Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają 28 50,91%
Zbudyniałe matki 0 0%
Rosną ciągle nasze brzuszki, coraz bardziej puchną nóżki 6 10,91%
Zbudynienia pełna głowa, nie opiszą tego słowa 5 9,09%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 10 18,18%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 6 10,91%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 11:11   #3661
vea7
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

rusalko i jak ciacho wyszło? Ja an jutrzejszy dniomamowy obiad robię to i trochę się cykam, bo to pierwszy raz

tańcia, bawcie się dobrze
Ha, poczytałam o aktywności Dziecia i w sumie ja bym się cieszyła, a najbardziej jeśli tak mu zostanie W dzień niech sobie szaleje, a w nocy się spokojnie będziesz wysypiała

katee, gratuluję poznania płci Co do reszty, doskonale rozumiem, że się denerwujesz, ale mam nadzieję, że się okaże, że to "błąd pomiarów". Nie denerwuj się Kochana za bardzo, bo maluszek to czuje. Trzymam mocno kciuki, żeby się jednak okazało, że jest dobrze

papalinka, pocieszę Cię - to nie Ty jesteś niewymiarowa, tylko rozmiarówka Lidla Już wcześniej o tym pisałam, nie udało mi się jeszcze kupić w Lidlu niczego w "swoim" rozmiarze, a rozstrzał mam między koszulkami S (36-38) do spodni 44

Snow, organizm mądrzeje Wie, że czekolada lepsza

misia, dobrze, że udało się z obiektywem

teacherka
u nas będzie imprezowy wrzesień Zaczyna Bartek urodzinami 7, potem rocznica ślubu 11, 30 moja mama ma urodziny, a po drodze jeszcze teściowa urodziny i imieniny Jeśli Mały się nie spóźni, to zaczniemy imprezy 7, a skończymy 30

kropla, super, że jesteś już w domu
Też mam polipa i to samo mi gin powiedziała - jeśli nic się nie dzieje i nie wyszło w cytologii, to się tego nie rusza. albo samo odpadnie przy porodzie, albo operacyjnie się usuwa po urodzeniu dziecka - operacja czy zabieg w czasie ciąży jest bardziej niebezpieczna niż sam polip, więc robi się je tylko w ostateczności

ja gratuluję córeczki

matal, dużo zdrówka dla Ediego

madziuchna, jeśli wino jest bezalkoholowe (czyli 0,0%) to z czego miałabyś dostarczyć tych procentów?
A doczytałam, że to P&P - z tego co mówili znajomi ono rzeczywiście bezalkoholowe jest... popatrz jeszcze na etykietę z tylu - jeśli nie ma słowa o procentach, to pij na zdrowie

your Angel
Gratuluje jazdy
Co do fotelików, to owszem, przecinają... ale nie u nas Nam mówił, ze tak jest na zachodzie, ale niestety w Polsce jeszcze tego nie robią, więc można się naciąć

czarna

Haaa... ja dzisiaj też 6 miesiąc zaczynam
Łeb mi zaraz odpadnie... kawę wypiłam, apap wzięłam, a dalej boli jak nieszczęście
I kurcze, nawet nie mogę iść spać, bo muszę na jutro część rzeczy przygotować, m.in. upiec biszkopt i zrobić zupę, co się wiąże z obraniem 4 pęczków szparagów

Super info od Ladan

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:12   #3662
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja tak często gadam, na męża Piotrosław, albo na Mika Mikosław

słyszę głosy z lodówki... drugi kawałek ciasta wzywa mąż się chyba nie obrazi
ja na swojego mówię Marecki.

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Inwersja, kobito ze skały! Dobrze, że jesteś
A propos Bavarii, o której piszesz -> bo ja ostatnio też chciałam kupić tą niepasteryzowaną i właśnie nie wiem, czy to była niepasteryzowana
mi się zdaje, że ta biała jest pasteryzowana (gdyby nie była to by chyba napisali). poza tym na tej stonie http://www.beerpubs.pl jak się zacznie szukać piw gdzie zawartość alko będzie max 1 % (bo mniej wpisać się nie da) i juz wzrokiem obczai te "zerówki", to po wejściu w nie większość będzie właśnie niepasteryzowana. jako niepasteryzowane zostaną tylko dwie Bavarie (w tym ta Wit beer, czyli po holenderku "piwo białe" - sądzę, że po prostu przeniczne niefiltrowane), kwas chlebowy, który z piwem ma tyle wspólnego, że jest produkowany tam gdzie i piwo, i te dwie marki, do których linki podałam wcześniej.

ja i tak przypuszczam, że tę białą wypiję tylko raz, bo nie przepadam za przenicznymi. większe nadzieje pokładam w tej drugiej, czerwonej.

w Naturze jest promocja na Bio-Oil, kosztuje taniej niz swego czasu w SP, a dokładnie 27zł. miałam kupić sobie ze 2 szt na zapas, ale się zastanawiam, bo na tej stonce, którą któraś z Was podawała jako recenzje husteczek nawilżanych znalazłam też szybką analizę składu tej oliwki. nie była w ramach postu, ale ktoś w komentarzu umieścił zapytanie i dziewczyna odpowiedziała.

cytacik: "Pomimo tego, ze skład bardzo przyzwoity moim zdaniem nie nadaje się dla kobiet w ciąży. Pierwsze moje strzeżenie to zawartość Vitamins Retinyl Palmitate drugie Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, ani jeden ani drugi składnik nie są polecane do stosowania w okresie ciąży."
źródło: http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html

to opakowanie co mam zużyje do cycek, bo wyglądają tragicznie, a brzuch raczej zostawię w spokoju. póki co rozstępów nie mam, więc może starczy ta oliwka rossmann'owa dla ciężarówek.

dziękuje wszystkim za ciepłe słowa
Stary 2013-05-25, 11:15   #3663
Larysa88
Zakorzenienie

o rany ja tez nie lubię ludzi którzy wiecznie narzekają, masakra! i to nie tylko rubinka starsi tak jak piszesz, to młodzi ludzie też tak robią! :/ szok. Czy do jednej pracy czy do drugiej pracy jak chodziłam, to od samego wejśćia "o jak mi się nie chce......" "mogłaby być już ta dana godzina"
a ja tu przychodze z werwą energią a od samego wejścia mi skrzydła podcinają takim gadaniem

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Buuuu,nikt mnie nawet nie zauważył!
No nic, pewnie odezwę się za jakiś czas.
Trzymajcie się
ja nie używałam bio oil więc nie wiem
ale polecany był tu olejek ze słodkich migdałów, może to też spróbuj, mnie zachęciło i pewnie kupię za jakiś czas
udanego pobytu w polsce
Stary 2013-05-25, 11:15   #3664
inwersja
dryfuję słowami

aaa.. widziałam jeszcze w tesco jakieś 0% smakowe.. 4 smaki byly, w tym bylo też jabłko. jedyne co by mnie interesowałoby biorąc pod uwagę tego Redd'sa jabłkowego. (gdyby wymyślili jeszcze 0% o smaku tequili a'la desperados...) no ale tam zostały tylko etykiety, że były i że 0%, bo półki były już puste. i tanie były, bo za puszkę 0,5l to cena na etykiecie 1,99zł z tego co pamiętam. nie pamiętam nazwy.

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-05-25 o 11:17
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:19   #3665
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
aaa.. widziałam jeszcze w tesco jakieś 0% smakowe.. 4 smaki byly, w tym bylo też jabłko. jedyne co by mnie interesowałoby biorąc pod uwagę tego Redd'sa jabłkowego. (gdyby wymyślili jeszcze 0% o smaku tequili a'la desperados...) no ale tam zostały tylko etykiety, że były i że 0%, bo półki były już puste. i tanie były, bo za puszkę 0,5l to cena na etykiecie 1,99zł z tego co pamiętam. nie pamiętam nazwy.
niestety ale nie nastawiaj się że bavaria jabłkowa zastąpi Ci reddsa to taka oranżada, taki napój gazowany jak sprite czy fanta, nie czuć piwa nic a nic
Stary 2013-05-25, 11:21   #3666
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez rubinka25 Pokaż wiadomość
Najważniejsze, że nic się mężowi nie stało. Auto rzecz nabyta - nie ma co żałować. Zdrowie jest przecież najważniejsze.

A teść? Trzeba zagryźć zęby i jakoś to przetrwać. Widać, że ma charakter typowego narzekającego Polaka. Wszystko co robią inni jest źle, on wie lepiej jak to zrobić - ale tak naprawdę nie ma na to pomysłu. Umie tylko narzekać.
Myślę, że ludzie w pewnym wieku mają właśnie tą manię narzekania - nie mówię, że wszyscy. Właśnie dlatego poszłam na zwolnienie jak tylko się dowiedziałam o ciąży. Siedziałam z dwiema babeczkami 0k. 50 lat i codziennie było to samo: że pracy za dużo, że pensja za niska itp. Zaznaczyć trzeba, że mimo narzekania na zbyt dużo pracy, to dziwnym trafem codziennie miały czas, żeby wypić kawusię w kuchni i poplotkować no i codziennie dzwonić z pracy do dzieci (dorosłych), żeby zapytać o której wstały itp. Kiedyś dostaliśmy jakąś dodatkową premię - nie pamiętam za co, ale nie była to ta standardowa premia comiesięczna, która była zależna od zrealizowanych zadań. To nawet na tą dodatkową premię narzekały, że za niska.
W pewnym momencie zaczęłam ignorować te komentarze i nawet zaczęły mnie śmieszyć. Taki już mają charakter - wiecznie narzekają. Twój teść pewnie ma to samo, więc ja bym po prostu go olała. Ignoruj jego komentarze - niedługo to się skończy i będziesz sobie spokojnie mieszkać bez konieczności wysłuchiwania teścia cały czas.

Ehhh ale się rozpisałam. Ale po prostu jak mi się te baby z pracy przypomniały to aż mi się ciśnienie podniosło.
ale przerysowane i okradzione zostało auto teścia, więc tym bardziej nie ma czego żałować
on ma Alfa Romeo, więc było się jeszcze na co połakomić temu złodziejowi...
nasz gratek może stać spokojnie
Stary 2013-05-25, 11:22   #3667
passion80
Zakorzenienie

Inwersja, ja teraz uzywam oliwki hipp dla dzieci, z olejkiem migdałowym, koleżanka polecała na zmianę z olejkiem właśnie ze słodkich migdałów, planuję jeszcze kupić na all olej z macadamii plus arganowy ale to do włosów

resztkę bio oilu używam do twarzy
Stary 2013-05-25, 11:22   #3668
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
niestety ale nie nastawiaj się że bavaria jabłkowa zastąpi Ci reddsa to taka oranżada, taki napój gazowany jak sprite czy fanta, nie czuć piwa nic a nic
bu to wolę sprita z kiwi
Stary 2013-05-25, 11:26   #3669
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
ale przerysowane i okradzione zostało auto teścia, więc tym bardziej nie ma czego żałować
zła synowa z Ciebie
aaaaa, zapomniałam jeszcze napisać, miło ze strony teściowej

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

ze mnie taki piwosz był
a teraz nawet nei myślę o jakiś kiepskich substytutach
zdarzyło mi się powąchać z butelki od TŻ

Edytowane przez passion80
Czas edycji: 2013-05-25 o 11:27
passion80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:26   #3670
katarzyna2811
Wtajemniczenie

A mnie wczoraj odwiedziła moja koleżanka z pracy. Pośmiałyśmy się, poplotkowałyśmy, ach jak mi brakuje kontaktu z ludźmi... A i fajnie wiedzieć że wszyscy czekają na mój powrót i że klienci nie trawią dziewczyny która jest za mnie. Nie powiem miło mi się zrobiło
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:26   #3671
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Inwersja, ja teraz uzywam oliwki hipp dla dzieci, z olejkiem migdałowym, koleżanka polecała na zmianę z olejkiem właśnie ze słodkich migdałów, planuję jeszcze kupić na all olej z macadamii plus arganowy ale to do włosów

resztkę bio oilu używam do twarzy
ta z rossmann'a tez jest ok, ale trochę długo się wchłania i potem na ciuchach (nawet po wypraniu, wypłukaniu w płynie zapachowym) pozostawia taki specyficzny zapach, a właściwie smród oliwki, którą wsiąkła w bawełnę. więc tylko na noc jej używam, że jak już to tylko żeby piżama nasiąknęła, a nie ciuchy dzienne.
na razie mam prawie całą butelkę bio-oil'a, część opakowania tej z rossmanna i drugą w zapasie, więc nie będę robiła magazynku. jak będą się kończyć, to momyślę ale dzięki
Stary 2013-05-25, 11:28   #3672
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
bu to wolę sprita z kiwi
a co to za mikstura? owoce wkrajasz do sprita? ciekawe to bardzo

a lubisz piwo z sokiem? bo jeśli tak to dla mnie bavaria czerwona z sokiem malinowym z herbapolu smakuje chyba identycznie jak barowe lane z sokiem (albo już zapomniałam jak smakuje takie prawdziwe hehe )
Stary 2013-05-25, 11:28   #3673
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
zła synowa z Ciebie
aaaaa, zapomniałam jeszcze napisać, miło ze strony teściowej

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

ze mnie taki piwosz był
a teraz nawet nei myślę o jakiś kiepskich substytutach
zdarzyło mi się powąchać z butelki od TŻ
wczoraj chłopaki pili (własciwie prawie co dzien na wieczór piwo czy dwa wypiją), to se powąchałam i jak mi było błogo
Stary 2013-05-25, 11:29   #3674
passion80
Zakorzenienie

aaa jak masz to używaj, myślałąm, że zastanawiasz się co teraz kupić mi się bio oil całkiem podobał i zapach i wchłanianie ale neistety za mało ekonomiczny
Stary 2013-05-25, 11:31   #3675
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
a co to za mikstura? owoce wkrajasz do sprita? ciekawe to bardzo

a lubisz piwo z sokiem? bo jeśli tak to dla mnie bavaria czerwona z sokiem malinowym z herbapolu smakuje chyba identycznie jak barowe lane z sokiem (albo już zapomniałam jak smakuje takie prawdziwe hehe )
drink bezalhokolowy, kiedys w barze zrobili meżowi, który był zmotoryzowany akurat. b. dobry z resztą. wlewasz sprite, dużo lodu, i kiwi wkrajasz do tego. ale nie plasterek tylko conajmniej 1szt.

czasem z sokiem lubie, ale najpierw spróbuję jej samodzielnie. w niej pokładam największe nadzieje na smak. ale musi mi ochota przyjść, na razie zbyt chlodno chyba...
Stary 2013-05-25, 11:31   #3676
rusałka_1
Zakorzenienie

Pocytowałam tyle i się pokasowało;/ Z tego co pamiętam:
policzanko gratulacje za 7 miesiąc
mata, madzia za rozpoczęte tygodnie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
rusalko i jak ciacho wyszło? Ja an jutrzejszy dniomamowy obiad robię to i trochę się cykam, bo to pierwszy raz
Przejrzałam jeszcze tą stronę i w końcu zdecydowałam się na inny przepis Miałam w domu jabłka i zrobiłam to http://www.kwestiasmaku.com/desery/c...epis.html#toc2 Szarlotka z migdałami - proste i pyszne
Powodzenia, twoje ciasto brzmi pysznie

Kaśka gratulacje za prasowanie Moje nadal czeka, bo poki co zrobiłam sobie maseczkę na włosy

Czarna zauważyłam Cie, nawet Ci odpisałam

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:33   #3677
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
aaa jak masz to używaj, myślałąm, że zastanawiasz się co teraz kupić mi się bio oil całkiem podobał i zapach i wchłanianie ale neistety za mało ekonomiczny
mi się też podoba bio-oil, tylko właśnie.. cena, ilość tego i teraz jeszcze ta analiza składu na tym blogu.
to ta rossmann'owa kiepsko się wchłania i przenika do ciuchów. (choć skład ma ponoć b. dobry i jest skuteczna. a przy tym taniutka.) no i ona jest tylko przeciw rozstępom, a nie na rozstępy.

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-05-25 o 11:35
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:38   #3678
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny!
U nas wszystko w porządku Pogoda w Polsce okropna i niestety nie mam mozliwości wygrzewania się na słoneczku :P
Brzuszek rośnie i coraz więcej rozstępów na brzuchu mi się pojawia. Kupiłam Bio-oil- słyszałam,że któras z Was go uzywa... pomaga?

Całuję!!
Cześć czarna Ja stosuję, widzę, że skóra jest po nim miększa Ale co do efektów to się nie wypowiem do końca bo stosuję dopiero tydzień

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:39   #3679
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Tak właściwie to pochrzanił mi się związek frazeologiczny To leci "być szczęśliwym jak świnia w błocie" Ale możecie sobie za to łatwo wyobrazić jak pierwotny jest mój instynkt satysfakcji, że okazałam się górą

A co do powypadkowych fotelików, pan z Maxi Cosi na BM mówił, że strażacy/policja rutynowo przecinają pasy w takich fotelikach na miejscu zdarzenia. Tego elementu żadna szanująca się firma nie sprzedaje osobno i ogólnie taki sprzęt jest do wywalenia.

Czarna, ja też zauważyłam! Zawsze Was wszystkie czytam, ale ciężko odnieść się do każdego posta - wtedy odpowiedź za każdym razem musiałaby być bardzo długa
A co z wypadkami, do których nie przyjeżdża policja? Może nie poważny, ale wiadomo, co przy uderzeniu się stało? Auta bitego też bym nie kupiła Nie każdy chce wzywać policję

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:40   #3680
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
heeeej a ja witam sie juz w 7 miesiacu
Już 7? Gratuluję!

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Witam w 23 tc, czyli 6 miesiącu

Mama foka
Stary 2013-05-25, 11:40   #3681
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
drink bezalhokolowy, kiedys w barze zrobili meżowi, który był zmotoryzowany akurat. b. dobry z resztą. wlewasz sprite, dużo lodu, i kiwi wkrajasz do tego. ale nie plasterek tylko conajmniej 1szt.

czasem z sokiem lubie, ale najpierw spróbuję jej samodzielnie. w niej pokładam największe nadzieje na smak. ale musi mi ochota przyjść, na razie zbyt chlodno chyba...
ah to spróbuję przy okazji

też mi wszystkie koszulki do spania przeszły tym zapachem po oliwce
Stary 2013-05-25, 11:40   #3682
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
zła synowa z Ciebie
no okrutna jestem.. któregoś dnia malowałam paznokcie i leciał akurat odcinek "na wspólnej" gdzie Olka ostro przyćpała i teść do mnie, że ja go teraz też narkotyzuje
więc mu spokojnie wypaliłam (niby żartem, ale...), że nie bardziej niż poprzez fajki (bo on nałogowy palacz)
Stary 2013-05-25, 11:42   #3683
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Buuuu,nikt mnie nawet nie zauważył!
No nic, pewnie odezwę się za jakiś czas.
Trzymajcie się
Ijeee ja zauważyłam!

Mama foka
Stary 2013-05-25, 11:43   #3684
rubinka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Ale miałam rajd w nocy. Wspomniałam, że wspaniałomyślnie pozwoliłam teżetowi jechać z kolegą na koncert plenerowy. Chłop bardzo prosił Grała jego ukochana kapela, on sporadycznie ostatnio gdziekolwiek wychodził więc pozwoliłam mu zatęsknić Następnego dnia miał dwunastogodzinną pracę od 6 (pobudka 4:45) więc też oczywiste, że nie będzie wracał po nocy.

Wykruszył im się kolega, nie mieli auta więc genialnie pojechali pociągiem. A powtarzałam im, że ostatni jest o 23 a potem dopiero o 4. Ale przecież co ja tam wiem, oni to ogarną i będzie super

Nie chciałam już mamusiować, ale zadzwoniłam o północy sprawdzić czy ojciec mojego dziecka przypadkiem żyje, bo by wychodziło na to, że za moment ma stanąć w drzwiach. A oni oboje rozdzieleni, zmoknięci jak kury (ulewa była totalna), w środku miasta i nie ogarniający co się w ogóle dzieje i tego, że mają już po tym swoim pociągu

Ja zrobiłam prawko 3 lata temu, ale bardzo mało jeździłam autem (więcej na motocyklu, na który mam prawko od 4 lat), ostatnio 2-3 miesiące temu po parę kilometrów. A kluczyk do pięknej Skody sobie spokojnie leży na biurku Teżet uderzył w błaganie, sam nawet nie wierząc, że po nich przyjadę. Nigdy nie jechałam zupełnie sama (bez nikogo obok, kto ewentualnie coś podpowie) - i nigdy aż w sumie 70km. No i nigdy nie byłam przy tym w ciąży

No i leżę w sobie w wyrze i myślę "a może spróbować? ". Misia zasuwa w ciąży jak szatan po całej Europie, ja przecież też jestem ogarnięta baba W taką godzinę i pogodę jest zupełnie pusto. Ubrałam się i ruszyłam Słuchajcie, jestem z siebie dumna jak świnia w błocie Jechałam nawet dość szybko, nic mi nie zgasło, nie pomyliłam drogi. W godzinkę obróciłam tam i z powrotem

Jak świnia w błocie
Gratuluję odwagi! Pamiętam swoje początki autem. Prawo jazdy miałam od 3 lat ale nie jeździłam póki auta nie kupiłam. To były przeżycia jak swoim nieprzemyślanym manewrem zmiany pasa bez spojrzenia w lusterka zatrzymałam wszystkie auta na dwóch pasach. W dodatku w obcym wówczas mieście - Gdańsku w godzinach szczytu.

Cytat:
o rany ja tez nie lubię ludzi którzy wiecznie narzekają, masakra! i to nie tylko rubinka starsi tak jak piszesz, to młodzi ludzie też tak robią! :/ szok. Czy do jednej pracy czy do drugiej pracy jak chodziłam, to od samego wejśćia "o jak mi się nie chce......" "mogłaby być już ta dana godzina"
a ja tu przychodze z werwą energią a od samego wejścia mi skrzydła podcinają takim gadaniem
Wiem, że młodzi też ale idzie to od starszych. Jak się tak starszych nasłucha to i młody zaczyna narzekać. Ja właśnie ze względu na tych ludzi nie mam zamiaru wracać do pracy. bo prawdę mówiąc pracując z nimi dwa lata zdążyłam się lekko tym zarazić. Gdy się zorientowałam, że też zaczynam narzekać, zaczęłam do pracy nosić mp3 i cały dzień słuchać muzyki przez słuchawki - tak, żeby już ich nie słuchać. Bałam się, że zacznę w końcu narzekać tak jak oni. Całe szczęście udało się tego uniknąć.

Cytat:
on ma Alfa Romeo, więc było się jeszcze na co połakomić temu złodziejowi...
nasz gratek może stać spokojnie
A to jak teścia auto to luz

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:43   #3685
misia332
Zakorzenienie

Dziewczyny gratuluję kolejnych miesięcy, w Ty już 7 czy 6, ja dopiero za dwa tygodnie zacznę 6 miesiąc, jestem daleko w dooopie za Wami...

Angel jestem z Ciebie dumna Jestem szatanem

czarna ja zauwazyłam, ale poszłam sprzatać. Trzymaj się tam na Śląsku

dobra idę się wyprasować trochę i umyć głowę. Może brwi wyskubie

AA i muszę obiad zrobić, świetnie.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:45   #3686
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Matko jak ten czas ucieka... rzekomo według suwaczka 160 dni za nami i jeszcze 120 dni do porodu

Od lipca do końca sierpnia załapałam się do pracy Praca w antykwariacie (pracowałam już tam przed 2 sezony).
Dziś jadę do męża Jutro muszę znów się uczyć - sesja się zbliża, w poniedziałek pierwsze kolokwium bardzo ciężkie i ważne

Aaa i kończę już pierwsze opakowanie antybiotyku i zero poprawy :/ Kaszel dalej ten sam W poniedziałek mam kontrolę u internisty, mama nalega, żeby mi dali skierowanie (cito) do laryngologa bo może to na tle alergicznym jest

Mama foka

Edytowane przez agusiamaskota
Czas edycji: 2013-05-25 o 11:47
Stary 2013-05-25, 11:47   #3687
matallewar
Zakorzenienie

Założyłam spodnie ciążowe i bluzkę ciążową nowe i czuję się BOSKO. Nic mnie nie uciska
A tż jak mnie zobaczył, jak się przebierałam, skomentował: "Jakie Ty masz wielkie cycki!"

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:03   #3688
rubinka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gratuluję kolejnych miesięcy, w Ty już 7 czy 6, ja dopiero za dwa tygodnie zacznę 6 miesiąc, jestem daleko w dooopie za Wami...
Spójrz na to z drugiej strony. Ty będziesz sobie jeszcze spokojnie spać całą noc, kiedy my wrześniówki będziemy już cierpieć na bezsenność.
I pewnie będziemy Ci zazdrościć, że masz jeszcze spokój.

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

A teraz proszę mnie pogonić, żebym w końcu ruszyła swoją doopkę i w końcu poszła pod prysznic, ubrała się i w końcu wzięła się za jakąś robotę.

Tak mi się nie chce...

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:07   #3689
t_89
Zakorzenienie

jestem godzine czekam na ugotoowanych a pozniej jade z tz

apropo cyckow nie wiem co sie dzieje, ale tam gdzie mialam rozstepy czerwone teraz mi sie na brazowo zrobilo o co chodzi ;/ wyglada okropnie
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:13   #3690
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Założyłam spodnie ciążowe i bluzkę ciążową nowe i czuję się BOSKO. Nic mnie nie uciska
A tż jak mnie zobaczył, jak się przebierałam, skomentował: "Jakie Ty masz wielkie cycki!"
Faceci!

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości