|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Karolina bardzo ładnie wygląda w najnowszym filmiku
![]() tylko włosy mogłaby faktycznie pocieniować |
|
|
|
#812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Cytat:
A do zblendowanych owoców lubię dodać łyżkę siemienia lnianego lub otrębów albo tego i tego. Gdy odchudzałam się w zeszłym roku jadłam zupełnie inne rzeczy, chrupki na śniadanie to nieporozumienie. Lepsza już jajecznica czy serek wiejski. |
||
|
|
|
#813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gada jakby miała 10 lat.. mając 20 kilka ma sie juz głowe na karku (a raczej powinno) i niekiedy je się rzeczy za którymi się nie przepada z czystego rozsądku np. niektórzy nie cierpią warzyw ale je jedzą, bądz wybierają sobie te od których ich nie odrzuca, bo są świadomi że należy - dla zdrowia. Ale żeby tak nie lubić WSZYSTKIEGO?! to jest niemożliwe po prostu - dziewczyna albo miała styczność z tragiczną kuchnią od małego albo coś wydziwia bez sensu. Pożałuje takiego podejścia za jakiś czas.. Kanał żywieniowy w obliczu jej zapatrywań to jest jakiś śmiech na sali i dowodzi chyba tej drugiej opcji - coś z nią jest nie tak.---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
ale to takie troche dziwne jest, bo wiadomo że 80% przyjdzie na spotkanie dla fantów a nie dla spotkania z innymi, pogadania itd
|
||
|
|
|
#814 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
||
|
|
|
#815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tyle że ja żadnego mięsa praktycznie nie jadam![]() Jeszcze dodam od siebie, jako stała czytelniczka, że ja ją rozumiem, że chciała schudnąć, skoro wcześniej ważyła mniej, ale nie sądziłam, że można się zabierać za odchudzanie, bazując na tak ubogiej 'diecie'. Szkoda, że nie przyjmuje rad, które, jestem pewna, motywowane są dobrymi intencjami i wiedzą, której jej na razie brakuje Jeszcze na koniec dodam, iż sama mam 160cm i ważę poniżej 50kg, ale to jest moja naturalna waga, nigdy się nie odchudzałam, jestem typową xs, mam bardzo drobny szkielet. Nigdy też nikt nie posądził mnie o żadne zaburzenia żywienia, bo po prostu wyglądam normalnie. Dlatego uważam, że nie ma czegoś takiego jak waga idealna, każda sylwetka jest inna i jedna osoba, przy takim wzroście, dobrze wygląda ważąc 40parę kilo, a innej pasuje waga znacznie wyższa i obie mogą być jak najbardziej oznaką zdrowia
|
|
|
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla nich to darmowa promocja, bo wiadomo, że prędzej, czy później taka blogerka zrecenzuje te kosmetyki. Ale zapewne w wielu przypadkach organizatorki też same piszą do firm z informacją, że jest takie spotkanie.
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2013-06-02 o 14:23 |
|
|
|
|
#817 |
|
BAN stały
|
Ja znam antyperspirant bez aluminium
http://www.yves-rocher.com.pl/dezodo..._z_aloesem_bio |
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo raczej nigdzie w sieci nie ogłaszały , że się spotkają razem ;D
|
|
|
|
|
#820 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
i tak mu do dziś zostało.
Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2013-06-02 o 14:29 |
|
|
|
|
#821 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam w subach MsDoncelitę, ale nie mogę jej oglądać ze względu na irytujący głos..jak widać każdy lubi coś innego. Chyba pora ją odsubować.
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? (haha Mc, od tego jedzenia kojarzy mi się teraz z McDonaldsem ja też wielu rzeczy nie jadam z tego co wymieniłaś, jednak to bardziej z wyboru niż z nielubienia czegoś i zupełnie nie mam problemu ze skomponowaniem sobie posiłków to że coś jemy jako obiad nie musi być zaraz sztampową surówką, kotletem i ziemniakami przecież ja Wam powiem, że ja od paru lat nie jem bułek i chleba (no zdarzy się może parę kromek/4 bułki w roku :P) i wszyscy się dziwią jak ja moge tak egzystować
|
|
|
|
|
#823 | |
|
Zadomowienie
|
Właśnie obejrzałam odpowiedzi Karoliny - wspomina o za ciemnym podkładzie, swojej pracy w domu i zarabianiu na yt
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Lepiej się czuję jak nie jem pieczywa. Na początku wszyscy się dziwili jak można tak żyć, nawet chcieli mi wciskać na siłę jakieś kanapeczki teraz już się przyzwyczaili i się nie czepiają.
|
|
|
|
|
#824 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#825 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), owocki, suche pieczywo, jogurciki, 15 minut biegu w tygodniu bo "trenowała". NA mnie i moje posiłki pochłaniane po 18 krzyczała " nie jedź tyle, jak jesteś głodna to wypij szklankę wody" ![]() Przyzwyczaiła się do bycia głodną, jakoś funkcjonowała... no właśnie jakoś. Cytat:
Zdrowe odchudzanie to utrata 05-1 kg tygodniowo, dla wielu to za wolno, wolą 10 w miesiąc z gratisowym jojo. Cytat:
Wystarczy nie jeść słodyczy i fast foodów aby słyszeć docinki o odchudzaniu. Wielkiego kawałka mięcha po drodze nikt nie zauważy, spagetii na kolacje też nie. Cytat:
O biżuterii też filmik był super, sama aż prawie kupiłam, ale sie opamiętałam że biżuterii nosić nie mogę. |
||||
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to żyje bez kanapeczek teraz czesto robie 'placuszki' z otrąb i to jem jako podkład kanapkowy
|
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
spotkanie vlogerek http://youtu.be/3gW9XgfalKU
dlatego pytałam skąd te prezenty
|
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie sponsorowanych spotkań blogerek i vlogerek, bardzo podobał mi się post słomki (którą uwielbiam
http://made-up-world.blogspot.com/20...-szczycie.html ![]() Nic dodać, nic ująć. ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() Większość idzie po kosmetyki, a nie spotkać się z dziewczynami
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu?
|
|
#831 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do jedzenia płatków - ja tam jem płatki kukurydziane na śniadanie, ale takie zwykłe corn flakes. Wytrzymuję 2 godziny gdzieś i później jem 2 śniadanie. Musli nie do końca lubię, teraz ostatnio kupiłam sobie płatki owsiane i będę robić owsiankę z owocami, ale tylko na mleku. Jogurt naturalny lubię, ale tylko z owocami. |
||
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja dobrze zrozumiałam ten zawiły język Karolci? Że już nie pracuje tam gdzie pracowała, a siedzi w chacie i pracuje sama sobie??? Czyli jednak trochu "tego", TROCHU YT.
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale słyszałam, że na innych blogerskich spotkaniach zdarza się, że po wręczeniu upominków niektóre dziewczyny ostentacyjnie wychodziły ze spotkania. I jak gdzieś tworzą się listy na spotkania i liczy się liczba obserwatorów to zapewne chodzi o to, żeby to była blogerka, która już jakiś czas prowadzi bloga. A nie taka, która tydzień temu założyła bloga specjalnie tylko po to, żeby móc przyjść na spotkanie i dostać kosmetyki. To jest dopiero żenada.
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Może zamieszam w kotle, ale uważam, że te całe odpowiedzi karolci ze stylizacji, to jedna wielka polemika z m. in. z wizażem
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym nie miała z tym problemu, przywitałabym się i gdyby było coś nie tak to bym to zainsynuowała chociażby ![]() pomijam już fakt, że wytkniecie źle dobranego podkładu jest dla niej wyznacznikiem braku kultury.. Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-06-02 o 15:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

.
gada jakby miała 10 lat.. mając 20 kilka ma sie juz głowe na karku (a raczej powinno) i niekiedy je się rzeczy za którymi się nie przepada z czystego rozsądku np. niektórzy nie cierpią warzyw ale je jedzą, bądz wybierają sobie te od których ich nie odrzuca, bo są świadomi że należy - dla zdrowia. Ale żeby tak nie lubić WSZYSTKIEGO?! to jest niemożliwe po prostu - dziewczyna albo miała styczność z tragiczną kuchnią od małego albo coś wydziwia bez sensu. Pożałuje takiego podejścia za jakiś czas.. Kanał żywieniowy w obliczu jej zapatrywań to jest jakiś śmiech na sali i dowodzi chyba tej drugiej opcji - coś z nią jest nie tak.

to że coś jemy jako obiad nie musi być zaraz sztampową surówką, kotletem i ziemniakami przecież
I pewnie jeszcze przed 19