Rossmann cz. XVIII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-30, 11:29   #1711
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion
Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Keket Pokaż wiadomość
Na produkty włosowe też bym się rzuciła. Nabrałabym szamponów Alterry i odżywki, chociaż w domu mam już 8 szamponów, ale że nakładam na kłaczory oleje i muszę je potem umyć 2-3 razy żeby to zmyć, to szybko mi schodzą. Marzy mi się też promocja kosmetyków do pielęgnacji ciała. Wzięłabym masła Ziaji i oliwki BD fur Mama, no i Alterrę do masażu, bo robi dobrze moim włosom.
ja na pewno wykupiłabym maskę z alterry, u mnie oleje bardzo fajnie zmywa dziecięcy J&J
Stary 2013-05-30, 11:31   #1712
ania10zg
Rozeznanie

ja szczególnie nie fascynuje się pielęgnacją włosów, tylko szampon i odżywka. Ale chętnie bym przygarnęła pędzle -40%
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 11:32   #1713
kudlik_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iamxshi Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że to nie będą produkty do włosów Juz widzę siebie z tymi tysiącami butelek szamponów GP i innych Ochroniarze by mi drzwi musieli otworzyć, bo nie miałabym rąk, żeby to wszystko unieść
Ja tak samo! Szampony GP i Timotei z różą jerycha byłyby w każdym kącie mieszkania No i biedny tż bo nie dość, że by musiał za to zapłacić to jeszcze nieść

Cytat:
Na produkty włosowe też bym się rzuciła. Nabrałabym szamponów Alterry i odżywki, chociaż w domu mam już 8 szamponów, ale że nakładam na kłaczory oleje i muszę je potem umyć 2-3 razy żeby to zmyć, to szybko mi schodzą. Marzy mi się też promocja kosmetyków do pielęgnacji ciała. Wzięłabym masła Ziaji i oliwki BD fur Mama, no i Alterrę do masażu, bo robi dobrze moim włosom.
Jakby była promo na ciało to kupiłabym chybaz 10 peelingów do ciała jakie chciałam wypróbować, tonę kremów do stóp, oczywiście 50 butli pierdołków do HI (o le by były w promo) i płyn do kąpieli BD fur mama w ilości zastraszającej oraz oczywiście pierdyliard specyfików na celulasa. Ale bym się mazała - co pięć minut

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 11:32   #1714
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
ja szczególnie nie fascynuje się pielęgnacją włosów, tylko szampon i odżywka. Ale chętnie bym przygarnęła pędzle -40%
mam tak samo
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 11:35   #1715
divide
Raczkowanie

Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Suivi Pokaż wiadomość
Z tego co wiem to jeszcze jutro będzie -40% na produkty Lovely
Łudze się, że zdążą dotrzeć piaskowce,,,

Mam też nadzieję, że promocja po wakacjach nie będzie na to samo.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez divide
Czas edycji: 2013-05-30 o 11:47
divide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 11:40   #1716
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
jak prezentują się na Twoich ustach? tzn. jaki masz naturalny kolor ust i jak każda z nich prezentuje się po nałożeniu
chciałabym je kiedyś wypróbować
Nie wiem czy potrafię określić swój naturalny kolor ust
Czasem są jasne, a czasem to taki średni róż z fioletowymi tonami.
14 jest taka... nude brązowa? Z odrobinką zgaszonego różu? Chociaż zauważyłam, że u mnie na ustach z wielu szminek wydobywa się takie coś na pograniczu zgaszonego różu i fioletu.
Myślę, że to zależy jeszcze od karnacji, typu urody... Ja mam ciemne włosy, oczy, opaloną skórę. Nie jest intensywna.
070 to ogólnie trudny do określenia kolor. Pudrowy róż, z nutką fioletu, ale nie zimny. Myślę, że osiągam całkiem podobny efekt jak Nissiax.

Oczywiście, wszystko zależy też od techniki nakładania i ilości produktu.

Chętnie zrobiłabym zdjęcia, ale mam problem z aparatem

Miałam też pokazać efekt jaki daje mi Lash Wings...
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 11:42   #1717
SummertimeSadness
Zadomowienie

dziewczyny, jaki polecacie podkład BARDZO jasny, w miarę dobrze kryjący i jednocześnie rozświetlający? nigdy się nie świecę, zawsze mat, więc potrzebuję rozświetlenia. jestem naprawdę blada;p chciałabym, żeby nie tworzył maski, nie musi być bardzo kryjący
SummertimeSadness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 11:46   #1718
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Nie mam tego problemu - wystarczy mi jeden raz z szamponem Baby Dream, baaardzo mocno czyści Także polecam spróbować, bo kosztuje raptem 4 zł. To znaczy trzeba go wziąć więcej niz normalnego szamponu, bo na początku nie chce się pienić, a żeby zmyć oleje, to jednak trzeba tej piany, ale pozwala oszczędzić sporo czasu i myje do tego trzeszczenia, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi Na co dzień go nie używam, bo zaczęły mi po nim wypadać włosy, ale bez niego raz w tygodniu nie wyobrażam sobie życia

arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 11:47   #1719
White Demon
Raczkowanie

Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
uzywałam jej kiedyś i no nic mi specjalnego nie zrobiła ani krzywdy ani pozytku
Obudzułam się, zmyłam i mam podobne spostrzeżenia do Twoich
Aczkolwiek miłym zaskoczeniem jest to, że twarz była po nocy nie przetłuszczona i przyjemnie miękka (taka nawilżona).
Nałożyłam jeszcze maskę antybakteryjną Ava i pomyślę co dalej
Dziś u mnie pada więc mogę się maseczkować cały dzień!
Jeszcze włosy naolejuję (jest wogóle takie słowo?) olejkiem Alterry, bo dawno tego nie robiłam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Punkt g u kobiety znajduje się na końcu wyrazu shopping.
White Demon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 11:54   #1720
Keket
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość
Nie mam tego problemu - wystarczy mi jeden raz z szamponem Baby Dream, baaardzo mocno czyści Także polecam spróbować, bo kosztuje raptem 4 zł. To znaczy trzeba go wziąć więcej niz normalnego szamponu, bo na początku nie chce się pienić, a żeby zmyć oleje, to jednak trzeba tej piany, ale pozwala oszczędzić sporo czasu i myje do tego trzeszczenia, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi Na co dzień go nie używam, bo zaczęły mi po nim wypadać włosy, ale bez niego raz w tygodniu nie wyobrażam sobie życia
Mam ten szampon i bardzo go lubię, ale włosy myję nim ze 3 razy bo zawsze się boję, że nie domyję po olejowaniu.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Na co dzień go nie używam, bo zaczęły mi po nim wypadać włosy, ale bez niego raz w tygodniu nie wyobrażam sobie życia
Też tak miałam i zastanawiałam się czy to nie po nim, dlatego potem przerzuciłam na codzienne mycie Barwą. Może to przez jego pH i wystarczy potem zakwasić czymś skórę głowy

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez White Demon Pokaż wiadomość
Jeszcze włosy naolejuję (jest wogóle takie słowo?) olejkiem Alterry, bo dawno tego nie robiłam
.
Nie ma, ale i tak go używam

Keket jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 12:15   #1721
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
nie no to pewnie i ja wtedy juz wypróbóje kupiłam w ciemno bez zadnych recenzji bo nie widziałam go wczesniej jakoś mam manie pilingów enzymatycznych ostatnio

aaaa no to chyba że tak
ja po niezbyt udanym enzymatycznym z Daxa chciałam spróbować innego, opinie ma dobre więc ciekawa jestem

Cytat:

ooo tak ! pędzle by się przydały, tym bardziej gdyby była też akcja -40%

Ja żałuję tylko że nie udało mi się kupić Bourjois 123 Perfect

Edytowane przez Siuniaaa
Czas edycji: 2013-05-30 o 12:32
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 12:26   #1722
ciastecek
Zakorzenienie

uf skończyłam czytać... ja tylko kupiłam podkład bo się skończył skusiłam się na ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...oundation.html zobaczymy jak się będzie sprawował
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 12:28   #1723
IzzieSt
Zakorzenienie

Dziewczyny, dostanę w R puszek do pudru?
Chodzi mi to coś takiego:
http://www.sklep.miwo.com.pl/images/1304010.jpg
[/url]
nie chcę tego:
http://img90.imageshack.us/img90/510...3serduszka.jpg
http://sklep.mojepaznokcie.pl/fotki/...,2,800x600.jpg

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2013-05-30 o 12:30
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 12:30   #1724
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość

Tak dostaniesz
Stary 2013-05-30, 12:34   #1725
InfallibleLifestyle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SummertimeSadness Pokaż wiadomość
dziewczyny, jaki polecacie podkład BARDZO jasny, w miarę dobrze kryjący i jednocześnie rozświetlający? nigdy się nie świecę, zawsze mat, więc potrzebuję rozświetlenia. jestem naprawdę blada;p chciałabym, żeby nie tworzył maski, nie musi być bardzo kryjący
Może Healthy mix, ale niekoniecznie takie jasne kolory są lub Lumi Magique - ładnie, naturalnie rozświetla i dużo kolorków do wyboru
InfallibleLifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 12:39   #1726
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Tak dostaniesz
A miałaś może? Potrzebuję czegoś do torebki, nie będę chodzić z pędzlem, a poprzednią wyrzuciłam. Miałam dwie inne ale były beznadziejne
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 12:45   #1727
Koko Szanelll
Rozeznanie

Cytat:
O taaaaak! W sumie mogliby o tym pomyśleć.. ehh Ale wtedy to bym poszła z torbami...
Cytat:
O też bym sobie uzupełniła mój zestaw pędzli do rożu nie mam i do robienia kresek
Cytat:
Kocham ten szampon! Chociaż moje początki z nim były traumatyczne hehe strasznie trudno mi się było przestawić na taką naturalną pielęgnację, bez silikonów, itd. Puch na głowie, wszystko poplątane i rozczesać tego nie szło... A teraz nie zamieniłabym go na żaden inny

Edytowane przez Koko Szanelll
Czas edycji: 2013-05-30 o 12:46
Koko Szanelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 13:00   #1728
Finlora
Zakorzenienie

Moje skromne zakupy:

woda termalna zwykła
krem przeciwzmarszczkowy Perfecta do cery mieszanej z mikroperłami
krem przeciwzmarszczkowy Perfecta do cery suchej
2x tusz Lovely Pump Up
tusz Lovely Spectacular Me
tusz Wibo Growning Lashes
tusz Wibo Lift Lash
tonik nagietkowy Ziaja
tonik do cery suchej Kolastyna
żelowa maseczka Flos Lek do cery naczynkowej
2x maseczka Siarkowa Moc
maseczka Bielenda Esencja młodości
peeling enzymatyczny Perfecta
peeling drobnoziarnisty Lirene
peeling enzymatyczny dotleniający Bielenda w saszetce
peeling drobnoziarnisty Bielenda w saszetce

Poza gazetką (ale również w promocji) kupiłam 2 sztuki podkładek żelowych na pięty Fuss Wohl.

Myślałam o jakimś podkładzie, ale ciężko mi znaleźć coś jasnego i żółtego wśród podkładów drogeryjnych, a poza tym teraz będę używać mineralnych, więc odpuściłam.

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2013-05-30 o 15:01
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 13:12   #1729
DiablicaY
Raczkowanie

GG do DiablicaY

Cytat:
rimmel wake me up 100ivory 39.99zl aktualnie to moje jedno z dwoch cudeniek. subtelnie buzia sie po nim blyszczy i jest promienna. a w kolorach cos zmienili bo nie sa juz tak rozowe jak kiedys. z moja twarza perfekcyjnie sie zgrywa. no i ma srednie krycie.
po healthy mix efekt mi sie nie podoba. kolor najjasniejszy jest taki ponury. niby jest po nim glow, ale takie dziwne. jakbym sie spocila

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

dziewczyny, mam pytanie co do tej wody termalnej. nie macie po niej wypiekow na policzkach? kiedy jej uzywacie i po co? kupilam ja z mysla o odswiezaniu makijazu w ciagu dnia. jest ona niby nawilzajaca, a mi sie by takie nawilzenie przydalo. niezadowalajcy jest ten opis na butelce, bo malo mowi, a zas te zdjecie na opakowaniu tez. tutaj bobas, tutaj twarz, tutaj jakas babka w stringach na plazy :P
DiablicaY jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 13:12   #1730
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Nie wiem czy potrafię określić swój naturalny kolor ust
Czasem są jasne, a czasem to taki średni róż z fioletowymi tonami.
14 jest taka... nude brązowa? Z odrobinką zgaszonego różu? Chociaż zauważyłam, że u mnie na ustach z wielu szminek wydobywa się takie coś na pograniczu zgaszonego różu i fioletu.
Myślę, że to zależy jeszcze od karnacji, typu urody... Ja mam ciemne włosy, oczy, opaloną skórę. Nie jest intensywna.
070 to ogólnie trudny do określenia kolor. Pudrowy róż, z nutką fioletu, ale nie zimny. Myślę, że osiągam całkiem podobny efekt jak Nissiax.

Oczywiście, wszystko zależy też od techniki nakładania i ilości produktu.

Chętnie zrobiłabym zdjęcia, ale mam problem z aparatem

Miałam też pokazać efekt jaki daje mi Lash Wings...
dziękuję serdecznie
i gdybyś kiedyś była w stanie wrzucić zdjęcia to pamiętaj, że będę czekać

Cytat:
Napisane przez Koko Szanelll Pokaż wiadomość

Kocham ten szampon! Chociaż moje początki z nim były traumatyczne hehe strasznie trudno mi się było przestawić na taką naturalną pielęgnację, bez silikonów, itd. Puch na głowie, wszystko poplątane i rozczesać tego nie szło... A teraz nie zamieniłabym go na żaden inny
możesz zdradzić sposób na rozczesanie po nim włosów? bo są dość tępe po myciu BD, czyli oczyszczone, no chyba że się przyzwyczailaś
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 13:26   #1731
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez DiablicaY Pokaż wiadomość
rimmel wake me up 100ivory 39.99zl aktualnie to moje jedno z dwoch cudeniek. subtelnie buzia sie po nim blyszczy i jest promienna. a w kolorach cos zmienili bo nie sa juz tak rozowe jak kiedys. z moja twarza perfekcyjnie sie zgrywa. no i ma srednie krycie.
po healthy mix efekt mi sie nie podoba. kolor najjasniejszy jest taki ponury. niby jest po nim glow, ale takie dziwne. jakbym sie spocila

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

dziewczyny, mam pytanie co do tej wody termalnej. nie macie po niej wypiekow na policzkach? kiedy jej uzywacie i po co? kupilam ja z mysla o odswiezaniu makijazu w ciagu dnia. jest ona niby nawilzajaca, a mi sie by takie nawilzenie przydalo. niezadowalajcy jest ten opis na butelce, bo malo mowi, a zas te zdjecie na opakowaniu tez. tutaj bobas, tutaj twarz, tutaj jakas babka w stringach na plazy :P
Nie zgodzę się, że Wake me up Rimmela nr 100 to jasny podkład. To taki średni kolor.

Z wodami termalnymi to jest tak, że nie każdą podobno można zostawiać na twarzy. Producenci niektórych wręcz nakazują pod chwili przetrzeć twarz wacikiem, żeby zdjąć nadmiar. Podobno pozostawianie wody na twarzy do odparowania może powodować większe przesuszenie. Ja wody termalnej nie zmywałam i nic mi się nie działo, ale mam cerę mieszaną w kierunku tłustej.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 13:26   #1732
Koko Szanelll
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
dziękuję serdecznie
i gdybyś kiedyś była w stanie wrzucić zdjęcia to pamiętaj, że będę czekać

możesz zdradzić sposób na rozczesanie po nim włosów? bo są dość tępe po myciu BD, czyli oczyszczone, no chyba że się przyzwyczailaś
Przede wszystkim to się do tego przyzwyczaiłam i na ogół nic z tym nie robię, czasem jak się śpieszę to wtedy wcieram w końcówki włosów odrobinę olejku arganowego i tak zostawiam albo spryskuję lekką odżywką z Marion https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...arganowym.html , która może super naturalna nie jest, ale nie obciąża włosów, ładnie pachnie i zdecydowanie ułatwia rozczesywanie
Koko Szanelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 13:29   #1733
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
A miałaś może? Potrzebuję czegoś do torebki, nie będę chodzić z pędzlem, a poprzednią wyrzuciłam. Miałam dwie inne ale były beznadziejne

Niestety nie miałam, chociaż też przymierzałam się do zakupu Przydał by się taki puszek do poprawek. Ostatnio były w Rossmannie dwa za 5,99zł https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-do-pudru.html
Nie wiem jak się sprawują ale za taką cenę można by zaryzykować
Stary 2013-05-30, 13:31   #1734
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
ja też
Moja ostateczna lista, produkty tylko dla mnie:
4 maseczki ziaja oczyszczające
tonik ziaja ogórkowy
peeling Soraya morelowy
krem Siarkowa Moc(teraz żałuję że nie wziełam jeszcze maski z tej serii, ale przepadło)
2x puder Manhattan 2w1(właśnie dziś zauważyłam że jeden był otwarty i miał brudną gąbeczkę )
Manhattan Powder Mat Make Up
Maybelline Affinitione 24h
Bourjois1,2,3(jestem go bardzo, bardzo ciekawa, ale otworzę gop nieprędko)
korektor w płynie Miss Sporty
pomadka Rimmel Airy Fairy
Nivea oliwkowa do ust
Blistex med
Masełko do ust malinowe Nivea
Tusz Lovely Pump Up
lakier miętowy Lovely Gel (iiii tu skoro mówicie że będzie jeszcze na nie promocja, to chyba jeszcze capnę sobie ze dwa,a co!)
Niech będzie ta promocja we wrześniu, niech będzie

Edytowane przez bleuclair
Czas edycji: 2013-05-30 o 13:42
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 13:35   #1735
DiablicaY
Raczkowanie

GG do DiablicaY

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Nie zgodzę się, że Wake me up Rimmela nr 100 to jasny podkład. To taki średni kolor.

Z wodami termalnymi to jest tak, że nie każdą podobno można zostawiać na twarzy. Producenci niektórych wręcz nakazują pod chwili przetrzeć twarz wacikiem, żeby zdjąć nadmiar. Podobno pozostawianie wody na twarzy do odparowania może powodować większe przesuszenie. Ja wody termalnej nie zmywałam i nic mi się nie działo, ale mam cerę mieszaną w kierunku tłustej.
no nie wiem. ja uzywam zawsze najjasniejszych kolorow podkladow i ten b. dobrze stapia sie z moja buzia i dla mnie jest on jasny, a sama jestem blada twarz

no ja mam buzie normalna w kierunku suchej i po tej wodzie caramance robia mi sie takie rozowe policzki, aa ogolnie przyjemne uczucie sprawia na buzi
Stary 2013-05-30, 13:41   #1736
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez DiablicaY Pokaż wiadomość
no nie wiem. ja uzywam zawsze najjasniejszych kolorow podkladow i ten b. dobrze stapia sie z moja buzia i dla mnie jest on jasny, a sama jestem blada twarz

no ja mam buzie normalna w kierunku suchej i po tej wodzie caramance robia mi sie takie rozowe policzki, aa ogolnie przyjemne uczucie sprawia na buzi
Rzadko kiedy najjaśniejsze kolory podkładów marek drogeryjnych są naprawdę jasne.

A masz wersję zwykłą? Czy różaną albo aloesową?

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 13:43   #1737
DiablicaY
Raczkowanie

GG do DiablicaY

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Rzadko kiedy najjaśniejsze kolory podkładów marek drogeryjnych są naprawdę jasne.

A masz wersję zwykłą? Czy różaną albo aloesową?
apteczne tez nie sa takie jasne. z tych podkladw co mam, to w.m.u jest najbardziej neutralny

normalna 400ml
Stary 2013-05-30, 13:45   #1738
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Niestety nie miałam, chociaż też przymierzałam się do zakupu Przydał by się taki puszek do poprawek. Ostatnio były w Rossmannie dwa za 5,99zł https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-do-pudru.html
Nie wiem jak się sprawują ale za taką cenę można by zaryzykować
kiepskie są, nabierają sporo produktu, ale i tak większość pudru zostaje w tym puszku zamiast na twarzy
Stary 2013-05-30, 13:55   #1739
mmmiley
Rozeznanie

Na tej promocji jakoś specjalnie nie poszalałam. Kupiłam krem z Ziaji z avocado, micel z Burzuja, podkład Match Perfection, korektor z miss sporty i kilka maseczek. Muszę przyznac, że ten kremik całkiem fajny, na noc idealny

To by było na tyle ale przysięgam, niech zrobią -40% na kosmetyki do ciała a pożyczam z jakiegoś marketu wózek i zabieram z Rossa cały balsam z Neutrogeny jaki znajdę na sklepie
mmmiley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 14:07   #1740
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dziewczyny a testowała któraś z Was wodoodporny MF 2000 Calorie? wersja zwykła jest super i zastanawiam się czy wodoodporna jest dobra do tej pory z wodoodpornych ufam tylko Maybelline,mogłam płakać,zmoczyć się deszczem,śniegiem,nurkowa ć nad morzem (najpierw trza umieć pływać ) i nic go nie ruszyło
acha,i w Rossku dostanę wodoodporną wysuwaną konturówkę do powiek? jakiej firmy?
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości