|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() ja dalej do klechy nie poszłam, moze klecha przyjdzie do mnie... ![]() nie przyszła góra do mahometa... ![]() ![]() Cytat:
niestety nie wszystkie dzieci to takie perszingi jak Groszek u Marsi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mała w kerfurze, nie było, same nuki i canpole ![]() Cytat:
otóż ![]() kupiłam tego trojsratytaty jak radziłas i powiem Ci, ze piła ładnie, ale wypiła tylko z 10 ml, bo jak chwile wcześniej wracalismy z zakupów to jej sie żryć zachciało i musiałam dać jej butle, wiec juz wiecej kaszki se nie zmieściło. aaa i kupiłam bananową, wszystko wg Twoich zaleceń ![]() ![]() jesteś tu, czy poszłaś już grzęde grzać? ![]() Cytat:
![]() ![]() ale bałagan w mieszkaniu to masz straszny, o ja pitole!! ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje, że zrobiłaś sprostowanie i nie wyszło, że mój dzieć dostał po dziąsłach ![]() nawijka, brawa za obroty! ![]() bokeh, jak dla mnie nr 2 ![]() Lenova, podzielam zdanie dziewczyn, nie obwiniaj sie, nie ma w tym ani kszty Twojej winy. ja też nie miałam pokarmu i mimo, że próbowałam go ratować to sie nie udało. też mam żal do siebie, ale staram się do tego podchodzić w ten sposób, że teraz mi sie mała najada i nie robi komedii jak przy cycku z którego leciało kropekami... Głowa do góry, może masz dziś zły dzien.. dasz rade, silna z Ciebie babka. Black, jakie znane blogerki będą i gdzie macie ten zlot? Ja śledze na youtube i na blogach blogerki i ciekawa jestem z kim sie spotkasz. a co do prezentów to przeważnie sponsorzy zasypują i dają do testów. Baw się dobrze ![]() sylwietta, garnier rządzi ![]() Wiadomość jest przeładowana grafiką W wiadomości znajduje się zbyt wiele uśmieszków, zdjęć lub tagów [img]- dzieki dziewczyny, zawsze tak mam przez Was ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3092 |
Zadomowienie
|
Lenova, noż kurka siwa!!!!!
![]() absolutnie NIE WOLNO CI SIĘ OBWINIAĆ. Chcesz dla Blanki jak najlepiej? Jesteś najlepszą mamą dla swojego dziecka, zapamiętaj to sobie. Nie jest żadnym królikiem doświadczalnym, nie mozesz mieć pretensji do siebie o to, że lekarz zdiagnozował łzs, a Ty nie kwestionowałas tego, a skąd Ty masz to wiedzieć? Bo inni tak mówią? a gówno. Każda by się lekarza słuchała, nie? Bo chce dla dziecka jak najlepiej, a przecież specjalista powiedział... Druga sprawa. Myślisz, że dziewczyny, których dzieci nie mają problemów brzuszkowych to tak super dbały o dietę w ciąży? Ja wsuwałam wszystko co tylko się dało ![]() ![]() ![]() Mleko zmieniałaś, bo chcialaś dobrze dla Blanki i tak naprawdę mogłaś od początku jechać na tym bebilonie, któy dawali Blance w szpitalu i też mogłoby być to samo, nie masz pewności, że problemy by ją ominęły. Poza tym - zobacz ile dzieciaczków jest tutaj na mm, np. moja Ola. Czy z tego powodu, że nie wywalczyłam kp jestem gorszą matką? moja odpowiedź brzmi: http://www.youtube.com/watch?v=ipHUvyaA2C4 ![]() ściskam i nie dołuj się tak ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- cała, jestem, przeca Ci mowiłam, że będę na Ciebie czekać ![]() kurna, jaki mam posłuch u Ciebie ![]() tylko teraz zbyt gęstej pyty nie umieszaj dla Julci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta u Was jest to jak najbardziej uzasadnione, na pewno Blanka wszystko nadrobi i przescignie jeszcze inne dzieciaczki ![]() Pomysl sobie, ze Twoja coreczka np smieje sie w glos, moj tego jeszcze nie potrafi. Dziekujemy za wszystkie gratulacje ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-05-31 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3094 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41094112]
Marsi, 2 kołysanki for ju : http://www.youtube.com/watch?v=uCMxr...ature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=-udf3AIYyOU [/QUOTE] aż mnie ciarki przeszły... ![]() ![]() Ty szaja idź do jakiegoś mam talent czy cuś... ![]()
![]() |
#3095 |
Zakorzenienie
|
Cała, miała być Zmalowana, ale jej termin jednak nie pasował. A tak, to chyba żadnej bardzo znanej nie będzie.
![]() ![]() Blog to fajna sprawa, ja współpracuję z Cocolitą, dorzucają mi do zamówień kosmetyki do testów, potem muszę tylko recenzje wstawić gdzieś. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale kurde mam inny problem, od kilku dni jak wkladamy małą do wanienki to płacze, nie wiem o co kaman ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
Zadomowienie
|
uuuuu Szaja nagrałą hity!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3098 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musze tego Twojego bloga dokłądnie obejrzec jak bede wolniejsza.
![]() ![]() |
![]() |
#3099 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może jest zmęczona jak przychodzi pora kąpania? Głodna? Albo moje ulubione stwierdzenie: taki etap ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3100 | |
Wtajemniczenie
|
nooooooo.. a ja sobie słucham http://www.youtube.com/watch?v=kIsG7nHXDwU lubisz taki mjuzik? a tego chciałam sie pochwalić, że kupiliśmy parasolke do Julaskowego merola ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
ale, że jak mam robic na mleku jak pisze ze mam robic na wodzie, bo ona ma w skladzie jakies mleko. ja myśle, że to wina silver i djerby ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- widziałyście juz? http://www.rodzicielski.gov.pl/urlop-rodzicielski ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- bijkora jest na fejsie, czyżby już z rumunami wróciła ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- oj charlizz, widze, ze grzede ostro grzejesz... koguta spotkalas czy co ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a mjuzik w porządku, czasem posłucham i takiego, choć skłaniam się zdecydowanie ku innym klimatom ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- A co, tak Ci do rumuna pilno? ![]() ja bym wolała jakiegoś koguta, rumun mi się znudził, mimo, że jeszczem go nie dostała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Zakorzenienie
|
Nie mam czasu się odnosić bo siedzę w książkach - jutro uczelnia.
Nadrobiłam pobieżnie. Mała mi się zepsuła ;( dzień w większości przemarudzony/przepłakany, snu tyle co nic. Chyba ząbek nam idzie bo innego powodu nie widzę...dawno tak nie płakała bidulka. Jak u was wyglądało to ząbkowanie, dziąsła się zmieniały jakoś w wyglądzie...? Wybaczcie że tylko tyle ode mnie - ledwo żywa jestem.. powiem Wam - mamy dzieci wymagająych - że podziwiam Was bardzo - jestem wymęczona fizycznie i psychicznie, a to był jeden JEDEN dzień. Ale najbardziej z tego wszystkiego mi szkoda dziecka, w dooopie mam swoje zmęczenie - najgorsza jest ta niemoc i małe załzawione oczka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3105 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
![]() mam nadzieję,że jutro będzie lepiej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3106 |
Wtajemniczenie
|
nie mam czekolady
![]() a jej coś ni ma..., a dzisiaj miała ankiety oddac, może znów jej dał czeko, a ona znów zeżarła na raz i znów kibel przytula... ![]() patrz charlizz jak to jest, my gawari a reszta po cichaczu siedzi... jak żyć...?! ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- wybiła północ! laski wstawać! ![]()
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-05-31 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ręce im opadły jak poczytały, to jak pisać... jak pisać...?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3110 |
Wtajemniczenie
|
jak do grzania, to chyba bedzie trzeba jemu grzać nie?
to wybieram: szybko ![]() charlizz, chyba idziemy grzedę zająć co? bom ja już śpiąca, Ty też.. ![]()
![]() |
#3111 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Wtajemniczenie
|
no to już, kto ostatni ten drzwi zamyka, ja juz siedze na grzędzie nie wstaje, bo mi jaja ostygną ![]() ![]() do rana, dobranoc kury na noc, koguty pod poduchy, jajca na grzędziuchy ![]() ![]()
![]() |
#3113 |
Rozeznanie
|
Hej heloł,
Marsi kurcze mój też dzisiaj zaczął kaszleć jakoś tak inaczej, do tej pory się krztusił ślinką a dzisiaj jakby normalny kaszelek, mam nadzieję że nic to poważnego ![]() Cała, Charlizz, wariatki jedne ![]() TŻ mnie wkurzył. Zaraz go ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() paaa
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3116 |
Rozeznanie
|
Jak się jakiś dla mnie ostanie
![]() ![]() ![]() Zdaje mi się, czy coś ostatnio meneq milczy? Dawno się z nią nie mijałam. Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-05-31 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3118 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna za wsparcie:-*
Kocham Was ![]() Tak mi szkoda tego mojego dziecka,że się tak męczy czemu to ma mnie nie może przejść. Cała i Charlizz Wam też dziękuję za poprawę humory na dobranoc,kwoki jedne ![]() Dobranoc,jutro szkoła:-/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3119 |
Rozeznanie
|
Lenova głupotki gadasz. Żadna Twoja wina
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki kochane, buziaczki dla naszych cudownych szkrabków z okazji dnia dziecka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Konto usunięte
|
Przypomnialo misie ze mialam pytac czemu meneq milczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.