|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zadomowienie
|
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
Ja przyznam, ze wlasnie w ciazy miewam czesto sny erotyczne i nie wiem czy ma to zwiazek z ukrwieniem czy tez nieregularnym zyciem erotycznym Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Stokrotka: gratki za tygodnie!
Katherine: przytulam.. ciężka sytuacja i atmosfera. Rozumeim, ze nie macie gdzie uciec od "dziadka"? rany, jak można być tak nieczułym... Dotkaa: o szyjce już dwa razy pisałam..a łóżeczko to juz lepiej rozkładaj, niech sie przewietrzy..a motylki w tym układzie w SR były i świetnie to na ścianie wyglądało, poza tym babeczka mówiła że dzieciom strasznie się podoba
|
#2643 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
![]() http://www.calvado.pl/dekoracje-scienne-cat-631.aspx |
|
|
|
|
#2644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Prosisz przy kasie o kartę rossnę rejestrujesz ją na stronie rossmana. I robiąc zakupy masz 3% zniżki, przy regularnych zakupach zniżka wzrasta do 10%
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41032692]śliczne motylki, to prześlę Tobie linka gdzie można je kupić ![]() http://www.calvado.pl/dekoracje-scienne-cat-631.aspx[/QUOTE] ooo dzieki:P Cytat:
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Surka dzieki dzis bede w ros to zapytam o karte
|
||
|
|
|
#2646 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i brawo za wagędzięki Cytat:
Cytat:
Cytat:
a laska z siłownią i basenem to przegięciedzięki Cytat:
|
|
#2647 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super wieściCytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2fotka to w ramach inspiracji jak ktoś lubi paski![]()
|
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Wogole to wczoraj usypialam a tz wlaczyl Tomka Lisa na zywo i rozmawiał ( taki program:P) z ojcem chłopca... od poczatku.. w Zdunskiej Woli chyba 2 miesiace temu przyjechala Pani na porod..i wlasnie musze znalesc dokladne info ale chodzi o to ze dziecko wedlug usg wazylo 3200 i nie chcialo wyjsc "normalnie" i lekaz nie chciał zrobic Cesarki po czym jak wkoncu urodzila.. niestety martwe dziecko ,niby je reanimowali ale ... wiecie...
to sie okazalo ze dziecko wazy 5500!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wsumie niewiem dlaczego lekarze nie zdecydowali sie na cc .. ale jak sluchalam jak ten ojciec tego dziecka opowiadal to wszystko jak stał i czekal i wogole to lzy same ciekly.. co wiecej.. to podobno nie jedyny przypadek w tym szpitalu czegoś podobnego. |
|
|
|
#2650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
czekam juz na wizytę :p i dzien dobry :p
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stokrotka ja kupilam naklejki duze z Kubusia Puchatka w lerla za 7 zł chyba http://allegro.pl/disney-ozdoby-scie...183214000.html cos takiego ale dorobie pare motylkow ... badz kupie bo jak znam zycie zrobie jednego i stwierdze ze mi nie wyszedl hahha
|
|
|
|
|
#2652 |
|
Raczkowanie
|
Katerine - współczuje sytuacji z teściem, tym bardziej, że po części znam to z własnego doświadczenia... ja mieszkałam z teściową i od kiedy zaszłam w ciąże to zaczęły pojawiać się problemy, a odkąd wylądowałam w szpitalu było tylko gorzej. Awantury, stres, płacz - codzienność. W końcu TŻ podjął decyzję, że TRZEBA się wyprowadzić, mimo tego, że ja bez pracy, dziecko w drodze - wynajęliśmy kawalerkę i uwierz mi, że zawsze będę powtarzać, że to była najlepsza decyzja z naszym życiu! Ja przed samą wyprowadzką usłyszałam, że się na mojej teściowej wyżywam, że szukam tylko problemów, że nastawiam TZ na wszystko, że i tak sami sobie nie poradzimy... No cóż, może nie mieszkamy już w 4 pokojowym mieszkaniu i nie chodzimy tak często do knajpy, ale mamy coś bezcennego - spokój! Jeśli macie możliwość zmiany zamieszkania to pomyślcie o tym
|
#2653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wizyty ![]() Pogoda przygnębia, mąż przygnębia.. idę do wyrka pobeczeć ![]() Papa |
||
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.nasze.fm/news,11909
nie czytajcie jak nie chcecie,to o tym małym Stasiu. ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2657 |
|
Raczkowanie
|
Naprade sloneczka gdyby to bylo latwiejsze to bysmy sie z stad wyprowadzili ale niestety nasza dzialalnosc zwiazana jest ze sprzetami gospodarstwa domowego - traktor, kosiarka, opryskiwacz i wiele innych takich. A teraz niestety pieniazki sie koncza bo tak jak kiedys mowilam ciezko nam z tego co mamy wyzyc od sezonu do sezonu ale dajemy rade ale niestety nie moge sobie pozwolic na wyprowadzenie sie bo po 1 nie mamy gdzie a po drugie musimy miec co do garnka wlozyc ze wzgledu na dziecko a za niedlugo na dzieci.
Poprostu ja wiem ze nie moge sie tym co on gada przejmowac bo on u nas na wsi uwazany jest za dziwolaga i nieraz uslyszalam pytanie od obcych ludzi "jak ja z nim wytrzymuje". Staram sie zachowywac spokoj ale w serduszku roznie sie dzieje bo boli te niesprawiedliwosc. Lece napalic w piecu bo niunio przeziebiony a z lozka chce wstac wiec musi byc cieplutko. Papa kochane bede podczytywac w wolnych chwilach, bo jeszcze wczorajszy dzien mi zostal i dzisiejszy
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze to mówię, że te usg są tylko mszynami i z wagą różnie bywa na koncu. |
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
ja to bym zjadła bitej śmietany...
|
|
|
|
#2660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bierzesz kartę z drogerii Rossmann, rejestrujesz się na stronie Rossnet.pl. Tam wpisujesz kod z otrzymanej karty i przy kolejnych zakupach na produkty "dzieciowe" masz rabat 3% Z czasem rabat może się zwiększać w zależności od częstotliwości zakupów. Maksymalnie można osiągnąć 10% rabatu
![]() Cytat:
za wizytę pomimo braku podania wagi przez lekarza ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka To jest kolor coś jak z twojego zdjęcia
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1369729310 Edytowane przez surka Czas edycji: 2013-05-28 o 11:03 |
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji. Umarłabym gdybym straciła synka w momencie kiedy miałby już leżeć na moich piersiach... |
|
|
|
|
#2663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pomyslalam sobie zebys oblizala sciane SORY ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2664 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tylko mniejsze i nad łóżeczkiem chciałam je przykleić Elain gratuluję udanej wizyty, ale Igorek jest już duży gratuluję wszystkich wczoraj zaczętych tygodni i dzisiaj też i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty co do imienia drugiego, to my nawet pierwszego nie mamy a co dopiero drugie, ale chyba raczej będzie miał tylko jedno ciągle mam dylemat jakiej firmy kosmetyki dla dziecka kupować któraś kupuje Nivea? Warto czy Rossmanowskie lepiej?
|
|
#2665 |
|
Zadomowienie
|
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Katherine - troche toksyczna sytuacja :/ Czy macie jakakolwiek alternatywe na zmiane miejsca zamieszkania? Takie osoby sie nie zmieniaja i bedzie wam trudno sie zylo pod jednym dachem
Zycze Ci duzo sily, spokoju i wsparcia ze strony TZta. PrzytulamWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Zduńska Wola jest ok 20 km ode mnie. Coś kiedyś słyszałam na ten temat.
Postanowiłam, że na Dzień Dziecka kupię Małgosi trampolinę, ale nie taką dużą z ochroną dookoła co tylko w ogródku będzie mogła stać, ale taką mniejszą co można ją też do domu wstawić. Więcej pożytku będzie z niej miała. Taką dużą ma sąsiadów synek od sob i widzę, że póki co mały patrzy na nią kocimi oczami bo pada.
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Chcę iść na łatwiznę i kupić jeden kolor do wszystkich pokoi i przedpokoju. Plan był taki, że chcemy jasne mieszkanie, przełamana biel, jasne meble, a chyba z jasnego wyjdą nam tylko ściany, bo drzwi wybraliśmy wenge i meble też najbardziej takie nam się podobają
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
sory dziewczyny,zmienmy temat bo smuto sie zacznie robic.
Pytanie jak od blondynki czy mozna w rosmanie zdjecie druknac z telefonu? widzialam ze sa tam takie maszyny ale czy to z usb czy z tel przez bluetooth mozna zrobic? co do kosmetykow- ja chce rosmanowskie chodziaz nieraz kusi mnie oliatum czy jak to sie pisze ... ale jak sobie pomysle (oczywiscie jezeli Zuza nie bedzie miala zadnych problemow skornych) ze za jeden kosmetyk oliatum moge miec z dwa /trzy rosmanowskie to wiecie pozatym jak ktos kupuje Emolium dla dziecka to w aptece ziko od 3-6 czerwca jest chyba -25%. |
|
|
|
#2670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w ogole to was podziwiam bo ja wstałam o 8 ledwo co się ruszyłam tzn. jedynie umylam naczynia i już sily nie mam i wszystko mnie boli cos jak babcia po 80 roku zycia
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

Ja przyznam, ze wlasnie w ciazy miewam czesto sny erotyczne i nie wiem czy ma to zwiazek z ukrwieniem czy tez nieregularnym zyciem erotycznym

TŻ swojemu tacie najfajniejsze torby oddał, gdy tato wyjeżdżał do pracy do Niemiec Tzn TŻ przytachał mi ostatnio wielce zadowolony torbę z piwnicy-taką 70x50 cm walizeczkę na kółkach To jest przecież tak małe i niepakowne, że tylko pampersy i moje podpaski by tam wlazły A TŻ wielce się oburzył, że wymyślam i co ja tam do tego szpitala mam zamiar brać
u mnie też szaro i nieprzyjemnie, a chciałam pranie wstawić
za wizyty!
Tzn TŻ przytachał mi ostatnio wielce zadowolony torbę z piwnicy-taką 70x50 cm walizeczkę na kółkach 

Wiem, że to nic strasznego w gruncie rzeczy, ale jakoś pogodzona byłam z sn i ta cesarka spadła na mnie jak grom z jasnego nieba. Muszę się z tą myślą oswoić po prostu.