Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 07:53   #1141
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny!

Chciałam się przywitać i napisać, że przedstawienie wczorajsze się udało... tylko filmik się słabo nagrał, bo dzieciaki stały pod oknem pod słońce, więc widać tylko ciemne postacie...
Linka mogę dać ze stronki przedszkola :
http://przedszkole-dzungla.pl/media/...a/SAM_7290.JPG
http://przedszkole-dzungla.pl/media/...a/SAM_7284.JPG

Po przedstawieniu poszliśmy na spacer... i jakieś małolaty (7-8lat) zaczęły wołać do Sade - czarnucha!!! masakra.. wszystko to zasługa rodziców...jak nie uświadamiają dzieci, że istnieją jeszcze inne rasy ludzi...zresztą ona przecież nie jest czarna...Ahhh...

No, a teraz idę nadrabiać 10 stron...
ja pitole, ale macie przygody ostatnio. masz racje rodzice dzieciom nie tłumaczą, a wręcz sami czasami taki rasizm w nich zaszczepiają, a później wyjdzie takie na podwórko i przykrość innym sprawia, bo myśli, że tak jest dobrze, bo tak sie w domu mowi...

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 07:56   #1142
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Chciałam jeszcze nieśmiało powiedzieć, że kończymy dzisiaj trzy miesiące

W związku z tym przechodzimy na pieluszki nr 3 Bo dla kluchy już za małe 2
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 07:56   #1143
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
A moja Mala.szaleje w nocy, tzn.poszla spac o 20, wstala o 22, zjadla, zasnela. Poszla spac od razu i wstala o 23.30, zjadla zasnela i za chwile ryk, wiec ja do lozka wzielam, zasnela i wstala o 1.30...zjadla i spala ze mna do 5 no i pobudka...

Zdechlaki z nas...ale ja pospalam jeszcze razem z nia, bo zlapala drzemke, wiec jeszcze 1.5 h pospalam...ahhh

Teraz lezy pod karuzelka i robi bulgoczaca kupe

A ja pije kawe ricore, moze to po tej kawie spac nie moze, noe wiem...ale w sumie zaczelam pic jak ona przestala w nocy ladnie spac...

Ahhh popsulo sie dziecko cos, lub to skok rozwojowy bo mamy 17 tygodni...
Moja tradycyjnie pobudka o 4 :banghead: ale na szczęście o 5 zasnęła i spaliśmy jeszcze do 8
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 08:02   #1144
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Szklanka, mój też płaczliwy i nieodkładalny, albo pogoda, albo czuje moje nerwy.... :/

były brzuszkoplecki, teraz czas na pleckobrzuszki
http://www.youtube.com/watch?v=Jn8LfxgYtiM

gdyby nie ten szkrabik kochany, byłoby mi dużo, duuuużo ciężej. A tak jak mam się nie uśmiechnąć do tego maluszka? Nie mam jak ciągle się smucić. No i dobrze z drugiej strony.

No i nie wiem już, który raz z kolei się cieszę, że was mam, jesteście niezastąpione, jeżeli chodzi o poprawianie humoru
sprawni e mu to idzie
Stary 2013-05-25, 08:03   #1145
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

dla Blanki za 3 miesiące
a my już dawno na 4 jedziemy

Stary 2013-05-25, 08:12   #1146
bijkora
Rozeznanie

Blaneczko fewciowa gratulacje

Włosomaniaczka

Stary 2013-05-25, 08:12   #1147
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Blaneczko fewciowa gratulacje
kochana, myslałam, że już po rumunów pojechałaś!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 08:13   #1148
djerba
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Nie wiem, cykam sie troche. Tam jest napisane ktorego dnia mam zjesc jaka. Moze to eksperyment jaki?
Ja nie wiem jak Ty, ale ja bym tego nie zjadła pomimo, iż uwielbiam czekoladę..
Stary 2013-05-25, 08:15   #1149
litllesweetangel
Lurker ;)

Wlasnie, laski Dady 4 to sporo wieksze od 3? Poki co 3 zakladamy, karton tez 3 wzielismy ale chyba jak sie skoncza to 4 wezmiemy....

