|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
![]() jeszcze ta maseczka z tej serii mnie nęci http://www.rossnet.pl/Produkt/Flosle...a-,106305,2438
|
|
|
|
|
#992 |
|
Konto usunięte
|
Sarunieczka, jeśli chodzi o balsam z drobinkami to, jak poprzedniczka, wspomnę o Dove, smarowałam się kilka razy u koleżanki i naprawdę podobał mi się efekt
![]() Tak w ogóle, kliknęłam sobie w Twojego bloga i jestem pod wrażeniem Twojej urody Oczywiście, jakże by inaczej, wracając z praktyk wpadłam do Rossmanna, po niebieskie mleczko do demakijażu Garniera - mleczka brak, ale wyszłam za to z 4 maseczkami, bo głupio niczego nie kupić ![]() Zahaczyłam, w drodze do kasy, o szafę Wibo, ale Eliksiry jak po przejściu huraganu, a nie miałam czasu układać, bo było już po 19 (zboczenie: układanie rozwalonych pomadek i testerów )* Ziaja, maseczka Anty Stres * Ziaja, maseczka Regenrująca * Dermaglin, Kleopatra (już druga) * Perfecta, maseczka Wygładzająca „Za ostatni grosz...” Edytowane przez 201703241651 Czas edycji: 2013-05-27 o 20:20 |
|
|
|
#993 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jutro wybieram się do Rossmanna to może się skuszę na żel z serii Ideal Fresh
|
|
|
|
|
#994 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam i już sobie testowałam
Poza tym jest ogromny - nie wiem czy kiedykolwiek uda mi się go zużyć. Myślę, że będę z niego zadowolona.
|
|
|
|
#995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytanie co prawda nie do mnie, ale może doradzę ![]() Pędzlami maluję sie już dobrych kilka lat i teraz w życiu nie powróciłabym do paluchów ![]() Flat topy (takie jak np. hakuro h50, h50s, flat top z sunshade minerals) dają bardzo ładne krycie, którego z podkładu nie wydobędą palce. Ponadto zauważyłam u siebie, że jeśli to jest w miarę cienka warstwa podkładu, to produkt utrzymuje się na buzi znacznie dłużej niż zaaplikowany palcami. Dodatkowo podkład nałożony pędzlem ślicznie wyrównuje koloryt skóry, nie ma żadnych smug, plam, nierówności, po prostu budujesz efekt swoistego "foto szopa" Ja bardzo polecam przygodę z pędzlami- jak zaczniesz to wsiąkniesz na dobre.Cytat:
Spróbuj koniecznie, a zobaczysz świat makijażu zupełnie na nowo |
||
|
|
|
#996 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
szamponów u mnie pod dostatek ( kilka na zapasie i 4 z balei w drodze), ale musiałam kupić Tak spoglądał na mnie i mów: "kup mnie, kup mnie proszę" i kupiłam
|
|
#997 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny !
Moze znacie jakies godne polecenia balsamy/pomadki do ust. Używam caly czas carmexa, mialam juz einstein (?, taki czerwony słoiczek), alterre i ziaje oliwkowa (to tyle z tych co sa dostepne w ross), ale chcialabym sprobowwac czegos nowego ... W sumie to nie musi to byc cos takiego super , bo carmexow to mam jeszcze chyba z 4, ale uzywam je raczej w domu, a mi chodzi o cos, co mozna trzymac np w torebce lub piorniku i kiedy najdzie ochota sie maziac
|
|
|
|
#998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pięknie pachną i dają lekki kolorek
|
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1000 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
No cena nienajgorsza Aż się zdziwiłam.... Kiedyś serie Loreal te antytrądzikowe sporo kosztowały... Żele szły wtedy po 22zł...---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
A tak serio chyba się skuszę... Juz mam kilka pedzli w koszyku
|
||
|
|
|
#1001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może nawet jutro
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XVIII
|
|
|
|
#1003 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też raz podebrałam i jest bardzo przyjemna.
|
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale peeling myślałam ze skończy sie na tańszym lirene, potem stwierdziłam ze dobra bedzie floslek a teraz jestem na etapie biore oba
|
|
|
|
|
#1006 | |
|
Zadomowienie
|
Rossmann cz. XVIII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#1007 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny może Wy mi coś polecicie, poszukuje kremu do cery mieszanej, tłustej w strefie T oraz dobrego korektora do twarzy (dla bladziocha), co Waszym zdaniem jest godne uwagi?
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc
|
|
|
|
#1008 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a w drugim ross zapomniałam na niego patrzeć.Z resztą tyle osób, że już mi się odechciewało zakupów chwyciłam dzisiaj wodę termalną, puder stay mat i 2 saszetki do szafy nic więcej nie kupuję już xD chociaż zapomniałam o kremie -.-
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
kurde zaraz stanie na tym ze bede chciała wszystkie
|
|
|
|
#1010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najlepszy !
|
|
|
|
|
#1011 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jedyny krem, który naprawdę matuje. |
|
|
|
|
#1012 |
|
Rozeznanie
|
W takim razie poszukam go jutro w Rossmannie
![]() Dziękuję Kochana |
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam miętowy z Astora, ale jeszcze nie używałam.
|
|
|
|
#1014 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
dzięki Ani? ![]() jakie jakie? bo jutro idę zrobić zakupy teściówce (sobie też ) i chciała chusteczki,do twarzy,sama nie wiem co chce,czy do demakijażu jej brać (ale się nie maluje)czy odświeżające... pokażesz które bierzesz?![]() Cytat:
![]() serio mówisz? ojej ale mi się na starość komplementy trafiają ![]() Dziewczynie która polecała 4 pory roku też dziękuję,pamiętam że lata temu miałam ukochany z bluszczem balsam do ciała cztery pory roku,ciekawe czy jeszcze istnieje ![]() Cytat:
Nivea są dla mnie za twarde,a np.miałam Oeparol to zrobiła się miazga,taki miękki
|
|||
|
|
|
#1015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja saszetka z perfecty wylądowała w śmieciach po drugim użyciu i od wtedy nie miałam jeszcze takiej katastrofy jak po tym peelinguEDIT: Kusi mnie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-peel-off.html miała któraś? Ogólnie jakoś ciągnie mnie do tych kosmetyków z Ava, ale mało opinii, a tak ładnie się czyta opisy producenta
Edytowane przez iamxshi Czas edycji: 2013-05-27 o 21:12 |
|
|
|
|
#1016 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Balea ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
jutro wybieram się do Ross ostatni raz
ostatni tura zakupów i spokój na najbliższe miesiące kupię: wodę termalną, żółty tusz Lovely, chusteczki Alterra, floslek, apocalips (nie mam pojęcia który odcień, jutro sprawdzę co mi podpasuje), jakąś szminkę by kate i ze 3 lakiery Wibo i tak sobie myślę, że może wezmę Bourjois 123? Dobry będzie dla cery mieszanej ze skłonnością do wyprysków? W sumie mam jeszcze nowy podkład Iwostin i Pharmaceris, zapierałam się że podkłady będę tylko apteczne kupować z moją cerą ale tak tu zachwalacie te Burżuje sama nie wiem..
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak lepiej mi służyły
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Zadomowienie
|
Jak się w końcu zdecydowałam na podkład<bourjois 123> oraz korektor pod oczy<bourjois w tubce> to okazało się, że w moim Rosmanie wszystkie kolory wymiecione, nawet te murzyńskie
![]() Chyba pozostanie mi allegro
|
|
|
|
#1020 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
na Rossnecie potrójne są w cenie 16,79 zł (już po obniżce), więc myślę, że tamte będą za ok. 20 zł. no cóż, Wibo wychodzą pięć razy taniej... ![]() niedawno właśnie zachwyciłam się cieniami Manhattan, którego szafy niestety u mnie nie ma
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.

)
Jutro wybieram się do Rossmanna to może się skuszę na żel z serii Ideal Fresh

a w drugim ross zapomniałam na niego patrzeć.