Rossmann cz. XVIII - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-27, 22:11   #1051
asia2285
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XVIII

Ciężko mi powiedzieć czy ma poświatę. Nie malowalam nim jeszcze paznokci. Nie ma drobinek żadnych. Wpisz sobie wgoogle ma nr 110 tam jest kilka zdjęć i recenzji.

Manchester United

Coś o mnie--->
All about me
Nowy post: Łapacz snów - DIY Dreamcatcher
asia2285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:14   #1052
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość

Kurczę, włączyła mi się jakaś maseczkomania, totalna... w 2-3 dni kupiłam 12 Bo promocja
Teraz mam na twarzy Anty Stres Ziaji, miły zapach, rzeczywiście troszkę relaksuje, ciekawe jak działanie.
ja właśnie za maseczkami nie szalaje, bo z ziaja sie nie polubiłam, perfecta też mi nie pasowała, nie widziałam zadnego efektu wow, wiec nie szaleje za nimi zdecydowanie wole maski algowe peeling tak samo z półproduktów, ale czasem nie chce mi sie bawić nimi wiec stwierdziłam ze sie na jakies drogeryjne skusze
tak patrze i jestem jedyna osoba chyba ktora nie zaopatrzyla sie w maseczki co prawda kupiłam 2 jakieś, ale jedna to nowość a druga rozgrzewajaca z garniera ktora zawsze chciałam wyprobwać

Cytat:
Napisane przez nicctakiego Pokaż wiadomość
dopiero się uczę i nie wychodzi mi dobrze cytowanie więc, któraś pytała o żel do mycia buzi, ja polecam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...el-myjacy.html przeszlam przez droższe i polecane effeclary i inne i zostałam przy tym
ziaji med nie ma w rossie, ale kurcze za taka cene to moze go poszukam
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:16   #1053
Stace
Zakorzenienie

Które to są maseczki, które się trzyma całą noc?

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:18   #1054
BlueSunshine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
właśnie ja chciałam jakiś żel kupić do buzi ale nie mam zaufania do garniera i tym podobnych, a kolejna rzecz z Tołpy mnie wykończy
a jaką masz cerę? ja mam mieszaną i używam aktualnie 2 butelkę tegoklik wydajny super skład i nie drogi no tylko z dostępnością rożnie bywa bo zamawiam go przez DOZ przeszłam już sporo żelów do mycia buzi i tych tanich i tych drogich i zostaję przy nim nie wysusza nie robi masakry wysypu zaskórników, bomba jest

dziewczyny ale kusicie! do listy właśnie dopisałam peeling enzymatyczny z flos leku termalną wodę(tylko zastanawiam się którą brać, podobno ta aloesowo różana dziwnie pachnie, czy któraś ją ma faktycznie dziwny zapach??) zastanawiam się też? jakie maseczki w saszetkach kupić, macie jakieś takie must have ?

Edytowane przez BlueSunshine
Czas edycji: 2013-05-27 o 22:19
BlueSunshine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:20   #1055
Justine1989
Zakorzenienie

nie mogłam wytrzymać i pomalowałam paznokieć lovely gloss like gel nr 156 i schnie szybciutko, u mnie na żywo wpada bardziej w różowe niż kolarowe tony jak na zdjęciach z bloga, które wczoraj podsunęła mi Sarunieczka, ale może to przez wieczorne oświetlenie, sama nie wiem? tak czy siak-za tę cenę polecam
http://niecierpek.blogspot.com/2013/...e-gel-156.html
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:24   #1056
Super Girl
Rozeznanie

A ja chciałam przestrzec te z Was, które czają się na polecany tu wielokrotnie błyszczyk L'Oreal Caresse. Dla mnie to jak na razie najbardziej rozczarowujący produkt kupiony na Rossmannowej obniżce. Pod wpływem tego wątku skusiłam się na odcień Romy, czyli dość jasny róż, i zamiast rozjaśniać - przyciemnia usta, zmienia się w zupełnie inny kolor (bardziej wpadający w czerwień). Wygląda to mniej więcej tak: http://anne-mademoiselle.blogspot.co...01-lolita.html
Żałuję, że skusiłam się na niego, pomimo, iż czytałam tą recenzję wcześniej. Po pozytywnych opiniach na forum widzę, że nie na wszystkich ustach zachowuje się w ten sposób, ale ku przestrodze radzę dwa razy zastanowić się przed zakupem.

Super Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:28   #1057
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
U mnie razem z maseczkami, na samym dole.
Kurdę, co Rossmann, to obyczaj
Dziękuję, poszukam

Cytat:
ja właśnie za maseczkami nie szalaje, bo z ziaja sie nie polubiłam, perfecta też mi nie pasowała, nie widziałam zadnego efektu wow, wiec nie szaleje za nimi zdecydowanie wole maski algowe peeling tak samo z półproduktów, ale czasem nie chce mi sie bawić nimi wiec stwierdziłam ze sie na jakies drogeryjne skusze
tak patrze i jestem jedyna osoba chyba ktora nie zaopatrzyla sie w maseczki co prawda kupiłam 2 jakieś, ale jedna to nowość a druga rozgrzewajaca z garniera ktora zawsze chciałam wyprobwać

Ja od jakiegoś czasu czaję się na półprodukty, kosmetyki naturalne, zauważyłam, że czym prostszy, naturalniejszy skład - tym lepiej dla mojej cery Używam do twarzy kremów dla dzieci np. Ale z kolei włosy kochają silikony i te inne zakazane rzeczy na Wizażu Tyle, że z włosami nie mam najmniejszych problemów
A na maseczki mnie wzięło nagle, bo wcześniej rzadko co używałam, a jak już, to żółtko jajka najczęściej, gdy moja tłusta cera się przesuszyła Każdą z nich mam pierwszy raz.
I zastosowałam zasadę - zamiast batonika - maseczka Chuda jestem, ale okropnie się odżywiam, a do tego mam słabe zęby, więc z dwojga złego...
Polubiłam maseczki
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:30   #1058
Klementyna12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
nie mogłam wytrzymać i pomalowałam paznokieć lovely gloss like gel nr 156 i schnie szybciutko, u mnie na żywo wpada bardziej w różowe niż kolarowe tony jak na zdjęciach z bloga, które wczoraj podsunęła mi Sarunieczka, ale może to przez wieczorne oświetlenie, sama nie wiem? tak czy siak-za tę cenę polecam
Ja polecam 398, to taka ciemniejsza brzoskwinia, na żywo super
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lovely398.jpg (61,0 KB, 99 załadowań)
Klementyna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:37   #1059
Koko Szanelll
Rozeznanie

Dziewczyny, a nie orientujecie się czy dostanę w Rossie krem Floslek BeECO, krem głęboko nawilżający?
Koko Szanelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:38   #1060
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klementyna12 Pokaż wiadomość
miałam ją w dłoni, też mi się podobała, ale... szykuje się chyba kolejna wizyta
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:39   #1061
Millygirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kisame Pokaż wiadomość
o, to jak u mnie wszystkie bladziochy też będą wymiecione to nie będę miała problemu Pharmaceris jest fajny, ale mi ciemnieje i żałuję że nie wzięłam jaśniejszego odcienia- używałabym go na lato ale jest za ciężki... natomiast podkład Iwostin Purritin świetnie stapia mi się z cerą, póki jest nieopalona ale jak zmieszam obydwa to efekt jest super. Tak sobie myślę, że chyba nie będę wymyślać na siłę i dokończę te dwa podkłady i pozostanę przy aptecznych i kupię jak te mi się skończą, na jakąś promo na pewno trafię
swoja drogą, jak myślicie- kupić jutro w Ross jakiś żel do mycia twarzy czy spróbować Vichy Normaderm? ma skrajne opinie, sama nie wiem

któraś z dziewczyn z Bydgoszczy pytała o korektory z Wibo- w sobotę widziałam 1szt. w Galerii Pomorskiej ale jutro będę na Wojska Polskiego i w Focusie to sprawdzę czy są
mam 400 ml Vichy Normadern od pół roku, została mi jeszcze połowa meega wydajny jest. Ale mocno wysusza przy częstym stosowaniu, tak na co dzień nie polecam, ja używam go 3-4 razy w tygodniu.

W Fordonie i w Realu widzialam korektory wibo wczoraj
btw, a widziałas gdzieś może micele Tołpy w Bdg?

kupiłam dziś tylko 2 truskawkowe maseczki RdL. Podczas tej promocji kupiłam 14 Ale ja lubie sobie posiedzieć z maseczką w wannie
Z shine caresse zrezygnowałam ostatecznie
Jeszcze tylko jutro skocze po jeszcze jeden olejek Sorai i micela na zapas, może jeszcze z 3 maseczki tołpy i wsio z tej promocji

Edytowane przez Millygirl
Czas edycji: 2013-05-27 o 22:50
Millygirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:40   #1062
greenlemon
Rozeznanie

czy w Rossmannie mozna kupic kosmetyki marki cetaphil?
greenlemon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:45   #1063
assisi
Raczkowanie

GG do assisi

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
a co do tuszu lovely-efekt sztucznych rzęs to nie słusznie sie martwilam..u mnie spisuje sie super
szczota jest troche nieporeczna ale efekt jest zaskakujący
aaaa szkoda że u mnie jednak średnio
Dziś byłam znowu w Rossie niby po tonik dla mamy a dodatkowo dokupiłam jeszcze jeden lakier Lovely czerwono-wiśniowy, carmex i masełko nivea wanilia&macadamia... kolejne 25 zł poszło...
assisi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:45   #1064
BlueSunshine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez greenlemon Pokaż wiadomość
Stary 2013-05-27, 22:46   #1065
d0m1n1k4
Rozeznanie

Cytat:
nie, tylko w aptece albo allegro
d0m1n1k4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:47   #1066
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
chodzi ci konkretnie jak sie nazywaja? bo ogólnie wśród tych perfecty są całonocne, ale nie pamietam dokładnie które wydaje mi sie ze ta wygladzajaca/zluszczajaca

Cytat:
Napisane przez BlueSunshine Pokaż wiadomość
a jaką masz cerę? ja mam mieszaną i używam aktualnie 2 butelkę tegoklik wydajny super skład i nie drogi no tylko z dostępnością rożnie bywa bo zamawiam go przez DOZ przeszłam już sporo żelów do mycia buzi i tych tanich i tych drogich i zostaję przy nim nie wysusza nie robi masakry wysypu zaskórników, bomba jest

dziewczyny ale kusicie! do listy właśnie dopisałam peeling enzymatyczny z flos leku termalną wodę(tylko zastanawiam się którą brać, podobno ta aloesowo różana dziwnie pachnie, czy któraś ją ma faktycznie dziwny zapach??) zastanawiam się też? jakie maseczki w saszetkach kupić, macie jakieś takie must have ?
mój must have sród maseczek to był garnier rozgrzewajacy ponoć działą cuda z zaskórnikami. poza tym ziaja i perfecta sie nie sprawdzaja u mnie wogóle, a rival de loop niekótre maseczki mnie podrażniaja, tak samo jak efektima. Może sie skusze na cos z Tołpy albo innych dermoproduktów na pewno maseczke zel z flosleku do cery naczynkowej za 6zł kupie(50ml nie saszetka
moja lista miała być zamknieta już w sobote a tu znowu sie powiekszyła i jeszcze zobaczyłam ze herbata liptona zielona z meita jest za 3zł wode termalna mam aloes z rumiankiem i nie smierdzi

i cere hmm rózna raz sucha raz mieszana, w lecie w lepszej kondycji zdecydowanie, skłonną do zapychania zdecydowania i alergiczną, dużo kosmetyków mnie uczula, ale zazwyczaj innych niż pozostałych zel idealny to dla mnie taki który by skrajnie wyczyscił buzie, z takim aż skrzypieniem, ale jednocześnie jej nie wysuszył i nie podrażnił wydaje mi sie ze taki nie istnieje

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
ja sie czaje na ten pomarańczyk, musze tylko zobaczyc jak na zywo wyglada, bo chciałam taka brzoskwinke jak w rimmel salon pro, ale nie uważam zeby był ona wart wiecej niż 10 zł

Cytat:
Napisane przez Super Girl Pokaż wiadomość
A ja chciałam przestrzec te z Was, które czają się na polecany tu wielokrotnie błyszczyk L'Oreal Caresse. Dla mnie to jak na razie najbardziej rozczarowujący produkt kupiony na Rossmannowej obniżce. Pod wpływem tego wątku skusiłam się na odcień Romy, czyli dość jasny róż, i zamiast rozjaśniać - przyciemnia usta, zmienia się w zupełnie inny kolor (bardziej wpadający w czerwień). Wygląda to mniej więcej tak: http://anne-mademoiselle.blogspot.co...01-lolita.html
Żałuję, że skusiłam się na niego, pomimo, iż czytałam tą recenzję wcześniej. Po pozytywnych opiniach na forum widzę, że nie na wszystkich ustach zachowuje się w ten sposób, ale ku przestrodze radzę dwa razy zastanowić się przed zakupem.

bo te jasne odcienie są słabe, szczególnie ten jak widziałam na zdjeciach wygladał niezbyt zachecajaco. Jak dla mnie ten lakier do ust jest warty zachodu ale tylko przy tych mocnych kolorach-ja mam ten pomarańczowy i jestem zadowolona

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Kurdę, co Rossmann, to obyczaj
Dziękuję, poszukam

Ja od jakiegoś czasu czaję się na półprodukty, kosmetyki naturalne, zauważyłam, że czym prostszy, naturalniejszy skład - tym lepiej dla mojej cery Używam do twarzy kremów dla dzieci np. Ale z kolei włosy kochają silikony i te inne zakazane rzeczy na Wizażu Tyle, że z włosami nie mam najmniejszych problemów
A na maseczki mnie wzięło nagle, bo wcześniej rzadko co używałam, a jak już, to żółtko jajka najczęściej, gdy moja tłusta cera się przesuszyła Każdą z nich mam pierwszy raz.
I zastosowałam zasadę - zamiast batonika - maseczka Chuda jestem, ale okropnie się odżywiam, a do tego mam słabe zęby, więc z dwojga złego...
Polubiłam maseczki
zakazane rzeczy nie zakazane, trzeba sie nie dać zwariować i wiedzieć co dla nas jest dobre Ja nie jestem jakoś wrogo do silikonów nastawiona, bo stwierdzenie ze oblepiaja włos który nie moze oddychać itd jest dla mnie bez sensu, bo włos to w końcu martwe komórki poza cebulkami oczywiście silikonów nie powinno byc w szamponach zeby ich na skalp nie nakładać, ale na sama długosc to nie wiem co miałyby złego zrobić
Stary 2013-05-27, 22:48   #1067
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Jezu noo! ładny!

Cytat:
Napisane przez Koko Szanelll Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a nie orientujecie się czy dostanę w Rossie krem Floslek BeECO, krem głęboko nawilżający?
nie kojarzę go u mnie...ale jutro mogę się rozejrzeć dokładniej jak będę
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 22:50   #1068
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
niestaty nie

Cytat:
Napisane przez assisi Pokaż wiadomość
aaaa szkoda że u mnie jednak średnio
Dziś byłam znowu w Rossie niby po tonik dla mamy a dodatkowo dokupiłam jeszcze jeden lakier Lovely czerwono-wiśniowy, carmex i masełko nivea wanilia&macadamia... kolejne 25 zł poszło...
ja juz widze jak moja jutrzejsza wizyta bedzie wygladać musze chyba limit na karcie ustalic

Cytat:
to juz wiem jaki lakier jutro kupie
Stary 2013-05-27, 22:53   #1069
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
chodzi ci konkretnie jak sie nazywaja? bo ogólnie wśród tych perfecty są całonocne, ale nie pamietam dokładnie które wydaje mi sie ze ta wygladzajaca/zluszczajaca

mój must have sród maseczek to był garnier rozgrzewajacy ponoć działą cuda z zaskórnikami. poza tym ziaja i perfecta sie nie sprawdzaja u mnie wogóle, a rival de loop niekótre maseczki mnie podrażniaja, tak samo jak efektima. Może sie skusze na cos z Tołpy albo innych dermoproduktów na pewno maseczke zel z flosleku do cery naczynkowej za 6zł kupie(50ml nie saszetka
moja lista miała być zamknieta już w sobote a tu znowu sie powiekszyła i jeszcze zobaczyłam ze herbata liptona zielona z meita jest za 3zł wode termalna mam aloes z rumiankiem i nie smierdzi

i cere hmm rózna raz sucha raz mieszana, w lecie w lepszej kondycji zdecydowanie, skłonną do zapychania zdecydowania i alergiczną, dużo kosmetyków mnie uczula, ale zazwyczaj innych niż pozostałych zel idealny to dla mnie taki który by skrajnie wyczyscił buzie, z takim aż skrzypieniem, ale jednocześnie jej nie wysuszył i nie podrażnił wydaje mi sie ze taki nie istnieje

ja sie czaje na ten pomarańczyk, musze tylko zobaczyc jak na zywo wyglada, bo chciałam taka brzoskwinke jak w rimmel salon pro, ale nie uważam zeby był ona wart wiecej niż 10 zł

bo te jasne odcienie są słabe, szczególnie ten jak widziałam na zdjeciach wygladał niezbyt zachecajaco. Jak dla mnie ten lakier do ust jest warty zachodu ale tylko przy tych mocnych kolorach-ja mam ten pomarańczowy i jestem zadowolona

zakazane rzeczy nie zakazane, trzeba sie nie dać zwariować i wiedzieć co dla nas jest dobre Ja nie jestem jakoś wrogo do silikonów nastawiona, bo stwierdzenie ze oblepiaja włos który nie moze oddychać itd jest dla mnie bez sensu, bo włos to w końcu martwe komórki poza cebulkami oczywiście silikonów nie powinno byc w szamponach zeby ich na skalp nie nakładać, ale na sama długosc to nie wiem co miałyby złego zrobić
A, wystarczy mi firma, dzięki

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 23:02   #1070
greenlemon
Rozeznanie

Dzieki za odpowiedzi.
Dziewczyny, a moglybyscie doradzic jakiś krem brązujący? chodzi mi o jakis krem który delikatnie "opaliłby" moja twarz nie robiac jednoczesnie plam (czy to w ogole mozliwe?). Nie lubię opalania, samoopalaczy rowniez unikam. Zalezy mi na czymś co nadaloby buzi taki naturalny rumień ktory utrzymalby sie kilka dni.
Stary 2013-05-27, 23:13   #1071
Millygirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
Moje dzisiejsze skarby
Tygrysku, miałaś już kiedyś ten peeling z Dermiki? wygląda fajnie

ja mam wodę termalną z róża. Faktycznie, za różą to nie pachnie, ale mi nie śmierdzi, zresztą zapach jest nietrwały.

Edytowane przez Millygirl
Czas edycji: 2013-05-27 o 23:15
Millygirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 23:15   #1072
Koko Szanelll
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
nie kojarzę go u mnie...ale jutro mogę się rozejrzeć dokładniej jak będę
Pięknie dziękować!
Koko Szanelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 23:18   #1073
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 23:20   #1074
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość

ja mam wodę termalną z róża. Faktycznie, za różą to nie pachnie, ale mi nie śmierdzi, zresztą zapach jest nietrwały.
ja miałam ten peeling z dermiki i już o nim pisałam tutaj niezbyt jestem zadowolona z efektów, tzn efekty są ok ale nie takie jak oczekiwałam. Piling wogóle nie złuszcza, ale otrzymujemy efekt wygładzania bo zostawia śliska powłoke, skóra wyglada ładnie do umycia jej taka bardziej aseczka cud jak dla mnie z chwilowymi efektami, ale nie peeling.
Stary 2013-05-27, 23:27   #1075
Millygirl
Zadomowienie

Cytat:
ja miałam ten peeling z dermiki i już o nim pisałam tutaj niezbyt jestem zadowolona z efektów, tzn efekty są ok ale nie takie jak oczekiwałam. Piling wogóle nie złuszcza, ale otrzymujemy efekt wygładzania bo zostawia śliska powłoke, skóra wyglada ładnie do umycia jej taka bardziej aseczka cud jak dla mnie z chwilowymi efektami, ale nie peeling.
dzieki za opinię. W natłoku postów nie zauważyłam że miałaś
To nie kupuję uff...
Stary 2013-05-27, 23:39   #1076
greenlemon
Rozeznanie

I jeszcze pytanie do maseczko-maniaczek: czy jest jakas maseczka cytrusowa? chodzi mi o jakis orzeźwiający owocowy zapach.
Stary 2013-05-27, 23:49   #1077
InfallibleLifestyle
Raczkowanie

Cytat:
I jeszcze pytanie do maseczko-maniaczek: czy jest jakas maseczka cytrusowa? chodzi mi o jakis orzeźwiający owocowy zapach.
Używałam kiedyś maseczki bielendy algowo-cytrusowej, miała piękny pobudzający zapach, ale niestety jest trudno dostępna, raczej tylko przez internet Zapach genialny
InfallibleLifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 23:59   #1078
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
z effektimy jest grejfrutowa na pewno ale nie wiem jak pachnie, tzn nie pamietam
Stary 2013-05-28, 00:20   #1079
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
to było o peelingu enzymatycznym z perfecty.
ale jakieś nawilżające to chyba nie grzech zostawić aż się wchłonie (wytrze w poduszkę :P)

Cytat:
dziewczyny już pisały, że nie i są w aptekach. ja dodam, że też w hebe można kupić ;]
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 00:25   #1080
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
to było o peelingu enzymatycznym z perfecty.
ale jakieś nawilżające to chyba nie grzech zostawić aż się wchłonie (wytrze w poduszkę :P)

dziewczyny już pisały, że nie i są w aptekach. ja dodam, że też w hebe można kupić ;]
nie no są maseczki z perfecty na cała noc, wydaje mi sie że ta wygładzajaca tak ma , ale nie jestem pewna w każdym bądź razie na pewno któraś maseczka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości