Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-02, 11:27   #781
monicar
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Mnie bardziej dziwi, gdy osoby krzyczą: przestań się odchudzać!
Nie, nie odchudzam się. Zdrowo się odżywiam.
Stary 2013-06-02, 11:29   #782
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
mojej kumpeli nic nie pobije:
SNIADANIE I KOLACJA: guma do żucia
z diety zalapala sie na przygode z anoreksję, a dzieki jednoczesnemu opalaniu na benzynę wygląda obecnie na jakies 15-20 lat starsza niz jest

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 11:39   #783
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
jak dla mnie tragiczne uczesanie skojarzyło mi się to: http://pu.i.wp.pl/k,NTU3MzMzNjQsODE1..._czolgista.jpg

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Swoją drogą- jak bardzo trzeba być niedoinformowaną i bezmyślną osobą, żeby propagować taki sposób odżywiania? I kto by się najadł płatkami?
Kolacja - sok lub sałatka z marchewki i jabłka... I pewnie jeszcze przed 19

Że ona jeszcze funkcjonuje jakoś, to jestem w lekkim szoku.
Ja się mogę najeść, ale jadam raczej musli, które jest chyba bardziej pożywne niż nesquik? Choć mogę się mylić :P
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 11:42   #784
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość

Ja się mogę najeść, ale jadam raczej musli, które jest chyba bardziej pożywne niż nesquik? Choć mogę się mylić :P
na pewno
no i tez kwestia tego jak kto reaguje na mleko, ja osobiście czuję się nie najlepiej po płatkach z mlekiem wiec jak już jem musli to z jogurtem i tym się już można najeść, choć też średnio dobra opcja gdy ma się w planach dopiero obiad po południu
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 11:53   #785
moniczorek
Podróżniczka

Cześć

wstałam z głową pełną procentów, po moze 3 godzinach snu i próbuje Was nadgonić...ale trudno jest
sie wybawiłammm hehe

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Mi brakuje tematów o układaniu włosów i o zdrowym odżywianiu, albo np. jakiś ciekawostek żywieniowych. Ale z drugiej strony wszystko na ten temat jest w internecie..
Zdrowe odzywianie to jedyna tematyka z której bym mogła filmiki nakrecić

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
hej Maryjki!

ale jesteście okroopne, tyle żeście naprodukowałyście
zaraz się bierę za czytanie
Racja, ciezko nadążyć

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Też lubię Burtona

Bronzery to spójrz na W7 Honolulu, The Balm Bahama Mama
Ja kocham Bartona i te jego crazy filmy
co do broznerów mam W7 i jasna karnacje i nie robie sobie nim plam wiec spokojnie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Ostatnio na wizażu natknęłam się na wątek: mam 15 lat, bardzo chcę schudnać 7kg, policzyłam ile powinnam jeść i jestem teraz na diecie 600 kcal, codziennie biegam i cwicze 40 minut z chodakowską, jak przyspieszyć jeszcze efekty?

Okropne, ze mlode dziewczyny tak chłoną informacje bez żadnego zrozumienia. 600 kcal to nie dieta, to masakra. Kazdy cwiczy z Chodakowską to ja też będę, codziennie albo i dwa razy! Więcej szkody niz pożytku. Myślę, ze nastolatki tak właśnie będą odbierać filmy doncelity, a starsze rozsądniejsze nie beda jej oglądać.
O diecie 600kcal to sie wypowiadać nie bede...ale z Chodakowska mozna sobie takie bub zrobic ze szok jak ktoś nie potrafi i nie wie jak cwiczyc !

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
moniczorek na panieńskim bubus ma okres i o
wróciłam do Ciebie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Ważyła 56 i ma 163 i twierdzi, że to całkiem sporo
W jakim świecie ja żyję?

jej jadłospis:

płatki nesquik
sok z owocami i otrębami na drugie śniadanie
obiad kasza i mięso z indyka
podwieczorek: sok owocowy
kolacja: sok albo sałatka z marchewki i jabłka.

A chleba nie je wcale. A warzywa gdzie?A gdzie kaloryczność? OMG!

I ćwiczy codziennie godzinę (w wielkanoc 2 razy dziennie)!
I biega co drugi dzień około 7 km.

Porównanie jej odchudzania:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...45965458_n.jpg

Ona do dietetyka powinna pójsć, takie głupoty gada, a 3 tysiące dziewczątek chłonie tę wiedzę...
kiedys jej napisałam pod filmikiem, żeby nie propagowała takich głupot bo mlode dziewczyny zaczna brac z niej przykład ...to mi odpisała...jak nie chcesz to ie ogladaj
swietne przepisy...zblendowane owoce

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Racja.
Kanał o zdrowym stylu życia to np: fitappy2.
Dziewczyna ma wiedzę i nie sprzedaje widzom głupot.

Żadna z youtuberek do radzenia innych na temat zdrowego trybu życia się nie nadaje. Ani Stylizacje, ani MsDoncelitta, ani Zmalowana.
Zgadzam sie w 100%.
Ja bym jeszcze Magde Pegowska dolozyla...tez ma fajny kanał.

Cytat:
Napisane przez katepew Pokaż wiadomość
Dokładnie to ja przy swoim 160 i 60 kg wagi wyglądam jak spasła świnia może czas odejśc od koryta
ja mam 156 , a waze ok 54-55 czasem 56 ( mam wahania wody od hormonów) i nie uważam sie za grubą, ale waga to pojecie względne bo inaczej wyglada ktoś kto ma wiecej miesni od tego kto ma wiecej tluszczu a wazy tyle samo.

Cytat:

padłam trupem, gdy Olimpia powiedziała, że nie miała pojęcia, że włosy są martwe..
Ona o wielu rzeczach nie ma pojęcia
ale i tak lubie ja ogladać, taka prawdziwa dziewczyna...przynajmniej nikogo nie udaje.

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
:
masz racje
najlepiej to sobie zrobic swoje wlasne musli/crunchy w piekarniku bez dodatku cukru i też wymiatają
MsDoncelitta zapomina , ze w zdrowej diecie rczy edykcyjnej powinno sie unikac owoców ze wzgledu na fruktoze,a juz w ogole na noc, jak juz to cos do sniadania badz 2 sniadania...a jej dieta to głownie owoce
btw jak osoba, ktora porzuciła junk food miesiac temu moze sie stac zywieniowym guru tez swiat juz calkiem spada na psy!

Bubuś pamiętam jak się trochę myślowo ogarne ( bo na razie glowa mi odpada ) to sie wezme za robote
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:12   #786
lovically
Zadomowienie

Ja znam dziewczynę, która jednego dnia była na diecie jabłkowej, drugiego na baletnicy, a trzeciego szła do Mc. Z cery idealnej zrobiła jej się mała masakra.

Ja jestem ciekawa jakie głupoty Marta będzie opowiadać w następnych filmikach i co do powiedzenia ma Alan.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:16   #787
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość

Zdrowe odzywianie to jedyna tematyka z której bym mogła filmiki nakrecić

Ona o wielu rzeczach nie ma pojęcia
ale i tak lubie ja ogladać, taka prawdziwa dziewczyna...przynajmniej nikogo nie udaje.

bierz sie do kręcenia kobieto!

a co do Olimpii - też ją lubie za tą normalność o którą ciezko na yt, niemniej co innego na skłądach kosmetyków się nie znać a co innego w wieku 23? 24? lat nie wiedzieć czegoś takiego w podstawówce tego uczą już
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:16   #788
lovically
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Musli, a nesquik to zupełnie inna bajka. No chyba, że myślimy o takim musli ze sklepu, które jest dosładzane i niezbyt dobre.

Stary 2013-06-02, 12:20   #789
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Ja znam dziewczynę, która jednego dnia była na diecie jabłkowej, drugiego na baletnicy, a trzeciego szła do Mc. Z cery idealnej zrobiła jej się mała masakra.

Ja jestem ciekawa jakie głupoty Marta będzie opowiadać w następnych filmikach i co do powiedzenia ma Alan.
Ja też
naoglądała sie filmików o sokowaniu czy innych koktailach u naszych guru i eksperta udaje

Cytat:

a co do Olimpii - też ją lubie za tą normalność o którą ciezko na yt, niemniej co innego na skłądach kosmetyków się nie znać a co innego w wieku 23? 24? lat nie wiedzieć czegoś takiego w podstawówce tego uczą już
hahaha
ja sie do tego nie nadaje
Stary 2013-06-02, 12:34   #790
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

wróciłam do Ciebie

Dzien dobry

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:

masz racje
najlepiej to sobie zrobic swoje wlasne musli/crunchy w piekarniku bez dodatku cukru i też wymiatają
MsDoncelitta zapomina , ze w zdrowej diecie rczy edykcyjnej powinno sie unikac owoców ze wzgledu na fruktoze,a juz w ogole na noc, jak juz to cos do sniadania badz 2 sniadania...a jej dieta to głownie owoce
btw jak osoba, ktora porzuciła junk food miesiac temu moze sie stac zywieniowym guru tez swiat juz calkiem spada na psy!
Ja czasem jem owoce na kolacje Ale coraz rzadziej

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
dokładnie moniczorek
Stary 2013-06-02, 12:38   #791
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

Dzien dobry

dokładnie moniczorek
oby był dobry...póki co nie jest
zbiera mi sie

dziewczyny ja niestety nie czuje taki ekspertem jak MsDoncellita
Stary 2013-06-02, 12:43   #792
ladymln
Zadomowienie

Obejrzałam sobie dla relaksu krótki filmik TheKretki. Jednak wolę ją, gdy ma włosy zaczesane do tyłu, lekko postawione, taki trochę rockowy styl.
https://www.youtube.com/watch?v=2acfsY0n5JM
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:46   #793
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
C
No i właśnie płatki z mlekiem, znam wiele osób, które jedzą takie śniadanie... ja dosłownie kilkanaście/kilkadziesiąt minut po takim posiłku jestem głodna. Myślałam, że tylko ja tak mam :P

Nie tylko Ty moja droga. Ja muszę zjeść porządne śniadanie, bo inaczej już o 12 umieram z głodu nawet po drugim śniadaniu.

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
mojej kumpeli nic nie pobije:
SNIADANIE I KOLACJA: guma do żucia
z diety zalapala sie na przygode z anoreksję, a dzieki jednoczesnemu opalaniu na benzynę wygląda obecnie na jakies 15-20 lat starsza niz jest

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Mnie bardziej dziwi, gdy osoby krzyczą: przestań się odchudzać!
Nie, nie odchudzam się. Zdrowo się odżywiam.
Mam podobnie. Mimo że czasami pozwalam sobie na niezdrowe jedzenie, to jednak wg znajomych i tak się odchudzam

Cytat:

Muesli to coś innego, zdecydowanie I zależy też jakie muesli jesz, niektóre są porządnie naszpikowane cukrem i syfem.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-02 o 12:49
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:48   #794
201607131106
Konto usunięte

http://www.youtube.com/watch?v=fwpBj....be&t=1h49m18s

Doncellita na live z Kajmanową: "Oglądałam ten teraz filmik, ten kitchen vlog theduedonne i po prostu jak pokazywała, ile, co ona je, to ja no po prostu też bym tak chciała. Ja w ogóle kompletnie ponad połowę z tych rzeczy, które tam widziałam, to w życiu bym czegoś takiego nie zjadła.
No ale czego byś nie zjadła?
Kaszy, ryżu, brokuł, czosnku to boże w życiu, cebuli to zobaczę nawet mm cebuli w jedzeniu to już tego nie zjem, seler, por i takie te różne.
To co Ty jesz?
Przez ostatnie dwa tygodnie jadłam codziennie rybę po grecku, ale już mi się znudziła. W ogóle nigdy w życiu nie jestem w stanie przełknąć piersi z kurczaka.
No ale oprócz tej ryby po grecku co jeszcze jesz?
Codziennie na śniadanie jem nesquika, później... mam problem... Zazwyczaj jem bułkę z serem z mikrofalówki.
To może sobie jakieś rób makarony, sałatki?
O nie, ja nic nie lubię."

Nie mam pytań. Nagle odkryła, że można jeść owoce i warzywa to stała się wielką ekspertką...
To samo było z zachwytem RGP, mówiła niby, że je zdrowo, a jak zaczęła być na diecie 3d to wychwalala ją pod niebiosy była w szoku, że można używać przypraw zamiast gotowych fixów i słoiczków. O naprawdę?
Takie mamy te nasze ekspertki żywieniowe.
Jestem tym przerażona, dziewuchy po 20kilka lat... No Amerykę odkryły..
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:49   #795
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:

Ja się najadam Chocapic, ale zjadam naraz całą 250 gramową paczkę ale ja od dziecka byłam notorycznie przekarmiana, zostało mi to do dziś, obiad to 3 mielone- a najgorzej jak oglądam film czy czytam książkę- jem, jem, jem a potem się orientuję że zjadłam niemal pół kilo nasion słonecznika czy dyni. Jak jem lody litrowe to nie ma bata, że zostawię coś na później. Najgorzej jak coś mi smakuje to moge to jeść i jeść- wiele lat miałam fazę na kanapki z masłem i cebulą oraz solą- potrafiłam zjeść 20 kanapek- tak naprawdę liczba kanapek była bardziej ograniczona ilością chleba niż pojemnością żołądka
Staram się jeść dużo zdrowych rzeczy, ale niestety wrodzone i nabyte łakomstwo przeszkadza.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:50   #796
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Obejrzałam sobie dla relaksu krótki filmik TheKretki. Jednak wolę ją, gdy ma włosy zaczesane do tyłu, lekko postawione, taki trochę rockowy styl.
https://www.youtube.com/watch?v=2acfsY0n5JM
Ja też, ale tak też jest jej ładnie - wygląda grzeczniej Ogólnie podobają mi się takie fryzury jak ona ma, szkoda, że mi nie za bardzo pasują
( chociaż i tak pewnie nie zdecydowałabym się na radykalne ścięcie włosów)
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:58   #797
Atenya
summer vibes;)

Ulubieńcy maja u RLM http://www.youtube.com/watch?v=vxifHnhBpgo
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 13:05   #798
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:

Doncellita na live z Kajmanową: "Oglądałam ten teraz filmik, ten kitchen vlog theduedonne i po prostu jak pokazywała, ile, co ona je, to ja no po prostu też bym tak chciała. Ja w ogóle kompletnie ponad połowę z tych rzeczy, które tam widziałam, to w życiu bym czegoś takiego nie zjadła.
Kaszy, ryżu, brokuł, czosnku to boże w życiu, cebuli to zobaczę nawet mm cebuli w jedzeniu to już tego nie zjem, seler, por i takie te różne.
To co Ty jesz?
Przez ostatnie dwa tygodnie jadłam codziennie rybę po grecku, ale już mi się znudziła. W ogóle nigdy w życiu nie jestem w stanie przełknąć piersi z kurczaka.
Codziennie na śniadanie jem nesquika, później... mam problem... Zazwyczaj jem bułkę z serem z mikrofalówki.

Nie mam pytań. Nagle odkryła, że można jeść owoce i warzywa to stała się wielką ekspertką...
To samo było z zachwytem RGP, mówiła niby, że je zdrowo, a jak zaczęła być na diecie 3d to wychwalala ją pod niebiosy była w szoku, że można używać przypraw zamiast gotowych fixów i słoiczków. O naprawdę?

masakra!
Stary 2013-06-02, 13:09   #799
lilly_rose
Raczkowanie

Książka Katosu jest na 6 miejscu bestsellerów Empiku.
lilly_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 13:10   #800
lovically
Zadomowienie

Cytat:

To co Ty jesz?

To jest straszne. Ja się dziwię, że ona nawet zdrowo wyglądała mimo takiego sposobu odżywiania.

Stary 2013-06-02, 13:14   #801
agnieszka0790
Raczkowanie

no i miałam się udzielać, wyjechałam, a tu 20 stron zaległości

plociuchy
agnieszka0790 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 13:15   #802
201606201229
Konto usunięte

Cytat:
krótko,zwięźle i na temat. uwielbiam ją
201606201229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 13:37   #803
201607111632
Konto usunięte

http://www.youtube.com/watch?v=zscExTVWyFQ ulubieńcy maja Czarszka
Ale ona jest świetna :-D

Znam taką osobę, która nie je 3/4 normalnych rzeczy, które jedzą ludzie wszyscy zawsze mu wbijamy :-D
nawet cziza w Maku robią mu na zamówienie
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 13:38   #804
szaga9001
Raczkowanie

Hania planuje czerwcową akcję filmikową na nowym kanale. bardzo lubię ją oglądać, mam nadzieje, że nie będzie jak z Karoliną po lutym
szaga9001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 13:41   #805
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Ja się najadam Chocapic, ale zjadam naraz całą 250 gramową paczkę ale ja od dziecka byłam notorycznie przekarmiana, zostało mi to do dziś, obiad to 3 mielone- a najgorzej jak oglądam film czy czytam książkę- jem, jem, jem a potem się orientuję że zjadłam niemal pół kilo nasion słonecznika czy dyni. Jak jem lody litrowe to nie ma bata, że zostawię coś na później. Najgorzej jak coś mi smakuje to moge to jeść i jeść- wiele lat miałam fazę na kanapki z masłem i cebulą oraz solą- potrafiłam zjeść 20 kanapek- tak naprawdę liczba kanapek była bardziej ograniczona ilością chleba niż pojemnością żołądka
Staram się jeść dużo zdrowych rzeczy, ale niestety wrodzone i nabyte łakomstwo przeszkadza.
Wow, ostatnio kupiłam sobie 1,4 l Algidy bakaliowej i uważałam się za łasucha, bo zjadłam całość w tydzień

Co do "oburzenia" z paru stron wcześniej o tym, że 56 kg to jest dużo: dla mnie to jest dużo przy moim wzroście 166 cm. Ale, jak to któraś z Was już wspomniała- to zależy od typu sylwetki i stylu życia. Mam raczej chłopięcą figurą, i przy 56 kilogramach wyglądam na za dużą... w brzuchu Za to przy ok. 50 kilogramach mam figurę wychudzonego dwunastolatka Dlatego moja idealna waga to ok. 53 kg

Moją ulubioną youtuberką jest obecnie Hania, uwielbiam ją
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 13:47   #806
alevE
Wiecznie niezdecydowana

http://www.youtube.com/watch?v=BVDko...ature=youtu.be

Karolina odpowiada na pytania, cz.1
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 13:52   #807
olewa
Rozeznanie

Cytat:
jak dla mnie tragiczne uczesanie skojarzyło mi się to: http://pu.i.wp.pl/k,NTU3MzMzNjQsODE1..._czolgista.jpg

padłam trupem, gdy Olimpia powiedziała, że nie miała pojęcia, że włosy są martwe..
Teraz mam też takie skojarzenie z jej fryzurą jak Ty. Ale tak ogólnie to takie grzywki jak ona ma to lubię bo sama taką mam, ale mam dłuższe włosy od niej.

Ona ma teraz wiedzę , którą ciągle pogłębia więc jest dobrze! Ale mimo wszystko i tak ja lubię oglądać, bo jest taka normalna, zwyczajna.

Cytat:
Napisane przez yunis30 Pokaż wiadomość
ladnie tak jakos wyglada w tym filmiku
Grzywkę ma fajną. Ja nie lubię krótkich włosów także tylko patrzę na grzywkę. Makijaż też ma dość ładny, nie widać tak bardzo tych pajęczych rzęs.

Cytat:
eMeR Olimpia Dziwnie mi to zabrzmiało, biorąc pod uwagę, że zawsze czytałam jej nick jako "Mister". A intro faktycznie za długie.
A ja czytałam MyRyOlimpia.

Edytowane przez olewa
Czas edycji: 2013-06-02 o 13:58
olewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 13:52   #808
anulazmiko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misialena Pokaż wiadomość
hej, podczytuję Was od jakiegoś czasu i ten komentarz mnie ruszył, więc dorzucę swoje 3 grosze. Może MsDoncellita nie ma idealnego jadłospisu, ale nie je przysłowiowego liścia sałaty ani nie namawia nikogo do tego. Dziewczyna nie mianuje się dietetykiem, po prostu pokazuje jak je i udało jej się schudnąć i się dzieli motywacją i tym co robi. Czemu wszyscy mają chudnąć według jednego wzorca? Może ona np. warzyw nie lubi (tak jak ja większości], więc dlaczego ma się zmuszać i katować? Z tego co mówiła, jadła do niedawna dużo fast foodów i słodyczy, więc zmiana jest na plus z tej perspektywy. Naprawdę każdy potrzebuje innej liczby kalorii, dla każdego inna waga jest idealna. Dlaczego wszystkim wytyczać te same standardy i krytykować, jak od nich odbiega? Tak, nie miała nadwagi przy wadze 56, ale skoro lepiej się czuje jak ma te kilka kilo mniej (przecież nie dąży do 40 kg!] to nie rozumiem tego czepiania się.
PS Nie jestem MsDoncellitą i nawet nie jestem jej fanką, bo filmiki na pierwszym kanale mi nie podchodzą, ale nie widzę nic złego w jej odchudzaniu ;/
Wiesz.. Ja też się w życiu głupio odchudzałam i teraz też , pomimo tego, że staram się jeść zdrowo i prowadzić zdrowy tryb życia, mam dni kiedy moj jadłospis bardzo odbiega od tego wzorcowego, ale nie zakładam kanałów na youtubie i nie mówię na forum publicznym o swoich błędach. Ma prawo jeść jak chce i żyć jak chce, ale po co opowiada o tym na forum?
Otwierając taki filmik, mam prawo jako widz oczekiwać, że ktoś włożył trochę trudu w przygotowanie się do filmu i ma jakąś podstawową wiedzę, z którą chcę się podzielić z innymi.
anulazmiko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 13:56   #809
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Muesli to coś innego, zdecydowanie I zależy też jakie muesli jesz, niektóre są porządnie naszpikowane cukrem i syfem.
Jadam gotowe musli, z firmy Sante, najbardziej lubię Crunchy naturalne Staram się wybierać takie nienaładowane cukrem i bez rodzynek. W ogóle Sante ma fajne rzeczy - ich ciasteczka owsiane też wielbię
A co do Doncellity, to jak obejrzałam kiedyś tego 'lajwa' i usłyszałam, co ona je (a właściwie, czego nie je), to też mnie zmroziło... Zwłaszcza że myślałam, że wszyscy lubią kurczaka I zdziwiło mnie, że otwiera nowy kanał o zdrowym odżywianiu po miesiącu odchudzania... Mimo wszystko ją oglądam, z czystej ciekawości, co powie, ale raczej stosować się do jej rad nie będę.
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 14:04   #810
patisia123
Zakorzenienie

powiedzcie mi jak to jest , że na spotkaniach vlogerek , one zawsze dostają te prezenty od firm? Jak umawiają się między sobą na godzine/miejsce to od razu piszą do firm?
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości