Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-24, 22:47   #1111
Wisienka_0809
Rozeznanie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

A my sesję zdjęciową mamy w parku, w naszej miejscowości, 500 metrów od remizy. Są alejki, tak mega mega zielono już będzie. O! I mi tyle wystarczy.
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 22:48   #1112
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
a Ty już z mjóweckami, pająckami i innymi jobackami miałaś spać iść

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

a co się napatrzył, to jego

tylko jak tż w końcu wróci, to gdzie ja tego Rumuna upchnę
wiem, że miałam... i miałam dziś prasowanie zrobić i to i tamto...
ide zaraz idę..
Julka zaraz sie obudzi a ja nawet minuty komara nie przydusiłam.

rumuna dasz do szafy tam w środku jest ciemno, rumun ciemny to tz nie zauwazy

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 22:51   #1113
karusia_2007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość

Mąz byl na zakupach i kupil sukieneczke dzidzi i takie lajkry ze spodniczka zaplacil 60zł a kupił za małe praktycznie już 62 rozmiar
Nie da się zwrócić albo wymienic?
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
Lubcia, powodzenia na rehabilitacji, trzymamy kciuki, będzie dobrze

widziałam wspominki komunijne to i ja opowiem swój.
to, że zawsze chciałam miec suknie z kołem koniecznie to juz pomine. i tak nie kupili mi takiej jak chciałam, bo wszytkie kolezanki miały większe i byłam bardzo smutna z tego powodu i na domiar złego jak siedzielismy w lawkach i chodził fotograf robił zdjęcia to ja siedziałam w tej ławce na wielkim fochu bo myslałam ze on robi innym dzieciom a nie mi, bo mi rodzice fotografa nie wynajeli
okazało sie, że on robił wszystkim, bo był opłacony i kazde dziecko miało fote strzeloną
a ja na każdej mam mine jak kot srający na pustyni, bo byłam obrazona, że niedość, że mam małe koło w kiecce to jeszcze brak fotografa
extra musisz wyglądać na tym zdjęciu.
Ja jak szłam do komunii to moja mama jak się przebierała to ubrała sukienkę ale zapomniała zdjąc spódnicy spod spodu i miała dwie kiecki na sobie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
no, czsto jest tak że on przyzjdzie ja juz padam na pysk pogdamy z 30minut godzine ja ide spać on potem przychodzi jak już spie, rano to tyl co przed wyjsciem moze z 30 minut sie widzimy bo jednak jak najdluzej oboje chcemy pospac i zawsze jak rano zamykam za nim drzwi to czuje taka dziwną pustke, po prostu czuje ze w ogóle go nie miałam ;( mam już tego dosyć... jeszcze w takie dni jak ten ze Hania mnie wykańcza, płakać mi sie chce...
Domyślam się jak Ci ciężko musi być. Może w weekend znajdziecie troche czasu dla siebie

Cytat:
hahaha
który dzieć dołącza do śliniących pasy ?
Moje maleństwo bierze do buzi co się da,pasy, pieluche, zabawki, kołdrę no wszystko

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
TŻ wraca za godzinę 2 tygodnie się nie widzieliśmy

Ale już i tak mnie rozczarował. Piałam z nim trochę wcześniej. Zapytałam gdzie już jest. Powiedział mi. To ja piszę ,że za 3h się widzimy, że fajnie i ten tego. A ten zamiast powiedzieć że się cieszy i że tęsknił, czy coś w tym stylu, to się pyta " Masz dla mnie jakąś michę?"

Mam kur.. ogórkową
ogórkowa wymiata po 2 tyg to nie w głowie mu będzie zupka tylko dupka

Cytat:
Jutro wieczorem jedziemy do Rumunii
Boziu, jak ja bez was wytrzymam...
Na czas matur mnie nie było i do tej pory nie wiem o co chodzi z nianią Silver
Będzie ciężko ale dasz radę a przy okazji troche odpoczniesz

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Bijkora, naprawdę jedziesz...? Ja bym nie mogła, nie dałabym rady bez Oliwki...

Caławdeszczu, jutro jedziemy na poszukiwania garnituru dla Łukasza, no i oprócz tego zostały nam jakieś drobiazgi i małe formalności. Robimy teraz kurs przedmałżeński, 28.06. mamy bierzmowanie, jeszcze tylko objazdówka po hurtowniach w celu zakupienia wina, Martini itp itd... No i muszę ogarnąć włosy, o.
To już końcówka została Nic tylko odliczać dni. A mi niedługo 5 latek stuknie.

Nadrobiłam wszystko
Lecę na herbatkę i znów siadam do kompa
karusia_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 22:52   #1114
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, te przy których TŻ prawie wcale nie ma!
Może Wam przywiozę po jednym Rumuńcu,co ?
Tir będzie wracał pusty, także nawet dla całego wątku Rumunów upchnę, a i starczy dla tych co nas regularnie podczytują, a wywoływane nie chcą z nami rozmawiać
Cytat:
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 22:56   #1115
calawdeszczu
Wtajemniczenie

ide, bo TŻ mnie goni co chwilę mi ględzi, że juz 12...

a ja sobie wyobraziłam jak bijkora wiezie stado rumunów

Stary 2013-05-24, 22:57   #1116
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
no to zapraszam do klubu za 2 minutki
noooo, powiem Ci, że super po jednym zdjęciu to twój TŻ musiał mieć nieźle kark nadwyrężony
a namawiałam tż na sesję nad morzem, to się cholernikowi nie chciało jechać tak daleko w sumie mieliśmy mozliwość wskoczenia do stawu w Tatrach, ale wymiękłam, temperatura wody była szokująca

Cytat:
nie mam szafy, tylko pełno szuflad Bijkora, to ja rezygnuje, szkoda chłopa w szufladzie trzymać

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 22:59   #1117
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:

nie mam szafy, tylko pełno szuflad Bijkora, to ja rezygnuje, szkoda chłopa w szufladzie trzymać
rozłożysz go na części

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ----------

siuuuuuup- nie ma mnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-24, 23:00   #1118
elllmi
Zakorzenienie

mnie też, spadam do łazienki
ale jeszcze tu wrócę na przeszpiegi

Stary 2013-05-24, 23:03   #1119
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
leżę i kwiczę

Laurka, Illusion, dziękuję za zaproszenia
ps. dobrze Was zidentyfikowałam?
ja tez wyslalam, poznajesz?

Cytat:

to, że zawsze chciałam miec suknie z kołem koniecznie to juz pomine. i tak nie kupili mi takiej jak chciałam, bo wszytkie kolezanki miały większe i byłam bardzo smutna z tego powodu i na domiar złego jak siedzielismy w lawkach i chodził fotograf robił zdjęcia to ja siedziałam w tej ławce na wielkim fochu bo myslałam ze on robi innym dzieciom a nie mi, bo mi rodzice fotografa nie wynajeli
okazało sie, że on robił wszystkim, bo był opłacony i kazde dziecko miało fote strzeloną
a ja na każdej mam mine jak kot srający na pustyni, bo byłam obrazona, że niedość, że mam małe koło w kiecce to jeszcze brak fotografa
ja mialam piekna suknie z kolem mama mi uszyla i wlosy piekne dlugie i pokrecone ahhh

Cytat:
hehe a myślałam, że jakaś głupia jestem, bo już mnie tu baby wysmiały tż też zawsze się pukał w czoło, a potem wskakiwał pod koldrę i "daj trochę"

o kurka, szkoda z tym ubrankiem, może mozna zwrócić lub wymienić rozmiar??
ma paragon i mozna wymienic, ale maz byl w serwisie z autem i to jest 70km od nas wiec jechac tylko po to zeby wymienic sie nie oplaca

Cytat:
Kochniutka myszka

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

no właśnie, zróbmy gdzieś liste kto jest kto
też rozpoznaje, ale nad niektorymi musze się zastanowić i dopasować

ja jakiś czas temu to sobie na kartce zapisywałam, żeby zapamiętać haha, ale teraz juz na szczęscie w wiekszosci wiem kto jest kim
ja mam tak samo, ze nie rozpoznaje, nie wiem co z moja pamiecia kiedys byla doskonala a teraz ja wszystko zapominam, slabo kojarze, przejdzie mi to w koncu?
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 23:03   #1120
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
noooo, powiem Ci, że super po jednym zdjęciu to twój TŻ musiał mieć nieźle kark nadwyrężony
a namawiałam tż na sesję nad morzem, to się cholernikowi nie chciało jechać tak daleko w sumie mieliśmy mozliwość wskoczenia do stawu w Tatrach, ale wymiękłam, temperatura wody była szokująca

u nas w 2010 roku był akurat najgorętszy weekend lata, w sobotę ostatni raz spojrzałam na termometr o 10 rano - 43 stopnie

