|
|
#1501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Rossmannie
. Tak cię cieszyłam, bo pierwszego dnia byłam i wpadł tylko podkład i eyeliner. Dzisiaj stwierdziałam, że z okazji imienin zrobię sobie prezent![]() Kupiłam: -maseczka RdL nawilżająca -maseczka różana z Ziaji -maska oczyszczająca z Ziaji -maseczka oczyszczająca Efektima -plastry do depilacji Isana -Peeling antybakteryjny Soraya -patyczki do uszu Cleanic -krem do rąk Isana urea, nie potrzebuję bo mam dwa inne, ale nigdy go nie mogłam dorwać, zawsze pusta półka była, to musiałam wziąć . W dodatku promocja była-żel pod prysznic Isana żurawinowy, nie potrzebuję, ale co tam -dezodorant do stóp Fuss Wohl, ale po opiniach na KWC widzę, żee niepotrzebnie , promocja była, więc wypróbuję![]() -Krem Ziaja na dzien i na noc z olejkiem z awokado 53zl poszło ![]() aa i jeszcze puder z Rimmela Stay matte
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-05-29 o 13:02 |
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu poszłam na zakupy do Rossmanna. Pojechałam po wodę termalną, ale jej nie było to nakupiłam jeszcze maseczek w saszetkach. Jakbym mało ich ostatnio kupiła
Na zdjęciu wszystkie maseczki zakupione podczas 3 wizyt w Rossmannie 21 maseczek + 3 peelingi
|
|
#1504 |
|
summer vibes;)
|
Dziewczyny idę niedługo do Rossmanna i mam takie pytanko co byście polecily kupić z takich hiciorów?Bo ja się pogubiłam już i mam wrażenie, że potrzebuje wszystkiego
Szczególnie interesuje mnie kolorówka, bo z pielęgnacji to i tak muszę apteczne kupować.
|
|
|
|
#1505 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1506 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecicie jakiś fajny top coat? Właśnie malowałam paznokcie i okazało sie że mój top coat z lovely wyparował i wysechł więc chciałabym cos kupić, dziś ostatni dzien -40%
|
|
|
|
#1507 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniej niż 20 zł wychodzi za niego.Cytat:
już tą wode i serie naczynkowa flosleku kupiłam![]() chciałam korektor wibo alem liczyło go za grosz i mi nie chcieli sprzeać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
poza tym niezbyt zadowolona z tej miety jestem, bo nie kryje;/
|
||||
|
|
|
#1508 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1509 |
|
Wtajemniczenie
|
no i 3 wizyta w ross
![]() capnęłam tylko - krem z eve natura - maseczkę dermaglin - peeling morelowy - kredkę z miss sporty
|
#1510 | |||
|
Zadomowienie
|
Wrzucam zdjęcia moich łupów
![]() Cytat:
Może Tobie też podpasuje ![]() Cytat:
Też chciałam spróbować tej truskawkowej, ale u mnie jej nie było (tzn. może pierwszego dnia była, ja byłam na samo otwarcie, ale wtedy nie w głowie mi była pielęgnacja ).Cytat:
, w ciemno wzięłam, nawet zdjęć na necie nie widziałam.
|
|||
|
|
|
#1511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rouge shine carese trzyma się niesamowicie długo ale tylko ciemne kolory maja racje bytu, tzn intensywne, bo te jasne i tak inczaej na ustach wygladaja apokalips rimmel też godne uwagi i też się długo trzymają ![]() woza tym zielony tusz wibo jeśli oczekujesz rozdielenia wygluzenia i podkręcenia ale bez pogrubienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
u mnie wszystkie zele isany i radox wykupine sa xd ludzie szaleją ![]() hmmm jade jeszcze raz do rosa co kupic ??
|
|||
|
|
|
#1512 |
|
Wtajemniczenie
|
Były tu pytania o lekki krem z Alterry. Jest taki, ma lekką konsystencję i miły, waniliowy zapach, bardzo dobry na dzień: z serii Orchidea. Niby jest dla starszych pań, ale on oprócz nawilżania nic szczególnego, przeciwzmarszczkowego nie robi, można śmiało używać w młodszym wieku
|
|
|
|
#1513 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#1514 | ||
|
Zakorzenienie
|
ze też zapomniałam o wibo wspomnieć oczywiście warto!
Cytat:
![]() Cytat:
wszystko na zapas widze, czyzbys pobiła tygryska![]() a lakier miętowy to nie ten co wrzuciłaś bo ty widze masz ten błękitny a ja mam miętowy, masakryczne krycie, 3 warswty jeszcze prześwitują;/ to duo dermacos tez mnie kusiło ae u mnie nie ma. |
||
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, znowu popłynęłam, dzisiaj poszło kolejne 60 zł, zaliczyłam 2 r. bo w jednym nie było szafy lovely, mam zapasy na pewno na rok, jak nie dłużej
![]() moje zakupy, które są wypadkową wczorajszego czytania forum: -dwie maseczki ziaja (nawilżająca i oczyszczająca) po 0,89 -pomadka bebe różana za 3,39 -tusz do brwi z wibo za 5,69 - lakier lovely za 3,39-taka pomarańczka -krem eveline extra soft 200 ml za 4,79 -dwufazówkę garnier za 7,99 -żel lirene różowy za 6,59 - kolejny eliksir 05 za 5,19 -maseczka perfecta z kwasami aha za 1,09 -rimmel by kate lasting finish 07 za 11,39 poza promocją: -antyperspirant i deserek dla bratanicy podsumowując akcję -40% wydałam ok. 200 zł |
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dużo pomadek do ust! Kiedy Ty to wszystko zużyjesz? ![]() Truskawkowej jeszcze nie używałam, ale limitowana edycja, więc wzięłam 3. Zobaczymy jaka będzie ![]() Termin ważności mają długi, więc mogą leżeć Mam jeszcze 2 maski algowe w pojemniczkach i jakąś jedną z Bingo Spa. Teraz chyba będę nakładać maseczki co dwa dni, bo jedna algowa ma chyba krótki termin już
|
|
|
#1517 |
|
summer vibes;)
|
Rotkohl - właśnie myślę też o apocalips
Dzięki dziewczyny
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
zaczarowana widzę, że poszalałaś, ale naprawdę było warto
|
|
|
|
#1519 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli Tygrysek to ta szalona Wizażanka, która wydała (o ile dobrze pamiętam) 800zł na zakupy, to nie, ja tyle nie straciłam, nie wiem doładnie ile, ale do niej się nawet nie umywam ![]() Mówisz, że mój lakier jest błękitny? Ja mam ślepotę barw, więc byłam pewna że biorę miętęFotki były robione kalkulatorem (czytaj telefonem), może jest przekłamanie barw ![]() Cytat:
Blistex odkryłam dzięki Wam, od kilku dni używam wersji Classic, jest świetna. Pachnie (i samkuje ) bosko! A do tego ma rewelacyjny składMaseczkę truskawkową kupię następnym razem jak będę w Rossku, może wtedy będą, uwielbiam takie apetyczne zapachy ![]() Taka promocja, to aż szkoda nie skorzystać
Edytowane przez zaczarowana Czas edycji: 2013-05-29 o 13:51 |
||
|
|
|
#1520 |
|
Przyczajenie
|
A ja dziś dopiero pierwszy raz poszłam skorzystać z promocji. I mimo, że to już ostatni dzień to towaru nie brakowało, a tego się obawiałam. Byłam w rossmannie w Poznaniu, w którym zawsze jest mało ludzi, a dziś było jeszcze mniej niż zwykle, więc własciwie w sklepie oprócz mnie były może z trzy, cztery osoby, tak więc dostęp do szaf miałam świetny, a myślałam, że będe musiała się przeciskać.
Kupiłam praktycznie wszystko z listy, oprócz płynu dwufazowego z Ziaji. Ale tego się akurat spodziewałam, bo często jest po nim tylko puste miejsce na półce, nawet kiedy nie ma promocji. Oto co kupiłam: -Puder Stay Matte, Rimmel, w odcieniu 003 peach glow, -Pomadka Lasting Finish od Kate, Rimmel, odcień 16 - jest naprawdę cudowna i pięknie podbija mi kolor ust ![]() -Korektor antybakteryjny, So Clear, Miss Sporty, odcień 01 - kupiłam na zapas, od prawie roku używam jedno opakowanie i nie mogę skończyć, więc wydajność jest meega. -Odżywka diamentowa do paznokci, Wibo - mam zamiar używać ją jako base coat i top coat, jeśli się sprawdzi, -Peeling do twarzy, Sweet Touch, Synergen - kupiłam dla chłopaka, ale zapach jest troszkę niemęski, więc nie wiem czy będzie chciał używać, -Maseczka do twarzy, Słodkie migdały i miód, Dax - nie przepadam za maseczkami, ale spróbuję, -Krem do twarzy, Pure effect Anti-spot, Nivea - chciałam inny krem na niedoskonałości z Under20, ale pani w rossmannie powiedziała, że już dawno je wycofali ![]() -barwiony różowy Carmex Plus W cenie regularnej, już poza promocją kupiłam też duzy balsam ujędrniający Garnier, chociaż po powrocie do domu okazało się, że wzięłam inny niż chciałam, bo planowałam kupić mleczko, a nie balsam. No ale może się okaże że balsam jest tak samo dobry jak mleczko. Kupiłam też chusteczki Kleenex w cudnym kartoniku w różowe słonie Jak się okazało, w promocji (ale już nie tej -40%) była też ta słynna gąbeczka do nakładania podkładu z Ecotools. Kosztowała mnie 24,99. Nie wiem tylko skąd ta promocja na nią, bo w gazetce chyba jej nie widziałam. Czy może to jakaś wewnętrzna promocja w moim rossmannie ![]() Kupiłam też parę przekąsek dla mego psiaka. Razem całe zakupy wyszły na około 120 złotych, więc nie tak źle. Cieszę się, że się zmobilizowałam do wstania dziś rano i pojechania do rossmanna, bo z moim porannym wstawaniem bywa różnie |
|
|
|
#1521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żałuję, że wzięłam tylko jedną maseczkę truskawkową. Po wypróbowaniu bardzo mi się spodobała, a dodatkowo ten zapach. Boski jest Potem już ich niestety w moich Rossmannach nie było No to się obkupiłaś w produkty do pielęgnacji ust Chciałam kupić tę czekoladową wazelinkę z FlosLeku, ale w końcu rozwaga wzięła górę nad zwykłą ochotą i się powstrzymałam
|
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze łupy:
- Olejek regenerujący do twarzy Soraya 5 drogocennych olejów - jeden dla mnie na zapas i drugi dla mamy, bo się okazało, że w moim rodzinnym mieście go nie ma. - krem regenerujący z serii Nawilżanie&Dotlenianie Soraya - pomadka Nivea truskawkowa - kapsułki Anti-Age Rival de Loop - mleczko nagietkowe Ziaja na zapas - maseczka odżywianie Lirene - 4 szt. - maseczka nawilżanie Lirene - 4 szt. - maseczka Kleopatra Dermaglin - 3 szt. - tusz Lovely Pump Up na zapas - pomadka Miss Sporty nr 119 Lovely - pojedyńczy cień Miss Sporty nr 129 Sunset - podwójne cienie Wibo zielone Przez całą promocję wydałam ok. 480 zł
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też nie było dwufazówki ziaja, już od paru dni. a co do reszty to półki pełne, albo prawie pełne, tak jak pisze koleżanka wyżej
maseczek truskawkowych też brak, udało mi się jedną złapać w pierwszym dniu promocji Edytowane przez Justine1989 Czas edycji: 2013-05-29 o 14:09 |
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
to moja 137 to przy tym pikuś
ale pewnie jakby Rossmann miał większy zakres kosmetyków, to kupiłabym więcej...
|
#1526 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Balsam możesz wymienić, jak masz paragon i jeszcze go nie użyłaś oczywiście ![]() Cytat:
Dla mnie nie dość że dobry, to jeszcze taki tani, że szok Mam tylko wątpliwości co do wydajności, ale może zbyt hojnie go używam. Ale nawet jakby był niezbyt wydajny, to i tak jest tani![]() Cytat:
Dla mnie to nie żadna czekolada, tylko budyniopodobecoś (a dodam, że zapach budyniu - no i smak też! - uwielbiam!). Ale dużo dziewczyn chwali jej zapach, więc to kwesta gustu
Edytowane przez zaczarowana Czas edycji: 2013-05-30 o 15:14 |
|||
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1528 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
jest ich bodajże 5.
|
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
niestety dzisiaj natrafiłam na wymacany lakier lovely, po prostu masakra-tak uwalony w środku, nakrętka wewnątrz cała wymazana.
jak już ktoś go otwiera ( ) to niech chociaż trafia pędzelkiem do buteleczki, a nie-przecież trzeba wymazać żeby ktoś później męczył się z otwieraniem zaschniętych buteleczekmam inne lakiery, których używam długo i są w lepszym stanie niż ten, który kupiłam dzisiaj co za ludzie...
|
|
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

)

. Tak cię cieszyłam, bo pierwszego dnia byłam i wpadł tylko podkład i eyeliner. Dzisiaj stwierdziałam, że z okazji imienin zrobię sobie prezent
, promocja była, więc wypróbuję

21 maseczek + 3 peelingi

Też chciałam spróbować tej truskawkowej, ale u mnie jej nie było (tzn. może pierwszego dnia była, ja byłam na samo otwarcie, ale wtedy nie w głowie mi była pielęgnacja

) to niech chociaż trafia pędzelkiem do buteleczki, a nie-przecież trzeba wymazać żeby ktoś później męczył się z otwieraniem zaschniętych buteleczek