![]() |
#1111 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
A my sesję zdjęciową mamy w parku, w naszej miejscowości, 500 metrów od remizy. Są alejki, tak mega mega zielono już będzie. O! I mi tyle wystarczy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ide zaraz idę.. Julka zaraz sie obudzi a ja nawet minuty komara nie przydusiłam. rumuna dasz do szafy tam w środku jest ciemno, rumun ciemny to tz nie zauwazy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jak szłam do komunii to moja mama jak się przebierała to ubrała sukienkę ale zapomniała zdjąc spódnicy spod spodu i miała dwie kiecki na sobie ![]() Cytat:
Moje maleństwo bierze do buzi co się da,pasy, pieluche, zabawki, kołdrę no wszystko Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nadrobiłam wszystko Lecę na herbatkę i znów siadam do kompa ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Wtajemniczenie
|
ide, bo TŻ mnie goni
![]() ![]() a ja sobie wyobraziłam jak bijkora wiezie stado rumunów ![]() ![]()
![]() |
#1116 | |
Zakorzenienie
|
noooo, powiem Ci, że super
![]() ![]() a namawiałam tż na sesję nad morzem, to się cholernikowi nie chciało jechać tak daleko ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- siuuuuuup- nie ma mnie ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
mnie też, spadam do łazienki
ale jeszcze tu wrócę na przeszpiegi ![]()
#1119 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas w 2010 roku był akurat najgorętszy weekend lata, w sobotę ostatni raz spojrzałam na termometr o 10 rano - 43 stopnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Zadomowienie
|
moja dzidzka wstała wlasnie i chyba nie zamierza isc spac dalej hmmm
|
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też mam okrutne problemy z pamięcią, koncentracją, najgorsze, że uczuć się nie potrafię, a tu licencjat za pasem, muszę wszystko pozaliczać. neomag biorę i trochę lepiej jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Elllmi, sesja w górach piękna. Widziałam Twoje zdjęcia.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dobra, teraz już na serio idę dobranocki ![]()
![]() |
#1125 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1127 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() Fewciu, ja podobnie jak Illusion nie odnosilam sie do wpisu o szelkach, bo nie wiedzialam co napisac. Nie znam sie na tym i nie wiem czy zle/dobrze robisz... A my nie spimy od 4:20... Wszystko przez bolace baczki i chyba przez brak kupki od 2 dni. Coraz bardziej podejrzewam mleko BD, wracamy do Bebiko. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:42 ---------- Poprzedni post napisano o 05:33 ---------- Cytat:
![]() Bierz przyklad z brata ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |||||||
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Dzień dobry
![]() Nawijko mogę przybić piątkę! Też nie śpimy od 4,też przez bolące baczki,u nas Kupki nie było od wczoraj rano,co się u Niej nie zdążyło jeszcze. Może Poczytam co wczoraj pisałyście jeszcze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:09 ---------- Poprzedni post napisano o 05:50 ---------- Cytat:
Cytat:
Dziękuje,Kochaną jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Silver ma nianie bo ma najwięcej wpisów na forum ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ---------- Cytat:
A co do pomysłów to widziałam super sesje na stacjach pkp,w podziemiach i przy torach,super fotki. Albo na placu zabaw dla dzieci. ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każde zdjęcia mają swój urok Ale przecież tak naprawdę to i tak tylko dodatek ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | ||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nawijka, Fewcia rowniez nie spie od 4.30 ![]() ![]() Charlizz 14 czerwca gra u nas VNM ![]()
![]() |
#1132 |
Konto usunięte
|
Dziń dybry
![]() ![]() Wisienko tez tak placze... Fewciu, pewnie tez bym sie lamala i szelki sciagala ![]() Bijkora baw sie dobrze! Ale za Rumuna dzieki, za malo miejsca w szafie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() Pewnie będzie tak jak ellmi napisała Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-05-25 o 07:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() mialam wczoraj chyba najgorsze urodziny w zyciu, poszlam spac zanim tz wrocil .. padalam na pysk po calym dniu, za to dzisiaj jestem wypoczeta jak malo kiedy, wiec po sniadanku i kapieli wyciagam malego do rossmana ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
![]() __________ tyle komplementow ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- fewcia - Ty i gorsza matka? jestes wspaniala mama dla Blanki. Sciagnelas szelki na jedna noc!! przeciez nic strasznego sie nie stalo ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
dziekuje ![]() tak to Chorwacja ![]() a bonitki nie wiem co to jest i nie chce wiedziec, bo musza byc przepyszne i uzalezniajace, dlatego w biedrze nawet nie spogladam w kierunku slodyczy, bo ostatnio sprobowalam croissanta maslanego i przepadlam ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
dziekuje bardzo, strasznie mi milo ![]()
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
o losie, pleciugi jedne- 4 strony przez wieczor, czemu wy nie spicie tylko jezyki w ruch
![]() postanowienie podjełam- koniec z żalami, czas wziac sie w garsc, miec na wszystko wy.ebane, bede nadrabiac jak Bartunio padnie bo wstał po 6 to juz niedługo ![]() Bartulo ma nową umiejetnosc- jak chce zwrócic uwage na siebie to udaje , ze KASZLE ![]() ![]() widziałyscie prognoze pogody? deszcze przez najblizszy tydzien.... ja chyba krowe na podwórko wprowadze bo kosiarką ni h.u.j.a sie nie wjedzie ![]() ![]() a dzis meczysko! jakby nie kp to bym przy piwku posiedziala i pojarała sie chłopakami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zadomowienie
|
A moja Mala.szaleje w nocy, tzn.poszla spac o 20, wstala o 22, zjadla, zasnela. Poszla spac od razu i wstala o 23.30, zjadla zasnela i za chwile ryk, wiec ja do lozka wzielam, zasnela i wstala o 1.30...zjadla i spala ze mna do 5 no i pobudka...
Zdechlaki z nas...ale ja pospalam jeszcze razem z nia, bo zlapala drzemke, wiec jeszcze 1.5 h pospalam...ahhh Teraz lezy pod karuzelka i robi bulgoczaca kupe ![]() A ja pije kawe ricore, moze to po tej kawie spac nie moze, noe wiem...ale w sumie zaczelam pic jak ona przestala w nocy ladnie spac... Ahhh popsulo sie dziecko cos, lub to skok rozwojowy bo mamy 17 tygodni...
#1137 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wisienko kochana dziekuje ![]() a co do okularow to ja non stop w nich chodze, nie wychodze z domu bez ![]() silver - dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
hahaha, bylas slodkim dzieckiem ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
moj namietnie "obgryzal" uchwyty od gondolki a teraz szelki od spacerowki ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
mam to samo na razie ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() najpietw widac u mnie na twarzy, ze sie zaokraglam tz ma dokladnie tak samo - ksiezyc w pelni jak sie utuczy ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczyny!
![]() Chciałam się przywitać i napisać, że przedstawienie wczorajsze się udało... tylko filmik się słabo nagrał, bo dzieciaki stały pod oknem pod słońce, więc widać tylko ciemne postacie... ![]() Linka mogę dać ze stronki przedszkola : http://przedszkole-dzungla.pl/media/...a/SAM_7290.JPG http://przedszkole-dzungla.pl/media/...a/SAM_7284.JPG Po przedstawieniu poszliśmy na spacer... i jakieś małolaty (7-8lat) zaczęły wołać do Sade - czarnucha!!! masakra.. wszystko to zasługa rodziców...jak nie uświadamiają dzieci, że istnieją jeszcze inne rasy ludzi...zresztą ona przecież nie jest czarna...Ahhh... No, a teraz idę nadrabiać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Wtajemniczenie
|
melduje się i ja- dzińdybry!
![]() Mój Julas spał do 8- wstawała tylko na 5 min na żarełko i dalej spać. wiec pobudke mialysmy o 1, po 3, po 5 a potem spanie do 8. Jak tż wstanie to pojedziemy do biedry, po jeszcze jeden karton dadów- tak żeście zachwaliły, że zapas robie ![]() aa i mam pytanie, bo tż wczoraj kupił z hippa jakiś słoiczek z kaszą jaglaną i czymś tam jeszcze, moge małej to to dać, czy nie za bardzo? szaja ? ![]() i jeszcze jedna sprawka: ostatnio jak małą kąpiemy i jak tylko włożymy ją do wanienki to ona włącza wyjca wiec: - albo nie lubi się kąpać na tym leżaczku- moze sie boi, że to tak wysoko. wczesniej była kąpana normalnie. - zawsze jak płucze jej włosy to tż jej uszy zasłania, żeby wody nie naleciało i może ona tego nie lubi i z tym kojarzy i od razu płacze. No ale jak inaczej mam jej płukac jak ma tyle włosów.... co tam jeszcze w biedrze kupiłyście i polecacie? ![]() ![]()
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki sprytny Bartuś - kolejny raz powtarzam - TO DZIECI NA WYCHOWUJĄ a nie odwrotnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.