularnej cenie dokupiłam jeszcze kolor white Cytat:
Ostatnio widziałam jak 2 dziewczyny otworzyły nowe pudry o magicznej nazwie transparent i mazaly się tym po rekach
|
|||
|
|
|
#177 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
||||
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny które podkłady dla cery suchej mają żółte tony? Oprócz bourjois bo niestety nie ma u mnie ich szafy, tyle z 4 rzeczy z pielęgnacji są
|
|
|
|
#180 | |
|
Zadomowienie
|
Rossmann cz. XVIII
Wow! Trudno za Wami nadążyć. Wczoraj kupilam tylko tusz do rzęs,pomadkę Rimmel i żel do brwi od Wibo. Myślałam nad color tatoo,ale kolorki dostępne u nas jakoś mnie nie przekonały. Mam zamiar jeszcze upolować lakiery do paznokci. Tak myślę czy chusteczki Alterry też są w promocji? W sumie są do twarzy...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

Bardzo duża różnica!

No nic, trudno się mówi 

Ja od dłuższego czasu nie mogę się pozbyć tych kilku(nastu) nadprogramowych 

Mam cerę mieszaną z znacznymi zaczerwienieniami. Potrzebuję czegoś dobrze kryjącego, matującego i długotrwałego