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 23:08   #1121
sarah67
Zadomowienie

moja dzidzka wstała wlasnie i chyba nie zamierza isc spac dalej hmmm
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 23:13   #1122
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
ja tez wyslalam, poznajesz?

ma paragon i mozna wymienic, ale maz byl w serwisie z autem i to jest 70km od nas wiec jechac tylko po to zeby wymienic sie nie oplaca

ja mam tak samo, ze nie rozpoznaje, nie wiem co z moja pamiecia kiedys byla doskonala a teraz ja wszystko zapominam, slabo kojarze, przejdzie mi to w koncu?
poznaję, Patrycjo A co to za sklep? Bo jak sieciówka to w każdym innym można odmienić.. wystaw na all najwyżej.. albo zostaw dla kolejnego dzidziusia lub na prezent.

ja też mam okrutne problemy z pamięcią, koncentracją, najgorsze, że uczuć się nie potrafię, a tu licencjat za pasem, muszę wszystko pozaliczać. neomag biorę i trochę lepiej jest
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 23:13   #1123
BlackSanctum
Zakorzenienie

Elllmi, sesja w górach piękna. Widziałam Twoje zdjęcia. Tylko... u mnie gór nie ma. Są pagórki, duże i strome, ale to jednak nie to samo.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 23:38   #1124
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze byłam sklerotyczka, a podczas ciąży i teraz to już jest apogeum; np. mam przypomnienie w telefonie żeby tabsy zażyć i jak mi dzwoni, to potrafię wyłączyć i zapomnieć zażyć już parę razy tak miałam; a kiedyś jechałam na zakupy i przy okazji chciałam zwrócić bluzkę do sklepu, wzięłam paragon, ale bluzki zapomniałam

Cytat:
Elllmi, sesja w górach piękna. Widziałam Twoje zdjęcia. Tylko... u mnie gór nie ma. Są pagórki, duże i strome, ale to jednak nie to samo.
dziękuję; no nie to samo, ale coś wymyślisz, hmm...glany, skóry i gitara już widzę jakie tu będzie poruszenie jak Twój i Wisienki ślub będzie, aaaaa szał normalnie i tyleeee zdjęć do oglądania

dobra, teraz już na serio idę
dobranocki

Stary 2013-05-25, 00:41   #1125
Kija80
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
Jeju, ale ze mnie młot.
Karmię małą już do uspania, ona takie oczka klejące się, ale patrzy cały czas na mnie, taka kruszynka bezbronna. I mówię do niej: "Kocham cię, skarbie". I, ☠☠☠☠a, no rozryczałam się, rozumiecie?
Rozumiemy

---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Jaka rozanielona mina, i te pomruki rozkoszy, uważaj bo zdradzi Twojego cycka na rzecz kocyka

---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ----------

Cytat:
Dziewczyny, te przy których TŻ prawie wcale nie ma!
Może Wam przywiozę po jednym Rumuńcu,co ?
Tir będzie wracał pusty, także nawet dla całego wątku Rumunów upchnę, a i starczy dla tych co nas regularnie podczytują, a wywoływane nie chcą z nami rozmawiać
O i to jest myśl, bawiliby nam dzieci przy okazji i już nie tylko Silver miałaby niańkę
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 01:02   #1126
mitabe
Rozeznanie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

witam się tylko, własnie się karmimy. Nic nie pisałam znowu bo młody od szczepienia nie za dobrze. Najpierw temperatura i marudny, a jak mu przeszło to teraz non stop na rękach. Wczoraj i dzisiaj taka histerię urządził przed spajiem, że od 4 miesięcy tak źle nie było. Nie chce iść spać i tylko nosić gershwin, a jak idevw kierunku sypialni albo do karmienia próbuje to wrzask. Dzisiaj to nawet głodny spać poszedł :/. Ewidentnie widać skok :/ mam nadzieję, że zaraz mu przejdzie. Wybaczcie wiec, że nie piszę ale każda chwilą wolną teraz to 20 tys rzeczy do zrobienia. Może jutro spokoj będzie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 04:42   #1127
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:

Placze

Fewciu, ja podobnie jak Illusion nie odnosilam sie do wpisu o szelkach, bo nie wiedzialam co napisac. Nie znam sie na tym i nie wiem czy zle/dobrze robisz...

A my nie spimy od 4:20... Wszystko przez bolace baczki i chyba przez brak kupki od 2 dni.
Coraz bardziej podejrzewam mleko BD, wracamy do Bebiko.

---------- Dopisano o 05:42 ---------- Poprzedni post napisano o 05:33 ----------

Cytat:
Napisane przez elllmi;40981433,
nooo, żeby nie odstawały ale śmiej się, mama mi mówiła, że próbowali mi jedno ucho plastrem na noc przylepiać, bo zawsze go sobie podwijałam do spania i mi zaczęło sterczeć
O, nieeee. Moj maly tez masakruje ucho podczas karmienia. To co, bede go w przyszlosci spinkami katowac?

Bierz przyklad z brata

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 05:21   #1128
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Dzień dobry
Nawijko mogę przybić piątkę! Też nie śpimy od 4,też przez bolące baczki,u nas Kupki nie było od wczoraj rano,co się u Niej nie zdążyło jeszcze.

Może Poczytam co wczoraj pisałyście jeszcze

---------- Dopisano o 06:09 ---------- Poprzedni post napisano o 05:50 ----------

Cytat:
Jeju, ale ze mnie młot.
Karmię małą już do uspania, ona takie oczka klejące się, ale patrzy cały czas na mnie, taka kruszynka bezbronna. I mówię do niej: "Kocham cię, skarbie". I, ☠☠☠☠a, no rozryczałam się, rozumiecie?
Kurcze to cudowne! Też tak mam czasem... To chyba świadczy o mega uczuciach do naszych dzieci!

Cytat:
Fewciu, życzę choć trochę lepszej nocy niż te ostatnie. Buziaki dla małej, żeby też dobrze spała i Tobie dała odpocząć.

Dziękuje,Kochaną jesteś Nocka do 2 była ok ,dwa razy mała jadła ale przez sen. Potem zaczęły się bolące baczki i już nie było miło. Ale bardzo dziękuje za troskę

Cytat:
i tak sobie jeszcze pomyślałam, że jakbym miała do nadrobienia forum, wizażowy klub i fejsbookowy klub, to niezły hardcore by był

Cytat:

Silver ma nianie bo ma najwięcej wpisów na forum Tyle że idzie w zaparte że to nieprawda i że wcale tak nie jest Ale my wiemy swoje

Cytat:
Teraz jest taka konkurencja, że wszystko musi być pierwszej świeżości

oj chyba za dużo redsów dzisiejszego wieczoru
Ja jezdzilam jakieś 4-5 lat temu chyba. Ale serio chciałabym tam mieszkać. Jeszcze na studiach miałam tam świetną propozycje pracy w Llyodsie ale akurat przygotowywaliśmy się do ślubu i nie przyjęłam.. Ech ..

---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ----------

Cytat:
ale Ci zazdroszczeeeeeee

jak ja za☠☠☠iście wspominam swój ślub i wesele

macie już dogadaną sesję?
ja od siebie mogę doradzić w wodzie
cała, tzn w sukni i welonie wchodziłam do wody i zdjęcia do tej pory zachwycają

tylko my mało mieliśmy typowo "słitaśnych", większość to z jajem, gdzie Mąż mnie do wody wrzucał, albo do góry w wody podrzucał
dirty dancig też mam
My mieliśmy sesje w Kazimierzu dolnym. Jestem zakochana w tej miejscowości i to takie "nasze" miejsce.
A co do pomysłów
to widziałam super sesje na stacjach pkp,w podziemiach i przy torach,super fotki. Albo na placu zabaw dla dzieci.

Cytat:
Elllmi, dobre. Fakt! Jak wejdę, to już nie wyjdę.

Cytat:
ide, bo TŻ mnie goni co chwilę mi ględzi, że juz 12...

a ja sobie wyobraziłam jak bijkora wiezie stado rumunów
Myślę że Mu wcale nie chodzi o godzinę

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 05:36   #1129
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
A my sesję zdjęciową mamy w parku, w naszej miejscowości, 500 metrów od remizy. Są alejki, tak mega mega zielono już będzie. O! I mi tyle wystarczy.
I tak będzie pięknie!
Każde zdjęcia mają swój urok Ale przecież tak naprawdę to i tak tylko dodatek

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 05:56   #1130
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Aaaa jaki słodki I te pomruki zadwolenia

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Meble ktore sa w zalaczniku. Dodatkow poki co zadnych nie ogarnialam, do tego syfu bez sensu :P Podloga drewno mniej wiecej kolor stolu- troche ciemniejsza.
Ja bym poszła w chłodne kolory na ścianie, jakaś delikatna szarość, albo szary złamany błękitem.

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
witam się tylko, własnie się karmimy. Nic nie pisałam znowu bo młody od szczepienia nie za dobrze. Najpierw temperatura i marudny, a jak mu przeszło to teraz non stop na rękach. Wczoraj i dzisiaj taka histerię urządził przed spajiem, że od 4 miesięcy tak źle nie było. Nie chce iść spać i tylko nosić gershwin, a jak idevw kierunku sypialni albo do karmienia próbuje to wrzask. Dzisiaj to nawet głodny spać poszedł :/. Ewidentnie widać skok :/ mam nadzieję, że zaraz mu przejdzie. Wybaczcie wiec, że nie piszę ale każda chwilą wolną teraz to 20 tys rzeczy do zrobienia. Może jutro spokoj będzie.

Jej, mój identycznie! Może to szczepienie też. Przyszło mi do głowy, że może na mojego też wpływa ten furaginum Od 4.25 nie śpimy. Młody się obudził (moja wina, niepotrzebnie odnosiłam do łóżeczka po karmieniu ) Nie umiał ponownie zasnąć i histeria ze zmęczenia. Ze 20 minut temu mężowi udało się go uśpić w foteliku wpiętym w stelaż. Ostatnio sobie młody upodobał takie zasypianie Czuję że będzie problem niedługo Jestem padnięta
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 06:39   #1131
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Uwazajcie na siebie!! I milej podrozy

Cytat:
A, o samą twarz. Myślałam, że o ciało.

A co do tego, że się popłakałaś, mówiąc do małej, że ją kochasz, to uważam, że to piękne i całkiem normalne, ja też czasem mam takie jazdy. Takie uroki mamusiek, czyż nie?
Ja czasami rycze jak kluska tak sie na mnie gapi, robi takie wielkie oczy jak 5zl i aguu zaczyna sie monolog :P Albo jak sie przebieram, ubiore to co jej sie podoba i tez zaczyna gadac <3 Robi to tak przeslodko

Nawijka, Fewcia rowniez nie spie od 4.30 Kluska przez caly tydzien sie przyzwyczaila, ze o tej je ( TZ mial ranna zmiane) i dzis tez sie obudzila :P A ze mameja plakala, ze nawet w sobote wyspac sie nie moze to ja ruszylam dupsko Niestety usnac juz nie moglam i siedze w salonie :P

Charlizz 14 czerwca gra u nas VNM wpadaj, tylko jakies 260 km :P

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 06:50   #1132
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dziń dybry czytalam was w nocy i teraz karmiac i sikalam ze smiechu

Wisienko tez tak placze...
Fewciu, pewnie tez bym sie lamala i szelki sciagala
Bijkora baw sie dobrze! Ale za Rumuna dzieki, za malo miejsca w szafie
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 07:08   #1133
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co byscie powiedzialy na stworzenie grupy na fejsie, na poczatek moze byc i z lista kto jest kim Moze by to niektorym z nas bardziej spasowalo niz klub na wizazu? (luzna propozycja, chcialam poznac Wasze zdanie).
Ja myślę że lepiej zostać tu a na fejsie przecież też można pogadać :p

Pewnie będzie tak jak ellmi napisała

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2013-05-25 o 07:52
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 07:22   #1134
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
To nie przesada blogerko, sexi mama z Ciebie!!

potraficie pocieszac
mialam wczoraj chyba najgorsze urodziny w zyciu, poszlam spac zanim tz wrocil .. padalam na pysk po calym dniu,
za to dzisiaj jestem wypoczeta jak malo kiedy, wiec po sniadanku i kapieli wyciagam malego do rossmana

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
mi położna enfamil polecała, jak pytała o radę któe mleko dobre

B. na fejsie?! też chcę!!!!!!
w klubie w kontaktach podalam link

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
Blogerko obczaiłam na fejsie i rzuciło mi się w oczy, że masz śliczne ząbki i taką figurę i cyce ok, szczupła jesteś a one nie są jak rodzynki jak u mnie ;]
kochana jestes

tyle komplementow sprawilyscie mi wspanialy prezent urodzinowy, dziekuje

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

fewcia - Ty i gorsza matka? jestes wspaniala mama dla Blanki. Sciagnelas szelki na jedna noc!! przeciez nic strasznego sie nie stalo

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Pyszny

Nie pasuje Ale co ja się tam znam

Przyjdzie za 8 dni
A ja nie wiem o co cho ale J. mi zasnęła snem nocnym o 18.30.... No to ja czekam, czekam, czeeeekam ale się wkurzyłam i na śpiocha ją nakarmiłam a ta nawet nie raczyła oka otworzyć

Nie przesadzamy To Ty przesadzasz, jak można być taką laską wśród nałogowych zajadaczy bonitek
A te zdjecia w turkusowym bikini W ogóle to piękne miejsca (Chorwacja?)

A idź Ty! wstydu nie mają. Może w szpitalach (tych co każą dokarmiać od razu) też mają jakieś układy z bebilonem

Współczuję trudnego okresu z Karinką

Chyba byłaś padnięta mocno. Mnie się takie coś zdarzyło w 3 dobie po porodzie.

TŻ dopiero z pracy wraca Bokeh współczuję Ci z całego serca, że Ty masz tak codziennie. Facet wraca zmęczony, tylko zje i spać A my powinnyśmy chodzić spać wcześnie, bo od rana dzieciaki buszują i nawet nie ma czasu na rozmowę czy pobycie razem.

Głupia jestem, naoglądałam się blogerki, ponarzekałam a teraz cheetosy wpieprzam. No żałosna jestem na maxa

dziekuje
tak to Chorwacja
a bonitki nie wiem co to jest i nie chce wiedziec, bo musza byc przepyszne i uzalezniajace, dlatego w biedrze nawet nie spogladam w kierunku slodyczy, bo ostatnio sprobowalam croissanta maslanego i przepadlam

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny

blogerko dolaczam do ochow i achow. Piekna jestes! Nie moge sie napatrzec

dziekuje bardzo, strasznie mi milo
Stary 2013-05-25, 07:26   #1135
sylwietta1988
Zakorzenienie

o losie, pleciugi jedne- 4 strony przez wieczor, czemu wy nie spicie tylko jezyki w ruch
postanowienie podjełam- koniec z żalami, czas wziac sie w garsc, miec na wszystko wy.ebane, bede nadrabiac jak Bartunio padnie bo wstał po 6 to juz niedługo

Bartulo ma nową umiejetnosc- jak chce zwrócic uwage na siebie to udaje , ze KASZLE dopoki nie odezwe sie albo nie przyjde

widziałyscie prognoze pogody? deszcze przez najblizszy tydzien.... ja chyba krowe na podwórko wprowadze bo kosiarką ni h.u.j.a sie nie wjedzie a kosic na mokro sie nie da, bynajmniej ja nie umieju

a dzis meczysko! jakby nie kp to bym przy piwku posiedziala i pojarała sie chłopakami
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 07:28   #1136
ewadylewska
Zadomowienie

A moja Mala.szaleje w nocy, tzn.poszla spac o 20, wstala o 22, zjadla, zasnela. Poszla spac od razu i wstala o 23.30, zjadla zasnela i za chwile ryk, wiec ja do lozka wzielam, zasnela i wstala o 1.30...zjadla i spala ze mna do 5 no i pobudka...

Zdechlaki z nas...ale ja pospalam jeszcze razem z nia, bo zlapala drzemke, wiec jeszcze 1.5 h pospalam...ahhh

Teraz lezy pod karuzelka i robi bulgoczaca kupe

A ja pije kawe ricore, moze to po tej kawie spac nie moze, noe wiem...ale w sumie zaczelam pic jak ona przestala w nocy ladnie spac...

