Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-27, 15:48   #2881
malami35
Zadomowienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to miałam iść na makijaż do Sephory Ale moja koleżanka (kosmetyczka) zaproponowała mi, że jej koleżanka z branży, która zajmuje się makijażem, umaluje mnie za darmo w ramach koleżeńskiej przysługi
Zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Niestety Jakoś uciekł mi ze świadomości moment, kiedy i dlaczego tyle nazbierałam No właśnie, ja maluję na kolorowo - prawie wszystkie moje lakiery to odcienie różu i czerwieni + masa holograficznych + parę innych, np. mleczny do stóp itd Jakbyś malowała na kolor, to na pewno byś się przyzwyczaiła, bo to samo miałam - tolerowałam tylko jasny, kryjący róż. Mam stempelki Essene do paznokci, ale wzorki mi nie wychodzą planuję kupić Konada. Zazdroszczę kosmetyczkom talentu - one masę rzeczy zwyczajnie malują ręcznie
spróbuj przemyć blaszkę i stempelek zmywaczem do paznokci ,również miałam problem z robieniem stempelków z Essene i sobie tak poradziłam i mi teraz piękne wychodzą
malami35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 15:49   #2882
Kanula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Mam pytanie - a pędzel (mam z elfa) do podkładu się myje czy coś?
Tu jest przepis na fajną mieszankę do mycia pędzli:
http://www.idaliablog.com/2011/09/py...o-tanio-i.html

Ja pędzle myję też w balsamie BDFM, lub odżywką Mrs Potters aloesową, lub innym łagodnym szamponem i na chwilkę potem nakładam lekką odżywkę bez silikonów. Super są domyte i nic się nie niszczą
Stary 2013-05-27, 15:52   #2883
Vinnga
Zakorzenienie

Chyba kupię te stempelki essence. Szkoda, że w Rossmannie nie prowadzą ich produktów Do drogerii natura mam nie po drodze
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 15:58   #2884
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzieki
własnie o eveline myslałam ciekawe czy w rossmanie jest
jeszcze mam reszte bazy z Virtuala, wykończe i kupie ta z linka

Chciałam Revita lash sobie kupic, ale cena mnie zwaliła z nóg

Oj, nie wiem właśnie się zastanawiam... Chyba nie widziałam tego w Rossmannie, ale sprawdzić możesz Ja kupiłam w takiej zwykłej drogerii, gdzie jest szafa Eveline.
Niestety, te fajne odżywki są okropnie drogie
Cytat:
Ja zamawiałam wzorki z qnsztu (wprowadzili ofertę z ozdobami do paznokci, normalnie zamawiałam tam artykuły do robienia biżuterii) i też mi nie chciały wyjść

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater - takie bym nosiła... gdybym umiała je tak malować
Świetne
Właśnie nie wiem, może to wynika z moich wątpliwych zdolności manualnych
Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość
Hej Byłam dziś na porodówce, więc jak nagle zniknę na kilka dni to znaczy że pojechałam rodzić Było podejrzenie, że zaczęła się akcja porodowa (tak wychodziło z ktg) no i od wczoraj ulewają mi się wody płodowe, ale lekarz po dokładnym zbadaniu stwierdził że jeszcze nie rodzę
[...]
O rety, to trzymamy kciuki!!! Będziemy czekać na wiadomość, że już i że wszystko w porządku
Cytat:
Jejku, ale świetnie Tak ze spokojem o tym piszesz, nie stresujesz się ?

Aysell, tutaj dziewczyna robi wzorki ze stempelkiem essence http://www.youtube.com/watch?v=kHXIh4DjkoI i dobrze jej wychodzi
No właśnie? Ja bym już była w ciężkiej panice, znając życie

Filmik widziałam mi takie nie wychodzą lakier mi się nie odbija wcale na stempelku i to jest mój problem.

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Napisane przez malami35 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę

spróbuj przemyć blaszkę i stempelek zmywaczem do paznokci ,również miałam problem z robieniem stempelków z Essene i sobie tak poradziłam i mi teraz piękne wychodzą
Próbowałam nawet kupiłam trzy różne zmywacze, bo miałam myśl, że pozostałe mogą z jakiegoś tajemniczego powodu nie zadziałać Ale spróbuję jeszcze. Powiedz mi, jakich lakierów używasz? Kupiłam biały z Essence - ten specjalny i on się nie odbija

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Chyba kupię te stempelki essence. Szkoda, że w Rossmannie nie prowadzą ich produktów Do drogerii natura mam nie po drodze
Ja też mam do Natury nie po drodze Jakoś bezmyślnie rozmieszczają te sklepy

Edytowane przez Aysell
Czas edycji: 2013-05-27 o 15:54
Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 15:59   #2885
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:

Oj, nie wiem właśnie się zastanawiam... Chyba nie widziałam tego w Rossmannie, ale sprawdzić możesz Ja kupiłam w takiej zwykłej drogerii, gdzie jest szafa Eveline.
Niestety, te fajne odżywki są okropnie drogie

Świetne
Właśnie nie wiem, może to wynika z moich wątpliwych zdolności manualnych

O rety, to trzymamy kciuki!!! Będziemy czekać na wiadomość, że już i że wszystko w porządku

No właśnie? Ja bym już była w ciężkiej panice, znając życie

Filmik widziałam mi takie nie wychodzą lakier mi się nie odbija wcale na stempelku i to jest mój problem.

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Próbowałam nawet kupiłam trzy różne zmywacze, bo miałam myśl, że pozostałe mogą z jakiegoś tajemniczego powodu nie zadziałać Ale spróbuję jeszcze. Powiedz mi, jakich lakierów używasz? Kupiłam biały z Essence - ten specjalny i on się nie odbija

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Ja też mam do Natury nie po drodze Jakoś bezmyślnie rozmieszczają te sklepy
Aha, dziwne
Może zwykłym lakierem spróbuj
żebyś wiedziała, że bezmyślnie Jedynie Rossmann jest na każdym kroku
Stary 2013-05-27, 15:59   #2886
malami35
Zadomowienie

Cytat:
Hej Byłam dziś na porodówce, więc jak nagle zniknę na kilka dni to znaczy że pojechałam rodzić Było podejrzenie, że zaczęła się akcja porodowa (tak wychodziło z ktg) no i od wczoraj ulewają mi się wody płodowe, ale lekarz po dokładnym zbadaniu stwierdził że jeszcze nie rodzę
Powodzenia czekamy na wiadomość

Edytowane przez malami35
Czas edycji: 2013-05-27 o 16:01
Stary 2013-05-27, 16:02   #2887
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
za szybki poród i zdrowego maluszka
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 16:05   #2888
malami35
Zadomowienie

Cytat:
Próbowałam nawet kupiłam trzy różne zmywacze, bo miałam myśl, że pozostałe mogą z jakiegoś tajemniczego powodu nie zadziałać Ale spróbuję jeszcze. Powiedz mi, jakich lakierów używasz? Kupiłam biały z Essence - ten specjalny i on się nie odbija :
ja mam czarny ale tak tez robiłam ze zwykłymi lakierami spróbuj ,a jak nie to coś się wymyśli jeszcze

Edytowane przez malami35
Czas edycji: 2013-05-27 o 16:07
Stary 2013-05-27, 16:08   #2889
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Aha, dziwne
Może zwykłym lakierem spróbuj
żebyś wiedziała, że bezmyślnie Jedynie Rossmann jest na każdym kroku
Próbowałam. Jest jeden, którym mi się odbijają : jakimś z bazaru za 2 zł, koloru błyszczącego bordo Nie mam pomysłu, gdzie mogłabym sobie walnąć wzorek w takim szałowym kolorze I nie jest to wcale jakiś gęsty lakier. Inne tej samej firmy już nie działają Zgłupiałam i nie wiem, czego mam szukać spróbuję jeszcze jakimiś innymi kolorami...
Nooo, Ross są wszędzie, na każdym rogu a SP? Nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie nie ma wcale, w Krk jest jeden w miarę blisko centrum, nie wiem, czy w ogóle jest gdzieś jakiś drugi

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
ja mam czarny ale tak tez robiłam ze zwykłymi lakierami spróbuj ,a jak nie to coś się wymyśli jeszcze
Dobrze, spróbuję każdym po kolei z tej mojej kolekcji

Stary 2013-05-27, 16:09   #2890
malami35
Zadomowienie

Ja mam ten zmywacz do paznokci
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...truskawki.html jestem nim zachwycona on jest w naturze
Stary 2013-05-27, 16:12   #2891
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam ten zmywacz do paznokci
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...truskawki.html jestem nim zachwycona on jest w naturze
O mój zmywacz mam z nim problem właśnie, ale tylko psychicznie, że ten aceton chyba dam sobie spokój z rozkminami, bo też go lubię Tylko truskawka mnie dusi kupuję kiwi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-27, 16:13   #2892
Vinnga
Zakorzenienie

Co do SP to we Wrocławiu też jest w takim centrum, do którego po prostu nie jeżdżę, bo mam dojazd z przesiadką i ogólnie nie bywam w tamtej części miasta, a że nie mam samochodu (ba, nie mam nawet prawa jazdy ), to nie chce mi się tłuc tam zapchanymi tramwajami
Stary 2013-05-27, 16:14   #2893
Aysell
Wtajemniczenie

Zaraz... są dwa rodzaje? Na KWC jest napisane, że bezacetonowy...! A ja właśnie trzymam w dłoni swoją buteleczkę i aceton w składzie jak byk

Stary 2013-05-27, 16:14   #2894
malami35
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze, spróbuję każdym po kolei z tej mojej kolekcji
pochwalisz się swoja kolekcją w formie zdjęcia
Stary 2013-05-27, 16:18   #2895
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do SP to we Wrocławiu też jest w takim centrum, do którego po prostu nie jeżdżę, bo mam dojazd z przesiadką i ogólnie nie bywam w tamtej części miasta, a że nie mam samochodu (ba, nie mam nawet prawa jazdy ), to nie chce mi się tłuc tam zapchanymi tramwajami
Mam tak samo ze stoiskiem Organique daleko okropnie, jakbym chciała jechać to cała wyprawa na 1/3 dnia

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
pochwalisz się swoja kolekcją w formie zdjęcia
Aj nie ma się czym chwalić, sama uważam, że to jest przegięcie ale zdjęcie mogę zrobić, jeśli chcesz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-27, 16:19   #2896
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz... są dwa rodzaje? Na KWC jest napisane, że bezacetonowy...! A ja właśnie trzymam w dłoni swoją buteleczkę i aceton w składzie jak byk
Zawsze tak piszą
Stary 2013-05-27, 16:20   #2897
Aysell
Wtajemniczenie

Zmywacz truskawkowy jest bez acetonu, a kiwi jest z acetonem, tak? Zgroza

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Zawsze tak piszą
Ale w składzie nie ma acetonu a w tym moim jest na pierwszym miejscu. Jak różne wersje zapachowe mogą mieć różne składy? co za zmyła dla społeczeństwa

Stary 2013-05-27, 16:21   #2898
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

A używasz nadal tej chińskiej bańki? Może to też jej zasługa? Pisałaś po pierwszych użyciach że cellulit niknie w oczach.
Trzymam kciuki zeby wszystko sprawnie poszło

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 16:30   #2899
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, ja myję swój pędzel szamponem

Wow, jakie świetne zarobki I Niemcy do tego Ale jako policjantka to ja bym się chyba nie sprawdziła
Dobrze wiedzieć

Ale nie wiem jak tam jest z wadą wzroku. I powiedziałam moim rodzicom że za rok chciałabym wyjechać Reakcje:
"-Co, do tego swojego niemca jedziesz?" mama
"-Po co tam pojedziesz? [ja mówię że do pracy], a on zabójcze oczy i mówi że jak chcę wyjechać za granicę to tylko do Anglii, do kuzynki" - tata

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Też go kupiłam ale po pierwszym pomalowaniu stwierdziłam, że eyeliner mi nie pasuje

Cytat:
O, dostałaś? I jak się sprawuje?
Fajna jest I ten żel do brwi też I mój nowy rozświetlacz też
A tam z drugiej strony tego żelu do brwi jest odżywka do rzęs?

Cytat:
Dla mnie jest cudeńkiem, całe życie broniłam się przed podkładami z tych wcześniej wymienionych powodów...
Zazdroszczę, jakbym miała jeden Wpadłabym do sklepu i kupiła sobie coś Mam ok. 80 Obiecałam sobie, że wolno mi kupić kilka! [nie kilkanaście!] jak zużyję połowę. Teraz paznokcie mi urosły i mogę malować, więc później wygrzebię z 5 takich, których np. jest już niewiele i one będą pierwsze w kolejce do zużycia
I będę się starała od razu malować na nowo, jak tylko pojawi się odprysk muszę też zmienić zmywacz - Sante nie znoszę, zmywam nim lakier pół godziny, a mam drugi - z acetonem Chciałabym taki : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 , ale nie wiem, gdzie znaleźć

Cytat:
I taka spokojna jesteś?
Stary 2013-05-27, 16:34   #2900
agatkaao0
Wtajemniczenie

Cytat:

A używasz nadal tej chińskiej bańki? Może to też jej zasługa? Pisałaś po pierwszych użyciach że cellulit niknie w oczach.

Powodzenia

Gdzie można skorzystać z darmowego lub płatnego internetu ? Chodzi mi głównie o miejsca .

— Czesław Miłosz
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 16:34   #2901
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze wiedzieć

Ale nie wiem jak tam jest z wadą wzroku. I powiedziałam moim rodzicom że za rok chciałabym wyjechać Reakcje:
"-Po co tam pojedziesz? [ja mówię że do pracy], a on zabójcze oczy i mówi że jak chcę wyjechać za granicę to tylko do Anglii, do kuzynki" - tata

I taka spokojna jesteś?
Co to za żel do brwi ?

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 16:37   #2902
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaao0 Pokaż wiadomość
Powodzenia

Gdzie można skorzystać z darmowego lub płatnego internetu ? Chodzi mi głównie o miejsca .
Teraz już praktycznie wszystkie hotele, kawiarnie i restauracje mają, czasami trzeba tylko poprosić o hasło
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 16:37   #2903
natalkaa7522
Zakorzenienie

Link https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-odzywcza.html
Stary 2013-05-27, 16:41   #2904
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrze wiedzieć

[...]
Ogólnie tyle zachodu z wadą wzroku mnie niezmiernie dziwi. W tych czasach skreślają za wadę wzroku?
Hehe rodzice woleliby pewnie, żeby mieć pewność, do kogo jedziesz Znasz jakiegoś Niemca? To zazdroszczę pamiętam, jak za czasów namiętnego siedzenia na Skype zaczepiałam ich masowo, żeby chociaż przez chwilę porozmawiać po niemiecku, zamienić parę słów... To jest mój ukochany język, z angielskim trochę kuluję i wiem, że powinnam się nauczyć - i nauczę się, ale takiego sentymentu jak do niemieckiego nie będę już mieć nigdy do niczego. Nie umiem też jakoś super, ale potrafię się dogadać, o ile się nie zdenerwuję jak się zdenerwuję, to koniec, zapominam najprostszych wyrazów I zawsze proszę o sprechanie langsamer, bo jednak nie jestem obyta i nie nadążam O wyjeździe do Niemiec też kiedyś marzyłam. Nie wykluczam

Tak, z drugiej strony jest odżywka, ale zdaje się, z tym samym składem? Jak mi się do brwi skończy, to będę brwi malować tym do rzęs

Edytowane przez Aysell
Czas edycji: 2013-05-27 o 17:07
Stary 2013-05-27, 16:47   #2905
natalkaa7522
Zakorzenienie

Znam kilku Niemców, jeden był mi bliższy niż ktokolwiek inny, zresztą ja jemu też Ale było, minęło. Teraz mam tylko kolegów :p

Tamten mój niemiec uczył mnie niemieckiego co było.. śmieszne Serio, niektórych słów się nie da wymówić
Ale też mam sentyment do Niemiec, do Niemców

Aa to spoko Ale tego dużo nie ma. Czuję że będę musiała złożyć kolejne zamówienie za niedługo na minti

A co do mojego ojca to on żyje w strachu że mnie ktoś zgwałci albo mi coś zrobi o dziwo, jedynaczką nie jestem więc nie wiem czemu AŻ tak się boi.
Stary 2013-05-27, 16:49   #2906
agatkaao0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Teraz już praktycznie wszystkie hotele, kawiarnie i restauracje mają, czasami trzeba tylko poprosić o hasło
Dzięki

Macie jakieś sposoby na ciemny podkład ? Jak go kupiłam to był jaśniejszy, a ostatnio jak się pomalowałam to miałam efekt maski , a nie uśmiecha mi się wydać kolejną kase na nowy podkład.

— Czesław Miłosz
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 17:02   #2907
malami35
Zadomowienie

Cytat:
Mam tak samo ze stoiskiem Organique daleko okropnie, jakbym chciała jechać to cała wyprawa na 1/3 dnia

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Aj nie ma się czym chwalić, sama uważam, że to jest przegięcie ale zdjęcie mogę zrobić, jeśli chcesz
jak mój ojciec by powiedział mam pie...lca na punkcie paznokci lakierów itp
teraz się męczę ,bo nie mogę malować ,bo hoduje na długaśne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-27, 17:03   #2908
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
Madziulek, zamawiałaś próbkę anabelle minerals z ich strony czy allegro? W ogóle ja nie rozumiem fenomenu tych minerałów, wyjaśnicie mi o co chodzi i dlaczego coś, co wygląda jak sypki puder, nazywa się mineralnym podkładem ? Jak się sprawdza w czasie większych temperatur?
ja zamawiałam z ich strony
Cytat:
Nie mam pojęcia, bo go dostałam w prezencie za notatki [nie kupiłabym, bo mam bana na lakiery ] To ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...il-polish.html Obawiam się tylko tego szybkiego gęstnienia, bo widzę, że tendencję do tego będzie miał - już i tak jest gęsty i pewnie dlatego tak szybko schnie. No i będę mieć mega wyrzuty sumienia, kupując go ewentualnie, zwłaszcza, że się już w moim lakierowym pudełku NIC, naprawdę nic nie zmieści. Powinnam dzielnie zużywać to, co mam. Jak zużyję połowę [tak, połowę... ] wolno mi dopiero coś kupić

Mogę napisać, o co mi chodzi : boję się zapchania przez zwykły podkład, a mineralny ma lepszy skład. I dlatego też nazywa się go mineralnym - ze względu na skład. Również według mnie nakłada się super, z płynnym ja nie potrafię sobie poradzić, bo od razu robię sobie placki i mam problem z połączeniem twarzy z szyją I jeszcze jedno : zdarza mi się, np. siedząc na wykładzie, podpierać ręką policzek, albo się gdzieś dotknąć itd. Płynny podkład od razu schodzi, mineralnego nic nie ruszy. Mogę iść spać w ciągu dnia, wstaję i idę, żadnych poprawek, bo podkład jest zupełnie nienaruszony, tak samo mogę się podpierać rękami wszędzie i do upadłego - i nic. To jest dla mnie szczególnie ważne, bo mam taką maleńką obsesję, że boję się, że nagle coś mi spłynie/zejdzie/zetrze się i będę wyglądać głupio nie wiedząc o tym. A temu podkładowi mogę zaufać. Jeśli chodzi o upał - nic się w mojej powyższej opinii nie zmienia. Tkwi na miejscu cały dzień.
Vinga ja się podpisuję pod słowami Aysell podczas upałów też nie zauważyłam, żeby coś się działo

Cytat:

z takim spokojem o tym porodzie masakra

Nie, przestałam używać po 2 tygodniach baniek nie miałam czasu, zaczęłam ćwiczyć, przyszła wiosna a masaż pochłaniał mi 40 min ale efekty wtedy były super potem troche cellulit wrócił, ale teraz znowu znikł

ale pogoda??:confus ed:
Stary 2013-05-27, 17:12   #2909
Kanula
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie jest cudeńkiem, całe życie broniłam się przed podkładami z tych wcześniej wymienionych powodów...
Zazdroszczę, jakbym miała jeden Wpadłabym do sklepu i kupiła sobie coś Mam ok. 80 Obiecałam sobie, że wolno mi kupić kilka! [nie kilkanaście!] jak zużyję połowę. Teraz paznokcie mi urosły i mogę malować, więc później wygrzebię z 5 takich, których np. jest już niewiele i one będą pierwsze w kolejce do zużycia
I będę się starała od razu malować na nowo, jak tylko pojawi się odprysk muszę też zmienić zmywacz - Sante nie znoszę, zmywam nim lakier pół godziny, a mam drugi - z acetonem Chciałabym taki : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 , ale nie wiem, gdzie znaleźć
80?! Jestes hardcorem Ja mam ok 40 i myślałam ze to dużo

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny polecacie jakas baze pod tusz do rzes w rozsądnej cenie ?
Ja bardzo polecam o ten:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zes-3-w-1.html

Już sobie nie wyobrażam życia bez niego
Stary 2013-05-27, 17:16   #2910
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Znam kilku Niemców, jeden był mi bliższy niż ktokolwiek inny, zresztą ja jemu też Ale było, minęło. Teraz mam tylko kolegów :p

Tamten mój niemiec uczył mnie niemieckiego co było.. śmieszne Serio, niektórych słów się nie da wymówić
Ale też mam sentyment do Niemiec, do Niemców

Aa to spoko Ale tego dużo nie ma. Czuję że będę musiała złożyć kolejne zamówienie za niedługo na minti

A co do mojego ojca to on żyje w strachu że mnie ktoś zgwałci albo mi coś zrobi o dziwo, jedynaczką nie jestem więc nie wiem czemu AŻ tak się boi.
Aha... A skąd Ty tych Niemców bierzesz? ja też chcę
No Niemcy jak dla mnie mówią okropnie szybko i z akcentem, za którym ja nie potrafię nadążyć
Prawda, że mało, strasznie to niewydajne
Rodzice się martwią o każde z dzieci tak samo tak mi się wydaje. Ale ten przesadny strach z jedynaczką mogę Ci potwierdzić
Cytat:
jak mój ojciec by powiedział mam pie...lca na punkcie paznokci lakierów itp
teraz się męczę ,bo nie mogę malować ,bo hoduje na długaśne
Haha moi rodzice nie reagują już na widok moich kosmetyków wszędzie
Cytat:
Napisane przez agatkaao0 Pokaż wiadomość
Dzięki

Macie jakieś sposoby na ciemny podkład ? Jak go kupiłam to był jaśniejszy, a ostatnio jak się pomalowałam to miałam efekt maski , a nie uśmiecha mi się wydać kolejną kase na nowy podkład.
Chyba tylko z czymś zmieszać... z czymś jaśniejszym.

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
80?! Jestes hardcorem Ja mam ok 40 i myślałam ze to dużo
[...]
Wiesz... ja znam kogoś, kto ma 170 poważnie

Edytowane przez Aysell
Czas edycji: 2013-05-27 o 17:14
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości