|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
W końcu was nadrobiłam, od wczoraj próbuje, ale padłam ze zmęczenia. Ciężki dzień miałam, nie dość ze z moją mamą w Gdyni na tych testach ( 3 raz oblała i przeżywa to strasznie) to jeszcze ledwo co człowiek przyjechał do domu to wizyta Królowej Teściowej, która od progu krzyczy, że tylko na chwilkę przyjechała a wyszła po 4 godzinach
ja pier.dziele, jestem znowu na nią zła. Nie stać mnie, żeby za każdym razem robić obiad też i dla niej. Co ja bogata jestem czy co? Ledwo mnie i TŻ starcza, a tu jeszcze tyle do kupowania dla Anulki. Czy ja u niej jadam obiady? Chyba zacznę do niej jeździć w porze obiadu. Cytat:
Cytat:
Moje też już jakiś czas osiągneło II stopień, chyba koło 26 tc Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szkoda, że mnie nie zaprosiłaś na obiad. Wygląda pysznie ![]() Cytat:
|
|
#1562 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za usg..Mały ma piękną wagę Trzymam kciuki za Tżta!Cytat:
zbliżasz się wielkimi krokami do rozwiązania ![]() trzydziecha robi wrażenie Cytat:
Cytat:
![]() no no no!
|
||||||
|
|
|
#1563 |
|
Zadomowienie
|
Weszłam na mamy styczeń, luty 2014 i tam dziewczyny piszą o 1 wizytach i zarodkach 28 mm, pamiętam jak ja na pierwszym USG usłyszałam, że nasz mały ma tyle tych mm
Madi daleko masz do Łodzi? Ja uciekam, zajrzę później, muszę się zwlec z kanapy i choć troszenieńkę sprzątnąć
|
|
|
|
#1564 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40984134]A i oczywiście zapomniałam - witamy się w 33 tc i czekamy na En i na Neni Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ![]() Cytat:
za wizytę , a za TŻ trzymam mocno kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Śliczny! Cytat:
![]() Oliath ... biedna ![]() Za mną w miarę dobra noc, a przede mną pracowity dzień. TŻ idzie do pracy na popołudniu, wcześniej muszę go wyprawić i obciąć mu włosy Jak ja tego nie lubię A potem chcę posprzątać domek, zrobić sobie małe SPA i dokończyć zamówienia wyprawkowe na allegro.Łóżeczko bierzemy takie: http://allegro.pl/piekne-biale-polsk...265913997.html Proste, białe, szczebelkowe, bez szuflady. Macie mi coś do powiedzenia na jego temat zanim kliknę?
|
|||||
|
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Margoniu Ty masz wózek, który mamy na liście, bo nasza lista zamiast się kurczyć to się powiękasza Bebetto solaris? prawda? Jaka jest twoja pierwsza opinia o nim ... kolor rzeczywiscie ... mocny![]() ![]() A gdzie kupiłaś i ile dałaś za niego? Widziałam ostatnio mamusie na zakupach z dzieciatkiem w solarisie i postanowilam bardziej sie nim zainteresować. Cytat:
|
|
|
|
|
#1566 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40984134]A i oczywiście zapomniałam - witamy się w 33 tc i czekamy na En i na Neni [/QUOTE] za tydzień, już malutko zostało![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A za TŻ trzymamy kciuki, żeby się wszystko wyklarowało przed porodem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio się ładniutko pomalowałam, a tż do mnie "czekaj chwilę, popatrz się na mnie" już myślałąm, że powie, że jakoś inaczej, że ładnie, a ten do mnie, że widać te moje 5 kg na plusie ![]() ![]() + 10 do samooceny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko nie mam piekarnika, żeby go wyczarować, tylko serniczki na zimno mi został![]() jaka glutkowa super bryka! ![]() Cytat:
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
jakierka: brawa za tygodnie!
![]() charlize: to wbij się do niej na obiad, a co! wrrrrr.... zamówiłam ten fotelik na agito, przedłużałam umowę z home - a tu mogłam sporo punktów w payback zaliczyć. Wrrrrr... muszę częściej zaglądać z kim tam można
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle skaczę sobie po wszystkich wątkach, przypominając jak to było (kiedy jeszcze tyyyle było do końca )... dopiero wtedy uzmysławiam sobie, że w sumie za niedługo kluska będzie z nami
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
tweed: ale TZ okropny.. naprawdę stwierdził że widać te +5kg? przecież to niewiele..
Ghia: brawa za wizytę widzę że Twój Antek równie uparty jak mój Igor. Charakterne z nich chłopaki i za nic mają to, że rodzice chcą buźkę zobaczyć. ładnie rośnie i super, że wszystko ok. Za TZ-ta ciagle trzymam kciuki!
|
#1570 |
|
Rozeznanie
|
Zapomniałam się przywitać w 31 tc. Jupi, coraz bliżej aby przywitać na świecie Anulke
http://kobietanaj.pl/7940,Zobacz_prz...B3w_-_CUDOWNE_ ![]() Poza tym En chciałam się dołączyć do życzeń. Wczoraj nie miałam nawiet kiedy złożyć. Przede wszystkim leciutkiego porodu, zdrowego maleństwa, pożytku z TŻ i czego sobie tylko wymarzysz.
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj u przyjaciół mąż znowu z bananem na twarzy.. zauroczony Idką.. ponosił ją sobie z radością..ja tylko patrzyłam.. małej na ręcę nie dostaję, bo się martwią, że się przedźwigam w ciąży...a ja mojego Leosia 6-7 kg noszę przecież
Tak jak mój mąż był zachwycony ich dzieckiem, tak mąż przyjaciółki moim brzuchem Teraz kminię nad prezentami na Dzień Matki |
|
|
|
#1572 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.GoMama.pl/ patrzcie jakie promocje
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
A co do TŻ i wyprawki- ja mojego tylko informuję co kupuję i to też nie zawsze. Łóżeczko i wózek - wiadomo, że ustalamy razem kolor, typ itp, ale inne rzeczy typu wanienka, ciuszki, kosmetyki, butelki itp. -wszystko wybieram i kupuję sama. Wczoraj wpadłam na głupi pomysł pokazania mu jaki wzór falbanki maskującej bym chciała to się skrzywił, że za pstrokata (chciałam paseczki amarantowe)
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że moja siostra założyła blog mojemu siostrzeńcowi
więc w końcu oficjalnie mogę się pochwalić naszym kochanym maleństwem ![]() http://my-babyboy.blogspot.com/2013/05/blue-eyes.html |
|
|
|
#1575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). U mnie to serio widać, bo ze mnie taka mała kura, wcześniej buźka pozapadana, a teraz taka szyjka sporawa (dobrze, że istnieje coś takie, jak konturowanie, to wyszczuplam się gdzie mogę makijażem![]() Ale nie wyobrażam sobie, jak wyglądałabym z dużo wyższą wagą, serio (żeby nie było laseczki, do żadnej nie pije, wszystkie wyglądacie ślicznie), u mnie to się jakoś tak dziwacznie wszędzie rozkłada, na każdej partii i mam wrażenie, że wyglądam, jakbym przytyła więcej Cytat:
za coraz starszą Anulkę
|
|
#1576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Rozpłakałam się na reklamie kremu Nivea.
Co z tymi hormonami?!
|
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wtedy powiało subtelnością z jego strony ![]() Cytat:
![]() jakie piękne słodkości!!! Schrupałabym całego
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Szalejo
![]() Znam ból ![]() Cytat:
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Działa wam emikonka : love :?? Bo u mnie jest niewidoczna ...
|
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcialam Was nadrobic ale przykro mi nie dam rady jest tego za duzo.. jak ktoś pytał mnie o coś czy coś to powtórzcie prosze :P Wczoraj jak jechalysmy do CH autobusem to siedzialysmy Szw przodem do jazdy ja z boku i wozek i jeszcze bylo jedno miejsce ale trzeba bylo sie tam "wepchnac" i oczywiscie jak tacy starsi ludzie zobaczyli ze jest wolne miejsce to jakby ☠☠☠ la do głowy dostali oni leca no to wstalam zeby pan sobie przeszedl na to miejsce na co odwracam sie chce usiasc na SWOJE na ktorym juz siedzialam a on wzrokiem mordercy i mowi do swojej zony " ty chodz siadaj" no to sobie mysle kij Ci w oko... ale ta "pani" pokazala tylko palcem na moj brzuch i pokiwala głową- pomyslalam sobie coż za kultura nie wytrzymam .. i usiadlam.. wysiedli na naszym przystanku facet jakby sie bał ze mu cos wykupią ze sklepu czy coś wybiegl z autobusu jak niewiem taranujac mnie ale to trudno bo brzuch sobie zaslonilam ale szw i malego K w wozku,wysiadlam wkurzylam sie i mowie na głos do szw ale tak zeby wszyscy slyszeli ze starsi ludzie maja tupet!I ze nie ustapilam miejsca bo jestem w 8 miesiacu ciazy i troche mi ciezko! Chamskie ale prawdziwe normalnie tak sie ciesze ze mam auto ( ktore z dobroci serca Daje tz zeby jezdzil do pracy) bo bym nerwicy dostala i jeszcze na dodatek nieraz pewnie z☠☠☠ ke za niewyparzony jezyk ale dajcież spokoj jak tak mozna wogole!!! Ale sie rozpisalam,ide dzialac musze umyc sie,umyc podloge itp ogarnac naloze saszetke z vichy na jape co by byc opalonym.. boje sie |
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Za mało miłości w twoim love jest, dlatego
|
#1587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale się namachałam. Sprzątnęłam cała szafę, przewaliłam Małgosi ciuszki te za małe, a na młodszą jeszcze za duże. Zrobiłam rewolucję w męża garderobie! Dobrze, że jest w pracy bo by mnie chyba udusił, ale skoro nie nosi czegoś 2 lata i nawet sądzę, że nie pamięta, że ma to po co ma mi to zalegać w szafce. Tym sposobem zwolniła się komoda dla malutkiej Teraz robię obiad i jedziemy z Małgosia do mothercare (o ile jeszcze się nie zamknęli!).
|
|
#1588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajne jest ![]() idę na spacer z psem w tą pizgawicę
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
baaaardzo się cieszę, że Wam się podoba
Gratuluję wszystkim nowych tygodni Wróciliśmy ze sklepu... czy wiecie, gdzie kupić wielbłąda??? Obdźwigałam się jak dromader I za przeproszenie byle g**** i 90 zł poszło |
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz to samo? Od tego sprzedawcy? To brać?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

W ogóle moja teściowa....jeżeli chodzę wkur....na to jest 50% szans, że to przez nią

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale modlę się o cud
za usg..Mały ma piękną wagę 

Jak ja tego nie lubię