Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14! - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 22:59   #1921
Niunia20
Rozeznanie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

mamy chłopców wrzućcie zdjęcia śpiochów i pajacy dla swoich synków... nic mi się nie podoba na all. ... nie mam praktycznie nic z rozm 56 i 62.....
Stary 2013-05-25, 23:14   #1922
ita83
Wtajemniczenie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

ja dzis tylko na chwilke przywitac sie z wami
i pochwalic tym ze udalo nam sie kupic lozeczko i projektor zamiast karuzelki ale dorwalam w ciucholandzie za 2 eruro tzn ten projektor wiec wzielam

dodatkowo kupilam 3 spiworki za 1 euro
wiec do przodu

co do ubranek chlopiecych to niestety trzeba sie naszukac czegos fajnego duzo latwiej jest znalezc cos dla dziewczynki wedlug mnie np h&m ma przyzwoite ubranka chlopiece

oki sciskam wszystkie brzuszki i uciekam
Stary 2013-05-25, 23:17   #1923
grabcze
Raczkowanie

Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
mamy chłopców wrzućcie zdjęcia śpiochów i pajacy dla swoich synków... nic mi się nie podoba na all. ... nie mam praktycznie nic z rozm 56 i 62.....
Ach- mam kilka fachowych- jutro porobie zdjecia i wysle pochwale sie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
ja dzis tylko na chwilke przywitac sie z wami
i pochwalic tym ze udalo nam sie kupic lozeczko i projektor zamiast karuzelki ale dorwalam w ciucholandzie za 2 eruro tzn ten projektor wiec wzielam

dodatkowo kupilam 3 spiworki za 1 euro
wiec do przodu

co do ubranek chlopiecych to niestety trzeba sie naszukac czegos fajnego duzo latwiej jest znalezc cos dla dziewczynki wedlug mnie np h&m ma przyzwoite ubranka chlopiece

oki sciskam wszystkie brzuszki i uciekam
Tych spiworkow zazdroszczę

grabcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 23:26   #1924
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
Moge ci pokazac poglodowki zestawow jakie nabylam. Mam wiecej spiochow, ale wszystko jest puki co spakowane, moze kiedys porobie fotki wszystkich ciuszkow. Poza spiochami staralam sie kupowac polspiochy, spodenki, spodnie na szelkach (wiekszy rozmiar). A spiochy kupilam takie aby ewentualnie pasowaly na dziewczynke gdyby trafila sie niespodzianka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4-piece-babies-set.jpg (14,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4-piece-cream-unisex-set2.jpg (12,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg $T2eC16FHJGQE9noMZK8nBRTZ)YJK5w~~60_12.jpg (16,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 418rldd73NL._SL500_.jpg (13,6 KB, 16 załadowań)
Stary 2013-05-25, 23:30   #1925
idzia111
Zakorzenienie

dobranoc brzuchatki
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 23:31   #1926
dzoan
Zakorzenienie

Ita, Perse gratuluję zakupów

Skylie miło znowu Cię widzieć

Ja już też uciekam do wyrka..dobranoc

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 23:36   #1927
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
moj TŻ wczoraj tak myślał , że kupi sobie kalendarz adwentowy (taki wiecie z czekoladkami) i bedzie odliczał 24 dni do porodu.
Dzisiaj mu mówie że, zostało 40 dni do porodu i co usłyszałam "to kupie dwie kraty piwa i codziennie wypije jedno, i bede wiedział ile dni zostało"

no bo od dzisiaj zostało 40 dni coraz blizej świeta... (juz któraś tutaj tak spiewała )

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Roxy a my nie miałyśmy byc dzisiaj w Plazie?? p
Ja się rozmyśliłam po Margosi opisie usg

Spadam spać, pa

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 00:03   #1928
grabcze
Raczkowanie

Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

I ja ide spac do zobaczenia za kilka godzin

grabcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 00:08   #1929
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
OMG, biedna ta Marchewka majowa laski, przestancie czytac te opisy, bo po jej opisie to nawet stara wyjadaczka jak ja moze sie przerazic... ja czytam same dobre opisy lekkich porodow, albo trzecich i czwartych porodow, do ktorych nawet pogotowie nie nadaza przyjechac, i tyle.
Pociesze Was, ze ze mnie zadna sportsmenka, w mojej sytuacji zdrowotnej to jestem raczej wymoczek, cherlak i slabizna, a dalam rade ladnie sie zamknac w kilku godzinkach i urodzic dziewczynki bez hardcorow. Grunt to samoswiadomosc, pozytywne myslenie, wsparcie TZ jesli jest przy akcji, nie panikowac, bo panika maci w glowie, caly czas myslec, ze szczescie coraz blizej i dzidzius najwazniejszy. Ze jakby nie bolalo, to minie wkrotce, a na koncu drogi czeka najwieksza, najwspanialsza nagroda.
I sluchac siebie, i sluchac poloznej.
Wszystkie damy rade lajtowo, zobaczycie
podpisuje sie pod tym obiema rekami. Nie czytajcie cudzych opsiow. kazda ma inny prog bolu, kazda z nas inaczej to widzi etc. Ja np. pamietam porod i nie mowie, ze nie bolalo, ale nie powiem, ze bylo to cos az tak okropnego, czego kobieta nie jest w stanie wytrzymac. A pozniej to szczescie jak widzisz maluszka i takie tam, od razu zapominasz o tym co bylo jeszcze niedawno.
Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Charlie to ja mam odwrotnie mam posciel do wózka a nie mam kołderki i podusi do wózka w tym rozmiarze.

Patrzyłam dziśw sklepie na jakieś zabaweczki takie do wózka czy do łóżeczka żeby jakieś grzchotki przyczepić. I jakie to wszystko drogie muszę gdzieś poszukać tańszych opcji bo za taką pierdołę 50 zeta to stanowczo przesada
ja mojej kupilam lalke Lamaze - fakt droga bo wlasnie 50 zl, ale wyoraz sobie, ze wyglada jak nowka, a juz wszedzie byla z nami. Warto w taka lepsza rzecz zainwestowac. Teraz mlodemu chce z Lamaze cos kupic, bo sa fajne, szeleszczace, grzechoczace i takie tam - dzieci to lubia.

Witam sie nocna pora, wrocilismy niedawno od znajomych. Marysia urzadzila pod koniec bunt i sie ewakuwalismy, bo tak sie zagadalismy ze nie zauwazylismy, ze juz 23. A dziecko chyba chcialo spac. Dostala "flache" w domu i miegiem usnela. Ide ja zaraz przeniesc do lozeczka, bo usnela razem z TZ, a ze tamten po %, wiec nachucha biednej

Lece brzuchatki

aaaaa i juz po polnocy
Wiec mam dzis imieniny

Wszystkiego najlepszego przyszle mamuski z okazji naszego swieta

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 00:24   #1930
czerwony_balonik
Zadomowienie

eveewe Wszystkiego dobrego z okazji imienin

Dziewczyny, czy potrzebuje któraś z was zniżki do Smyka, na pralkę Eco Buble lub wózek/fotelik? Chętnie oddam za koszt wysyłki, a może którejś z was się przyda Fotki w załączniku. A i bardzo chętnie odsprzedam za 10zł zestaw widoczny na ostatniej fotce, czyli osłonki na sutki do karmienia w rozmiarze S (nowe,przymierzałam je tylko,niestety na mnie za małe), smoczek do butelki NUK (dostałam, ale my będziemy TT używać), niedrapki, śliniaczek, próbka mleka i misio.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0186.jpg (112,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0189.jpg (62,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0188.jpg (74,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0187.jpg (60,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0190.jpg (97,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0194.jpg (89,7 KB, 12 załadowań)
Stary 2013-05-26, 06:23   #1931
Margosia__
Zakorzenienie

Piszę odnośnie naszego burdelowego Solarisa (tak jest cały czerwony a ten róż to przekłamanie tostera) bo Idzia pytała...

Kupowaliśmy na all

W sumie to nawet nie szukaliśmy i nie zastanawialiśmy się nad innym wózkiem jakoś od początku był solaris i już (Chociaż bebetto nico plus jest podobny a ciutkę tańszy, ale Tż się uparł na solarisa i nie było dyskusji )

Za dużo nie mogę o nim napisać, bo jakichś większych testów na nim nie robiliśmy- prędzej po porodzie
Ale prowadzi się jak marzenie i jest super mega skrętny, skoro w naszym przedpokoju wyrabia z wjazdem/skrętem do pokoju (mamy bardzo wąski przedpokój)...

Dla mnie osobiście jest ciężki, ale dla Tż wyjątkowo lekki
Z zauważalnych minusów to regulacja rączki jest na dwa kliki co znacząco utrudnia jej przestawianie, ja zazwyczaj pomagam sobie nogą

Wszystko inne jest na kliki włącznie ze składaniem stelaża, zdejmowaniem kół itp. Spacerówka montowana przodem tyłem, gondolka ma bujaki i jest składana do przewożenia, ale ja nie zamierzam tego wykorzystywać bo to ponad moją siłę (jest niewyrobione więc ciężko idzie )

No to w sumie tyle

Miłego dnia i do następnego razu

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 07:14   #1932
Niunia20
Rozeznanie

dzień dobry w tesco przeceny ciuszków mama przyniosła body na długi i na krótki rękaw.... szkoda że 56 rozm już brakło z innych rzeczy

ale mam dzisiaj siłę do działania a tu leżeć trzeba

tż wniesie nowe łóżko dzisiaj wyrzucimy starą kołdrę założymy pościel na nową
spakuję torbę do szpitala
przeliczę ciuszki
jutro wizyta u gin więc przy okazji zahaczę o pepco i o ciuszka ostatnio kupiłam śliczny śpiwór do spania... jak nowy
łóżeczko wybierzemy w tym tygodniu materac i pościel i rożek też
zostanie wózek

kupowałyście już butelki dr browns nie wiem czy ta szeroka zmieści się do podgrzewacza aventu
a w ogóle to gdzie można kupić te butelki za rozsądną cenę bo w aptekach cena powyżej 37 zł... nie liczę all. bo chcę 1 na próbę kupić...

Edytowane przez Niunia20
Czas edycji: 2013-05-26 o 07:53
Niunia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 08:22   #1933
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
podpisuje sie pod tym obiema rekami. Nie czytajcie cudzych opsiow. kazda ma inny prog bolu, kazda z nas inaczej to widzi etc. Ja np. pamietam porod i nie mowie, ze nie bolalo, ale nie powiem, ze bylo to cos az tak okropnego, czego kobieta nie jest w stanie wytrzymac. A pozniej to szczescie jak widzisz maluszka i takie tam, od razu zapominasz o tym co bylo jeszcze niedawno.

ja mojej kupilam lalke Lamaze - fakt droga bo wlasnie 50 zl, ale wyoraz sobie, ze wyglada jak nowka, a juz wszedzie byla z nami. Warto w taka lepsza rzecz zainwestowac. Teraz mlodemu chce z Lamaze cos kupic, bo sa fajne, szeleszczace, grzechoczace i takie tam - dzieci to lubia.

Witam sie nocna pora, wrocilismy niedawno od znajomych. Marysia urzadzila pod koniec bunt i sie ewakuwalismy, bo tak sie zagadalismy ze nie zauwazylismy, ze juz 23. A dziecko chyba chcialo spac. Dostala "flache" w domu i miegiem usnela. Ide ja zaraz przeniesc do lozeczka, bo usnela razem z TZ, a ze tamten po %, wiec nachucha biednej

Lece brzuchatki

aaaaa i juz po polnocy
Wiec mam dzis imieniny

Wszystkiego najlepszego przyszle mamuski z okazji naszego swieta
Wszytskiego najlepszego! Przede wszystkim lekkiego porodu

Potwierdzam ze dziecki uwielbiaja zabawki Lamaze

Witam sie rano

Wszystkiego najlepszego Kochane z okazji Dnia Matki!!!!!!!

WOJTUŚ

Edytowane przez skylie
Czas edycji: 2013-05-26 o 08:48
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 08:31   #1934
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

Witam
Mam kiepski poranek.
Mam 11 stron do nadrobienia od wczoraj.
Aha Idzia (ty już wiesz), Oliath w tym mothercare nie było nic ciekawego. Wszystko przebrane, rozmiarówki nawet z paczkami się nie zgadzały i ceny wcale nie były zadowalające. Karuzel nie było żadnych, a sama z chęcią bym małej kupiła bo nie mam jeszcze. Jedyne co to dla Małgosi kupiłam jeansy rurki za 50zł i wsio.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 08:52   #1935
dzoan
Zakorzenienie

Dzień dobry

No właśnie, dzisiaj przecież nasze święto Wszystkiego najlepszego!

Co do firmy Lamaze, to nic o niej nie wiem..ale widziałam, że mają skarpetki z grzechotkami. Znajomi swojej małej takie kupowali..słodkie są Śmialiśmy się, że jakby Mała postanowiła sobie pochodzić w nocy po mieszkaniu bez wiedzy rodziców (niecałe 3 m-ce ma), dzięki grzechotką w skarpetuniach szybko zostałaby wyłapana

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Znalazłam w sieci zdjęcia łóżeczka jakie ma nasz Lol, jedyna różnica w szczebelkach, nasze są okrągłe, a tak kolor, wzór, żłobienie, opuszczany bok identyczne.. Zobaczcie:
http://pokazywarka.pl/1h7ce2/#zdjecie551037

U nas problem mały, bo zaginęły gdzieś te druty do opuszczanego boku..chociaż ojciec uspokaja, że jeszcze się znajdą, a jak nie, to on coś wymyśli. Zobaczymy.

Stary 2013-05-26, 08:55   #1936
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

Hej!

Ja też już wstałam, dzisiaj ogarniamy mieszkanie, a potem odwiedziny...
A nagorsze jest to, że nie mam prezentu dla mamy :/ Jestem zła na siebie, bo nie zadbałam o to wcześniej..... :/ Ale nic nie umiałam znaleźć, a teraz będę musiała szukać na szybko.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 08:58   #1937
dzoan
Zakorzenienie

Patrzcie jakie fajowe kołderki:
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/..._Kate.html?i=0

Stary 2013-05-26, 08:58   #1938
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Witam
Mam kiepski poranek.
Mam 11 stron do nadrobienia od wczoraj.
Aha Idzia (ty już wiesz), Oliath w tym mothercare nie było nic ciekawego. Wszystko przebrane, rozmiarówki nawet z paczkami się nie zgadzały i ceny wcale nie były zadowalające. Karuzel nie było żadnych, a sama z chęcią bym małej kupiła bo nie mam jeszcze. Jedyne co to dla Małgosi kupiłam jeansy rurki za 50zł i wsio.
Dzieki Melunia
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Znalazłam w sieci zdjęcia łóżeczka jakie ma nasz Lol, jedyna różnica w szczebelkach, nasze są okrągłe, a tak kolor, wzór, żłobienie, opuszczany bok identyczne.. Zobaczcie:
Bardzo, bardzo sliczne!!!
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 09:00   #1939
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40998652]Hej!

Ja też już wstałam, dzisiaj ogarniamy mieszkanie, a potem odwiedziny...
A nagorsze jest to, że nie mam prezentu dla mamy :/ Jestem zła na siebie, bo nie zadbałam o to wcześniej..... :/ Ale nic nie umiałam znaleźć, a teraz będę musiała szukać na szybko.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
W Rossmannie -40% na kosmetyki do pielęgnacji twarzy i makijażu..może tam coś znajdziesz i możesz przy tej obniżce zaszaleć z ilością

Stary 2013-05-26, 09:01   #1940
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Wszytskiego najlepszego! Przede wszystkim lekkiego porodu
Wszystkiego najlepszego Kochane z okazji Dnia Matki!!!!!!!
dziekuje

Cytat:

Co do firmy Lamaze, to nic o niej nie wiem..ale widziałam, że mają skarpetki z grzechotkami. Znajomi swojej małej takie kupowali..słodkie są Śmialiśmy się, że jakby Mała postanowiła sobie pochodzić w nocy po mieszkaniu bez wiedzy rodziców (niecałe 3 m-ce ma), dzięki grzechotką w skarpetuniach szybko zostałaby wyłapana
ha ha ha Fajne sa te skarpetki, ja mialam ze 3 pary kupionych w rossmanie. Takie dzieci pozniej fajnie machaja nozkami i jakie ich zdziwienia jak podczas tej czynnosci cos tam grzechocze

Dzien dobry z rana - jem sniadanko z kawa inka TZ i Marysia spi, a mnie obudzil glod.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2013-05-26, 09:04   #1941
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Słitaśne
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 09:07   #1942
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
dziekuje

ha ha ha Fajne sa te skarpetki, ja mialam ze 3 pary kupionych w rossmanie. Takie dzieci pozniej fajnie machaja nozkami i jakie ich zdziwienia jak podczas tej czynnosci cos tam grzechocze

Dzien dobry z rana - jem sniadanko z kawa inka TZ i Marysia spi, a mnie obudzil glod.
zjedz Danonka

U mnie też mąż śpi, Lol śpi To ja się biorę za śniadanie, bo później szykowanko do kościoła..a po to już jazda do mamusiek

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Oli dziękuję

Stary 2013-05-26, 09:11   #1943
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V

Cytat:
W Rossmannie -40% na kosmetyki do pielęgnacji twarzy i makijażu..może tam coś znajdziesz i możesz przy tej obniżce zaszaleć z ilością
Tak tak, wiem, sama już skorzystałam Ale moja mama ma sporo kosmetyków jak na jej potrzeby, nie mam już za bardzo co jej kupić... Ewentualnie kupię jej parasolkę, nie wiem, czy to dobry pomysł, ale wiem, że się jej przyda.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 09:18   #1944
sarna405
Zadomowienie

Witam mamusie w dniu naszego święta.
Kobietki co do piw tz-ów uważajcie! Bo od 1 dziennie sie zaczyna pozniej coraz więcej i na co dzień. Mialam w rodzinie tak ze od 1 sie zaczęło a pozniej kłopot bo to nawyk. Ja mam dobrze bo moj nie bardzo za tym owszem na grilu czy nie raz 1 po pracy ale zadko do domku zasapasow nie robi. Ostatnio miał postawią kolegom z pracy imieninowa i postawił ale uprzedził i zła nie bylam.
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 09:23   #1945
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Moge ci pokazac poglodowki zestawow jakie nabylam. Mam wiecej spiochow, ale wszystko jest puki co spakowane, moze kiedys porobie fotki wszystkich ciuszkow. Poza spiochami staralam sie kupowac polspiochy, spodenki, spodnie na szelkach (wiekszy rozmiar). A spiochy kupilam takie aby ewentualnie pasowaly na dziewczynke gdyby trafila sie niespodzianka
Fajne

eveewe

wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo zdrówka, szybkiego i bezbolesnego porodu oraz zdrowego maluszka

Cytat:
Ładne, ciekawe jakie ceny

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40998789]Tak tak, wiem, sama już skorzystałam Ale moja mama ma sporo kosmetyków jak na jej potrzeby, nie mam już za bardzo co jej kupić... Ewentualnie kupię jej parasolkę, nie wiem, czy to dobry pomysł, ale wiem, że się jej przyda.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

My kupiliśmy po storczyku

Wczoraj w castoramie wydaliśmy ok 600 zł na same pierdółki, typu mydelniczka, wieszak, kubeczki na szczoteczki Szok, jakie to wszystko drogie
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 09:27   #1946
sarna405
Zadomowienie

I wiem ze nie którzy powiedzą ze to nic ze piwko wypije ale ze wie kiedy skończyć ale to nie tak. Jak juz musi mieć w domu bo czegoś brakuje to nie dobrze. Ale to każdy uważa moze inaczej u nas u znajomych skończyło leczeniem. U nas dzis świeże karpie.
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 09:28   #1947
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
eveewe
wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo zdrówka, szybkiego i bezbolesnego porodu oraz zdrowego maluszka

my dzis podskoczymy po kwiatki. Moja mama lubi doniczkowe, a tesciowej bukiecik jakis. Kasy nie mamy za bardzo, wiec coz szalec, musi byc symbolicznie.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2013-05-26, 09:33   #1948
Marionette18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, która ma łóżeczko z Bajanexu bo już nie pamiętam...a chyba po tych wojażach na nie będziemy stawiać....
Ja mam BAJANEX.

Witam sie i biore za nadrabianie

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 09:36   #1949
skylie
Wtajemniczenie

My mamy już z głowy bo jak byliśmy to teściowa dostała książkipodróżnicze do czytania, bo lubi a moja mama rhododendrona

Jezu to dlatego w Rossmanie dzikie tłumy były wczraj A ja się zastanawiałam żartem do tż co tam za darmo dają

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Dzień dobry
[/COLOR]Znalazłam w sieci zdjęcia łóżeczka jakie ma nasz Lol, jedyna różnica w szczebelkach, nasze są okrągłe, a tak kolor, wzór, żłobienie, opuszczany bok identyczne.. Zobaczcie:
Mamy bardzo podobne, tylko z wyjmowanymi szczebelkami i bez żłobień na bokach Nawet kolor taki sam

Kołderki śliczne. Ciekawe gdzie i za ile można je kupić

Można tutaj : http://www.katemade.pl
tylko że są bezcenne

WOJTUŚ

Edytowane przez skylie
Czas edycji: 2013-05-26 o 09:40
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 09:46   #1950
magolina
Wtajemniczenie

Dzień dobry

witamy się z Adasiem w 29 tc

Wczoraj wieczorem pojechaliśmy do przyjaciół na mecz, bo już szału dostawałam w domu....jak miło tak obrać się ładnie, umalować, włoski ułożyć, wypachnieć jak człowiek tyle czasu w domu siedzie...od razu inaczej się poczułam. No i najadłam sie wczoraj samych pyszności. Fajnie było...

Kurcze ja też nie mam nic dla mamy i dla teściowej, bo Tż wczoraj do samego wieczora zabudowywał kominek i nawet nie było kiedy podjechać do sklepu....cóż, będą tylko życzenia a prezent ewentualnie jutro

skylie fajnie, że jesteś

dzoan fajne łóżeczko

Udanej niedzieli

Aaaa no i wszystkiego najlepszego dziewczyny z okazji Dnia Matki
mi się milo zrobiło, bo jak tylko wstałam Tż złożył mi życzenia
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości