Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-02, 14:06   #811
201607111632
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Karolina bardzo ładnie wygląda w najnowszym filmiku
tylko włosy mogłaby faktycznie pocieniować
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 14:07   #812
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Wow, ostatnio kupiłam sobie 1,4 l Algidy bakaliowej i uważałam się za łasucha, bo zjadłam całość w tydzień
Haha, ja też. Dla mnie i tż takie lody starczają na 3 dni, czyli samej na tydzień spokojnie .

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Jadam gotowe musli, z firmy Sante, najbardziej lubię Crunchy naturalne Staram się wybierać takie nienaładowane cukrem i bez rodzynek. W ogóle Sante ma fajne rzeczy - ich ciasteczka owsiane też wielbię
A co do Doncellity, to jak obejrzałam kiedyś tego 'lajwa' i usłyszałam, co ona je (a właściwie, czego nie je), to też mnie zmroziło... Zwłaszcza że myślałam, że wszyscy lubią kurczaka I zdziwiło mnie, że otwiera nowy kanał o zdrowym odżywianiu po miesiącu odchudzania... Mimo wszystko ją oglądam, z czystej ciekawości, co powie, ale raczej stosować się do jej rad nie będę.
Też lubię to musli. A czasami robię sobie sama, z płatków owsianych i jakiś dodatków.

A do zblendowanych owoców lubię dodać łyżkę siemienia lnianego lub otrębów albo tego i tego.

Gdy odchudzałam się w zeszłym roku jadłam zupełnie inne rzeczy, chrupki na śniadanie to nieporozumienie. Lepsza już jajecznica czy serek wiejski.
Stary 2013-06-02, 14:11   #813
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=fwpBj....be&t=1h49m18s

Doncellita na live z Kajmanową: "Oglądałam ten teraz filmik, ten kitchen vlog theduedonne i po prostu jak pokazywała, ile, co ona je, to ja no po prostu też bym tak chciała. Ja w ogóle kompletnie ponad połowę z tych rzeczy, które tam widziałam, to w życiu bym czegoś takiego nie zjadła.
No ale czego byś nie zjadła?
Kaszy, ryżu, brokuł, czosnku to boże w życiu, cebuli to zobaczę nawet mm cebuli w jedzeniu to już tego nie zjem, seler, por i takie te różne.
To co Ty jesz?
Przez ostatnie dwa tygodnie jadłam codziennie rybę po grecku, ale już mi się znudziła. W ogóle nigdy w życiu nie jestem w stanie przełknąć piersi z kurczaka.
No ale oprócz tej ryby po grecku co jeszcze jesz?
Codziennie na śniadanie jem nesquika, później... mam problem... Zazwyczaj jem bułkę z serem z mikrofalówki.
To może sobie jakieś rób makarony, sałatki?
O nie, ja nic nie lubię."