Ahhh popsulo sie dziecko cos, lub to skok rozwojowy bo mamy 17 tygodni...
Stary 2013-05-25, 07:41   #1137
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Blogerko, a ja też Ci coś powiem. Nie dość, że ciało masz zaje.biste, to jeszcze twarz bardzo ładną. Nie jakąś wychudzoną, tylko taką fajną, okrągłą (w sensie pozytywnym). W ogóle, to zdecydowanie za mało zdjęć bez okularów.

wisienko kochana dziekuje
a co do okularow to ja non stop w nich chodze, nie wychodze z domu bez

silver - dziekuje

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:

hahaha, bylas slodkim dzieckiem

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
laski,
pokażę Wam najnowszą ZABAWKĘ mojego dziecka

proszę!
czy Wasze dzieci też mają takie pomysły co tam oball, są lepsze rzeczy

moj namietnie "obgryzal" uchwyty od gondolki a teraz szelki od spacerowki

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
padłam

edit: szkoda, że na fb nie mogę sobie przy Was dopisać nicków z forum, byłoby łatwiej ale większość rozpoznaje

mam to samo na razie

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Black, ależ ja absolutnie nie uważam, że Magda jest okrągła. Chodziło mi o samą twarz. Bo zazwyczaj dziewczyny z taką figurą, jak ona ma, na twarzy są "wysuszone". Wiesz, tylko skóra i kości wystające. A Magda ma takie ładne policzki, takie.. Hmm, o, pełne.
hahaha, wiecie co? ja "tyje" zawsze od glowy
najpietw widac u mnie na twarzy, ze sie zaokraglam
tz ma dokladnie tak samo - ksiezyc w pelni jak sie utuczy

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
super

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 07:46   #1138
djerba
Wtajemniczenie

Dzień dobry dziewczyny!

Chciałam się przywitać i napisać, że przedstawienie wczorajsze się udało... tylko filmik się słabo nagrał, bo dzieciaki stały pod oknem pod słońce, więc widać tylko ciemne postacie...
Linka mogę dać ze stronki przedszkola :
http://przedszkole-dzungla.pl/media/...a/SAM_7290.JPG
http://przedszkole-dzungla.pl/media/...a/SAM_7284.JPG

Po przedstawieniu poszliśmy na spacer... i jakieś małolaty (7-8lat) zaczęły wołać do Sade - czarnucha!!! masakra.. wszystko to zasługa rodziców...jak nie uświadamiają dzieci, że istnieją jeszcze inne rasy ludzi...zresztą ona przecież nie jest czarna...Ahhh...

No, a teraz idę nadrabiać 10 stron...
Stary 2013-05-25, 07:50   #1139
calawdeszczu
Wtajemniczenie

melduje się i ja- dzińdybry!

Mój Julas spał do 8- wstawała tylko na 5 min na żarełko i dalej spać. wiec pobudke mialysmy o 1, po 3, po 5 a potem spanie do 8. Jak tż wstanie to pojedziemy do biedry, po jeszcze jeden karton dadów- tak żeście zachwaliły, że zapas robie

aa i mam pytanie, bo tż wczoraj kupił z hippa jakiś słoiczek z kaszą jaglaną i czymś tam jeszcze, moge małej to to dać, czy nie za bardzo? szaja ?

i jeszcze jedna sprawka:
ostatnio jak małą kąpiemy i jak tylko włożymy ją do wanienki to ona włącza wyjca wiec:
- albo nie lubi się kąpać na tym leżaczku- moze sie boi, że to tak wysoko. wczesniej była kąpana normalnie.
- zawsze jak płucze jej włosy to tż jej uszy zasłania, żeby wody nie naleciało i może ona tego nie lubi i z tym kojarzy i od razu płacze. No ale jak inaczej mam jej płukac jak ma tyle włosów....

co tam jeszcze w biedrze kupiłyście i polecacie?

Stary 2013-05-25, 07:52   #1140
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
o losie, pleciugi jedne- 4 strony przez wieczor, czemu wy nie spicie tylko jezyki w ruch
postanowienie podjełam- koniec z żalami, czas wziac sie w garsc, miec na wszystko wy.ebane, bede nadrabiac jak Bartunio padnie bo wstał po 6 to juz niedługo

Bartulo ma nową umiejetnosc- jak chce zwrócic uwage na siebie to udaje , ze KASZLE dopoki nie odezwe sie albo nie przyjde

widziałyscie prognoze pogody? deszcze przez najblizszy tydzien.... ja chyba krowe na podwórko wprowadze bo kosiarką ni h.u.j.a sie nie wjedzie a kosic na mokro sie nie da, bynajmniej ja nie umieju

a dzis meczysko! jakby nie kp to bym przy piwku posiedziala i pojarała sie chłopakami

Jaki sprytny Bartuś - kolejny raz powtarzam - TO DZIECI NA WYCHOWUJĄ a nie odwrotnie
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości