|
|
#391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
|
|
|
|
|
#392 |
|
Zadomowienie
|
Ależ skądże. Dziewczę jest tak naiwne, że uwierzy we wszystko co powie JEJ mężczyzna (który niestety przypadkowo nadal kocha żonę, ale pewnie niedługo przestanie), jej motywacji nic nie może zaszkodzić, bo ona go kocha i jest cierpliwa. A co!
Przypomniał mi się jakiś program o facecie co miał trzy czy cztery żony, mieszkali sobie wszyscy razem i bardzo się kochali. Może to jest jakieś wyjście dla autorki? Nie musiałby biedulka aż tak długo czekać, aby JEJ mężczyzna przestał kochać żonę. I obowiązkami domowymi by się podzieliły. |
|
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy piszę, że nie jest rozciągliwa, to piszę o takim czymś: co sama potępiłabyś u innego, u siebie tego nie potępiając i uważając za normalne: to jest już rozciąganiem moralności stąd też: jeśli twój partner cię zdradzi - i to potępisz, sama zaś zdradzisz - i to już poza moralnością będzie dla ciebie, a za to w przedziwny sposób stanie się "skuteczne, więc prawidłowe" to jest tu moralność naginana jak przy kombinacjach alpejskich bo jak mąż zdradzi - to masz [mam nadzieję, że łapiesz, że piszę teraz o przypadku kalinci, a nie o tobie?] nosa do pojęcia moralności, wiesz, ze dany czyn jest nie w porządku, nie podoba ci się on bardzo zasadniczo ....ale jak o ciebie chodzi, to dziwnym trafem pojęcie to się jakby rozmywa, rozprasza jak mgła, nagle staje się względne i dla każdego inne - wedle potrzeb danej osoby, "każdy ma inną" i tak dalej w ten deseń ---------------------------------------- jeśli chodzi o pukanie się w czoło, to chyba widzisz, że nie napisałam tego ot tak, żeby napisać sobie tylko sama, jak zostałam okradziona, też się puknęłam w głowę, że mogłam być ostrożniejsza: zostałam okradziona przez Cyganki, którym sama kasę dałam, a one zwróciły mi sprytnie mniej (to był przykład mojej koncertowej naiwności )inny przykład: jak będziesz łazić po targu z portfelem w tylnej kieszeni, to też mądrze nie zrobisz być może wyciągasz z tego mylny wniosek, że dla mnie każdy okradziony to baran głupi zupełnie inaczej widzę taką sytuację, gdzie ktoś ci wchodzi do domu i cię okrada - tutaj trudno mówić o tym, by sie pukać w głowę jak w przykładzie: zostawisz auto z kluczykami w środku, to dobrze nie zrobisz złodzieja i tak trzeba ścigać, jego winy to nie umniejsza w moich oczach jeśli natomiast chodzi ci o to, że skoro uważam, że "okradziony niech się puknie w czoło", to można obok tego postawić (no bo tam stały te dwa tematy obok siebie) i to, że "jak dziewczyna zgwałcona, to niech się puknie w czoło" - to absolutnie wzbraniam się przed takim zestawieniem i jestem całkowicie przeciw temu drugiemu dzięki TmargoT widzę dobrze, ze jest tu rażąca niekonsekwencja w moim myśleniu Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-05-25 o 01:39 |
|
|
|
|
|
#396 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#400 |
|
Raczkowanie
|
Będę tak podstępna jak tylko się da. A to, że będę płakała to nie taktyka, tylko jak się kogoś kocha to chyba normalne że się w takich sytuacjach płacze.
|
|
|
|
|
#401 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Matko, brak mi słów. Ale niech Ci będzie jak jesteś taka głupia i naiwna kiedy myślisz że zostawi rodzinę dla Ciebie (no chyba że żona się dowie i wywali go na zbity pysk) to myśl tak dalej. ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
Tylko że Twoja sytuacja jest mało normalna. ![]() A mam pytanie do Ciebie twierdzisz że wyraźnie widzisz, że jest w Tobie zakochany, mozesz napisać jak to okazuje po czym to poznajesz? A i mam jeszcze jedno pytanie ile masz lat Ty a ile On?
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dalej czeka. Nie, nie życzę ci powodzenia, ale zmądrzenia. No i muszę cię poinformować, ze nie, nikt mnie nigdy nie zdradził, nie zostawił, nie nabił w butelkę. Może ciężko to zrozumieć, ale ja po poprstu i zwyczajnie naprawdę nie znoszę kłamców, oszustów i krętaczy. Bo wiem, że mogę ich spotkac i na swojej drodze. I nie, nie boję sie wcale, że ktoś mi męza "ukradnie". Ale człowiek, który w sprawach "miłości" kręci i oszukuje nie może być kryształowo uczciwy w innych sprawach. Zwyczajnie uważam, że szuja jest szują zawsze, a nie tylko chcąc odbić komuś męża/żonę. Nie wierzę, ze tylko w tej jednej sprawie jest "złodziejem" i kłamcą, wiem, że tacy ludzie uczciwość mają za nic i z zamkniętymi oczami zrobią każde świństwo jesli tak im będzie pasowało.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2013-05-25 o 10:13 |
|
|
|
|
|
#403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Amen
|
|
|
#404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zakochany facet robi wszystko by być z kobietą swojego życia. Jeśli jest żonaty to proponuje rozwód ze SWOJEJ winy, oddaje żonie mieszkanie i płaci na jej rzecz alimenty. |
|
|
|
|
|
#406 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
Czego sie boisz? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A co tam, walcz, myslisz, ze kogos tu to obchodzi? W nasze zycie nie wchodzisz, sobie je z zawzietoscia i głupota marnujesz. A zdrada zdradzie nierówna, jak cie po rogach bedzie facet robił, kiedy ty bedziesz z dziecmi w domu siedziec- wtedy poczujesz, co to hardkor. Osobiscie uwazam, ze przynajmenij 90% facetów zdradza, wiec masz duze szanse ![]() ![]() PS serio masz 28 lat??? :O :O sorry, ale nie wierzę, w tym wieku juz raczej nie jest sie tak naiwnym i niedoswiadczonym. Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2013-05-25 o 11:45 |
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, może to nie będzie takie złe, jak Autorka zdobędzie tego faceta? przecież to jakaś kanalia jest, dno totalne, d*pek i śmieć. niech ona go bierze. niech on zostawi tą biedną żonę i dziecko. niech dzieciak nie przesiąknie tą jego zgnilizną. Autorka z tym kolesiem są siebie warci, niech więc ona go sobie bierze.
|
|
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
|
|
|
|
|
#410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiesz, o żonie też mówi, że ją kocha, a na boku puka inną laske (ale tego, że jesteś pierwszą czy jedyną zaspokajanką to nie wiesz), więc zastanów się, pomyśl logicznie i sama sobie odpowiedz, ile warte jest wypowiadane przez niego kocham.
|
|
|
|
|
|
#411 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz pytam z takiej zwykłej ciekawości, po czym to stwierdziłaś i byłabym wdzięczna za odpowiedź. ( A nóż się czegoś nauczę )---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Serio 28 lat?!
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
28 lat a mózg nastolatki, która będzie walczyć w imię wielkiej miłości
Też jestem ciekawa, jak on okazuje ci miłość. Chciałabym wiedzieć, jakimi czynami, a nie słowami. Bo widac, że słownie to koleś bredzi. A czyny to jakie? Chodzi mi o coś więcej niż ruchy kopulacyjne.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
i po raz kolejny potwierdza się moja myśl, że obojętnie czy ktoś ma 15, 20 czy 30 lat - jeśli ktoś jest... nazwijmy to naiwny (
) to i tak będzie - niezależnie od wieku.
|
|
|
|
|
#414 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a może jest tak, że Autorka nigdy wcześniej nie miała faceta i z braku laku (czy też desperacji) rzuciła się na pierwszego lepszego, który na nią spojrzał?
Bo żeby mieć prawie 30 na karku a uwierzyć w wielką miłość do grobowej deski po paru pukaniach, tym bardziej, że facet nic nie robi żeby być z Autorką tylko siedzi przy żonie... Mam parę lat mniej, a w życiu bym się nie dała na to nabrać. Oczywiście nie bronię jej - to co robi to skur***** |
|
|
|
|
#415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż za desperacja. Żałosne. ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Kochanki wszystkich krajów, łączcie się"
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie rozumiem pisania na ogólnym - odpiszę za chwilę - chyba po to się pisze na priv żeby pisać takie rzeczy tam?
no ale kalincia wiadomo lubi burzyć tłumy wizażowe i chyba robi to specjalnie hehe jak się nie ma nic do roboty to cóż pozostajecałe szczęście omijam takie wypowiedzi, w każdym wątku
Edytowane przez chwast Czas edycji: 2013-05-25 o 13:24 |
|
|
|
|
#418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Życie mi podpowiada, że tego nie zrobi bo takie typy chcieliby i przykładną żonkę i dobrą kochankę. Zawsze będziesz tylko uzupełnieniem. Wcale Ci nie zazdroszczę, wiem co mówię. Bedziesz cierpieć, im dłużej tym gorzej. Każde święta on spędzi z żoną a Ty samotnie.... Chcesz tego? Musi wybrać albo Ty albo ona. Z pewnością wybierze mniejsze zło, czyli swoją rodzinę.
|
|
|
#419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest dla mnie jedyny ,a ja dla niego. tylko ja się liczę i nie musze się z nikim dzielić. gdybyś jeszcze dzieliła się z nim na równych warunkach z drugą partnerką byłaby w stanie zrozumiec twój punkt widzenia,ale ty jesteś tylko dodatkiem,uzupełnieniem,p rzystawką do głównego dania. ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
ona daje mu coś czego ty mu nie możesz dać,więc długo poczekasz Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2013-05-25 o 14:02 |
||
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

Owszem drażniła mnie ona nieco, ale koniec końców nie uważałam ją za winną niczego. Gdyby zło tak wracało jak z pełnym przekonaniem piszecie z gorliwością Nostradamusa, to już połowę populacji pioruny z jasnego nieba by zabiły. Znam parę bardzo złych ludzi, którzy są BARDZO szczęśliwi pod każdym względem. Poza tym wierzę w przeznaczenie, więc co ma być to będzie. Bronicie tak zażarcie żony- a nie wiecie jakim jest człowiekiem. Ja też nie wiem, ale nie zakładam z góry że dobrym, tu są szanse pół na pół, jest albo dobra albo zła. Zatem gratuluję zdolności jasnowidzenia co niektórym, ale z rad raczej nie skorzystam. Kocham mojego mężczyznę i wiem, że on kocha mnie i choć chwilowo jest zajęty to zrobię wszystko abyśmy byli razem

. A co tam, walcz, myslisz, ze kogos tu to obchodzi? W nasze zycie nie wchodzisz, sobie je z zawzietoscia i głupota marnujesz. A zdrada zdradzie nierówna, jak cie po rogach bedzie facet robił, kiedy ty bedziesz z dziecmi w domu siedziec- wtedy poczujesz, co to hardkor. Osobiscie uwazam, ze przynajmenij 90% facetów zdradza, wiec masz duze szanse
Żałosne.