|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Mnie bardziej dziwi, gdy osoby krzyczą: przestań się odchudzać!
Nie, nie odchudzam się. Zdrowo się odżywiam.
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#783 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i tez kwestia tego jak kto reaguje na mleko, ja osobiście czuję się nie najlepiej po płatkach z mlekiem wiec jak już jem musli to z jogurtem i tym się już można najeść, choć też średnio dobra opcja gdy ma się w planach dopiero obiad po południu |
|
|
|
|
#785 | |||||||||
|
Podróżniczka
|
Cześć
![]() wstałam z głową pełną procentów, po moze 3 godzinach snu i próbuje Was nadgonić...ale trudno jest sie wybawiłammm hehe Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do broznerów mam W7 i jasna karnacje i nie robie sobie nim plam wiec spokojnie Cytat:
wróciłam do Ciebie ![]() Cytat:
swietne przepisy...zblendowane owoce Cytat:
Ja bym jeszcze Magde Pegowska dolozyla...tez ma fajny kanał. Cytat:
Cytat:
![]() ale i tak lubie ja ogladać, taka prawdziwa dziewczyna...przynajmniej nikogo nie udaje. ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
najlepiej to sobie zrobic swoje wlasne musli/crunchy w piekarniku bez dodatku cukru i też wymiatają ![]() MsDoncelitta zapomina , ze w zdrowej diecie rczy edykcyjnej powinno sie unikac owoców ze wzgledu na fruktoze,a juz w ogole na noc, jak juz to cos do sniadania badz 2 sniadania...a jej dieta to głownie owoce ![]() btw jak osoba, ktora porzuciła junk food miesiac temu moze sie stac zywieniowym guru tez swiat juz calkiem spada na psy!Bubuś pamiętam jak się trochę myślowo ogarne ( bo na razie glowa mi odpada ) to sie wezme za robote
|
|||||||||
|
|
|
#786 |
|
Zadomowienie
|
Ja znam dziewczynę, która jednego dnia była na diecie jabłkowej, drugiego na baletnicy, a trzeciego szła do Mc. Z cery idealnej zrobiła jej się mała masakra.
Ja jestem ciekawa jakie głupoty Marta będzie opowiadać w następnych filmikach i co do powiedzenia ma Alan.
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do Olimpii - też ją lubie za tą normalność o którą ciezko na yt, niemniej co innego na skłądach kosmetyków się nie znać a co innego w wieku 23? 24? lat nie wiedzieć czegoś takiego w podstawówce tego uczą już
|
|
|
|
|
#788 |
|
Zadomowienie
|
Musli, a nesquik to zupełnie inna bajka. No chyba, że myślimy o takim musli ze sklepu, które jest dosładzane i niezbyt dobre.
|
#789 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() naoglądała sie filmików o sokowaniu czy innych koktailach u naszych guru i eksperta udaje Cytat:
![]() ja sie do tego nie nadaje |
||
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dzien dobry ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
Ale coraz rzadziej ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- dokładnie moniczorek
|
|
#791 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#792 |
|
Zadomowienie
|
Obejrzałam sobie dla relaksu krótki filmik TheKretki. Jednak wolę ją, gdy ma włosy zaczesane do tyłu, lekko postawione, taki trochę rockowy styl.
https://www.youtube.com/watch?v=2acfsY0n5JM |
|
|
|
#793 | ||||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Nie tylko Ty moja droga. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I zależy też jakie muesli jesz, niektóre są porządnie naszpikowane cukrem i syfem.
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-02 o 12:49 |
||||
|
|
|
#794 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=fwpBj....be&t=1h49m18s
Doncellita na live z Kajmanową: "Oglądałam ten teraz filmik, ten kitchen vlog theduedonne i po prostu jak pokazywała, ile, co ona je, to ja no po prostu też bym tak chciała. Ja w ogóle kompletnie ponad połowę z tych rzeczy, które tam widziałam, to w życiu bym czegoś takiego nie zjadła. No ale czego byś nie zjadła? Kaszy, ryżu, brokuł, czosnku to boże w życiu, cebuli to zobaczę nawet mm cebuli w jedzeniu to już tego nie zjem, seler, por i takie te różne. To co Ty jesz? Przez ostatnie dwa tygodnie jadłam codziennie rybę po grecku, ale już mi się znudziła. W ogóle nigdy w życiu nie jestem w stanie przełknąć piersi z kurczaka. No ale oprócz tej ryby po grecku co jeszcze jesz? Codziennie na śniadanie jem nesquika, później... mam problem... Zazwyczaj jem bułkę z serem z mikrofalówki. To może sobie jakieś rób makarony, sałatki? O nie, ja nic nie lubię." Nie mam pytań. Nagle odkryła, że można jeść owoce i warzywa to stała się wielką ekspertką... To samo było z zachwytem RGP, mówiła niby, że je zdrowo, a jak zaczęła być na diecie 3d to wychwalala ją pod niebiosy była w szoku, że można używać przypraw zamiast gotowych fixów i słoiczków. O naprawdę? Takie mamy te nasze ekspertki żywieniowe. Jestem tym przerażona, dziewuchy po 20kilka lat... No Amerykę odkryły.. |
|
|
|
#795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja od dziecka byłam notorycznie przekarmiana, zostało mi to do dziś, obiad to 3 mielone- a najgorzej jak oglądam film czy czytam książkę- jem, jem, jem a potem się orientuję że zjadłam niemal pół kilo nasion słonecznika czy dyni. Jak jem lody litrowe to nie ma bata, że zostawię coś na później. Najgorzej jak coś mi smakuje to moge to jeść i jeść- wiele lat miałam fazę na kanapki z masłem i cebulą oraz solą- potrafiłam zjeść 20 kanapek- tak naprawdę liczba kanapek była bardziej ograniczona ilością chleba niż pojemnością żołądka ![]() Staram się jeść dużo zdrowych rzeczy, ale niestety wrodzone i nabyte łakomstwo przeszkadza.
|
|
|
|
|
#796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogólnie podobają mi się takie fryzury jak ona ma, szkoda, że mi nie za bardzo pasują ( chociaż i tak pewnie nie zdecydowałabym się na radykalne ścięcie włosów) |
|
|
|
|
#797 |
|
summer vibes;)
|
Ulubieńcy maja u RLM
http://www.youtube.com/watch?v=vxifHnhBpgo
|
|
|
|
#798 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() masakra! |
|
|
|
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
Książka Katosu jest na 6 miejscu bestsellerów Empiku.
|
|
|
|
#800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#801 |
|
Raczkowanie
|
no i miałam się udzielać, wyjechałam, a tu 20 stron zaległości
plociuchy
|
|
|
|
#802 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#803 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=zscExTVWyFQ ulubieńcy maja Czarszka
Ale ona jest świetna :-D Znam taką osobę, która nie je 3/4 normalnych rzeczy, które jedzą ludzie wszyscy zawsze mu wbijamy :-Dnawet cziza w Maku robią mu na zamówienie
|
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
Hania planuje czerwcową akcję filmikową na nowym kanale.
bardzo lubię ją oglądać, mam nadzieje, że nie będzie jak z Karoliną po lutym
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do "oburzenia" z paru stron wcześniej o tym, że 56 kg to jest dużo: dla mnie to jest dużo przy moim wzroście 166 cm. Ale, jak to któraś z Was już wspomniała- to zależy od typu sylwetki i stylu życia. Mam raczej chłopięcą figurą, i przy 56 kilogramach wyglądam na za dużą... w brzuchu Za to przy ok. 50 kilogramach mam figurę wychudzonego dwunastolatka Dlatego moja idealna waga to ok. 53 kg Moją ulubioną youtuberką jest obecnie Hania, uwielbiam ją
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
http://www.youtube.com/watch?v=BVDko...ature=youtu.be
Karolina odpowiada na pytania, cz.1
|
|
|
|
#807 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ona ma teraz wiedzę , którą ciągle pogłębia więc jest dobrze! Ale mimo wszystko i tak ja lubię oglądać, bo jest taka normalna, zwyczajna. Grzywkę ma fajną. Ja nie lubię krótkich włosów także tylko patrzę na grzywkę. Makijaż też ma dość ładny, nie widać tak bardzo tych pajęczych rzęs. Cytat:
Edytowane przez olewa Czas edycji: 2013-06-02 o 13:58 |
||
|
|
|
#808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Otwierając taki filmik, mam prawo jako widz oczekiwać, że ktoś włożył trochę trudu w przygotowanie się do filmu i ma jakąś podstawową wiedzę, z którą chcę się podzielić z innymi. |
|
|
|
|
#809 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do Doncellity, to jak obejrzałam kiedyś tego 'lajwa' i usłyszałam, co ona je (a właściwie, czego nie je), to też mnie zmroziło... Zwłaszcza że myślałam, że wszyscy lubią kurczaka I zdziwiło mnie, że otwiera nowy kanał o zdrowym odżywianiu po miesiącu odchudzania... Mimo wszystko ją oglądam, z czystej ciekawości, co powie, ale raczej stosować się do jej rad nie będę.
|
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzcie mi jak to jest , że na spotkaniach vlogerek , one zawsze dostają te prezenty od firm? Jak umawiają się między sobą na godzine/miejsce to od razu piszą do firm?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

skojarzyło mi się to: 
I pewnie jeszcze przed 19

bubus ma okres 

zbiera mi sie