mózg się lasuje gada jakby miała 10 lat.. mając 20 kilka ma sie juz głowe na karku (a raczej powinno) i niekiedy je się rzeczy za którymi się nie przepada z czystego rozsądku np. niektórzy nie cierpią warzyw ale je jedzą, bądz wybierają sobie te od których ich nie odrzuca, bo są świadomi że należy - dla zdrowia. Ale żeby tak nie lubić WSZYSTKIEGO?! to jest niemożliwe po prostu - dziewczyna albo miała styczność z tragiczną kuchnią od małego albo coś wydziwia bez sensu. Pożałuje takiego podejścia za jakiś czas.. Kanał żywieniowy w obliczu jej zapatrywań to jest jakiś śmiech na sali i dowodzi chyba tej drugiej opcji - coś z nią jest nie tak.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
powiedzcie mi jak to jest , że na spotkaniach vlogerek , one zawsze dostają te prezenty od firm? Jak umawiają się między sobą na godzine/miejsce to od razu piszą do firm?
też się nad tym zastanawiam jak to działa ale to takie troche dziwne jest, bo wiadomo że 80% przyjdzie na spotkanie dla fantów a nie dla spotkania z innymi, pogadania itd
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 14:14   #814
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
powiedzcie mi jak to jest , że na spotkaniach vlogerek , one zawsze dostają te prezenty od firm? Jak umawiają się między sobą na godzine/miejsce to od razu piszą do firm?
No mniej więcej to tak wygląda raczej
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 14:17   #815
dominkoo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Jadam gotowe musli, z firmy Sante, najbardziej lubię Crunchy naturalne Staram się wybierać takie nienaładowane cukrem i bez rodzynek. W ogóle Sante ma fajne rzeczy - ich ciasteczka owsiane też wielbię
A co do Doncellity, to jak obejrzałam kiedyś tego 'lajwa' i usłyszałam, co ona je (a właściwie, czego nie je), to też mnie zmroziło... Zwłaszcza że myślałam, że wszyscy lubią kurczaka I zdziwiło mnie, że otwiera nowy kanał o zdrowym odżywianiu po miesiącu odchudzania... Mimo wszystko ją oglądam, z czystej ciekawości, co powie, ale raczej stosować się do jej rad nie będę.
Również jem te płatki, uważam, że są świetne i pyszne Najadam się nimi spokojnie na śniadanie, z tym że dodaję je do jogurtu naturalnego bądź maślanki, mleko mi nie podchodzi. Aha, i ja nie lubię kurczaka Tyle że ja żadnego mięsa praktycznie nie jadam
Jeszcze dodam od siebie, jako stała czytelniczka, że ja ją rozumiem, że chciała schudnąć, skoro wcześniej ważyła mniej, ale nie sądziłam, że można się zabierać za odchudzanie, bazując na tak ubogiej 'diecie'. Szkoda, że nie przyjmuje rad, które, jestem pewna, motywowane są dobrymi intencjami i wiedzą, której jej na razie brakuje Jeszcze na koniec dodam, iż sama mam 160cm i ważę poniżej 50kg, ale to jest moja naturalna waga, nigdy się nie odchudzałam, jestem typową xs, mam bardzo drobny szkielet. Nigdy też nikt nie posądził mnie o żadne zaburzenia żywienia, bo po prostu wyglądam normalnie. Dlatego uważam, że nie ma czegoś takiego jak waga idealna, każda sylwetka jest inna i jedna osoba, przy takim wzroście, dobrze wygląda ważąc 40parę kilo, a innej pasuje waga znacznie wyższa i obie mogą być jak najbardziej oznaką zdrowia
dominkoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 14:20   #816
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Często firmy same piszą Wystarczy, że blogerka na blogu ogłosi, że zbiera chętnych na spotkanie, a firmy już piszą.
Dla nich to darmowa promocja, bo wiadomo, że prędzej, czy później taka blogerka zrecenzuje te kosmetyki.

Ale zapewne w wielu przypadkach organizatorki też same piszą do firm z informacją, że jest takie spotkanie.

Edytowane przez Annaluka
Czas edycji: 2013-06-02 o 14:23
Annaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 14:22   #817
dobra_wróżka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
dziewczyny, polecicie jakiś antyperspirant bez aluminium??
Ja znam antyperspirant bez aluminium
http://www.yves-rocher.com.pl/dezodo..._z_aloesem_bio
dobra_wróżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 14:22   #818
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
mózg się lasuje gada jakby miała 10 lat.. mając 20 kilka ma sie juz głowe na karku (a raczej powinno) i niekiedy je się rzeczy za którymi się nie przepada z czystego rozsądku np. niektórzy nie cierpią warzyw ale je jedzą, bądz wybierają sobie te od których ich nie odrzuca, bo są świadomi że należy - dla zdrowia. Ale żeby tak nie lubić WSZYSTKIEGO?! to jest niemożliwe po prostu - dziewczyna albo miała styczność z tragiczną kuchnią od małego albo coś wydziwia bez sensu. Pożałuje takiego podejścia za jakiś czas.. Kanał żywieniowy w obliczu jej zapatrywań to jest jakiś śmiech na sali i dowodzi chyba tej drugiej opcji - coś z nią jest nie tak.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

też się nad tym zastanawiam jak to działa ale to takie troche dziwne jest, bo wiadomo że 80% przyjdzie na spotkanie dla fantów a nie dla spotkania z innymi, pogadania itd
Szczerze? Ja ją trochę rozumiem, bo też mam podobnie. O ile na śniadanie i kolacje jestem w stanie sobie wymyślić coś różnorodnego, o tyle na obiad niespecjalnie. Dlaczego? Nic mi nie smakuje z typowo obiadowych rzeczy. Nie lubię ryżu, ziemniaków, kaszy, większości mięs, warzyw gotowanych, żadnych zup, większości ryb. Ciężko jest coś zjeść skoro nie smakuje, a nie widzę sensu wmuszać czegoś w siebie. Też mam 20 lat i winy upatruje w tym, że w dzieciństwie tak naprawdę nie musiałam jeść nic - nie smakowało mi to odkładałam i nikt się nie czepiał.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 14:26   #819
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Często firmy same piszą Wystarczy, że blogerka na blogu ogłosi, że zbiera chętnych na spotkanie, a firmy już piszą.
Dla nich to darmowa promocja, bo wiadomo, że prędzej, czy później taka blogerka zrecenzuje te kosmetyki.

Ale zapewne w wielu przypadkach organizatorki też same piszą do firm z informacją, że jest takie spotkanie.
No tak ,ale to dla mnie dziwne Bo raczej nigdzie w sieci nie ogłaszały , że się spotkają razem ;D
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 14:26   #820
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Szczerze? Ja ją trochę rozumiem, bo też mam podobnie. O ile na śniadanie i kolacje jestem w stanie sobie wymyślić coś różnorodnego, o tyle na obiad niespecjalnie. Dlaczego? Nic mi nie smakuje z typowo obiadowych rzeczy. Nie lubię ryżu, ziemniaków, kaszy, większości mięs, warzyw gotowanych, żadnych zup, większości ryb. Ciężko jest coś zjeść skoro nie smakuje, a nie widzę sensu wmuszać czegoś w siebie. Też mam 20 lat i winy upatruje w tym, że w dzieciństwie tak naprawdę nie musiałam jeść nic - nie smakowało mi to odkładałam i nikt się nie czepiał.
Takie rzeczy zdecydowanie wynosi sie z domu Moj kuzyn tak miał przez całe dziecinstwo...nic mu nie smakowało, a nawet nie probował...jak ciagle tylko dwie zupy i smazona kiełbase i tak mu do dziś zostało.

Edytowane przez moniczorek
Czas edycji: 2013-06-02 o 14:29
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 14:31   #821
Takajakaya
Wtajemniczenie

Mam w subach MsDoncelitę, ale nie mogę jej oglądać ze względu na irytujący głos..jak widać każdy lubi coś innego. Chyba pora ją odsubować.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 14:43   #822
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
ale chyba jednak nie jadasz tak jak McDoncośtam? (haha Mc, od tego jedzenia kojarzy mi się teraz z McDonaldsem )
ja też wielu rzeczy nie jadam z tego co wymieniłaś, jednak to bardziej z wyboru niż z nielubienia czegoś i zupełnie nie mam problemu ze skomponowaniem sobie posiłków to że coś jemy jako obiad nie musi być zaraz sztampową surówką, kotletem i ziemniakami przecież
ja Wam powiem, że ja od paru lat nie jem bułek i chleba (no zdarzy się może parę kromek/4 bułki w roku :P) i wszyscy się dziwią jak ja moge tak egzystować
Stary 2013-06-02, 14:49   #823
Aishowa
Zadomowienie

Właśnie obejrzałam odpowiedzi Karoliny - wspomina o za ciemnym podkładzie, swojej pracy w domu i zarabianiu na yt

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
ale chyba jednak nie jadasz tak jak McDoncośtam? (haha Mc, od tego jedzenia kojarzy mi się teraz z McDonaldsem )
ja też wielu rzeczy nie jadam z tego co wymieniłaś, jednak to bardziej z wyboru niż z nielubienia czegoś i zupełnie nie mam problemu ze skomponowaniem sobie posiłków to że coś jemy jako obiad nie musi być zaraz sztampową surówką, kotletem i ziemniakami przecież
ja Wam powiem, że ja od paru lat nie jem bułek i chleba (no zdarzy się może parę kromek/4 bułki w roku :P) i wszyscy się dziwią jak ja moge tak egzystować
Ja też nie jem chleba i bułek - czasami zdarzy mi się zjeść kanapkę z chlebem pełnoziarnistym, ale bardzo rzadko Lepiej się czuję jak nie jem pieczywa. Na początku wszyscy się dziwili jak można tak żyć, nawet chcieli mi wciskać na siłę jakieś kanapeczki teraz już się przyzwyczaili i się nie czepiają.
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 14:57   #824
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Ja nie jadałam przez wiele lat bo nie czułam takiej potrzeby, srednio lubie pieczywo poza tym wiekszość to shit pompowany...ale od jakiegoś roku czasami na sniadanie zjem sobie bułeczke ( znalazłam w pobliskiej piekarni takie na prawdziwym zakwasie, z duza ilościa ziaren i siemieniem lnianym boskie są )
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 15:06   #825
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Swoją drogą- jak bardzo trzeba być niedoinformowaną i bezmyślną osobą, żeby propagować taki sposób odżywiania? I kto by się najadł płatkami?
Kolacja - sok lub sałatka z marchewki i jabłka... I pewnie jeszcze przed 19

Że ona jeszcze funkcjonuje jakoś, to jestem w lekkim szoku.
Ze mna na studiach mieszkała dziewczyna, 10 kg mniej niż ja ale rozmiar ten sam ( zgadnijcie dlaczego ), owocki, suche pieczywo, jogurciki, 15 minut biegu w tygodniu bo "trenowała". NA mnie i moje posiłki pochłaniane po 18 krzyczała " nie jedź tyle, jak jesteś głodna to wypij szklankę wody"
Przyzwyczaiła się do bycia głodną, jakoś funkcjonowała... no właśnie jakoś.

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Ja dziwię się ludziom, którzy odchudzają się nic nie jedząc. Tyle się trąbi o 5 posiłkach, zdrowym odżywianiu, a znam osoby, które cały dzień piją wodę.
A w radio jest reklama .. i teraz sie muszę odchudzać i w dzień i w nocy...
Zdrowe odchudzanie to utrata 05-1 kg tygodniowo, dla wielu to za wolno, wolą 10 w miesiąc z gratisowym jojo.

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Mnie bardziej dziwi, gdy osoby krzyczą: przestań się odchudzać!
Nie, nie odchudzam się. Zdrowo się odżywiam.
Też to znam.
Wystarczy nie jeść słodyczy i fast foodów aby słyszeć docinki o odchudzaniu. Wielkiego kawałka mięcha po drodze nikt nie zauważy, spagetii na kolacje też nie.

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=darXfTYpPrI Moja Makijażowa Historia - TAG u Hani digitalgirlworld13
Hania jest urocza, o czym by nie opowiadała to by sie jej przyjemnie słuchało, bardzo się cieszę że ma drugi kanał.

O biżuterii też filmik był super, sama aż prawie kupiłam, ale sie opamiętałam że biżuterii nosić nie mogę.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 15:10   #826
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Ja nie jadałam przez wiele lat bo nie czułam takiej potrzeby, srednio lubie pieczywo poza tym wiekszość to shit pompowany...ale od jakiegoś roku czasami na sniadanie zjem sobie bułeczke ( znalazłam w pobliskiej piekarni takie na prawdziwym zakwasie, z duza ilościa ziaren i siemieniem lnianym boskie są )
mnie też czasem jakaś piekarnia skusi i zjem jakąś bułe albo na rozjazdach gdzieś, gdzie nie ma jak i kiedy zjeść a tak to żyje bez kanapeczek teraz czesto robie 'placuszki' z otrąb i to jem jako podkład kanapkowy
Stary 2013-06-02, 15:13   #827
patisia123
Zakorzenienie

spotkanie vlogerek http://youtu.be/3gW9XgfalKU
dlatego pytałam skąd te prezenty
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 15:15   #828
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
No mniej więcej to tak wygląda raczej
Odnośnie sponsorowanych spotkań blogerek i vlogerek, bardzo podobał mi się post słomki (którą uwielbiam ):
http://made-up-world.blogspot.com/20...-szczycie.html

Nic dodać, nic ująć.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Czasem są składki, a czasem uprawia się zapewne mailowe żebractwo
Większość idzie po kosmetyki, a nie spotkać się z dziewczynami
Stary 2013-06-02, 15:18   #829
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość

Czasem są składki, a czasem uprawia się zapewne mailowe żebractwo
Większość idzie po kosmetyki, a nie spotkać się z dziewczynami
dokładnie, dlatego w większości jakoś z politowaniem na to patrze
Stary 2013-06-02, 15:19   #830
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość

O biżuterii też filmik był super, sama aż prawie kupiłam, ale sie opamiętałam że biżuterii nosić nie mogę.

Czemu?
Stary 2013-06-02, 15:27   #831
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Ja też tak miałam dopóki nie zaczęłam sama gotować. Tzn. teoretycznie jadłam wszystko, ale niezbyt różnorodnie. Od 19 roku życia gotuję i teraz po prostu nudzę się jedząc to samo. Ale czasami mam np. fazę na kaszę kus kus i jem kilka dni z rzędu na obiad z czymś tam

Cytat:
Ja też jem bardzo mało, ale jak jem to tylko białe pieczywo - tylko takie toleruje mój żołądek.

A co do jedzenia płatków - ja tam jem płatki kukurydziane na śniadanie, ale takie zwykłe corn flakes. Wytrzymuję 2 godziny gdzieś i później jem 2 śniadanie. Musli nie do końca lubię, teraz ostatnio kupiłam sobie płatki owsiane i będę robić owsiankę z owocami, ale tylko na mleku. Jogurt naturalny lubię, ale tylko z owocami.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 15:29   #832
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu?
Bo by mi ja dzieci zdjęły lub zerwały.
Jak najmłodsze trochę podrośnie to sobie odbiję.Bo bardzo lubię biżuterie, dużą i sztuczną również.
Stary 2013-06-02, 15:35   #833
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Ze mna na studiach mieszkała dziewczyna, 10 kg mniej niż ja ale rozmiar ten sam ( zgadnijcie dlaczego ), owocki, suche pieczywo, jogurciki, 15 minut biegu w tygodniu bo "trenowała". NA mnie i moje posiłki pochłaniane po 18 krzyczała " nie jedź tyle, jak jesteś głodna to wypij szklankę wody"
Przyzwyczaiła się do bycia głodną, jakoś funkcjonowała... no właśnie jakoś.
Jeny jak mnie męczy coś takiego, gdy ktoś sam coś kombinuje i jeszcze narzuca innym swoje często - farmazony!!!
Stary 2013-06-02, 15:38   #834
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Jeny jak mnie męczy coś takiego, gdy ktoś sam coś kombinuje i jeszcze narzuca innym swoje często - farmazony!!!
ja bym powiedziała: "a sama se wypij" i zjadła pęto kiełbasy na jej oczach
Stary 2013-06-02, 15:40   #835
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Karolina bardzo ładnie wygląda w najnowszym filmiku
tylko włosy mogłaby faktycznie pocieniować
Czy ja dobrze zrozumiałam ten zawiły język Karolci? Że już nie pracuje tam gdzie pracowała, a siedzi w chacie i pracuje sama sobie??? Czyli jednak trochu "tego", TROCHU YT.
Stary 2013-06-02, 15:41   #836
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym powiedziała: "a sama se wypij" i zjadła pęto kiełbasy na jej oczach
a myslisz że niby co robiłam
Ale w sumie to dzięki niej zrozumiałam co to znaczy rozregulować sobie brzydko metabolizm.
Stary 2013-06-02, 15:45   #837
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Odnośnie sponsorowanych spotkań blogerek i vlogerek, bardzo podobał mi się post słomki (którą uwielbiam ):
http://made-up-world.blogspot.com/20...-szczycie.html

Nic dodać, nic ująć.

Zgadzam się ze Słomką

Cytat:
Byłam na dwóch spotkaniach w Poznaniu. Pierwsze zapoznawcze było super (bez prezentów). Na drugim też było fajnie, ale były już prezenty. Było w sumie też trzecie, bo razem się wybrałyśmy na Targi Kosmetyczne. Za tydzień mamy czwarte. Nic mi o prezentach nie wiadomo i nie z takiego powodu się na nie wybieram. Atmosfera tych spotkań jest bardzo fajna

Ale słyszałam, że na innych blogerskich spotkaniach zdarza się, że po wręczeniu upominków niektóre dziewczyny ostentacyjnie wychodziły ze spotkania. I jak gdzieś tworzą się listy na spotkania i liczy się liczba obserwatorów to zapewne chodzi o to, żeby to była blogerka, która już jakiś czas prowadzi bloga. A nie taka, która tydzień temu założyła bloga specjalnie tylko po to, żeby móc przyjść na spotkanie i dostać kosmetyki. To jest dopiero żenada.
Stary 2013-06-02, 15:48   #838
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
a myslisz że niby co robiłam
Ale w sumie to dzięki niej zrozumiałam co to znaczy rozregulować sobie brzydko metabolizm.
i bardzo dobrze
Stary 2013-06-02, 15:52   #839
Labirynth
Zakorzenienie

Może zamieszam w kotle, ale uważam, że te całe odpowiedzi karolci ze stylizacji, to jedna wielka polemika z m. in. z wizażem No chyba, że pod filmikami jej piszą, to co tu
Stary 2013-06-02, 15:57   #840
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Może zamieszam w kotle, ale uważam, że te całe odpowiedzi karolci ze stylizacji, to jedna wielka polemika z m. in. z wizażem No chyba, że pod filmikami jej piszą, to co tu
ja tak właśnie słucham jednym uchem i padłam przy momencie "..bo wiecie, na żywo nikt do mnie nie podejdzie i nie powie, że mam za ciemny podkład.." nie byłabym taka pewna ja bym nie miała z tym problemu, przywitałabym się i gdyby było coś nie tak to bym to zainsynuowała chociażby
pomijam już fakt, że wytkniecie źle dobranego podkładu jest dla niej wyznacznikiem braku kultury..

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2013-06-02 o 15:58
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości