|
|
#211 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#212 |
|
Rozeznanie
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
mnie ten Rossman wykończy..
Te ich promocje, pojechałam po szampon, przed wypłatą przecież można kupić szampon Isana promocja- ok 3zł, i inne moje niezbędne rzeczy też w promocji, no co jest zostawiłam tam 80zł sama powinnam wywiesić tam X- zakaz wstępu dla mnie
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
ja również mam dziś drugie podejście do zakupów
![]() ale jeszcze nie jestem pewna co kupię, myślę nad jakimś podkładem ale zupełnie nie wiem jakim. POWTARZAM PYTANIE czy znacie jakieś podkłady z żółtymi tonami dla cery suchej lub jakiś dokładny odcień?
|
|
|
|
#215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam o tym wczoraj Ja najpierw na niej testowałam kolory, połowa odpadła na wstępie, a resztę nakładałam począwszy od najjaśniejszego na fragmenty ust patyczkami kosmetycznymi Nie za bardzo lubię robić takie akrobacje przy testowaniu kosmetyków, ale akurat tych błyszczyków bym bez sprawdzenia koloru na ustach nie kupiła Cytat:
Hmm.. mówisz, że nadaje się do przemywania skóry rano? Ja do tej pory po nocy sięgałam po jakiś delikatny płyn micelarny. Woda termalna Avene zostawiała u mnie taką śliską powłokę i nie za bardzo mi to odpowiadało.. Cerę też mam dosyć wymagającą, suchą, wrażliwą, ze skłonnością do naczynek, a jednocześnie wymagającą dogłębnego oczyszczania, bo ma skłonność do szybkiego zapychania się Dużo osób doradza wody termalne jako lek na wszelkie zło więc chyba czas rzeczywiście przetestować jakieś inne
|
||
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Monikaaa_19 Czas edycji: 2013-05-25 o 09:37 |
|
|
|
|
#217 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
.Na twarzy wygląda bardzo naturalnie, nie podkreśla skórek ani nie włazi w pory, i jak dla mnie to kolory są dość jasne(ja mam beige 55)
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
a to te kolorowe? to wiem ze sa
tylko zauważyłam ze mi przełącvza na strone startowa i tu jakis lip reconstruktor jest![]() co do tych kolorowych, to ten kolor wyglada dobrze tylko przy jansych ustach i włąsciwosci gorsze niż zwykły carmex Cytat:
ja nie pomyślałam i sie pomalowałam apocalips, szybko musiałam zmywać bo mówie jak carese przetestuje ![]() ide do roa trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na moich ustach wygląda bardzo fajnie i kolor jest widoczny, ale mam jasne usta. Nie umiem poszukać teraz fotek na kompie, ale na blogu robiłam wpis: http://bella-beauty-bella.blogspot.com/2012/11/carmex-moisture-plus-pink.html
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam zalotkę w Rossie jakieś 2 lata temu, mam nadzieję, że o tą chodzi.
dla mnie jest super, była moją pierwszą, ale nie widzę potrzeby jej zmieniać. nadal działa jak na początku, z ''mechanizmami'' nic się nie dzieje, jest wygodna, nawet osoba nie mająca większego doświadczenia w używaniu nie powinna zrobić sobie krzywdy
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już się kolejny dzień namyślam i w końcu go wezmę. Mam ciemniejsze usta, bardziej różowe, więc mam nadzieję, że na moich też będzie ładnie wyglądał.
|
|
#222 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
mi się dziś śniło że pojechałam z koleżanką do R. a tam totalne pustki na półkach, ale dobrze że się obudziłam
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XVIII
Cytat:
Rimmel Wake Me Up (100? W każdym razie ten najważniejszy odcień, ewentualnie następny w kolejności) Bourjois Healthy Mix/Healthy Mix Serum (51, 52 - tutaj chyba większość kolorów jest albo neutralnych albo lekko żółtych )Moja mama kiedyś używała jakiegoś L'oreala i bardzo go sobie chwalila, ale nie mam pojęcia którego.. Natomiast zdecydowanie odstadzam podkłady Max Factora - u mnie strasznie ciemnialy na twarzy, testowalam kółka rożnych w najładniejszych kolorach i efekt był za każdym razem taki sam
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymajcie mnie, bo polecę piąty raz.
|
|
|
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj kolejne odwiedziny w Rossie zaliczę
;PChcę kupić krem na noc z kwasami AHA Perfecta Efekt Mat, ale jeszcze go nie widziałam w sklepie, ale na stronie Rossnet jest za 10zł. Miała któraś? ![]() Oprócz tego delikatny żel do mycia twarzy Lirene do skóry wrażliwej i suchej (moja mama szuka czegoś zamiast biedronkowych, tak dla odmiany w związku z promocjami teraz ) chciała też jakiś krem pod oczy, ale nie widzę tu dobrych... Chciała jeszcze ten krem Soraya Art&Diamonds Ujędrniający do twarzy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...em-na-noc.html A ja od siebie dodam, że zastanawiam się nad Under 20 fluid matujący. Dobry jest? W miarę kryjący, coś jak Lirene City Matt?
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jakoś nigdy nie zwracałam uwagi na kremy Ava ale teraz patrzę na Rossnet, że mają nawet bogata ofertę, możecie coś szczególnie polecic z tej firmy?
|
|
|
|
#228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
boże nie ma mnie 2 dni a wy tu tyle stron zapisałyście i nawet nowy wątek już jest
![]() póki co kupiłam tylko srebrną kredkę z bourjois, krem wake up wonder z olaya i dwa lakiery z lovely, ale dziś idę znów więc lista się pewnie powiększy wiecie może czy dostanę w rossie jakiś krem do skóry atopowej? Poza AA bo on i tak moją mamę podrażnia
|
|
#230 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
nikt nie chwali się zakupami, chyba większość wizażanek jest w R.
![]() też miałam udać się na trzecie zakupy, ale tak leje, że sobie darowałam |
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XVIII
|
|
|
|
#233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#235 |
|
Kuźnia inspiracji
|
bry
jeżu, szukam na telefonie wątku, a nie napisałam nic w nim jeszcze ![]() mam nadzieję, że dzisiaj Rossmann będzie u moich stóp ![]() hm, widziała może któraś z Was w lakierach L'oreal taki czarny z drobinkami?
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak już zdecydowałam się na Facefinity, to okazało się że u nas nie ma najjaśniejszych odcieni - to prawda
? Kurde no, i szukam od początku Dobra, już wiem
Edytowane przez Stace Czas edycji: 2013-05-25 o 11:10 |
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam wczoraj peeling enzymatyczny Perfekty i niebieski tusz Lovely.
Szukałam kremu Perfekty 35+ ale nie było, sprawdzę dzisiaj w innym Rossie. Gdzie u Was stoi ta woda termalna? Szukałam jej u siebie, ale nigdzie nie było. |
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
chyba skuszę się na rimmel airy fairy, mam przed tym pytanie:
moje usta nie są bladoróżowe, raczej są kombinacją odcieni chłodnego różu z delikatnym, również chłodnym jasnobordowym odcieniem ![]() może któraś z was ma takie usta i naprowadzi mnie jak po nałożeniu będzie prezentował się ten kolor? dodam, że jak nałożyłam wibo eliksir 05 to na moich wargach kolor ten wpada w lekko różowe tony mam już jednego rimmela w odcieniach chłodnego różu i go uwielbiam a nie chcę żeby airy fairy również wpadała w ten odcień |
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
przy dermokosmetykach, u mnie przy Tołpie i Plante System
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Wyszlam wlasnie z rrossa
na moje nieszczescie bylo przystko co chcialam plus skusilam sie jeszcze na wode termalna i krem pod oczy tolpy, a bez promocji kuracje brazujaca eefektima i krem dla mezczyzn dostalam w gratisie do tej kuracji(jakas akcja promocyjna byla) ale za same 170 zl zakupy nie dostalam xD czuje sie poszkodowana![]() shine carese zdecydowalam sie na odcien 200 ale powiem wam ze. Czerwieni z ust zmyc nie moglam nudziak z mf ostatni na mnie czekal kurde tylko tych piaskowych lakierow w rosie nie ma jeszcze;(---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() u mnie planet system jest podwojnie przeceniiny bo przecenili o polowe jako wyprzedaz cena na do widzenia i od tej kwoty jeszcze 40 pr liczy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

Isana promocja- ok 3zł, i inne moje niezbędne rzeczy też w promocji, no co jest
sama powinnam wywiesić tam X- zakaz wstępu dla mnie
czy znacie jakieś podkłady z żółtymi tonami dla cery suchej lub jakiś dokładny odcień?
bo jedynie 101 i 102 mi sie nie podobaja
Pisałam o tym wczoraj
Dużo osób doradza wody termalne jako lek na wszelkie zło więc chyba czas rzeczywiście przetestować jakieś inne 

? Kurde no, i szukam od początku