Never Pampersy sleep&play. Co to za gowno jest. Nie dosc, ze jak cerata to nie ma elastycznych boczkow. Co to za pampersy bez elastycznych boczkow!! Dobrze ze sie skonczyly :P

Djerba Sade przepiekna!! A male gnojki beda za nia latac za 10 lat!
Jak bylam mlodsza, to sobie wymarzylam czarnoskorego meza, mielibysmy synka i robilabym mu warkoczyki <3 A jestem z ciemnym blondynem i mam blond blada coreczke Jak to zycie sie toczy :P

Scielam wlosy maszynka. Tzn podcielam i.... nigdy w zyciu nie bylam tak zadowolona Dokladnie rok temu bylam u fryzjera. Tepa pipa miala tylko koncowki podciac, a sciela je krzywo i jedna strone mialam dluzsza od drugiej o jakies 5 cm ;/

AA i kupilam sobie oczo☠☠☠ny, rozowy lakier. Pomalowalam wczoraj nim paznokcie a TZ: oo jak ladnie wyszlo i sie zaczal zachwycac
http://i2.pinger.pl/pgr44/37f3e22a00...8cf/VIPERA.jpg (zdjecie z google :P)

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 08:19   #1150
sylwietta1988
Zakorzenienie

dziec spi, w domu ☠☠☠☠☠☠☠.nik a ja nadrabiam zamiast ogarniac bo wy tak od rana humor poprawiacie, ze szok, powinni Was na recepte wypisywac zamaist antydepresantów
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
Lubcia, powodzenia na rehabilitacji, trzymamy kciuki, będzie dobrze

widziałam wspominki komunijne to i ja opowiem swój.
to, że zawsze chciałam miec suknie z kołem koniecznie to juz pomine. i tak nie kupili mi takiej jak chciałam, bo wszytkie kolezanki miały większe i byłam bardzo smutna z tego powodu i na domiar złego jak siedzielismy w lawkach i chodził fotograf robił zdjęcia to ja siedziałam w tej ławce na wielkim fochu bo myslałam ze on robi innym dzieciom a nie mi, bo mi rodzice fotografa nie wynajeli
okazało sie, że on robił wszystkim, bo był opłacony i kazde dziecko miało fote strzeloną
a ja na każdej mam mine jak kot srający na pustyni, bo byłam obrazona, że niedość, że mam małe koło w kiecce to jeszcze brak fotografa
o losie, spadłam pod biurko, to genialne muszą byc te zdjecia nie ma co

ja ze slubu mam takie z koscioła, ze mne trafia, miałam kiecke na kole wlasnie i jak chciałam sie oprzec to to koło jechało do góry to cała msze siedziałam pochylona i wyglądam jak idzstadiniewracaj
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
no, czsto jest tak że on przyzjdzie ja juz padam na pysk pogdamy z 30minut godzine ja ide spać on potem przychodzi jak już spie, rano to tyl co przed wyjsciem moze z 30 minut sie widzimy bo jednak jak najdluzej oboje chcemy pospac i zawsze jak rano zamykam za nim drzwi to czuje taka dziwną pustke, po prostu czuje ze w ogóle go nie miałam ;( mam już tego dosyć... jeszcze w takie dni jak ten ze Hania mnie wykańcza, płakać mi sie chce...
biedulka, kazdy ma gorszy dzien, ale dzisiaj juz bedzie lepiej, Haniula sie pousmiecha, tzt bedzie miał wolne i wszystko bedzie pieknie
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40980745]ale te zupki słoiczkowe/obiadki przeważnie mają już tłuszcz

Dorotka jadła dzisiaj jarzynową :d bobovity, tam jest marchew, ziemniak i por + olej rzepakowy smakowało i nawet nie capilo bardzo

[/QUOTE]mój tez wczoraj jarzynową szamał,jego mina jak zamykałam slioczek bie do opisania, co za żalosc sie malowała,.... opitolil pół słika i malo mu było

Cytat:
laski,
pokażę Wam najnowszą ZABAWKĘ mojego dziecka

proszę!
czy Wasze dzieci też mają takie pomysły co tam oball, są lepsze rzeczy
mój mamle pasy od nosidła jak jedziemy autem, masakra całe zalsinione, i jak w bujaku siedzi przypiety to szarpie te szelki i patrzy na mnie wzorkiem "ty matko wyrodna czym mnie spętałas"
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 08:20   #1151
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Wlasnie, laski Dady 4 to sporo wieksze od 3? Poki co 3 zakladamy, karton tez 3 wzielismy ale chyba jak sie skoncza to 4 wezmiemy....

Never Pampersy sleep&play. Co to za gowno jest. Nie dosc, ze jak cerata to nie ma elastycznych boczkow. Co to za pampersy bez elastycznych boczkow!! Dobrze ze sie skonczyly :P

Djerba Sade przepiekna!! A male gnojki beda za nia latac za 10 lat!
Jak bylam mlodsza, to sobie wymarzylam czarnoskorego meza, mielibysmy synka i robilabym mu warkoczyki <3 A jestem z ciemnym blondynem i mam blond blada coreczke Jak to zycie sie toczy :P

Scielam wlosy maszynka. Tzn podcielam i.... nigdy w zyciu nie bylam tak zadowolona Dokladnie rok temu bylam u fryzjera. Tepa pipa miala tylko koncowki podciac, a sciela je krzywo i jedna strone mialam dluzsza od drugiej o jakies 5 cm ;/

AA i kupilam sobie oczo☠☠☠ny, rozowy lakier. Pomalowalam wczoraj nim paznokcie a TZ: oo jak ladnie wyszlo i sie zaczal zachwycac
o dadach się nie wypowiem, bo dopiero pierwszy raz kupiliśmy te wieksze i poczekają na swoją kolej,
ale lakier mega

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 08:25   #1152
e_vel
Wtajemniczenie

przepraszam, że tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale Szaja Ty pisałaś, że Agu nie tolerowała marchewki i jej placki czerwone wychodziły? możesz je opisać albo jakąś fotkę masz? bo dałam Mai marchewkę przedwczoraj i wczoraj i znowu jej te czerwone placki wyszły
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 08:31   #1153
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Charlizz 14 czerwca gra u nas VNM wpadaj, tylko jakies 260 km :P
byłam ju na jego koncercie, poszłabym jeszcze raz
na żadnej trasie wawy raczej nie ominie, ale chętnie bym Cię odwiedziła pod pretekstem koncertu
Ale ja u siebie się wybrać nie mogę a co dopiero tyle km

a byłam na wieeeelu koncertach, mam podpisy na płytkach, taki tam ze mnie psychofan pod tym względem okropnie mi tego brakuje
tyle wspomnień, że nawet nie umiem określić który był najlepszy, na jednym Mes otworzył flaszkę i podał dalej, każdy po kolei pił
na innym z Małolatem ucięłam se pogawędkę, zapalilim , pogadalim, takie tam echhhh rozmarzyłam się
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 08:34   #1154
e_vel
Wtajemniczenie

Dziewczyny jako że jutro mnie pewnie na wizażu nie będzie to Wszystkim Mamusiom życzę z okazji jutrzejszego święta spełnienia marzeń i aby zawsze stwierdzenie "jestem mamą" napawało Was dumą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dzien-matki1.jpg (28,2 KB, 1 załadowań)
Stary 2013-05-25, 08:36   #1155
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
Teraz lezy pod karuzelka i robi bulgoczaca kupe
Moja czasem też wydaje dzwięki, więc ja ją hop na przewijak a tam nic nie ma
Cytat:
Dzień dobry dziewczyny!

Chciałam się przywitać i napisać, że przedstawienie wczorajsze się udało... tylko filmik się słabo nagrał, bo dzieciaki stały pod oknem pod słońce, więc widać tylko ciemne postacie...

Po przedstawieniu poszliśmy na spacer... i jakieś małolaty (7-8lat) zaczęły wołać do Sade - czarnucha!!! masakra.. wszystko to zasługa rodziców...jak nie uświadamiają dzieci, że istnieją jeszcze inne rasy ludzi...zresztą ona przecież nie jest czarna...Ahhh...
Ojeeej super
A dzieciaki? Nie ich wina niestety Tak jak któraś mówi, tak samo jest z rudowłosymi. Kiedyś się naśmiewali z mojej kuzynki, ona całe dzieciństwo takie do dupy przez to a teraz? Każdy chce jej zdjęcia robić taka śliczna jest!
Cytat:

Czemu nieśmiało? GRATULACJE!!!
Cytat:

Ale jak maszynką??? A fryzjerka standard.
Super lakier. Ja używam wszelkich: fioletów, fuksji, róży, czerwieni, korali Kurdeeee teraz mi się przypomniało, że miałam w rossie nakupować lakierów;/

Ale dziś dzień ponury: szaro, zimno, pada. Do dupy taka robota.
A właśnie mam zamiar testować tą czekoladę, sąsiadka też się zapisała do testu więc najwyżej
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 08:40   #1156
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Dziewczyny jako że jutro mnie pewnie na wizażu nie będzie to Wszystkim Mamusiom życzę z okazji jutrzejszego święta spełnienia marzeń i aby zawsze stwierdzenie "jestem mamą" napawało Was dumą
dzieki evel, Tobie też wszystkiego co najlepsze

szkoda tylko, że pogoda ma być do d.py, chcielismy jechac gdzies do parku a ma lać...

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Ale dziś dzień ponury: szaro, zimno, pada. Do dupy taka robota.
A właśnie mam zamiar testować tą czekoladę, sąsiadka też się zapisała do testu więc najwyżej
ciekawa jestem tego testu czekoladowego. nie wiesz jaka to firma itp. ?

gdzieś musi być haczyk
a jak będziesz dobrym testerem to Ci podstawią całego tira czekolady i nas obdarujesz podzieliłabyś się nie?

Stary 2013-05-25, 08:41   #1157
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki evel, Tobie też wszystkiego co najlepsze

szkoda tylko, że pogoda ma być do d.py, chcielismy jechac gdzies do parku a ma lać...

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

a u mnie się wypogodziło, chociaż zimno tyle, że my jedziemy do mojej mamy życzenia złożyć
Stary 2013-05-25, 08:41   #1158
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
Jeju, ale ze mnie młot.
Karmię małą już do uspania, ona takie oczka klejące się, ale patrzy cały czas na mnie, taka kruszynka bezbronna. I mówię do niej: "Kocham cię, skarbie". I, ☠☠☠☠a, no rozryczałam się, rozumiecie?
rozumiem, ja wczoraj małemu spiewałam "z popielnika na Bartusia" i mi łzy leciały../.
Cytat:
TŻ wraca za godzinę 2 tygodnie się nie widzieliśmy

Ale już i tak mnie rozczarował. Piałam z nim trochę wcześniej. Zapytałam gdzie już jest. Powiedział mi. To ja piszę ,że za 3h się widzimy, że fajnie i ten tego. A ten zamiast powiedzieć że się cieszy i że tęsknił, czy coś w tym stylu, to się pyta " Masz dla mnie jakąś michę?"

Mam kur.. ogórkową
facetowi to tylko żarcie w głowie..... romantyczny
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
padłam

edit: szkoda, że na fb nie mogę sobie przy Was dopisać nicków z forum, byłoby łatwiej ale większość rozpoznaje
ja tak miałam na początku, że ni w zab, w koncu zrobilam koło kompa liste nic-nazwisko i zaczaiłam

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Bijkora, naprawdę jedziesz...? Ja bym nie mogła, nie dałabym rady bez Oliwki...

Caławdeszczu, jutro jedziemy na poszukiwania garnituru dla Łukasza, no i oprócz tego zostały nam jakieś drobiazgi i małe formalności. Robimy teraz kurs przedmałżeński, 28.06. mamy bierzmowanie, jeszcze tylko objazdówka po hurtowniach w celu zakupienia wina, Martini itp itd... No i muszę ogarnąć włosy, o.
to juz ostatania prosta tylko nie szalej za bardzo z włosami, zebys potem nie załowąła
Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
jestem na 34str idę nadrabiać dalej i wracam do pisania pracy buu jak mi sie nie chce
wspólczuje, pamiętam jak pisałam magisterke- zawalona notatkami, ksiazkami i zawsze było cos ciekawszego do zrobienia no, ale dziecka nie miałam wtedy
Cytat:
wiem, że miałam... i miałam dziś prasowanie zrobić i to i tamto...
ide zaraz idę..
Julka zaraz sie obudzi a ja nawet minuty komara nie przydusiłam.

rumuna dasz do szafy tam w środku jest ciemno, rumun ciemny to tz nie zauwazy
o boziu, wariatki
Bijkora, ja tez chce Rumuna, lubiłam ciemnych zawsze to mi sie popiętrolilo i za blondyna wyszłam nie wiem po jakiego grzyba szafe mam 4 drzowiową to gdzies tam go upchne
Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
ogórkowa wymiata po 2 tyg to nie w głowie mu będzie zupka tylko dupka

Cytat:

i buziaki od Bartula dla Blanusi

wiecie co, juz kiedys miałam pisac- czy wasze bobasy jak wstają z nocki to sie przeciągają? mój sie przeciąga jak kot, az kolana w drugą strione bez mała wygina uwielbniam na to patrzec

ide, bo mi sie obudził i sie stópickami bawi
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:03   #1159
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Nancy, dziękuję lepiej. Kręci mi się nadal w głowie ale jest o niebo lepiej niż wczoraj... Będzie dobrze z Kubusiem, zobaczysz Jeszcze będziesz się zastanawiał co On tam z dziewczynami robi

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
co do papilotów, nigdy nie zapomne reakcji mojej mamy jak odeszły mi wody, po 2 w nocy to było i mówie mama... wody mi odeszły ... a moja matula wstaje ...sciaga papiloty i krzyczy"jedziemy!!"

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

ja pamietam jak szlam do pierwszej komunii to mialam na noc pierdyliard cieniusinkich warkoczykow i malo tego kazdy nawiniety na papilota!!!!!
rano jak sie zobaczylam po rozplataniu to plakalam bo balam sie ze nikt ze mna w lawce nie usiadzie bo sie nie zmiesci!
jak sie pozniej okazalo nie potrzebnie panikowalam bo 99,9% dziewczynek mialo takiego barana na glowie jak ja
Kochana uwielbiam Twoje teksty, normalnie siedzę i sikam, jak w ciąży
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Rozmawialam wczoraj z mezem, tzn bardziej prowadzialm monolog no i jak narazie jest ok, wczoraj zajmowal sie mlodym ze az milo zobaczymy na jak dlugo a dzis ma odkupic swoje winy w biedronce. Ciekawe jak mu pojdzie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
podczytuje, ale mam takiedo doła jak stąd na Madagskar....... nic mi sie nie chce, tylko zupę nawinie ugotowałam, z dzieciem sie bawie (teraz spi), dosyc mam tej sytuacji, omijamy sie jak dwa walczace tygrysy, nie odzywamy sie

Cytat:
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej na ten staż. Oprócz mnie jest jeszcze 7 osób na to miejsce. Raczej mnie nie wezmą. Jak to szefowa określiła, jestem niedyspozycyjna, bo mam dziecko i ona też nie wie czy ja 8 godzin wytrzymam bez dziecka.. Przecież wprost by mi nie powiedziała "Nie bo masz dziecko"
Ale palnęłam też jedną głupotę. Zapytała się, czy uważam że mycie okiem, zmywanie podłogi, ścieranie kurzy, nalezy do obowiązków sprzedawczyni.
Ja odpowiedziałam że nie.
Ona się zapytała że kto niby ma to robić?
Ja że raczej sprzątaczka, ale dodałam też że ja bym mogła to robić bez problemu itd. Myślę że jestem już spalona
wiesz takie rozmowy są dobre, bo w rozmowach kwalifikacyjnych też trzeba mieć doświadczenie
Cytat:

Dziewczyny WTF? Właśnie był u mnie ankieter od CZEKOLADY, zostawił plik arkuszy do wypełnienia i wielką torbę próbek czekolad popakowanych jak narkotyki Degustować to czy się bać?
Znalazłam chyba metodę jak dłużej pobyć na spacerze bez marudzenia. Po tej godzinie spania, jak już się znudzi, podnoszę dno do pozycji półsiedzącej i zadowolona hrabina
ja to bym zjadła
Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość

Dziś moje dziecię zakończyło rehabilitację. Dostała na pamiątkę dostała nagrodę dla dzielnego pacjenta." Jak podrośnie, to mam jej powiedzieć, za co.

super dla dzielnej pacjentki
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Hej kobitki
Wróciliśmy on neurologa Wojtuś musi mieć rehabilitację metodą Bobath, ma ZOKN umiarkowanego stopnia. Cel terapii to przywrócenie prawidłowego napięcia i elastyczności tkanek miękkich,poprawa proprio recepcji. Lekarka żadnych badań z krwi nie zleciła bo nie ma takiej potrzeby. Za trzy tygodnie mamy przyjść do kontroli i zobaczy czy rehabilitacja pomogła. Trochę mi ulżyło bo już się bałam najgorszego ale kazała być spokojnym bo rehabilitacja mu pomoże.
Dziękuje wszystkim za trzymanie kciuków jesteście kochane

Wiecie dziewczynki że świętujemy w niedzielę to dotyczy się pierworódek jestem mega heppy że takie święto w końcu będę przeżywać jako 100% mama
rehabilitacja na pewno pomoże trzymam kciuki za Wojtusia

STO lat dla fewciowej Blanki
i w ogóle za wszystkie skończone miesiące

aniołek Michalinka śliczna , mam koleżankę Michasię, bardzo fajna dziewczyna tylko za spokojna
gaduły, trochę nadrobiłam ale od wczoraj tyyyle stron, że szok.
Byłam wczoraj w CH chciałam kupić sobie coś na chrzciny i co? i nie ma nic :/ jestem grubym pasztetem i we wszystkim wyglądam jak paszteczika
byłam też w rossie ale tyle lasek przy kosmetykach to nigdy nie było na szybkiego kupiłam błyszczyk z rimmela i jakiś bb z rimmela i dwa kremiki idę dalej Was nadrobić ale jeszcze muszę się ogarnąć bo dzisiaj piknik i nie piszcie na dużo
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:07   #1160
litllesweetangel
Lurker ;)

Charlizz ja ostatni raz bylam ( wstyd sie przyznac) rok temu na juwenaliach Takie z nas pracoholiki, ze cale weekendy robilismy i srednio widzialo mi sie wracac o 3 a o 4 wstawac do roboty Na Kempa tez juz mialam tyle razy jechac a co roku cos nie pasuje

Meduza taka do strzyzenia facetow :P Opitalalam wlasnie TZ i mowie a raz kozie smierc skroce sobie!

Fewciu Blaneczka to juz duza pannica! Jak ten czas szybko mija...

Chcialam sie pochwalic Kluska pierwszy raz chwycila Oballa w 2 raczki i przelozyla z jednej do drugiej ( tak to wygladalo) Jaram sie jak laski z "Oszukac przeznaczenie" w solarium.

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2013-05-25, 09:10   #1161
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:

aa i mam pytanie, bo tż wczoraj kupił z hippa jakiś słoiczek z kaszą jaglaną i czymś tam jeszcze, moge małej to to dać, czy nie za bardzo? szaja ?

i jeszcze jedna sprawka:
ostatnio jak małą kąpiemy i jak tylko włożymy ją do wanienki to ona włącza wyjca wiec:
- albo nie lubi się kąpać na tym leżaczku- moze sie boi, że to tak wysoko. wczesniej była kąpana normalnie.
- zawsze jak płucze jej włosy to tż jej uszy zasłania, żeby wody nie naleciało i może ona tego nie lubi i z tym kojarzy i od razu płacze. No ale jak inaczej mam jej płukac jak ma tyle włosów....

co tam jeszcze w biedrze kupiłyście i polecacie?
a to zależy, czy ma gluten czy nie? jeśli ma - to czy chcesz teraz gluten wprowadzać czy nie? jaki to słoiczek konkretnie?
Bo jeśli nie ma glutenu to normalnie podawaj.

A czemu uszka zakrywacie

Cytat:

gratulejszyn :d

Cytat:
ładny, ja w ogóle lakiery vipery lubię bardzo

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
przepraszam, że tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale Szaja Ty pisałaś, że Agu nie tolerowała marchewki i jej placki czerwone wychodziły? możesz je opisać albo jakąś fotkę masz? bo dałam Mai marchewkę przedwczoraj i wczoraj i znowu jej te czerwone placki wyszły
tak, ale nie mam fotki
nie tyle placki co delikatna wysypka kropkowa, do tego mega wkur....w był

możesz sprawdzić z marchewką innej firmy, ALE to może być też uczulenie na witaminę C sztuczną
lub, jeśli akurat w marchewce jest, na sok jabłkowy - często do słoików jest dodawany

Cytat:

wiecie co, juz kiedys miałam pisac- czy wasze bobasy jak wstają z nocki to sie przeciągają? mój sie przeciąga jak kot, az kolana w drugą strione bez mała wygina uwielbniam na to patrzec

przeciąga się

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Little, ale całkiem na krótko ścięłaś?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:11   #1162
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:

najlepszego
Stary 2013-05-25, 09:12   #1163
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
mi się to tak średnio widzi, bo wtedy pewnie dużo z nas przeniosłoby się tylko na fejsa i tu by pustki były; piszę tak dlatego, że jak podczytywałam wątek mamusiek listopadowo-grudniowych, to właśnie tam tak zrobiły i narzekały, że wszystkie na fejsie siedzą; a jakoś atmosfera forum mi się podoba[COLOR="Silver"]
Popieram

Cytat:

a ja sobie wyobraziłam jak bijkora wiezie stado rumunów

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
ja mam tak samo, ze nie rozpoznaje, nie wiem co z moja pamiecia kiedys byla doskonala a teraz ja wszystko zapominam, slabo kojarze, przejdzie mi to w koncu?
oj, mam to samo Dobrze że nie muszę się uczyć ani żadnej pracy pisać jak nasze studentki bo du.pa by z tego była
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
już widzę jakie tu będzie poruszenie jak Twój i Wisienki ślub będzie, aaaaa szał normalnie i tyleeee zdjęć do oglądania
ja już nie mogę się doczekać
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Jej, mój identycznie! Może to szczepienie też. Przyszło mi do głowy, że może na mojego też wpływa ten furaginum Od 4.25 nie śpimy. Młody się obudził (moja wina, niepotrzebnie odnosiłam do łóżeczka po karmieniu ) Nie umiał ponownie zasnąć i histeria ze zmęczenia. Ze 20 minut temu mężowi udało się go uśpić w foteliku wpiętym w stelaż. Ostatnio sobie młody upodobał takie zasypianie Czuję że będzie problem niedługo Jestem padnięta
Jejku przecież już tak dobrze było i ładnie zasypiał. Mam nadzieję że to szybko minie.

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny!

Sade cudna a te dzieciaki...szkoda gadać, smutne to że rodzice nie uczą dzieci tolerancji.
Cytat:

Dziewczyny Wam też nie pokazuje tej ikonki love co ta żółta łepetyna ma serca zamiast oczu czy tylko mi coś się zepsuło? Nawet na liście do wyboru emotikonów jest puste miejsce zamiast tej ikonki i w Waszych wypowiedziach też jej nie widzę

Dziś młody wstał uwaga o 4:40 ale mąż go zabrał a ja spałam do 8 i się później wymieniliśmy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 09:15   #1164
litllesweetangel
Lurker ;)

Szaja cos Ty, podcielam i wyrownalam, jakies 5 cm Ze ja na to wczesniej nie wpadlam :P

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2013-05-25, 09:16   #1165
elllmi
Zakorzenienie

hej
wyspane? mi Fifek dzień matki już zrobił, bo jak zjadł wczoraj o 23:15, to obudził się dzisiaj 07:30 ale to by było na tyle, bo zmolny strasznie
ale pięknie pada deszcz

Cytat:
Bartulo ma nową umiejetnosc- jak chce zwrócic uwage na siebie to udaje , ze KASZLE dopoki nie odezwe sie albo nie przyjde

widziałyscie prognoze pogody? deszcze przez najblizszy tydzien.... ja chyba krowe na podwórko wprowadze bo kosiarką ni h.u.j.a sie nie wjedzie a kosic na mokro sie nie da, bynajmniej ja nie umieju
z tym kaszlem, to chyba hope kiedyś pisała, że jej Daduś tak robi
a co do pogody, to co się dziwić, jak we Włoszech śnieg pada a wczoraj na interii widziałam jakiś tytuł, że zima potrwa do końca czerwca

Cytat:
porażka

Cytat:

kolejny level pieluszkowy
za 3 miesiące

Cytat:
myślałam, że na łyso

Cytat:
tak i jeszcze przy tym boruczy jak borsuk

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:16   #1166
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:

Moja jak się przeciąga to mam wrażenie że się wygnie w tył masakra jak ćwiczy! i dlatego mi się w nocy tak często budzi, bo chciałaby się przeciągnąć, a przez szelki nie może i się wkurza.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:32   #1167
misia1505
Rozeznanie

Poddałam się, jestem cofnięta o 1 dzień
Odwiedziłam klub, serce pęka, mała śpi injie wiem co wybrać: nadrabiać was, wziąć się za robotę, zjeść śniadanie........... ale chyba najpierw sie ogarnę. troszkę zimniej na dworze to wy przed komputerem

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

i co? Lenka wstała a matka jak zombi
Stary 2013-05-25, 09:35   #1168
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny!

Ale Shade jest śliczna
Kolejne pokolenie nietolerancyjnych debilnych dorosłych nam rośnie, strach się bać.

Cytat:

Brawa

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

Jejku przecież już tak dobrze było i ładnie zasypiał. Mam nadzieję że to szybko minie.

Dziewczyny Wam też nie pokazuje tej ikonki love co ta żółta łepetyna ma serca zamiast oczu czy tylko mi coś się zepsuło? Nawet na liście do wyboru emotikonów jest puste miejsce zamiast tej ikonki i w Waszych wypowiedziach też jej nie widzę

Dziś młody wstał uwaga o 4:40 ale mąż go zabrał a ja spałam do 8 i się później wymieniliśmy.
Kurczę nie wiem co mu się poprzestawiało, ostatnio musi zapaść w mega mocny sen, żeby dał się do łóżeczka odłożyć, a już sam zasypiał! Może to skok

Mam to samo z emotką

Misiek też tak się przeciąga

Właśnie ma drugą drzemkę łobuz
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:38   #1169
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny!

Masakra to co piszesz, że też dzieci mogą być takie okrutne... A mała słodka
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:44   #1170
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
kochana, myslałam, że już po rumunów pojechałaś!
Cytat:
Charlizz ja ostatni raz bylam ( wstyd sie przyznac) rok temu na juwenaliach Takie z nas pracoholiki, ze cale weekendy robilismy i srednio widzialo mi sie wracac o 3 a o 4 wstawac do roboty Na Kempa tez juz mialam tyle razy jechac a co roku cos nie pasuje

Meduza taka do strzyzenia facetow :P Opitalalam wlasnie TZ i mowie a raz kozie smierc skroce sobie!

Fewciu Blaneczka to juz duza pannica! Jak ten czas szybko mija...

Chcialam sie pochwalic Kluska pierwszy raz chwycila Oballa w 2 raczki i przelozyla z jednej do drugiej ( tak to wygladalo) Jaram sie jak laski z "Oszukac przeznaczenie" w solarium.
Ja też bym chciała na Kempa, ale teraz to juz nie ma takiej opcji

Cała koło 16 ruszamy

Włosomaniaczka

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości