![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
dziewczyny, dziękujemy za wszystkie kciuki
![]() ![]() ![]() my już po szczepieniu, Mały bardzo płakusiał, potem wracaliśmy sobie wózeczkiem to ładnie spał a teraz jakby jakiś demon w niego wstąpił. Trochę Was nadrobiłam, więc z tego co pamiętam szklanka trzymam kciuki, żeby wystarczyła furagina pstryczku wyobraziłam sobie Ciebie wyciągającą gluty ![]() ![]() Illusion co ciekawego wyhaczyłaś? czytałam, że pisałyście o wybrzydzaniu, ja kiedyś byłam strasznym niejadkiem a teraz wręcz przeciwnie ![]() ![]() a teraz pędze do mojego wrzeszczącego Kubunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Wtajemniczenie
|
Calawdeszczu dzieki za odp, a smarujesz to czymś? Sama nie wiem czy potraktowac to oliwką, jak ciemieniuchę, czy kremem nawilżać..?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zakorzenienie
|
moja też nie ma dzisiaj apetytu, ale my szcze piłyśmy w poniedziałek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lekarka kazała mi narazie obserwowac i nie dała nic na recepte. jak sie pogorszy to mamy sie zgłosic.
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() fewcia, a Ty szczepiłaś małą na rota co nie? tak mi sie cos kojarzy, moze to ona tak działa, że nie ma apetytu.. ![]() moja dzisiaj od 8 wypiła tylko dwie butelki po 120 i zjadła pół słoiczka ziemniaka ze szpinakiem. ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- tak spojrzałam na fejsa i wiem jaki cytat mi zjadło: sylwietta, Ty to chyba tego oballa pod kolor leżaczka wybierałaś co ? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | ||||
Zadomowienie
|
Mówię Wam, że te nasze dzieciaki wspólnie przechodzą trudny okres! Ale damy radę, kiedyś to minie
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki, trochę lepiej-tylko jeden atak histerii-dałam jeść (po 2 h od zjedzenia 180ml ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Julka to jest najbardziej wyluzowany dzieciok na wątku ![]() Padłam!!! ![]() Łazanki zjedzone, teściowa zabrała jeszcze raz małą na spacer ("musisz pobyć trochę na świeżym powietrzu" -nic, że byłam z nią przed godziną ![]() ![]() Aaaaa wiecie co? Tak się niejedna z nas martwiła coby na odchowalni się pustki nie porobiły, bo każda dzieciem będzie zajęta a tu ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
po szczepieniu smaruje altacetem
![]() mam pytanie o kupki- wasze dzieci jak jedza nowe rzeczy to dalej mają rzadkie kupki? bo u nas raz tak raz tak ![]() no i szkoda,ze w zapachu to juz nie kwasne mleczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co mi się dziś śniło?? Ze jestem W CIĄŻY!!! i strasznie sie przestraszyłam, ze urodze w grudniu i będę miała dwoje dzieci z jednego roku
![]() ![]() ![]() ![]() Eh chcialabym w koncu byc kiedys na bieżąco z Wami,a nie tak z doskoku. |
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() mówisz? trzyma fason ![]() ![]()
![]() |
#2532 | |||||
Wtajemniczenie
|
Też jestem niezła. Że jutro lumpek zamknięty i dostawy nie ma tylko dzisiaj to pamiętałam ale żeby coś do żarcia na jutro kupić to już nie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I Wy nie myślcie sobie że ja jak chodzę 2 razy w tygodniu to ja stamtąd z torbami wracam że ledwo lazę ![]() Cytat:
![]() A Julka mnie rozwala ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kurtkę i sweterek. H&M oczywiście ![]() http://img08.allegroimg.pl/photos/or.../26/3203512634 http://babyluxury6.strefa.pl/A1%20(11).jpg I poza cytatami: szklanko - mocno trzymam kciuki żeby jednak to była wina złego zafałszowanego wyniku meneq - cudna ta Twoja córa, przeuroczo to wygląda - taka malizna z takimi włosiskami. Lenova - pięknie Blaneczka jadła jak na pierwszy raz! Meduzza - rośnie ta Twoja ślicznotka, oj rośnie Sylwietta - trochę z politowaniem na tego oballa Bartuś patrzy ![]() Ehhh...TŻ własnie dzwonił że w piątek jednak musi do pracy iść...a tak się cieszyłam na wspólny długi weekend. I pytanie: w niedzielę jedziemy na 18 urodziny do mojej kuzynki (córka siostry ciotecznej). Kasę chcę dać. Pytanie: ile?
![]() |
#2533 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Boska jest ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
![]() A ubranka swietne ![]()
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
meneq, Yae ma przecudowną czupryne!!
Calawdeszczu... ta Twoja dzidzia jest mega cudna jak kima!! ![]() Black... o cholera.........;/;/;/ Ewulka... ale mialas przezyć... ;/;/ Szklanka, trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok!! Moja Amelka padła.. od wczoraj nie mam na nic czasu, a to nauka.. a to praktyki, szkoła... byłam w rosmanie, jeju tam w ogóle wyborów smoczków nie ma.. wczesniej jej qpilam nowego.. ale jakis wielki sie wydawał ![]() poleciałam na zajęcia edukacji z wychowania fizycznego, przebrałam się w strój, buty...pierwsza klasa.. cwicze sobie godzinkę i je..b źle stanęłam, nadwyrężyłam rzepkę, bardzo się przestraszyłam(wczesniej mialam operacje, tez źle stanęłam, zwichnęłam rzepkę i pozrywałam wszystkie wiązadła ![]() Czekam na tzta, wreszcie będzie miał wolne!!! a w niedziele chrzcimy Amelkę ![]() dziewczyny, kiedy się tę szatkę nakłada dziecku w kosciele? aaa pstryniu, padłam jak napisałaś o tym wyciaganiu firdą glutków ![]() ![]() o i mała wstała. A miałam isć zrobić klopsiki ;]
![]() |
#2535 |
Rozeznanie
|
Siema gaduły.
![]() Nadrobiłam ![]() ![]() Ale: - Lady, fajnie, że już wróciłaś. ![]() - dla wszystkich dzieciaczków szczepionych życzę spokoju (i dla mam też ![]() ![]() - Ewulka, ![]() ![]() ---------------------- Wczoraj nawiedziła mnie krwawa bożena. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze to tylko to... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() łowy, jak zwykle, pierwsza klasa ![]() Lece szukac zgubionych cytatów ![]()
![]() |
#2538 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ciekawe skad sie to bierze u dzieci ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
![]() a jak jakas poczulam to od razu odruch wymiotny i juz miesa nie tykalam kolejne dni za to teraz uwielbiam rozne miesa! ![]()
![]() |
#2539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
np tz siostry nie je warzyw - zadnych!! on nawet w macu prosi zeby mu ten listek salaty wyciagneli sorry, z warzyw to tylko zmieniaki je a tak to mieso
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
black,teraz doczytałam
![]() jestesmy z Wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też nie cierpię wątróbki. Ale ja z tych bardziej nawijkowego typu , głównie kurczak ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Dziękuję kochana ![]() W ogóle świetne te zdjęcia co wrzucacie co porównują jak dzieciaki rosną. Naprawdę genialnie się to ogląda, że kiedyś to takie małe chucherka, a teraz takie duże dzieci ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez szklanka19 Czas edycji: 2013-05-29 o 16:16 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
hahaha, ja za chiny bym szynki ze skora nie zjadla ![]() i szynka tez musi byc odpowiednia, nie z takimi bialymi skrawkami - jak je widze to tez odkrajam ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- illusion - kurtka ![]()
![]() |
#2544 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ubranka świetne! ![]() ![]() Ksiądz Wam powie kiedy nałożyć ![]()
![]() |
#2545 | ||||
Zadomowienie
|
?Witaj na ojczystej ziemi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze wiedzieć, że żadne cudo ten lakier ![]() Cytat:
Własnie miałam pytać o Ciebie. Jak mieszkanie?
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
Dostałam dziś paczuszkę BEBILON 2. Była w środku próbka mleka, śliniaczek i poradnik dla rodziców
![]()
#2547 |
Zakorzenienie
|
Bogerka jak tam Borysowi idą kaszki?
chciałam Ci powiedzieć,że my kaszki Holle kupujemy w Askocie u nas,tylko wiesz jakie tam mają ceny |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
Kurde, przed 15 dziec wstal (spacerowy sen
![]() Odlozyc sie nie da, a spiacy jak cholera. O zjedzeniu obiadu nie mam co marzyc. Chcialam wyjsc na chwile do sklepu po jedna rzecz doslownie, probowalam zachustowac go, ale dziki ryk!! Nie chce tarabanic wozka jak tylko na 5 min chcialam wyjsc, ale widze, ze nie ma wyjscia... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-05-29 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hahaha ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dokończę nadrabianie później, powiem Wam tylko, że doczytałam o krówkach, owaliłam 5 kukułek i sobie przypomniałam,że podobno od wczoraj nie jem słodyczy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Wtajemniczenie
|
calawdeszczu odsyłamy buziaki
![]() Hope nie tylko Ty nie możesz zostawić Dziecia na leżaczku - Maja mi się dziś przewróciła na brzuch (siedziałam przy niej więc jej nie zapięłam) ![]() Black... no co za patafian z tego szefa. Dobrze, że może chociaż tymczasowo wrócić na statoil... Tulę ![]() Laski... bo mnie jutro pewnie nie będzie, nie naklikajcie za dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.