Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-28, 13:31   #4891
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
dzięki

właśnie moje znajome też się na ten brud po kleju skarżyły ja bym się chyba głupio czuła jakby wszyscy widzieli plaster Ale może kwestia przyzwyczajenia

błagam nic nie mów. Ja mam tabsy, które mi pomogły na cerę, zmianę widzę i ja i znajomi, już nic mi nie wyskakuje, aby męczę się z czerwonymi śladami i co? I po 3 miesiącach regularnego okresu znów mi przychodzi 'okres' w połowie opakowania tabsów, plamienia i w ogóle, a ja się boję zmiany tabsów, że cerę mi pogorszy
a skoro już mowa o tabsach - czy to możliwe, żeby po nich moje paznokcie się pogorszyły? Nie radzę sobie z nimi kompletnie, koleżanka ostatnio powiedziała, że może od tabsów, ja nigdy o tym nie słyszałam, poza tym skoro na cerę dobrze działają, to na paznokcie i włosy też powinny chyba, a u mnie paznokcie tragiczne, a włosy też jakieś takie suche i smętne są ;> nie wiem na ile mogę to łączyć ze sobą
Ja nigdy tabsów nie brałam więc nie pomogę. Może gdybym miała problemy z cerą to prędzej bym się na nie zdecydowała
Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Ale kosztuje 11zł! w Kauflandzie mozna dorwać za 6,50...
pierwszym razem jak ja kupiłam to dałam za nią ponad 11 zł, a drugi raz w drogerii Sekret Urody za 8,20zł, widzisz nie pomyślałam, żeby szukac jej w kauflandzie następnym razem jak będę to zobaczę, bo już mi pół zostało.
Stary 2013-05-28, 13:32   #4892
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tekla45 Pokaż wiadomość
Bielenda peeling enzymatyczny z efektem oksybrazji.
Po tym, jak po "wodzie różanej" tej firmy leczyłam twarz 3 tygodnie mam awersję
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41034578]pokaż kiecki

aleeexandra dzięki

po południu idę kupić kumpeli prezent na urodziny i przy okazji skoczę się do Rossa po Isane kakaową i jeszcze jakąś odżywkę, mam 4 do wyboru:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ormalnych.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ch-wlosow.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html (widziałam Twoją opinię Piesku )
którąś szczególnie polecacie? Przeczesałam wpis Kaś na blogu (dziękuję ) i metodą eliminacji wybrałam te, tylko teraz trzeba wybrać jedną z tych, co już jest problem, a wszystkich przecież nie kupię [/QUOTE]
Brałabym Oleo
Cytat:
dzięki

właśnie moje znajome też się na ten brud po kleju skarżyły ja bym się chyba głupio czuła jakby wszyscy widzieli plaster Ale może kwestia przyzwyczajenia

błagam nic nie mów. Ja mam tabsy, które mi pomogły na cerę, zmianę widzę i ja i znajomi, już nic mi nie wyskakuje, aby męczę się z czerwonymi śladami i co? I po 3 miesiącach regularnego okresu znów mi przychodzi 'okres' w połowie opakowania tabsów, plamienia i w ogóle, a ja się boję zmiany tabsów, że cerę mi pogorszy
a skoro już mowa o tabsach - czy to możliwe, żeby po nich moje paznokcie się pogorszyły? Nie radzę sobie z nimi kompletnie, koleżanka ostatnio powiedziała, że może od tabsów, ja nigdy o tym nie słyszałam, poza tym skoro na cerę dobrze działają, to na paznokcie i włosy też powinny chyba, a u mnie paznokcie tragiczne, a włosy też jakieś takie suche i smętne są ;> nie wiem na ile mogę to łączyć ze sobą
Miałaś robione badania hormonalne, nie? Wygląda na to, że tabsy, które używasz, nie są dostosowane do potrzeb Twojego organizmu.
Cytat:
Ale plaster przecież można nakleić tak, żeby go nie było widać... U mnie nigdy nikt nie widział, oprócz TŻa i gina... moje przyjaciółki nawet mnie nie podejrzewały, że stosuje hormony... zresztą schudłam wtedy, a wszyscy twierdzą, że od hormonów tylko się tyje...
Na Regulonie schudłam - jestem typowym typem androgennym (tłuszcz odkłada mi się wyłącznie na brzuchu) i w ogóle to był chyba najlepszy zdrowotnie okres mojego żywota
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 13:36   #4893
XminorXlosX
Zakorzenienie

Jutro jadę na rozmowę kwalifikacyjną
W co mam się ubrać i uczesać ? Pogoda nie zachęca

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 13:39   #4894
Just:)
Zakorzenienie

Patka, ja się czaję na oleo
Stary 2013-05-28, 13:42   #4895
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Just:) Pokaż wiadomość
Patka, ja się czaję na oleo
Ja ostatnio pokochałam Fruity Passion, ale Oleo też kusi...
aleeexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 13:45   #4896
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość

Na Regulonie schudłam - jestem typowym typem androgennym (tłuszcz odkłada mi się wyłącznie na brzuchu) i w ogóle to był chyba najlepszy zdrowotnie okres mojego żywota
No to czas wrócić... ja w sumie też się zastanawiam czy nie wrócić do hormonów, stosując plastry też się dobrze czułam... w sumie mogą być nawet pigułki, tylko boję się, że będę zapominać
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 13:46   #4897
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Zależy gdzie W makijażu - minimalizm.
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 13:47   #4898
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

dziękuję każdej za rady czyli idę po Oleo

Cytat:
może ciemne spodnie, biała bluzka i marynarka? a włosy albo rozpuszczone, albo jakiś koczek?

umówiłam się do fryzjera na podcięcie końcówek i skrócenie grzywki, idę za tydzień we wtorek
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 13:49   #4899
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
To zależy, jaka to praca ?

Ja bym ubrała koszule ( nie koniecznie białą) spodnie/spódnica

Włosy w koka
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 13:58   #4900
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale plaster przecież można nakleić tak, żeby go nie było widać... U mnie nigdy nikt nie widział, oprócz TŻa i gina... moje przyjaciółki nawet mnie nie podejrzewały, że stosuje hormony... zresztą schudłam wtedy, a wszyscy twierdzą, że od hormonów tylko się tyje...
nie wiem, możliwe, że masz rację, nigdy sie nie interesowałam słyszałam tylko od znajomych, że nosiły albo na ramieniu albo pośladku

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ja nigdy tabsów nie brałam więc nie pomogę. Może gdybym miała problemy z cerą to prędzej bym się na nie zdecydowała
oj ja mimo problemów z cerą się wzbraniałam bardzo długo. Ale w końcu jak doszły do tego 3tygodniowe okresy plus pęcherze na jajnikach to już nie miałam wyjścia. I żałuję, że tyle czekałam, bo żadne antybiotyki nie dały mi takich efektów, a i blizn nazbierałam aby przez ten czas

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość

Miałaś robione badania hormonalne, nie? Wygląda na to, że tabsy, które używasz, nie są dostosowane do potrzeb Twojego organizmu.

miałam robiony testosteron i nadnercza pół roku temu jakoś, wszystko w normie. Jeszcze kiedyś TSH i cos jeszcze, ale to tak dawno temu, że się nie liczy ale wtedy też wszystko miałam w normie. Teraz dostałam namiary na nowego ginekologa, ciekawe co ten mi powie.
A co do wagi to przytyłam faktycznie odkąd biorę tabsy i powiększyl mi się bardzo mocno cellulit, ale nie zganiam wszystkiego na tabsy,bo miałam po prostu duży apetyt i nie odżywiałam się super zdrowo

Ostatnio byłam u lekarza, hmm niekonwencjonalnego jakimiś prądami czy falami magnetycznymi mnie "badał" i jakieś bakterie mi nawykrywał (z 5 różnych), dostałam jakieś granulki na to, ale nie ufam mu i myślę czy nie zrobić badania laboratoryjnego na przynajmniej jedną z tych bakterii, by sprawdzić czy ma rację czy kanciarz. Ale nie wiem gdzie powinnam pójść
Cytat:
No to czas wrócić... ja w sumie też się zastanawiam czy nie wrócić do hormonów, stosując plastry też się dobrze czułam... w sumie mogą być nawet pigułki, tylko boję się, że będę zapominać
proponuję przypomnienie w telefonie i najlepiej o takiej porze, gdzie zazwyczaj jesteś w domu
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 13:59   #4901
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41035401]A czym zajeżdża arachidowy? [/QUOTE]

jak dla mnie to orzeszkami

zdałam na 4!

jeszcze tylko jutro dwie masakry a potem dopiero w przyszłym tygodniu

zaraz coś na włosy wymyślę

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 14:10   #4902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
Ja ostatnio pokochałam Fruity Passion, ale Oleo też kusi...
kusi, kusi ale ja mam całą półkę włosowych rzeczy na regale w pokoju i drugą w szafce w przedpokoju, więc na razie odpuszczę
Stary 2013-05-28, 14:15   #4903
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

ja dopiero na porównaniu widzę, że jest różnica, bo tak to wydaje mi się, że ciągle takie same są

Też tak mam
Ale zdjęcia pokazują całą prawdę
Cytat:
Kochane- ZDAŁAM FIZYKOTERAPIĘ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Kłania się Wam absolwentka szkoły kosmetycznej Jeszcze tylko egzamin zawodowy. Od września kierunek- opiekun w domu pomocy społecznej. YEAH!!!
Gratuluję
Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Się śmiej na kilometr bym poznała te Twoje fioletowe końcówki
A tramwaj za darmo?

Zapomniałam zrobić porównanie, a przecież dopiero co obchodziłam rok włosomaniactwa
(fota z dzisiaj - po drożdżowym Bingaczu. Prawa strona się w nocy rozwaliła, a dokładniej to mnie gumka wkurzyła i ją ściągnęłam i wypierniczyłam . Na obydwu fotkach ta sama bluzka )
Jejkuuu, jakie fale i jaka różnica między zdjęciami
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41029148]

informuję, że zaliczyłam ćwiczenia z krymi na 5
teraz siedzę i popijam wino z współlokatorką [/QUOTE]
Gratki

Dzisiaj skończyłam 2 godziny wcześniej i zastanawiam się, czy nałożyć coś na włosy, czy iść do miasta

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 14:20   #4904
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Zależy gdzie W makijażu - minimalizm.
To to na pewno

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41036701]
może ciemne spodnie, biała bluzka i marynarka? a włosy albo rozpuszczone, albo jakiś koczek?
[/QUOTE]
W rozpuszczonych chyba nie, na takiej pogodzie skończyłabym jako pudel co najwyżej

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
To zależy, jaka to praca ?

Ja bym ubrała koszule ( nie koniecznie białą) spodnie/spódnica

Włosy w koka
Kok na skarpecie może być ? Cały dzień mi wytrzymuje, pogoda mu niestraszna

Buty powinny być na obcasie? Bo mam tam 20 minut z dworca jednak

Nie chcę na razie nic mówić, żeby nie zapeszyć, bo praca bardzo by mi się podobała W każdym razie budynek ze szklanym frontem i takie wszystkie bajery Choć do pracy można chyba przychodzić zupełnie na luzie

Stary 2013-05-28, 14:21   #4905
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
proponuję przypomnienie w telefonie i najlepiej o takiej porze, gdzie zazwyczaj jesteś w domu
u mnie nie działa... teraz mam ustawione przypomnienie na suplementy włosowe, a i tak czasem zapomninam wziąć...
2016

Stary 2013-05-28, 14:24   #4906
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Jak przyszłam na ten wątek po raz pierwszy to myślałam, że Ty i Scarrabeo to siostry albo przynajmniej najlepsze przyjaciółki
A w Chorzowie na Wolności?

A no pamiętam A co chcesz w zamian? Bingacz drożdżowy, jakiś inny (nie wiem jeszcze, który kupię) czy coś innego? to co mam wypisuję w mixach jak coś

Miałam ten tusz w ręce w czwartek
Pewnie, że poszukam

A Ty już miałaś arganowego Bingacza? Może uda mi się jednak kupić i wysłać Tobie coś czego jeszcze nie masz
Edit. Ok, to (o ile będzie) kupię arganowego i się podzielę
Bo my tu wszystkie siostry w wierze włosowej

Może być bingacz drożdżowy. A jak u Ciebie działa na skalp?

A zapomniałam: Verrr, ale Ty masz te fale zaczepiste

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Ja nie mam weny do niczego. Znaczy- porobiłabym coś, byle nie było to nic ambitnego.

231 zmyłam dwa dni temu- mam bardzo białe końcówki i 3 warstwy nie dały rady zakryć. Zrobiłam więc ąbre i końcówki zakryłam zielonym i granatowym lakierem. Zacne wyszło.
I w sumie pisałam- zawiedziona nim jestem, bo miałam ochotę na kryjący pastelowy fiolet. Muszę szukać takiego koloru dalej.

350 mam na paznokciach teraz ale też mi się nie widział solo- jakoś nie komponuje się dobrze z kolorem mojej skóry. Więc znów ąbre. Szaro-granatowe. Jest lepiej.

No ba. My wszystkie prawie jak siostry.

Mogę ogarnąć jutro sytuację w N., jeśli chcesz.
Z tym lakierem to dzisiaj miałam takie wahania, dopóki ciotka przypadkowo spotkana mi nie powiedziała: masz na paznokciach odżywkę czy lakier?

Dzisiaj to i u mnie zero ambicji. Po obiedzie drzemka, utulam moje łóóóżko kochane.

Cytat:
Kochane- ZDAŁAM FIZYKOTERAPIĘ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Kłania się Wam absolwentka szkoły kosmetycznej Jeszcze tylko egzamin zawodowy. Od września kierunek- opiekun w domu pomocy społecznej. YEAH!!!
Gratki!!

Cytat:
Siedzę pierwszy raz z Bingo arganowym.... wali jak ta z shea
To Ty mi go w ciemno ślesz? No i jak się sprawuje?
Wysłałam Ci dzisiaj paczuszkę ok 13. Nie wiem kiedy dojdzie, ale pewnie w pt

Cytat:
Ale kosztuje 11zł! w Kauflandzie mozna dorwać za 6,50...

Mnie śmieszą jednak kobitki, które tak ofen noszą ten plaster na przedramieniu. No może czepialska jestem, ale dla mnie to takie faux pas

Zakupiłam dzisiaj barwę jajeczną mimo kiepskich opinii na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...m-witamin.html
Szukałam żurawinowej albo piwnej w tej nowej wersji, bo zależy mi żeby hydantoiny nie było w składzie, a stara wersja ją ma. Jutro testy
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 14:24   #4907
justusia16
Wtajemniczenie

X no to zrób koka na skarpecie

Kciuki będą, o której trzymać ?

Buty nie koniecznie na obcasie, no chyba że to taka praca że obcas dobry by był

pluskotko mam nadzieje że nie bedziesz zła, ale dopiero jade na poczte

Już nie w ciemno bo już mam za sobą dzisiejsze użycie

Edytowane przez justusia16
Czas edycji: 2013-05-28 o 14:28
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 14:26   #4908
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość

Mnie śmieszą jednak kobitki, które tak ofen noszą ten plaster na przedramieniu. No może czepialska jestem, ale dla mnie to takie faux pas
Mnie też... i wtedy jakąś niechęć czuje do tych dziewczyn... przecież nie trzeba od razu paradować z plastrem na ramieniu i chwalić się, że się zabezpieczam...
2016

Stary 2013-05-28, 14:28   #4909
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
jak dla mnie to orzeszkami

zdałam na 4!

jeszcze tylko jutro dwie masakry a potem dopiero w przyszłym tygodniu

zaraz coś na włosy wymyślę
brawo!
ja dzisiaj jadę po isanę kakaową i oleo

Cytat:
Napisane przez Just:) Pokaż wiadomość
kusi, kusi ale ja mam całą półkę włosowych rzeczy na regale w pokoju i drugą w szafce w przedpokoju, więc na razie odpuszczę
ja właśnie kupuję tylko isanę kakaową i odżywkę, bo nie chcęprzesadzić z ilością kosmetyków

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Też tak mam
Ale zdjęcia pokazują całą prawdę

Gratuluję

Jejkuuu, jakie fale i jaka różnica między zdjęciami

Gratki

Dzisiaj skończyłam 2 godziny wcześniej i zastanawiam się, czy nałożyć coś na włosy, czy iść do miasta
dzięki
też czasami mam takie dylematy

Cytat:
To to na pewno

W rozpuszczonych chyba nie, na takiej pogodzie skończyłabym jako pudel co najwyżej

Kok na skarpecie może być ? Cały dzień mi wytrzymuje, pogoda mu niestraszna

Buty powinny być na obcasie? Bo mam tam 20 minut z dworca jednak

Nie chcę na razie nic mówić, żeby nie zapeszyć, bo praca bardzo by mi się podobała W każdym razie budynek ze szklanym frontem i takie wszystkie bajery Choć do pracy można chyba przychodzić zupełnie na luzie
aaa to ok, kok w skarpecie może być może weź obcasy do torebki na zmianę?
będę trzymać kciuki
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 14:32   #4910
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

wymyśliłam

na skalpie capitavit (pachnie on dla mnie jak słodki syrop )
potem mgiełka nawilżająca
na to resztka olejku od Mońka i resztka kremu zielonego z biedronki

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 14:34   #4911
miranda122
Zakorzenienie

Ale mi się spać chce..Wam też?
Idę zaraz zrobić sobie kawę, bo nie wytrzymam..

Blog

Stary 2013-05-28, 14:34   #4912
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:

pluskotko mam nadzieje że nie bedziesz zła, ale dopiero jade na poczte

Już nie w ciemno bo już mam za sobą dzisiejsze użycie
Nic nie szkodzi

A możesz już ocenić pierwszy raz z tym bingaczem czy na razie trudno powiedzieć?

Cytat:
Mnie też... i wtedy jakąś niechęć czuje do tych dziewczyn... przecież nie trzeba od razu paradować z plastrem na ramieniu i chwalić się, że się zabezpieczam...
Ich sprawa, ale czasem serio się zastanawiam czy z takim plastrem to nie jest wygodniej na plecach
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 14:37   #4913
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

zanabyliśmy z TŻ blender w kauflandzie (45zł bodajże ) i powiem Wam, że jedzenie siemienia stało się dużo łatwiejsze:
- zalać,
- poczekać aż wystygnie,
- zblendować,
- niemalże wypić, bez próbowania rozgryzienia uciekających ziarenek

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

co do plastrów to ładne to nie jest, a chwalenie się: patrzcie jaka jestem zajefajna, robię to bez gumki, jest co najmniej dziwne
No chyba, że to: patrzcie, stać mnie

ja sama jakoś nie mogę się przekonać do hormonów
Stary 2013-05-28, 14:45   #4914
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41037518]
aaa to ok, kok w skarpecie może być może weź obcasy do torebki na zmianę?
będę trzymać kciuki [/QUOTE]
O 14 to walnę koka na skarpecie w sumie chyba mogę mieć baleriny, w końcu mam 174 cm, chyba mnie będzie widać
I jak dobrze, że nie pomalowałam paznokci na niebiesko

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość

co do plastrów to ładne to nie jest, a chwalenie się: patrzcie jaka jestem zajefajna, robię to bez gumki, jest co najmniej dziwne
No chyba, że to: patrzcie, stać mnie

ja sama jakoś nie mogę się przekonać do hormonów
A najlepszy jest plasterek na łopatce i bokserka na wf do tego i cudowne spojrzenia wszystkich w-fistów z sali - bezcenne to ja już bym tabletki wolała

Edytowane przez XminorXlosX
Czas edycji: 2013-05-28 o 14:48
Stary 2013-05-28, 14:50   #4915
moooniek
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI

Cytat:
A najlepszy jest plasterek na łopatce i bokserka na wf do tego i cudowne spojrzenia wszystkich w-fistów z sali - bezcenne to ja już bym tabletki wolała
No nie mow, ze takie osoby w klasie mialas?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-28, 14:53   #4916
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

a co do ubioru to myślę, że klasyka się sprawdza wszędzie
rurki, prota spódnica, bluzka bez szaleństw, kurtka/marynarka/płaszczyk w zależności od zasobności szafy i pogody i jedziesz, ja najczęściej na rozmowy w balerinach chodzę
Stary 2013-05-28, 14:53   #4917
miranda122
Zakorzenienie

Żal mi piesków, które muszę być cały czas na dworze. Patrzcie jak śpi teraz moja psinka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _DSC7164.jpg (103,2 KB, 26 załadowań)

Blog

Stary 2013-05-28, 14:54   #4918
Kaveri
Spaceroholiczka

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41035197]Ok, dzięki [/QUOTE]
Już wysłana
Cytat:
Zależy jaka praca, ale postawiłam na eleganckiego koka, marynarkę, koszulę i spódnicę.
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 14:58   #4919
miranda122
Zakorzenienie

Kav, nie obrazisz się, jeśli paczkę wyślę w piątek? :<
Bo teraz pada, a musiałabym iść do biedronki, do miasta i na pocztę, także sama wiesz

Blog

Stary 2013-05-28, 15:08   #4920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Żal mi piesków, które muszę być cały czas na dworze. Patrzcie jak śpi teraz moja psinka
urocze moja psia miłość jest bezgraniczna. zawsze się zachwycam takimi zdjęciami

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości