|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Ciężko mi powiedzieć czy ma poświatę. Nie malowalam nim jeszcze paznokci. Nie ma drobinek żadnych. Wpisz sobie wgoogle ma nr 110 tam jest kilka zdjęć i recenzji.
|
#1052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdecydowanie wole maski algowe peeling tak samo z półproduktów, ale czasem nie chce mi sie bawić nimi wiec stwierdziłam ze sie na jakies drogeryjne skusze![]() tak patrze i jestem jedyna osoba chyba ktora nie zaopatrzyla sie w maseczki co prawda kupiłam 2 jakieś, ale jedna to nowość a druga rozgrzewajaca z garniera ktora zawsze chciałam wyprobwać![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Które to są maseczki, które się trzyma całą noc?
|
|
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tylko z dostępnością rożnie bywa bo zamawiam go przez DOZ przeszłam już sporo żelów do mycia buzi i tych tanich i tych drogich i zostaję przy nim nie wysusza nie robi masakry wysypu zaskórników, bomba jest dziewczyny ale kusicie! do listy właśnie dopisałam peeling enzymatyczny z flos leku termalną wodę(tylko zastanawiam się którą brać, podobno ta aloesowo różana dziwnie pachnie, czy któraś ją ma faktycznie dziwny zapach??) zastanawiam się też? jakie maseczki w saszetkach kupić, macie jakieś takie must have ?
Edytowane przez BlueSunshine Czas edycji: 2013-05-27 o 22:19 |
|
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogłam wytrzymać i pomalowałam paznokieć lovely gloss like gel nr 156 i schnie szybciutko, u mnie na żywo wpada bardziej w różowe niż kolarowe tony jak na zdjęciach z bloga, które wczoraj podsunęła mi Sarunieczka, ale może to przez wieczorne oświetlenie, sama nie wiem? tak czy siak-za tę cenę polecam
http://niecierpek.blogspot.com/2013/...e-gel-156.html |
|
|
|
#1056 |
|
Rozeznanie
|
A ja chciałam przestrzec te z Was, które czają się na polecany tu wielokrotnie błyszczyk L'Oreal Caresse. Dla mnie to jak na razie najbardziej rozczarowujący produkt kupiony na Rossmannowej obniżce. Pod wpływem tego wątku skusiłam się na odcień Romy, czyli dość jasny róż, i zamiast rozjaśniać - przyciemnia usta, zmienia się w zupełnie inny kolor (bardziej wpadający w czerwień). Wygląda to mniej więcej tak: http://anne-mademoiselle.blogspot.co...01-lolita.html
Żałuję, że skusiłam się na niego, pomimo, iż czytałam tą recenzję wcześniej. Po pozytywnych opiniach na forum widzę, że nie na wszystkich ustach zachowuje się w ten sposób, ale ku przestrodze radzę dwa razy zastanowić się przed zakupem.
|
#1057 | |
|
Konto usunięte
|
Kurdę, co Rossmann, to obyczaj
![]() Dziękuję, poszukam Cytat:
Tyle, że z włosami nie mam najmniejszych problemówA na maseczki mnie wzięło nagle, bo wcześniej rzadko co używałam, a jak już, to żółtko jajka najczęściej, gdy moja tłusta cera się przesuszyła Każdą z nich mam pierwszy raz.I zastosowałam zasadę - zamiast batonika - maseczka Chuda jestem, ale okropnie się odżywiam, a do tego mam słabe zęby, więc z dwojga złego...![]() Polubiłam maseczki |
|
|
|
|
#1058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1059 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a nie orientujecie się czy dostanę w Rossie krem Floslek BeECO, krem głęboko nawilżający?
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1061 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
meega wydajny jest. Ale mocno wysusza przy częstym stosowaniu, tak na co dzień nie polecam, ja używam go 3-4 razy w tygodniu.W Fordonie i w Realu widzialam korektory wibo wczoraj ![]() btw, a widziałas gdzieś może micele Tołpy w Bdg? ![]() kupiłam dziś tylko 2 truskawkowe maseczki RdL. Podczas tej promocji kupiłam 14 Ale ja lubie sobie posiedzieć z maseczką w wannie Z shine caresse zrezygnowałam ostatecznie ![]() Jeszcze tylko jutro skocze po jeszcze jeden olejek Sorai i micela na zapas, może jeszcze z 3 maseczki tołpy i wsio z tej promocji
Edytowane przez Millygirl Czas edycji: 2013-05-27 o 22:50 |
|
|
|
|
#1062 |
|
Rozeznanie
|
czy w Rossmannie mozna kupic kosmetyki marki cetaphil?
|
|
|
|
#1063 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziś byłam znowu w Rossie niby po tonik dla mamy a dodatkowo dokupiłam jeszcze jeden lakier Lovely czerwono-wiśniowy, carmex i masełko nivea wanilia&macadamia... kolejne 25 zł poszło...
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1065 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1066 | ||||
|
Zakorzenienie
|
chodzi ci konkretnie jak sie nazywaja? bo ogólnie wśród tych perfecty są całonocne, ale nie pamietam dokładnie które
wydaje mi sie ze ta wygladzajaca/zluszczajacaCytat:
na pewno maseczke zel z flosleku do cery naczynkowej za 6zł kupie(50ml nie saszetka![]() moja lista miała być zamknieta już w sobote a tu znowu sie powiekszyła i jeszcze zobaczyłam ze herbata liptona zielona z meita jest za 3zł wode termalna mam aloes z rumiankiem i nie smierdzi![]() i cere hmm rózna raz sucha raz mieszana, w lecie w lepszej kondycji zdecydowanie, skłonną do zapychania zdecydowania i alergiczną, dużo kosmetyków mnie uczula, ale zazwyczaj innych niż pozostałych zel idealny to dla mnie taki który by skrajnie wyczyscił buzie, z takim aż skrzypieniem, ale jednocześnie jej nie wysuszył i nie podrażnił wydaje mi sie ze taki nie istnieje![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo te jasne odcienie są słabe, szczególnie ten jak widziałam na zdjeciach wygladał niezbyt zachecajaco. Jak dla mnie ten lakier do ust jest warty zachodu ale tylko przy tych mocnych kolorach-ja mam ten pomarańczowy i jestem zadowolona ![]() Cytat:
Ja nie jestem jakoś wrogo do silikonów nastawiona, bo stwierdzenie ze oblepiaja włos który nie moze oddychać itd jest dla mnie bez sensu, bo włos to w końcu martwe komórki poza cebulkami oczywiście silikonów nie powinno byc w szamponach zeby ich na skalp nie nakładać, ale na sama długosc to nie wiem co miałyby złego zrobić
|
||||
|
|
|
#1067 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Jezu noo!
ładny! Cytat:
|
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
niestaty nie
![]() Cytat:
musze chyba limit na karcie ustalic![]() to juz wiem jaki lakier jutro kupie
|
|
|
|
|
#1069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#1070 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki za odpowiedzi.
Dziewczyny, a moglybyscie doradzic jakiś krem brązujący? chodzi mi o jakis krem który delikatnie "opaliłby" moja twarz nie robiac jednoczesnie plam (czy to w ogole mozliwe?). Nie lubię opalania, samoopalaczy rowniez unikam. Zalezy mi na czymś co nadaloby buzi taki naturalny rumień ktory utrzymalby sie kilka dni. |
|
|
|
#1071 |
|
Zadomowienie
|
Tygrysku, miałaś już kiedyś ten peeling z Dermiki? wygląda fajnie
![]() ja mam wodę termalną z róża. Faktycznie, za różą to nie pachnie, ale mi nie śmierdzi, zresztą zapach jest nietrwały.
Edytowane przez Millygirl Czas edycji: 2013-05-27 o 23:15 |
|
|
|
#1072 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1073 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezbyt jestem zadowolona z efektów, tzn efekty są ok ale nie takie jak oczekiwałam. Piling wogóle nie złuszcza, ale otrzymujemy efekt wygładzania bo zostawia śliska powłoke, skóra wyglada ładnie do umycia jej taka bardziej aseczka cud jak dla mnie z chwilowymi efektami, ale nie peeling.
|
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To nie kupuję uff...
|
|
#1076 |
|
Rozeznanie
|
I jeszcze pytanie do maseczko-maniaczek: czy jest jakas maseczka cytrusowa? chodzi mi o jakis orzeźwiający owocowy zapach.
|
|
|
|
#1077 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapach genialny
|
|
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1079 |
|
maskott
|
to było o peelingu enzymatycznym z perfecty.
ale jakieś nawilżające to chyba nie grzech zostawić aż się wchłonie (wytrze w poduszkę :P) dziewczyny już pisały, że nie i są w aptekach. ja dodam, że też w hebe można kupić ;] |
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

Bo promocja
zdecydowanie wole maski algowe
więc, któraś pytała o żel do mycia buzi, ja polecam ten