Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14! - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-27, 22:16   #2521
malinka0525
Zadomowienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Aha Dotkaaa mówiłam mojej gince o tym kłuciu, ale nic mi nie odpowiedziała bo za bardzo się tym tętnem przęjęła Na temat twardnienia brzucha też już nic nie mówiła
Ale jak zapytałam czy moja szyjka zmierza w kierunku porodu to powiedziała że nie
Ja chcę już rodzić!!!!!!!

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:21   #2522
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Aha Dotkaaa mówiłam mojej gince o tym kłuciu, ale nic mi nie odpowiedziała bo za bardzo się tym tętnem przęjęła Na temat twardnienia brzucha też już nic nie mówiła
Ale jak zapytałam czy moja szyjka zmierza w kierunku porodu to powiedziała że nie
Ja chcę już rodzić!!!!!!!
No Malinka postaraj sie! Musicie rozpocząć z Małgosia, bo ja następna w kolejce p
Stary 2013-05-27, 22:26   #2523
malinka0525
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
No Malinka postaraj sie! Musicie rozpocząć z Małgosia, bo ja następna w kolejce p
Ja się staram, ale Milenka coś mnie nie słucha
Ale nadal mnie to kłucie martwi bo mam tak od jakiegoś czasu a ostatnio coraz częściej, więc może szyjka zacznie się łaskawie w końcu skracać

Milenka
Stary 2013-05-27, 22:29   #2524
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V

Cytat:
Ja się staram, ale Milenka coś mnie nie słucha
Ale nadal mnie to kłucie martwi bo mam tak od jakiegoś czasu a ostatnio coraz częściej, więc może szyjka zacznie się łaskawie w końcu skracać
Ja też mam dosyć często takie kłucia i jutro zapytam na pseudo wizycie
Stary 2013-05-27, 22:31   #2525
malinka0525
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie

Cytat:
Ja też mam dosyć często takie kłucia i jutro zapytam na pseudo wizycie
Ooo zapytaj. Może chociaż Tobie odpowie

Milenka
Stary 2013-05-27, 22:33   #2526
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Ma

Cytat:
Ooo zapytaj. Może chociaż Tobie odpowie
Wątpię, ale spróbować warto na nfz nigdy się niczego nie dowiaduje
Stary 2013-05-27, 22:34   #2527
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

zmykam spac
studiowałam opisy sroki nt komsetyków dla dzieci i juz mam dosyc

jutro jak sie wyrobie to spisze Wam moje notatki (moze do klubu) co poleca i uważa ona za bezpieczne?

nawet nie wiedziałam, że takie swiństwa mają produkty dla dzieci, i już żałuje, że kupiłam te mydełka bambino

dobrej nocy brzuchatki, niech dzieci Wam spią w brzuchach do samiuśkiego ranka

i jutro trzymam kciuki za wizytyujące i inne Wasze rodiznne problemy :kicuki:
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:37   #2528
krysiaa2608
Raczkowanie

magdalenne - trzymam kciuki, żeby się Dzidziuch przekręcił a jeśli nie, to cc też ma swoje plusy - nie ma co się stresować na zapas

za pozostałe wizyty!

malinka - ja też dziś miałam GBS (moja lekarka zrobiła wcześniej) i też mam wyniki w piątek - obyśmy odebrały ujemne wyniki

lecę spać, dobrej nocy!

31.07.2013 Basia!

krysiaa2608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:40   #2529
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
A i się witam w 36 tygodniu zostało mi równiutkie 5 tygodni

misiaczka czemu się wcześniej nie odzywałaś ? ja już tu się zamartwiałam, jaki miałaś wynik glukozy ?

Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!Witam się w 29 tygodniu!

Cytat:
Napisane przez Sofina Pokaż wiadomość
Wróciłam do Was po wizycie- wszystko ok, szyjka wzorcowa.

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
No i właściwie to zaczynamy 32 tydzień, tzn. 8 miesiąc

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41024278]
byłam dziś na konsultacjach u mojego gin, szyjka ok, badania ok, facet jest mega wyluzowany i kazał się niczym nie przejmować, odpuścić normy, w ciąży się zdarza i tyle
następna wizyta za tydzień po echo serduszka i podejmujemy decyzję co dalej [/QUOTE] bardzo dobre informacje i dla lekarza

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Melduję po wizycie, że wszystko ok. Za 2 tyg następna. Igorek waży prawie 2600g w 35tc (34tc 3d). Szyjka skrócona, ale generalnie zamknięta. Mały już nisko i widać że schodzi w dół przez te ostatnie tygodnie. Także podobno następna wizyta może być już ostatnią. We'll see.

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Trzymajcie jutro cały dzień kciuki mocno za mojego tż. Po wypadnięciu barku ma niedowład w prawej ręce i jutro się wyjaśni czy i jeśli tak to jak bardzo ma uszkodzony nerw pachowy.
już dziś trzymam

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Wróciłam z wizyty Pierwszy raz wróciłam zmartwiona Otóż moje dziecię od 20tyg ułożone główką w dół, właśnie teraz w 34tyg postanowiło się obrócić I tak oto mamy ułożenie miednicowe i jeśli w ciągu 2 tygodni się nie zmieni, to czeka mnie cc Wiem, że to nic strasznego w gruncie rzeczy, ale jakoś pogodzona byłam z sn i ta cesarka spadła na mnie jak grom z jasnego nieba. Muszę się z tą myślą oswoić po prostu.
Na szczęście szyjka zamknięta, a mały przybrał znowu 350g i waży już 2400.
a pozycję może jeszcze nie raz zmienić

Cytat:
Nareszcie jestem po wizycie. Ginka pobrała mi dziś wymaz na paciorkowca. Wyniki będą w piątek. oby nie było tego czegoś Mała waży 2800g i według ginki to piękna waga jak na ten tydzień. Ja na szczęście też mało przytyłam Tylko kilogram więc póki co 16kg na plusie.

I z dobrych rzeczy to byłoby na tyle.
Mam za wysokie tętno 116 na minutę miałam i muszę się do kardiologa jak najszybciej udać. A następna wizyta już za tydzień 5.06
, tętno sprawdzisz i będzie pewnie wszystko dobrze

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:41   #2530
Oliath
Zakorzenienie

Malinka, zrob sobie wycieczke do latarni morskiej moze?....
A liscie malin popijalas?

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
jakby ktoras nie miala jeszcze imiona dl adziecka polecam:

http://demotywatory.pl/4138959/Najpo...miona-w-Polsce
Fajowe
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
zmykam spac

jutro jak sie wyrobie to spisze Wam moje notatki (moze do klubu) co poleca i uważa ona za bezpieczne?

nawet nie wiedziałam, że takie swiństwa mają produkty dla dzieci, i już żałuje, że kupiłam te mydełka bambino

Spoko, dlatego ja sie trzymam z dala od jej bloga, uwielbiam mydelko Bambino i od urodzenia Lalę nim traktuję
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:41   #2531
roxi1980
Zakorzenienie

dzoan - dziękuję za przepis

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
o matko, w życiu bym tak nie powiedziała DO NIKOGO
jak widać nie każdy urodził się ze zdolnością używania zawartości czaszki Ja się tam bardzo nie przejęłam, tylko zabolał mnie ogólnie fakt, jacy ludzie są głupi i bezmyślni

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
A oto ciuszynki jakie nabyłam...
piękne!!!

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
jakby ktoras nie miala jeszcze imiona dl adziecka polecam:

http://demotywatory.pl/4138959/Najpo...miona-w-Polsce
OMG! Kasia, nie pomogłaś mi Teraz to już mi się zamant zrobił, może jednak będzie Coco albo Daisy Boo

Idę spać, o 6 pobudka, przedszkole, ginekolog, potem musimy Norbika odebrać wcześniej, bo zapisałam go do pediatry (kaszel trwa już chyba ok 7 tygodni, leki, które dała NIC nie zmieniły), no i mąż na 14 do pracy... Nie lubię takich napiętych grafików Śpijcie spokojnie

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:43   #2532
fiazo
Zakorzenienie

ale dziś padnięta jestem, to wina owocnej nocy z tż
jutro będę mogła chwilę dłużej pospać

Synek
Stary 2013-05-27, 22:50   #2533
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
malinka - ja też dziś miałam GBS (moja lekarka zrobiła wcześniej) i też mam wyniki w piątek - obyśmy odebrały ujemne wyniki
Oby Trzymajmy kciuki za siebie nawzajem

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
, tętno sprawdzisz i będzie pewnie wszystko dobrze
Niedawno sprawdzałam i już ładnie spada 96 już mam, więc jest szansa, że do rana będzie takie jak powinno być i że ten skok był wynikiem stresu

Milenka
Stary 2013-05-27, 22:52   #2534
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:

Niedawno sprawdzałam i już ładnie spada 96 już mam, więc jest szansa, że do rana będzie takie jak powinno być i że ten skok był wynikiem stresu
widzisz i bardzo dobra wiadomość
stres nasz cichy zabójca

Synek
Stary 2013-05-27, 22:53   #2535
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Malinka, zrob sobie wycieczke do latarni morskiej moze?....
A liscie malin popijalas?
Ani liści malin ani tego wiesiołka czy jakoś tak. Ja jednak mimo wszystko mam nadzieję, że moja córka mnie posłucha i wylezie ze mnie w odpowiednim terminie i się nie przeterminuje

Milenka
Stary 2013-05-27, 22:57   #2536
fiazo
Zakorzenienie

zmykam spać , dobranoc

Synek
Stary 2013-05-27, 23:00   #2537
malinka0525
Zadomowienie

I ja też uciekam bo TŻ chce spać iść i ciągle się mnie pyta czy ja też idę więc już idę do niego żeby nie marudził

Do jutra Kolorowych snów! Dobranoc Mamusie

Milenka
Stary 2013-05-27, 23:03   #2538
Sofina
Raczkowanie

Surka, Neni: hmm tak naprawdę to nie ma o czym pisać- czuję się dobrze, macica ładna, szyjka się nie skraca, tętno w porządku. dała mi skierowanie na hbs, morfologie i mocz, prócz tego mam zrobić sobie prywatnie toksoplazmozę (ale to głównie dlatego, że miałam niejednoznaczne wyniki, opiszę Wam kiedyś w klubie całą sytuację...).

A i z dobrych wieści to pojedziemy prawdopodobnie z tż w przyszłym tyg do Warszawy- ale się cieszę! tylko w związku z tym musiałam przełożyć usg z 3 na 19 czerwca- ale to może lepiej, będzie 34 tydzień i dowiem się czy mały gad się odwrócił
Sofina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 23:10   #2539
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
A Margoś nie poszła rodzic przypadkiem? Cos jej mało tu
ale by było

Ja caly czas obstawiałam Malinkę, a ta nic, nawet szyjka ładnie trzyma.

Dobranoc laseczki śliczne.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 23:17   #2540
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

Melduję po wizycie, że wszystko ok. Za 2 tyg następna. Igorek waży prawie 2600g w 35tc (34tc 3d). Szyjka skrócona, ale generalnie zamknięta. Mały już nisko i widać że schodzi w dół przez te ostatnie tygodnie. Także podobno następna wizyta może być już ostatnią. We'll see.

Miłego wieczoru, zmykam pocwiczyc oddechy.
zczyna naprawde sie robic powaznie
Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Laseczki witam się wieczorową porą, ale dzisiaj trzeba było zrobic porządek w ogródku, bo pod naszą nieobecność chwast i trawa puściły się bujnie

za wizyty i nowe tygodnie. Boże jak tak czytam to dociera do mnie że zaraz się sypniemy hurtowo

Trzymajcie jutro cały dzień kciuki mocno za mojego tż. Po wypadnięciu barku ma niedowład w prawej ręce i jutro się wyjaśni czy i jeśli tak to jak bardzo ma uszkodzony nerw pachowy.
Proszee
Cytat:
Sky- kciuki mocno trzymam
Ja jutro wizytuje na nfz i znowu niczego sie nie dowiem

I muszę się pożalić- tż mi sprawił przykrość. .
W sobotę mam urodziny, moi rodzice we wtorek wyjeżdżają na tydzień w góry więc ich nie będzie. Pytam go czy w sobotę pracuje, bo skoro kibluje w domu non stop to myslalam, że chociaż w urodziny spędzimy trochę czasu razem. Okazuje się, że pracuje i jeszcze stwierdził że dzień jak co dzień i o co mi chodzi. Ze od kiedy przywiązuje taką wagę do urodzin. Nie chce żadnej imprezy, myslalam o głupim wyjściu na lody, ale przecież i tak nie dam rady skoro 300m do parku już nie umiem przejść. ..
Kochana moj Tz w tym roku zapomniał o moich i jak zobaczył swoją kuzynke u nas i kwiaty w wazonie to zapytał co to za okazja i mu sie głupio zrobiłooo
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Wróciłam z wizyty Pierwszy raz wróciłam zmartwiona Otóż moje dziecię od 20tyg ułożone główką w dół, właśnie teraz w 34tyg postanowiło się obrócić I tak oto mamy ułożenie miednicowe i jeśli w ciągu 2 tygodni się nie zmieni, to czeka mnie cc Wiem, że to nic strasznego w gruncie rzeczy, ale jakoś pogodzona byłam z sn i ta cesarka spadła na mnie jak grom z jasnego nieba. Muszę się z tą myślą oswoić po prostu.
Na szczęście szyjka zamknięta, a mały przybrał znowu 350g i waży już 2400.

:

?
Kochana jeszcze sie ustwi głowką w dół,ma troszke czasu nie smutaj sie
Cytat:
Nareszcie jestem po wizycie. Ginka pobrała mi dziś wymaz na paciorkowca. Wyniki będą w piątek. oby nie było tego czegoś Mała waży 2800g i według ginki to piękna waga jak na ten tydzień. Ja na szczęście też mało przytyłam Tylko kilogram więc póki co 16kg na plusie.

I z dobrych rzeczy to byłoby na tyle.
Mam za wysokie tętno 116 na minutę miałam i muszę się do kardiologa jak najszybciej udać. A następna wizyta już za tydzień 5.06

Cytat:

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
zmykam spac

Ja nigdy jej bloga nie czytałam aleee chetnie poczytam twoje wnioski i notki
Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Idę spać, o 6 pobudka, przedszkole, ginekolog, potem musimy Norbika odebrać wcześniej, bo zapisałam go do pediatry (kaszel trwa już chyba ok 7 tygodni, leki, które dała NIC nie zmieniły), no i mąż na 14 do pracy... Nie lubię takich napiętych grafików Śpijcie spokojnie
Ja musze jutro z rana do banku,potem Lidl a na 17 Sr .Juz mi sie nie chce jk o tym pomysle...toż to wyprawa na górę lodową dla mnie :/
Cytat:
Napisane przez Sofina Pokaż wiadomość
Surka, Neni: hmm tak naprawdę to nie ma o czym pisać- czuję się dobrze, macica ładna, szyjka się nie skraca, tętno w porządku. dała mi skierowanie na hbs, morfologie i mocz, prócz tego mam zrobić sobie prywatnie toksoplazmozę (ale to głównie dlatego, że miałam niejednoznaczne wyniki, opiszę Wam kiedyś w klubie całą sytuację...).

A i z dobrych wieści to pojedziemy prawdopodobnie z tż w przyszłym tyg do Warszawy- ale się cieszę! tylko w związku z tym musiałam przełożyć usg z 3 na 19 czerwca- ale to może lepiej, będzie 34 tydzień i dowiem się czy mały gad się odwrócił
Stary 2013-05-27, 23:23   #2541
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Lecę spać. Jutro rano badania, a później Warszawa i wybieranie płytek do łazienki i przedpokoju. I chyba farb sciski! do jutra byle bez skurczow i innych dolegliwości :-*

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 23:26   #2542
Rockyyy
Zakorzenienie

Ide spac kurczaczki bo padam po wycieczce.Byliśmy zTZem w Caerrfourze (czy jak to tam sie pisze ) i normalnie nokaut.

Przywiezlismy lozeczko od kolezanki tza-a jednak szczebelkowe.Trzeb je odrestaurowac ale moj maż zrobi z niego łoże godne księżniczki Finanse nam baaardzo podupadły i trzeba cosik kombinowac...Komode tez Tz sam odrestaurował wiec bedzie git

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
sciski! do jutra byle bez skurczow i innych dolegliwości :-*
i wzajemnie

niech skurcze itp. dziadostwa nie będą z nami Jeszcze nieeeeee
Stary 2013-05-27, 23:27   #2543
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Moim faworytem też są śpiochy we flagi

Cytat:
moja Zuzia odkryłą ze mozna przeciez nie tylko tyłeczek wypinać w zebra, a walic nogami z całej siły a co tam, mama wszystko zniesie
He he, mam nadzieję że skończy disco o rozsądnej godzinie i da mamie się wyspać

Cytat:
I na dodatek się poryczalam w wannie, bo nie potrafilam się ogolic p
Pokaż mi na tym wątku która nie potrzebuje do tego lusterka albo nie robi tego na chybił/ trafił

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
ale dziś padnięta jestem, to wina owocnej nocy z tż
jutro będę mogła chwilę dłużej pospać
Owocna to była chyba kilka miesięcy temu

Cytat:
I tak trzymaj i się więcej proszę nie stresować

Dobranoc!

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 23:47   #2544
jakierka
Zadomowienie

Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Dziewczyny, jak zwykle pedzicie, nie da sie was nadrobic Ja dzis nie czulam sie najlepiej, bolala mnie glowa i o dziwo jedna noga nagle zrobila sie opuchnieta. Wieczor spedzilam w lozku z nogami na poduszce. Obejrzalam pierwsze 3czesci serialu o Annie German (polecam, o ile jest w polskiej wersji jezykowej), plakalam przy nim kazdych 5min Gratuluje wszystkim udanych zakupow, a takze dobrych wiadomosci z wizyt (Magdalenne-nie zamartwiaj sie za wczasu, dziecko jeszcze ma czas na obrocenie sie)! Karolajn, mam nadzieje, ze TZ jednak cos wymysli na Twoje urodziny, bo to nieladnie tak :/ Dobrej nocy dziewczyny

Stary 2013-05-28, 05:52   #2545
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Komode tez Tz sam odrestaurował wiec bedzie git
Pokazesz komode?
Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak zwykle pedzicie, nie da sie was nadrobic Ja dzis nie czulam sie najlepiej, bolala mnie glowa i o dziwo jedna noga nagle zrobila sie opuchnieta.
Ojojoj, witaj w moim elitarnym klubie asymetrycznie obrzeknietych I co, po nocy zeszla opuchlizna?...

Dzien dobry w ten ponury poranek. W ncy byla wichura z deszczem, teraz zimno, mokro i grafitowo - co oznacza, ze bede sie czula swietnie i duzo porobie dzis Poki co musze wyprawic meza i dziecko na galowo - Lala ma w planach zdjecia do dyplomu przedszkolnego dzis, a malz serie waznych spotkan w pracy.

Gratki za tygodnie!!
Kciuczki za wizyty
Powodzonka na badaniach, zakupach, w bankach i gdzie tam jeszcze Was gna dzisiaj!
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 06:22   #2546
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Pokazesz komode?

Ojojoj, witaj w moim elitarnym klubie asymetrycznie obrzeknietych I co, po nocy zeszla opuchlizna?...
Dziekuje , jeszcze wczoraj ulzylo po kilku godzinach trzymania nog w gorze. Mam nadzieje, ze to byl tylko niewinny zarcik mojego ciala

Witam wszystkie w ten ponury i deszczowy dzien. Ja od dzis w pracy, ale itak postaram sie Was nadrabiac. Mam nadzieje, ze tych 5 tygodni w pracy szybko minie

Dla wszystkich wizytujacych i dla nowych tygodni!!
Stary 2013-05-28, 07:21   #2547
Niunia20
Rozeznanie

dziewczyny sonda
obiecuję że to ostatni raz kiedy pytam was o łóżeczko

nr 1.
wady: cena i 2 poziomy wysokości
http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik...213196399.html

nr 2.
wady: sama nie wiem
http://allegro.pl/lozeczko-biale-roz...247287353.html

nr 3.
wady: wydaje mi się mało stabilne
http://allegro.pl/lozeczko-120x60-ju...245396311.html

nr 4.
wady: boki są z płyty mdf
http://allegro.pl/lozeczko-michas-vi...275745534.html

Edytowane przez Niunia20
Czas edycji: 2013-05-28 o 07:27
Niunia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 07:31   #2548
czarownica1
Zakorzenienie

dzien dobry
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 07:37   #2549
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
dziewczyny sonda
obiecuję że to ostatni raz kiedy pytam was o łóżeczko

nr 1.
wady: cena i 2 poziomy wysokości
http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik...213196399.html

nr 2.
wady: sama nie wiem
http://allegro.pl/lozeczko-biale-roz...247287353.html

nr 3.
wady: wydaje mi się mało stabilne
http://allegro.pl/lozeczko-120x60-ju...245396311.html

nr 4.
wady: boki są z płyty mdf
http://allegro.pl/lozeczko-michas-vi...275745534.html
Mi się podoba 4 najbardziej ;-)

dzień dobry!

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 07:41   #2550
mela1234
Zakorzenienie

Dzień dobry
Całą noc padało, z przerwami na... ulewy!
Jadę Małgosię zawieźć do przedszkola. Chciałam poprasować resztę dzieciowych ubranek, ale nie wyschły od wczoraj przez tą pogodę!

Niunia pierwsze mi najbardziej podeszło.

Edytowane przez mela1234
Czas edycji: 2013-05-28 o 07:43
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości