|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10111 | |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
Mnie to jakoś nie śmieszy.
|
|
|
#10112 |
|
Zadomowienie
|
Dopiero teraz mi się ten filmik załadował... ;/
|
|
#10113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do bani jak cos wlasnie nie wypali laylaaa-udanej zabawy
|
|
|
#10114 |
|
Zakorzenienie
|
"Szkołę Uczuć" pierwszy raz widziałam w gimnazjum na religii - siostra katechetka nam puściła.
Mnie śmieszy, ale śmieszy mnie wiele rzeczy, generalnie mam dziwne poczucie humoru ![]() Taka osobista refleksja: uwielbiam zielone jabłka
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#10115 |
|
Zadomowienie
|
uhahana-ja kocham kruche, twarde i lekko kwaśne kolorowe
, kiedyś przepadałam za zielonymi
|
|
#10116 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wolę sobie sama robić zdjęcia, bo przynajmniej kontroluję jakoś to jak wyjdą, nie mam zaufania do innych ludzi Em fajny TŻ ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Niestety jak dla mnie za szybko mijają te święta, tzn. nie chodzi juz konkretnie o same święta ale o przerwę od szkoły Cytat:
![]() Cytat:
Czyżby nasze grono się powiększało ![]() Hehe dokładnie, też chodzę napchana całe święta Cytat:
Coś wymyślisz jeszcze, do wakacji się jakoś ułoży. Może jak pokażesz mamie że uzbierałaś te pieniądze na wyjazd to przekonasz ją. http://www.joemonster.org/filmy/3752...-ti-kurczaczku hehe macie tu cieszcie się
|
|
#10117 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam i znowu ciężko mi się wbić
Zaczęłam czytać co napisałyście ale nie mam siły. Ide jeść.Znowu.Boże dziękuje Ci za moją przemianę materii
|
#10118 |
|
Zadomowienie
|
Mam problem ze zmianą podpisu ostatnio cały czas :/
edit: Udało się
|
|
#10119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wakacje? Zlocik jak zwykle... i pewnie praca. |
||
|
|
|
#10120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brutalny jest A i nie widziałam że już go ktoś dał i też wkleiłam link, bo dostałam go dziś. Cytat:
![]() Jaki ładny av Widzę że do matury się szykujesz ![]() A ja widziałam dziś przy kościele takie ładne bobasy, że zachciało mi się też takiego mieć. ale lepiej poczekam z tym heheGłowa mnie boli!!!!!!! ![]() ![]()
|
|
#10121 |
|
Zadomowienie
|
mathilda-ja przez całą mszę wczoraj o tym myślałam
; szykuję się, szukuję-nie mam wyjścia-a trzeba zacząć od odpowiedniego nastawienia ; a zdjęcie z ava mam w wiekszym formacie, chciałam na fotkę dać, ale chyba się wstrzymam
|
|
#10122 | |
|
|
Cytat:
Nawet odpowiedniego tatusia mam.
|
|
|
#10123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale podejrzewam, ze chętnych byłoby więcej ![]() Wyłączam kompa-mój plan: -pół godziny nauki ,-Trinny i Susannah rozbierają, jak się skonczy to przełączam na: -Szkołę uczuć -Przychodzę napisać 700. posta
|
|
|
#10124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie Cytat:
Cytat:
I chyba też idę na Trinny i Susannah rozbierają
'[...] bo oto on stanął, wózek zatrzymał i "Kocham Cię" mówi, w tym parku, pod manierystyczną jakąś rzeźbą, fontanną fauna, chuja jakiegoś rokokowego.' Edytowane przez mathilda Czas edycji: 2007-04-09 o 17:02 |
|||
|
|
|
#10125 |
|
Zakorzenienie
|
qrde muszę zmienić jeszcze ten av żeby były widoczne literki
|
#10126 |
|
|
mathilda, avatarek cudo.
|
|
#10127 |
|
Zakorzenienie
|
Wolałam jak się nie ubierać. Jak dla mnie to teraz bardziej zajmują się problemami małżeńskimi niż ubieraniem. Teraz zresztą jest nowa wersja jak się nie ubierać, ale prowadzą dwie nowe kobietki. Nie wiem czy będę potrafiła się przestawić....
|
|
|
|
#10128 |
|
Zakorzenienie
|
Łoł
Już kiedyś poruszałyśmy tu ten temat i znów, tak jak wtedy, czuję się okropna, bo jak narazie nie chcę dzięci, nie przepadam za nimi i w ogóle... hehe Agosek też chciałabym umieć zrelizować taki plan, ale dzisiaj to chyba awykonalne ![]() Emememsiku wielkie dzięki za dobre chęci Byłabym przeszczęśliwa, gdyby doszło już do tego etapu /czyt.: załatwianie formalności /.Zaangażowałam się w gazetke szkolną, mam napisać na środę recenzję jakiejś płyty. Niby fajna sprawa, ale taaaaki straszny leń mnie ogarnął... Ach te święta ![]() EDIT: Mathilda avatar miażdży
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#10129 |
|
Zakorzenienie
|
em uhahana (jak do em piszę em to na Ciebie można "uh" albo "ha"
|
#10130 |
|
Zadomowienie
|
Agosek Mathilda sliczne macie avy
![]() nic mi sie nie chce ;/ chce wakacje ;p mam mega lenia jutro jade na zakupy, musze kupic skakanke i stanik ;p i koszule jakas ![]() a w przyszlym tygodniu jade po buty ![]() i okulary nowe ;p to tyle z mojego chwalenia
|
#10131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam lenia a tyyyle do roboty i oczywiście wszystko będę robiła jutro, chyba ze dziś wieczorem Zrobię dziś ten referat z fizyki, tylko muszę się dowiedzieć jaki jest temat
|
|
#10132 |
|
Zakorzenienie
|
efekt spaceru z bratem
Później wkleję inne jak zmniejszę ![]() to pierwsze oznacza I love U ![]() tylko U trochę nie wyszło Ale wiecie że I love U
|
#10133 |
|
Zadomowienie
|
ja mam zamiar zrobic dzisiaj do 21
![]() taaa.... planowac to ja umiem
|
#10134 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Nowy av super Okazało się, ze to był odcinek ktory ogladałam, więc od razu przełączyłam na "Szkołę uczuć". No i oczywiście Cytat:
.Cytat:
![]() Cytat:
700 post jak obiecałam
|
|
|
#10135 | |||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
mniej więcej od tego momentu jak spotkał ojca i dowiedział się o tym, że sfinansował leczenie tej dziewczyny w domu.. ![]() Cytat:
kurcze, mam wrażenie, że jeszcze o czymś zapomniałam .. ![]() Ja też... zgadzam się Cytat:
EDIT: dziewczyny, znacie jakieś tanie, sprawdzone kwatery/pola namiotowe nad morzem? Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2007-04-09 o 19:45 Powód: . |
|||
|
|
|
#10136 |
|
Zadomowienie
|
fuksjaa-moja przyjaciółka była gdzieś pod namiotem koło Mielna, jak się zobaczę to spytam
![]() Na rmf'ie jest świetny program o Freddy'm Mercury'm ![]() Mam nadzieję, ze puszczą "Bohemian Rhapsody" o ile juz nie przegapiłam
|
|
#10137 |
|
Zakorzenienie
|
daję jeszcze kilka zdjęć
|
#10138 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#10139 | ||||
|
Zadomowienie
|
Trochę długi będzie, ale wynik całodziennej nieobecności:
Cytat:
.Uhahana jaki nadmiar treści? Przecież posty nie muszą być krótkie, tym bardziej jak ktoś ma coś mądrego do napisania. Ja za to wszystko skracam, mam problem, żeby wypracowanie było dłuższe, bo zawsze mi się wydaje, że wszystko jest oczywiste i po co pisać. Humanistką nie jestem. To witaj w klubie , ja już dziś jadłam mniej.Od jutra biorę się za siebie, a w święta uznałam, że można zaszaleć .Z boczkami nie mam problemów,w uda mi nie idzie, skupia się wszystko na brzuchu .Cytat:
.A ja lubię takie głupoty , już się nawet przyzwyczaiłam, że się moje siostry ze mnie śmieją Cytat:
Cytat:
Śliczne, ja też dziś trochę porobiłam, ale straszna była pogoda, przez cały dzień padało, więc mam melancholijne zdjęcia .Przyłączam się fajny av. Ja "Szkołę uczuć" też już oglądałam, dziś kawałek, bo musiałam wracać od babci, więc nie do końca. |
||||
|
|
|
#10140 |
|
Zadomowienie
|
Nie przegapiłam
![]() "Bohemian Rhapsody" ![]() ORGAZM!!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.

mężczyźni?... I dlaczego nie tam gdzie ja?! 

O jeśli można to ja się do was przyłącze
przeczytałam kilka stron wstecz i widze że wiele tematów tu poruszacie, fajnie
nie, nic się nie stało...
to NIE