Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-31, 22:15   #3091
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
A w ogóle chciałam ogłosić, że byliśmy dziś wreszcie u księdza no i ustaliliśmy, że ślub i chrzciny odbędą się 7 września Także muszę zacząć szukać jakiejś kiecki na mój wielki tyłek
gratulacje
ja dalej do klechy nie poszłam, moze klecha przyjdzie do mnie...
nie przyszła góra do mahometa...

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

Zapomniałam i ja się pochwalić, że Domcia się przekręca na brzuch, ale jeszcze jednej ręki wyjąć nie może
moja juz długi czas sie przekręca z pleców na brzuszek, ale są takie dni, że tez ma problem z tą ręką... i w związku ztym tez, pediatra kazala robic te cwiczenia... musze chyba zadzwonic do tej rehabilitantki
niestety nie wszystkie dzieci to takie perszingi jak Groszek u Marsi

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Takie body dostałam w tej paczuszce
najlepszy jest napis "rossne od przytulania"

I fota Darii. Ostatnio ciągle tak ssie dolną wargę
ale oczyska

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

tessstuj a co do smoków aventowskich, to chciałabym powiedzieć, że w aptece cosmedica ostatnio były po 16 czy tam 17 zł. A w rossie dałam 22
kobiecino, kupiłam w smyku też za 22

mała w kerfurze, nie było, same nuki i canpole

Cytat:
Biorę się teraz do nauki, w poniedziałek rozstrzygnie się moje być albo nie byc - mam mega okrutną poprawkę lecę, wrócę do Was w nocy (caławdeszczu, liczę na Ciebie )

aaaa i cała napisz czy zrobiłaś gęściocha i czy Julasek się nie denerwował
więc sprawa przedstawia się następująco:
otóż
kupiłam tego trojsratytaty jak radziłas i powiem Ci, ze piła ładnie, ale wypiła tylko z 10 ml, bo jak chwile wcześniej wracalismy z zakupów to jej sie żryć zachciało i musiałam dać jej butle, wiec juz wiecej kaszki se nie zmieściło. aaa i kupiłam bananową, wszystko wg Twoich zaleceń

jesteś tu, czy poszłaś już grzęde grzać?

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dziękuję, ale martwię się, że inne dzieci już to opanowały, a moja Blaneczka nie

Ciekawe czy zaśnie, jak na razie cieszy dziąsła u tż na kolanach
Trzymam mocno kciuki za egzamin

Kominek o taki:
http://allegro.pl/biokominek-biokomi...212987740.html
A zamontowany w kamieniu, na koniec wykańczania mieszkania. Jak w załączniku )real foto mojego salonu )

No tak, bo nie ma nic na zawołanie rodziców.Cwaniaki małe
Fewcia, moja Julka też nie robi wielu rzeczy o ktorych tu dziewczyny piszą, ale trza jakoś z tym żyć damy rade

ale bałagan w mieszkaniu to masz straszny, o ja pitole!!

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

A Cała, dziś byli u mnie rodzice i miałam otwarty facebook i zdjęcie Julaska co dziś wstawiałaś Moja mam pyta z przerażeniem: O matko! Co się stało temu dziecku?

mam nadzieje, że zrobiłaś sprostowanie i nie wyszło, że mój dzieć dostał po dziąsłach
nawijka, brawa za obroty!

bokeh, jak dla mnie nr 2

Lenova, podzielam zdanie dziewczyn, nie obwiniaj sie, nie ma w tym ani kszty Twojej winy.
ja też nie miałam pokarmu i mimo, że próbowałam go ratować to sie nie udało. też mam żal do siebie,
ale staram się do tego podchodzić w ten sposób, że teraz mi sie mała najada i nie robi komedii jak przy cycku
z którego leciało kropekami... Głowa do góry, może masz dziś zły dzien.. dasz rade, silna z Ciebie babka.
Black, jakie znane blogerki będą i gdzie macie ten zlot? Ja śledze na youtube i na blogach blogerki i ciekawa jestem
z kim sie spotkasz. a co do prezentów to przeważnie sponsorzy zasypują i dają do testów. Baw się dobrze

sylwietta
, garnier rządzi

Wiadomość jest przeładowana grafiką
W wiadomości znajduje się zbyt wiele uśmieszków, zdjęć lub tagów [img]- dzieki dziewczyny, zawsze tak mam przez Was

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 22:19   #3092
charlizz
Zadomowienie

Lenova, noż kurka siwa!!!!!
absolutnie NIE WOLNO CI SIĘ OBWINIAĆ.
Chcesz dla Blanki jak najlepiej? Jesteś najlepszą mamą dla swojego dziecka, zapamiętaj to sobie. Nie jest żadnym królikiem doświadczalnym, nie mozesz mieć pretensji do siebie o to, że lekarz zdiagnozował łzs, a Ty nie kwestionowałas tego, a skąd Ty masz to wiedzieć? Bo inni tak mówią? a gówno. Każda by się lekarza słuchała, nie? Bo chce dla dziecka jak najlepiej, a przecież specjalista powiedział...
Druga sprawa. Myślisz, że dziewczyny, których dzieci nie mają problemów brzuszkowych to tak super dbały o dietę w ciąży? Ja wsuwałam wszystko co tylko się dało niewyobrażalny śmietnik z siebie zrobiłam, myślisz, że cholestaza to z czego mi się przyplątała? ze śmieciowego żarcia. Ja w szpitalu leżałam przez obciążoną wątrobę a błagałam TŻa żeby mi cziza z mc przyniósł (swoją drogą, niezły gamoń ze mnie ) a Ola jakoś nie ma problemów z brzuszkiem i co, to znaczy, że jestem lepszą matką? A GÓWNO.
Mleko zmieniałaś, bo chcialaś dobrze dla Blanki i tak naprawdę mogłaś od początku jechać na tym bebilonie, któy dawali Blance w szpitalu i też mogłoby być to samo, nie masz pewności, że problemy by ją ominęły. Poza tym - zobacz ile dzieciaczków jest tutaj na mm, np. moja Ola. Czy z tego powodu, że nie wywalczyłam kp jestem gorszą matką? moja odpowiedź brzmi: http://www.youtube.com/watch?v=ipHUvyaA2C4

ściskam i nie dołuj się tak

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

cała, jestem, przeca Ci mowiłam, że będę na Ciebie czekać
kurna, jaki mam posłuch u Ciebie
tylko teraz zbyt gęstej pyty nie umieszaj dla Julci
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 22:20   #3093
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Nawijko jak super! brawa dla Kubusia to już chyba tylko Blaneczka się nie przekręca
Kochana na pewno nie tylko!
Zreszta u Was jest to jak najbardziej uzasadnione, na pewno Blanka wszystko nadrobi i przescignie jeszcze inne dzieciaczki

Pomysl sobie, ze Twoja coreczka np smieje sie w glos, moj tego jeszcze nie potrafi.

Dziekujemy za wszystkie gratulacje

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-05-31 o 22:22
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 22:20   #3094
calawdeszczu
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41094112]

Marsi, 2 kołysanki for ju :

http://www.youtube.com/watch?v=uCMxr...ature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=-udf3AIYyOU

[/QUOTE]

aż mnie ciarki przeszły...
Ty szaja idź do jakiegoś mam talent czy cuś...

Stary 2013-05-31, 22:21   #3095
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cała, miała być Zmalowana, ale jej termin jednak nie pasował. A tak, to chyba żadnej bardzo znanej nie będzie. W każdym razie, żadnej z nich nie znam, tyle co się poznałyśmy na facebooku, gdzie mamy grupę utworzoną. Dziewczyny są głównie z Olsztyna i najbliższych okolic.

Blog to fajna sprawa, ja współpracuję z Cocolitą, dorzucają mi do zamówień kosmetyki do testów, potem muszę tylko recenzje wstawić gdzieś.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 22:24   #3096
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:

cała, jestem, przeca Ci mowiłam, że będę na Ciebie czekać
kurna, jaki mam posłuch u Ciebie
tylko teraz zbyt gęstej pyty nie umieszaj dla Julci
powiem Ci, że pyta mi wyszła gęsciocha fest, walnęłam 4 łychy, ale kurde kupiłam tą kaszke na wode, a nie na mleko hmmm

ale kurde mam inny problem, od kilku dni jak wkladamy małą do wanienki to płacze, nie wiem o co kaman

Stary 2013-05-31, 22:25   #3097
charlizz
Zadomowienie

uuuuu Szaja nagrałą hity!!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 22:27   #3098
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Cała, miała być Zmalowana, ale jej termin jednak nie pasował. A tak, to chyba żadnej bardzo znanej nie będzie. W każdym razie, żadnej z nich nie znam, tyle co się poznałyśmy na facebooku, gdzie mamy grupę utworzoną. Dziewczyny są głównie z Olsztyna i najbliższych okolic.

Blog to fajna sprawa, ja współpracuję z Cocolitą, dorzucają mi do zamówień kosmetyki do testów, potem muszę tylko recenzje wstawić gdzieś.
podobają mi się makijaże zmalowanej, ma dziewczyna talent faktycznie, że ona z olsztyna, a oglądasz katosu? wydała książke teraz ostatnio- ona to juz fest profeska.
musze tego Twojego bloga dokłądnie obejrzec jak bede wolniejsza.

Stary 2013-05-31, 22:28   #3099
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
powiem Ci, że pyta mi wyszła gęsciocha fest, walnęłam 4 łychy, ale kurde kupiłam tą kaszke na wode, a nie na mleko hmmm

ale kurde mam inny problem, od kilku dni jak wkladamy małą do wanienki to płacze, nie wiem o co kaman
ale robisz na mleku, to co a różnica

Może jest zmęczona jak przychodzi pora kąpania? Głodna? Albo moje ulubione stwierdzenie: taki etap
Stary 2013-05-31, 22:39   #3100
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
uuuuu Szaja nagrałą hity!!!!

nooooooo..

a ja sobie słucham http://www.youtube.com/watch?v=kIsG7nHXDwU lubisz taki mjuzik?

a tego chciałam sie pochwalić, że kupiliśmy parasolke do Julaskowego merola

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
ale robisz na mleku, to co a różnica

Może jest zmęczona jak przychodzi pora kąpania? Głodna? Albo moje ulubione stwierdzenie: taki etap
głodna nie była, bo troche przed jadła i dlatego nie wtrąbiła tej kaszki zbyt wiele. zawsze jej sie kąpiel podobała...
ale, że jak mam robic na mleku jak pisze ze mam robic na wodzie, bo ona ma w skladzie jakies mleko.

ja myśle, że to wina silver i djerby

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

widziałyście juz?

http://www.rodzicielski.gov.pl/urlop-rodzicielski

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

bijkora jest na fejsie, czyżby już z rumunami wróciła

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

oj charlizz, widze, ze grzede ostro grzejesz...
koguta spotkalas czy co

Stary 2013-05-31, 22:42   #3101
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
nooooooo..

a ja sobie słucham http://www.youtube.com/watch?v=kIsG7nHXDwU lubisz taki mjuzik?

a tego chciałam sie pochwalić, że kupiliśmy parasolke do Julaskowego merola

toś zaszalała
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

głodna nie była, bo troche przed jadła i dlatego nie wtrąbiła tej kaszki zbyt wiele. zawsze jej sie kąpiel podobała...

no to pewnie taki etap , że woli pozostać niemyciochem
ale, że jak mam robic na mleku jak pisze ze mam robic na wodzie, bo ona ma w skladzie jakies mleko.

ja myśle, że to wina silver i djerby

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

widziałyście juz?

http://www.rodzicielski.gov.pl/urlop-rodzicielski
aaaa myślałaś,że kupiłaś tę do robienia na mleku. To ja mam taką jak Ty, do wody, ale ja opatentowałam taką recepturę żeee leję 150ml wody, do tego 3 miarki mleka i 4 kaszki. Wczoraj pisalam, Szaja nie okrzyczała, to moze nie robię tak źle

a mjuzik w porządku, czasem posłucham i takiego, choć skłaniam się zdecydowanie ku innym klimatom wiesz, w kurniku lepiej mi się grzeje jajca przy czym innym

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

A co, tak Ci do rumuna pilno?
ja bym wolała jakiegoś koguta, rumun mi się znudził, mimo, że jeszczem go nie dostała
Stary 2013-05-31, 22:46   #3102
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
aaaa myślałaś,że kupiłaś tę do robienia na mleku. To ja mam taką jak Ty, do wody, ale ja opatentowałam taką recepturę żeee leję 150ml wody, do tego 3 miarki mleka i 4 kaszki. Wczoraj pisalam, Szaja nie okrzyczała, to moze nie robię tak źle

ja nie wiem czy dawac jeszcze to mleko, bo na opakowaniu pisze, ze tam juz jest mleko, wiec mieszac tyle mlek? to ta pyta juz w ogóle jest mieszanka wybuchowa

a mjuzik w porządku, czasem posłucham i takiego, choć skłaniam się zdecydowanie ku innym klimatom wiesz, w kurniku lepiej mi się grzeje jajca przy czym innym
a przy czym grzejesz jajca? pewnie przy jakim kogucie

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

A co, tak Ci do rumuna pilno?
ja bym wolała jakiegoś koguta, rumun mi się znudził, mimo, że jeszczem go nie dostała
bo chate trzeba ogarnac, okna pomyc, żarcie by Julce szykował na noc a ja bym sie rilaksowała

Stary 2013-05-31, 22:47   #3103
Debrah
Zakorzenienie

Nie mam czasu się odnosić bo siedzę w książkach - jutro uczelnia.

Nadrobiłam pobieżnie. Mała mi się zepsuła ;( dzień w większości przemarudzony/przepłakany, snu tyle co nic. Chyba ząbek nam idzie bo innego powodu nie widzę...dawno tak nie płakała bidulka.

Jak u was wyglądało to ząbkowanie, dziąsła się zmieniały jakoś w wyglądzie...?

Wybaczcie że tylko tyle ode mnie - ledwo żywa jestem.. powiem Wam - mamy dzieci wymagająych - że podziwiam Was bardzo - jestem wymęczona fizycznie i psychicznie, a to był jeden JEDEN dzień.
Ale najbardziej z tego wszystkiego mi szkoda dziecka, w dooopie mam swoje zmęczenie - najgorsza jest ta niemoc i małe załzawione oczka.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 22:50   #3104
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Nadrobiłam pobieżnie. Mała mi się zepsuła ;( dzień w większości przemarudzony/przepłakany, snu tyle co nic. Chyba ząbek nam idzie bo innego powodu nie widzę...dawno tak nie płakała bidulka.

Wybaczcie że tylko tyle ode mnie - ledwo żywa jestem.. powiem Wam - mamy dzieci wymagająych - że podziwiam Was bardzo - jestem wymęczona fizycznie i psychicznie, a to był jeden JEDEN dzień.
Ale najbardziej z tego wszystkiego mi szkoda dziecka, w dooopie mam swoje zmęczenie - najgorsza jest ta niemoc i małe załzawione oczka.
:przytu l:

Stary 2013-05-31, 22:52   #3105
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
bo chate trzeba ogarnac, okna pomyc, żarcie by Julce szykował na noc a ja bym sie rilaksowała
albo testingi uskuteczniała, jak meduzza

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

mam nadzieję,że jutro będzie lepiej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 23:01   #3106
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
albo testingi uskuteczniała, jak meduzza
nie mam czekolady
a jej coś ni ma..., a dzisiaj miała ankiety oddac, może znów jej dał czeko, a ona znów zeżarła na raz i znów kibel przytula...:brzy dal:

patrz charlizz jak to jest, my gawari a reszta po cichaczu siedzi... jak żyć...?!

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ----------

wybiła północ!
laski wstawać!

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-05-31 o 22:55
Stary 2013-05-31, 23:01   #3107
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
nie mam czekolady
a jej coś ni ma..., a dzisiaj miała ankiety oddac, może znów jej dał czeko, a ona znów zeżarła na raz i znów kibel przytula...:brzy dal:

patrz charlizz jak to jest, my gawari a reszta po cichaczu siedzi... jak żyć...?!
albo jakiś przystojny kogucik zbierał te ankiety i z nim poleciała w czekoladowe tango

ręce im opadły jak poczytały, to jak pisać... jak pisać...?!
Stary 2013-05-31, 23:04   #3108
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
albo jakiś przystojny kogucik zbierał te ankiety i z nim poleciała w czekoladowe tango

ręce im opadły jak poczytały, to jak pisać... jak pisać...?!
rumun potrzebny na gwałt

Stary 2013-05-31, 23:06   #3109
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
rumun potrzebny na gwałt
na gwałt w sensie, że szybko, czy do grzania jajec ??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 23:10   #3110
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
na gwałt w sensie, że szybko, czy do grzania jajec ??
jak do grzania, to chyba bedzie trzeba jemu grzać nie?

to wybieram: szybko

charlizz, chyba idziemy grzedę zająć co? bom ja już śpiąca, Ty też..

Stary 2013-05-31, 23:17   #3111
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
jak do grzania, to chyba bedzie trzeba jemu grzać nie?

to wybieram: szybko

charlizz, chyba idziemy grzedę zająć co? bom ja już śpiąca, Ty też..
ano, kurnik zamykamy, o tej porze kurkirurki dawno śpio
Stary 2013-05-31, 23:21   #3112
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
ano, kurnik zamykamy, o tej porze kurkirurki dawno śpio

no to już, kto ostatni ten drzwi zamyka, ja juz siedze na grzędzie nie wstaje, bo mi jaja ostygną

do rana,
dobranoc kury na noc, koguty pod poduchy, jajca na grzędziuchy

Stary 2013-05-31, 23:24   #3113
YellowSheep
Rozeznanie

Hej heloł,

Marsi kurcze mój też dzisiaj zaczął kaszleć jakoś tak inaczej, do tej pory się krztusił ślinką a dzisiaj jakby normalny kaszelek, mam nadzieję że nic to poważnego a w razie czego na pewno macie w mieście dyżury pediatrów z nfz, u nas takie są wieczorami, w weekendy i święta.

Cała, Charlizz, wariatki jedne

TŻ mnie wkurzył. Zaraz go
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 23:28   #3114
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Hej heloł,

Marsi kurcze mój też dzisiaj zaczął kaszleć jakoś tak inaczej, do tej pory się krztusił ślinką a dzisiaj jakby normalny kaszelek, mam nadzieję że nic to poważnego a w razie czego na pewno macie w mieście dyżury pediatrów z nfz, u nas takie są wieczorami, w weekendy i święta.

Cała, Charlizz, wariatki jedne

wymień go na rumuna

paaa

Stary 2013-05-31, 23:31   #3115
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość

rumunem go
Stary 2013-05-31, 23:34   #3116
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:
wymień go na rumuna

paaa
Jak się jakiś dla mnie ostanie

Cytat:
rumunem go

Zdaje mi się, czy coś ostatnio meneq milczy? Dawno się z nią nie mijałam.

Edytowane przez YellowSheep
Czas edycji: 2013-05-31 o 23:37
Stary 2013-05-31, 23:45   #3117
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Kochana gratulacje! Piękny staż przykro mi, że nie możecie wspólnie świętować, ale jeszcze nadrobicie na pewno

:
dziekuje

i brawa za 4 miesiac

szaja a wlasnie mialam pytac co myslicie o gotowaniu z mrozonek
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 23:55   #3118
Lenova
Wtajemniczenie

Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna za wsparcie:-*
Kocham Was
Tak mi szkoda tego mojego dziecka,że się tak męczy czemu to ma mnie nie może przejść.

Cała i Charlizz Wam też dziękuję za poprawę humory na dobranoc,kwoki jedne

Dobranoc,jutro szkoła:-/
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 00:23   #3119
YellowSheep
Rozeznanie

Lenova głupotki gadasz. Żadna Twoja wina dla pocieszenia powiem że mój mały też ma brzuszkowe problemy i nadal nie możemy znaleźć idealnego mleka a moja lekarka się upiera że to nie skaza więc nie podaję pepti/nutramigenu, cały czas jedziemy na HA co koszmarnie nas bije po kieszeni, no ale skoro bubuśkowi lepiej po takim to takie będzie dostawał. Tak to jest że ciężko się domyśleć co jest naszym maluszkom ale już niedługo się wszystko unormuje, a Blaneczka będzie wcinać wszystko i o kłopotach brzuszkowych zapomnicie raz na zawsze a Ty robisz przecież wszystko żeby małej było jak najlepiej. Nie wolno Ci tak myśleć, ale rozumiem, bo każdy może mieć gorszy dzień, główka do góry a jak chodzi o drugie dziecko to może być zupełnie inaczej a przecież kochać będziesz obydwoje tak samo mocno a to najważniejsze

Dziewczynki kochane, buziaczki dla naszych cudownych szkrabków z okazji dnia dziecka
Stary 2013-06-01, 00:44   #3120
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Przypomnialo misie ze mialam pytac czemu meneq milczy?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości