Rossmann cz. XVIII - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 09:17   #211
Gaggy
Raczkowanie

Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez bojkka Pokaż wiadomość
czy któraś z Was wypróbowała nowe Carmexy. Nie mogę znaleźć ich na kwc. coś takiego jak tu: http://poland.mycarmex.com/lip-care/moisture-plus
Ja mam ten różowy i polecam, ale zależy, czego się oczekuje. On fajnie nawilża usta, ale kolor jest bardzo delikatny i mało widoczny.
Gaggy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:18   #212
bojkka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
a one sa w rossie już??
.
Tak, widziałam w Lublinie w Plazie
Stary 2013-05-25, 09:18   #213
kiniaczeq
Zakorzenienie

mnie ten Rossman wykończy..
Te ich promocje, pojechałam po szampon, przed wypłatą przecież można kupić szampon Isana promocja- ok 3zł, i inne moje niezbędne rzeczy też w promocji, no co jest zostawiłam tam 80zł sama powinnam wywiesić tam X- zakaz wstępu dla mnie
Stary 2013-05-25, 09:20   #214
sylwiaxx
Zadomowienie

ja również mam dziś drugie podejście do zakupów
ale jeszcze nie jestem pewna co kupię, myślę nad jakimś podkładem ale zupełnie nie wiem jakim.

POWTARZAM PYTANIE czy znacie jakieś podkłady z żółtymi tonami dla cery suchej lub jakiś dokładny odcień?
sylwiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:24   #215
charlotte89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
kurde ust mi jutro zabraknie do sprawdzania bo jedynie 101 i 102 mi sie nie podobaja boje sie ze jak już pomaluje raz to potem nie zmyje prawdopodobnie 103 bedzie kiepsko widzoczne u mnie
Faktycznie one ciężko schodzą, nawet z ręki Pisałam o tym wczoraj Ja najpierw na niej testowałam kolory, połowa odpadła na wstępie, a resztę nakładałam począwszy od najjaśniejszego na fragmenty ust patyczkami kosmetycznymi Nie za bardzo lubię robić takie akrobacje przy testowaniu kosmetyków, ale akurat tych błyszczyków bym bez sprawdzenia koloru na ustach nie kupiła

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Jeżeli chciałabyś czegoś ciekawego się dowiedzeć, to zapraszam klik!

Wiesz, u mnie woda bardzo pomaga, cera jest w dużo lepszej kondycji, lepiej nawilżona, poza tym jeśli nie myję się wodą (co zwykle ma miejsce prócz okresu upałów) to woda daje uczucie lepszego umycia się (np. po mleczku czy emulsji). Rano wystarczy mi spryskanie termalką i przetarcie tonikiem, już jestem odświeżona, można się kremować. Tylko ja mam cerę bardzo suchą, alergiczną, więc ma w czym pomagać. Może Ty nie masz takiej potrzeby

Hmm.. mówisz, że nadaje się do przemywania skóry rano? Ja do tej pory po nocy sięgałam po jakiś delikatny płyn micelarny. Woda termalna Avene zostawiała u mnie taką śliską powłokę i nie za bardzo mi to odpowiadało.. Cerę też mam dosyć wymagającą, suchą, wrażliwą, ze skłonnością do naczynek, a jednocześnie wymagającą dogłębnego oczyszczania, bo ma skłonność do szybkiego zapychania się Dużo osób doradza wody termalne jako lek na wszelkie zło więc chyba czas rzeczywiście przetestować jakieś inne
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:27   #216
Monikaaa_19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwiaxx Pokaż wiadomość
ale jeszcze nie jestem pewna co kupię, myślę nad jakimś podkładem ale zupełnie nie wiem jakim.

POWTARZAM PYTANIE czy znacie jakieś podkłady z żółtymi tonami dla cery suchej lub jakiś dokładny odcień?
to jest właśnie najgorsze idziesz, ale nie do końca wiesz co chcesz kupić

Edytowane przez Monikaaa_19
Czas edycji: 2013-05-25 o 09:37
Monikaaa_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:31   #217
Bella_20
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Facefinity jest różowy bardzo lekko zaraz po aplikacji, ale później to go nawet nie rozróżniłam od skóry, super się wtopił i nie było go widać w porach
Ja wczoraj kupiłam ten podkład i jestem bardzo zadowolona.Na twarzy wygląda bardzo naturalnie, nie podkreśla skórek ani nie włazi w pory, i jak dla mnie to kolory są dość jasne(ja mam beige 55)
Bella_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:34   #218
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, widziałam w Lublinie w Plazie
a to te kolorowe? to wiem ze sa tylko zauważyłam ze mi przełącvza na strone startowa i tu jakis lip reconstruktor jest

co do tych kolorowych, to ten kolor wyglada dobrze tylko przy jansych ustach i włąsciwosci gorsze niż zwykły carmex

Cytat:
Napisane przez charlotte89 Pokaż wiadomość
Faktycznie one ciężko schodzą, nawet z ręki Pisałam o tym wczoraj Ja najpierw na niej testowałam kolory, połowa odpadła na wstępie, a resztę nakładałam począwszy od najjaśniejszego na fragmenty ust patyczkami kosmetycznymi Nie za bardzo lubię robić takie akrobacje przy testowaniu kosmetyków, ale akurat tych błyszczyków bym bez sprawdzenia koloru na ustach nie kupiła

Hmm.. mówisz, że nadaje się do przemywania skóry rano? Ja do tej pory po nocy sięgałam po jakiś delikatny płyn micelarny. Woda termalna Avene zostawiała u mnie taką śliską powłokę i nie za bardzo mi to odpowiadało.. Cerę też mam dosyć wymagającą, suchą, wrażliwą, ze skłonnością do naczynek, a jednocześnie wymagającą dogłębnego oczyszczania, bo ma skłonność do szybkiego zapychania się Dużo osób doradza wody termalne jako lek na wszelkie zło więc chyba czas rzeczywiście przetestować jakieś inne

ja nie pomyślałam i sie pomalowałam apocalips, szybko musiałam zmywać bo mówie jak carese przetestuje
ide do roa trzymajcie kciuki
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:38   #219
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
czy któraś z Was wypróbowała nowe Carmexy. Nie mogę znaleźć ich na kwc. coś takiego jak tu: http://poland.mycarmex.com/lip-care/moisture-plus
Ja uwielbiam wersję w kolorze różu Na moich ustach wygląda bardzo fajnie i kolor jest widoczny, ale mam jasne usta. Nie umiem poszukać teraz fotek na kompie, ale na blogu robiłam wpis: http://bella-beauty-bella.blogspot.com/2012/11/carmex-moisture-plus-pink.html
Stary 2013-05-25, 09:39   #220
Naaataaaleczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ktoś jeszcze ma tę zalotkę i może polecić lub odradzić?
ja kupiłam zalotkę w Rossie jakieś 2 lata temu, mam nadzieję, że o tą chodzi.

dla mnie jest super, była moją pierwszą, ale nie widzę potrzeby jej zmieniać. nadal działa jak na początku, z ''mechanizmami'' nic się nie dzieje, jest wygodna, nawet osoba nie mająca większego doświadczenia w używaniu nie powinna zrobić sobie krzywdy

http://pajacyk.pl/
http://pustamiska.pl/
Naaataaaleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:50   #221
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam wersję w kolorze różu Na moich ustach wygląda bardzo fajnie i kolor jest widoczny, ale mam jasne usta. Nie umiem poszukać teraz fotek na kompie, ale na blogu robiłam wpis: http://bella-beauty-bella.blogspot.com/2012/11/carmex-moisture-plus-pink.html
Dzisiaj po tego Carmexa jadę właśnie Już się kolejny dzień namyślam i w końcu go wezmę. Mam ciemniejsze usta, bardziej różowe, więc mam nadzieję, że na moich też będzie ładnie wyglądał.
Stary 2013-05-25, 09:52   #222
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Naaataaaleczkaaa Pokaż wiadomość
ja kupiłam zalotkę w Rossie jakieś 2 lata temu, mam nadzieję, że o tą chodzi.

dla mnie jest super, była moją pierwszą, ale nie widzę potrzeby jej zmieniać. nadal działa jak na początku, z ''mechanizmami'' nic się nie dzieje, jest wygodna, nawet osoba nie mająca większego doświadczenia w używaniu nie powinna zrobić sobie krzywdy
Dzięki, chyba się na nią zdecyduję.
Stary 2013-05-25, 09:53   #223
sylwiaxx
Zadomowienie

mi się dziś śniło że pojechałam z koleżanką do R. a tam totalne pustki na półkach, ale dobrze że się obudziłam
sylwiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:56   #224
charlotte89
Zakorzenienie

Rossmann cz. XVIII

Cytat:

Nic nowego nie napisze, no ale:
Rimmel Wake Me Up (100? W każdym razie ten najważniejszy odcień, ewentualnie następny w kolejności)
Bourjois Healthy Mix/Healthy Mix Serum (51, 52 - tutaj chyba większość kolorów jest albo neutralnych albo lekko żółtych )
Moja mama kiedyś używała jakiegoś L'oreala i bardzo go sobie chwalila, ale nie mam pojęcia którego.. Natomiast zdecydowanie odstadzam podkłady Max Factora - u mnie strasznie ciemnialy na twarzy, testowalam kółka rożnych w najładniejszych kolorach i efekt był za każdym razem taki sam
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:59   #225
Mini007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bella_20 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj kupiłam ten podkład i jestem bardzo zadowolona.Na twarzy wygląda bardzo naturalnie, nie podkreśla skórek ani nie włazi w pory, i jak dla mnie to kolory są dość jasne(ja mam beige 55)
Moje skórki, niestety, podkreśla, jako że mam teraz kłopoty z cerą. Ale poza tym jest świetny, pierwszą buteleczkę kupiłam chyba na ostatniej promocji (albo promocji MF), potem kupiłam drugą za pełną cenę, a przedwczoraj na promocji dokupiłam sobie właśnie beige 55 na lato. Polecam.
Trzymajcie mnie, bo polecę piąty raz.
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 10:14   #226
ania10zg
Rozeznanie

Ja dzisiaj kolejne odwiedziny w Rossie zaliczę ;P
Chcę kupić krem na noc z kwasami AHA Perfecta Efekt Mat, ale jeszcze go nie widziałam w sklepie, ale na stronie Rossnet jest za 10zł. Miała któraś?
Oprócz tego delikatny żel do mycia twarzy Lirene do skóry wrażliwej i suchej (moja mama szuka czegoś zamiast biedronkowych, tak dla odmiany w związku z promocjami teraz) chciała też jakiś krem pod oczy, ale nie widzę tu dobrych... Chciała jeszcze ten krem Soraya Art&Diamonds Ujędrniający do twarzy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...em-na-noc.html A ja od siebie dodam, że zastanawiam się nad Under 20 fluid matujący. Dobry jest? W miarę kryjący, coś jak Lirene City Matt?
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 10:18   #227
gosiaczek6
Zakorzenienie

dziewczyny jakoś nigdy nie zwracałam uwagi na kremy Ava ale teraz patrzę na Rossnet, że mają nawet bogata ofertę, możecie coś szczególnie polecic z tej firmy?
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 10:41   #228
acapella
Zadomowienie

Cytat:
One nie są "nowe" , swój pierwszy kupiłam zimą 2011/12 jeszcze :P Jest fajna i ładnie nawilża, ale kolor choć jest to niezbyt intensywny. Polecam wypróbowanie na własnych ustach
acapella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 10:46   #229
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

boże nie ma mnie 2 dni a wy tu tyle stron zapisałyście i nawet nowy wątek już jest
póki co kupiłam tylko srebrną kredkę z bourjois, krem wake up wonder z olaya i dwa lakiery z lovely, ale dziś idę znów więc lista się pewnie powiększy
wiecie może czy dostanę w rossie jakiś krem do skóry atopowej? Poza AA bo on i tak moją mamę podrażnia
Stary 2013-05-25, 10:48   #230
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
dziewczyny jakoś nigdy nie zwracałam uwagi na kremy Ava ale teraz patrzę na Rossnet, że mają nawet bogata ofertę, możecie coś szczególnie polecic z tej firmy?
Polecam krem z zieloną herbatą dla cery suchej i wrażliwej.
Stary 2013-05-25, 10:52   #231
Justine1989
Zakorzenienie

nikt nie chwali się zakupami, chyba większość wizażanek jest w R.
też miałam udać się na trzecie zakupy, ale tak leje, że sobie darowałam
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 10:56   #232
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XVIII

Cytat:
mi się dziś śniło że pojechałam z koleżanką do R. a tam totalne pustki na półkach, ale dobrze że się obudziłam
Haja co ta promocja robi z naszymi umysłami.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 10:57   #233
InfallibleLifestyle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj kolejne odwiedziny w Rossie zaliczę ;P
Chcę kupić krem na noc z kwasami AHA Perfecta Efekt Mat, ale jeszcze go nie widziałam w sklepie, ale na stronie Rossnet jest za 10zł. Miała któraś?
Oprócz tego delikatny żel do mycia twarzy Lirene do skóry wrażliwej i suchej (moja mama szuka czegoś zamiast biedronkowych, tak dla odmiany w związku z promocjami teraz) chciała też jakiś krem pod oczy, ale nie widzę tu dobrych... Chciała jeszcze ten krem Soraya Art&Diamonds Ujędrniający do twarzy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...em-na-noc.html A ja od siebie dodam, że zastanawiam się nad Under 20 fluid matujący. Dobry jest? W miarę kryjący, coś jak Lirene City Matt?
Jest nawet fajny, lekki, nie zapycha, ale krycie jest średnie i kolory troszkę pomarańczowe. Jedynie 120 ujdzie. Można wypróbować jeśli nie potrzeba aż tak dużego krycia
InfallibleLifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 10:58   #234
BeatriceM
Zakorzenienie

ktoś się orientuje w którym rossie we wrocławiu są pomadki alterry? najlepiej okolice rynku-krzyki

wymieniam kosmetyki
BeatriceM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 10:58   #235
Inspire
Kuźnia inspiracji

bry jeżu, szukam na telefonie wątku, a nie napisałam nic w nim jeszcze

mam nadzieję, że dzisiaj Rossmann będzie u moich stóp
hm, widziała może któraś z Was w lakierach L'oreal taki czarny z drobinkami?

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:05   #236
Stace
Zakorzenienie

Jak już zdecydowałam się na Facefinity, to okazało się że u nas nie ma najjaśniejszych odcieni - to prawda ? Kurde no, i szukam od początku

Dobra, już wiem

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar

Edytowane przez Stace
Czas edycji: 2013-05-25 o 11:10
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:11   #237
Finlora
Zakorzenienie

Kupiłam wczoraj peeling enzymatyczny Perfekty i niebieski tusz Lovely.
Szukałam kremu Perfekty 35+ ale nie było, sprawdzę dzisiaj w innym Rossie.

Gdzie u Was stoi ta woda termalna? Szukałam jej u siebie, ale nigdzie nie było.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:13   #238
Justine1989
Zakorzenienie

chyba skuszę się na rimmel airy fairy, mam przed tym pytanie:
moje usta nie są bladoróżowe, raczej są kombinacją odcieni chłodnego różu z delikatnym, również chłodnym jasnobordowym odcieniem
może któraś z was ma takie usta i naprowadzi mnie jak po nałożeniu będzie prezentował się ten kolor?
dodam, że jak nałożyłam wibo eliksir 05 to na moich wargach kolor ten wpada w lekko różowe tony
mam już jednego rimmela w odcieniach chłodnego różu i go uwielbiam a nie chcę żeby airy fairy również wpadała w ten odcień
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:15   #239
gosiaczek6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

przy dermokosmetykach, u mnie przy Tołpie i Plante System
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:20   #240
Rotkohl
Zakorzenienie

Wyszlam wlasnie z rrossa na moje nieszczescie bylo przystko co chcialam plus skusilam sie jeszcze na wode termalna i krem pod oczy tolpy, a bez promocji kuracje brazujaca eefektima i krem dla mezczyzn dostalam w gratisie do tej kuracji(jakas akcja promocyjna byla) ale za same 170 zl zakupy nie dostalam xD czuje sie poszkodowana

shine carese zdecydowalam sie na odcien 200 ale powiem wam ze. Czerwieni z ust zmyc nie moglam nudziak z mf ostatni na mnie czekal kurde tylko tych piaskowych lakierow w rosie nie ma jeszcze;(

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

przy dermokosmetykach na samej gorze

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
przy dermokosmetykach, u mnie przy Tołpie i Plante System

u mnie planet system jest podwojnie przeceniiny bo przecenili o polowe jako wyprzedaz cena na do widzenia i od tej kwoty jeszcze 40 pr liczy
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości