|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Znów K. powiedziałam jak było
|
|
#3362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tak, ja. kolorow bylo pierdyliard do wyboru. tylko ze to bylo z jakis miesiac temu, nie wiem czy jeszcze sa ... w zalaczniku moje sexi kopytka
|
||
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
musze obiad zrobic i malemu dac zupke. jak sie ogarne to poczytam, widzialam ze jest tego troche...
|
|
|
|
#3364 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3365 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Zagotowałam sie po korzonki włosów. Przyczyna: teściowa. Sytuacja: Poszla z małą na spacer razem z nią babcia i kuzynka TŻta istne kółko różańcowe. Mała ulała rozrobionym w mleku kleikiem. Wielkie pretensje i wmawianie mi, że się nie karmi dzieci niesiedzących samodzielnie (przyzwyczajam małą do łyżeczki i rano 'jemy' tak z 5 ml kleiku). Mówię: co za bzdura, jestem na bieżąco i wiem jak mam ją karmić (tu powołałam się na was). Odpowiedź T.- Nie słuchać mamuś bo one specjalnie źle mówią.
Nie wytrzymie. Ja nic nie wiem, wymyślam sobie i eksperymentuje na dziecku, of kors. A taka sie czerwona zrobiłam, że aż TŻ zauważył jak wrócił pół h później ![]() Pie.dolca dostanę kiedyś. |
|
|
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewoje i co mię nie ominęło - chłopoje
![]() Tak Was tylko przeleciałam i nie cytuje, bo nie chcę urazić, że kogoś pominęłam. Nie byłam od wczoraj bo siedziałam do wieczora u mamy, później jej na 2h zostawiłam dziecięctwo i skoknęłam do CH połazić. No i się wrąbałam na Dzień Dziecka - luuuduuu tyle ![]() Z tego miejsca spóźnione, ale szczere życzenia dla Malusiów naszych Nie wyrabiam ze śmiechu jak czytam ostatnio wypowiedzi charlizz i całej ![]() Założyłam w klubie wątek przepisowy :cwaniak: Black, co wiesz o firmie Mary Kay? ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
Ja wiecznie słyszę od T. że słoiczki to gówno, homo nie wiadomo, że nie dobre, że czy sama bym to jadła. A jak się kupi w biedronie marchewy to na pewno pyszne takie opryskane podobnież z innymi rzeczami. Np. jak Małemu powoli zaczynało się ząbkowanie i to sygnalizowałam, to nie, za wcześnie że jak będzie mieć pół roku. A teraz: no przecież on ząbkuje! Oczywiste to jest, że ząbki mu idą.Albo jeszcze wspaniałe pomysły żeby go obłożyć poduszkami - niech siedzi pff |
|
|
|
|
#3367 |
|
Lurker ;)
|
U nas rok temu w bodajze Realu byl duzy wybor fajnych baletek, chyba sie przejde :P
W klubie obrot kluski!
|
#3368 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mniaaaam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() BLACK ale pięknie wyglądasz
|
||||||
|
|
|
#3369 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moj ani widu ani slychu siadac a łyżeczka wpierdziela rano deserek, popoludniu obiadek i wieczorem kleik. Zyje, ma sie dobrze ![]() teraz na obiedzie siedzial u mnie na kolanach bo juz sie znudzil w wozku (laskawca dal nam zrobic obiad to i tak szal ) i jak tak machalam lyzka to myslalam ze mu slepki z orbit wyjda ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3370 |
|
Zadomowienie
|
Nie no, padlam
marsi dobrze, ze to nic powaznego ![]() sylwietta ![]() black zgadzam sie z dziewczynami - wygladasz kwitnaco kochana Fajne buty dziewczyny blogerko super, ze taka mala roznica wieku miedzy dzieciaczkami bedzie. Powinny sie fajnie bawic i dagadywac A imie rzeczywiscie ladne ![]() Pochwale sie, a co Udalo mi sie dzisiaj kupic cudne kozaczki na zime dla Lili Wiem, ze dopiero lato sie zaczelo i nie wiem jaki rozmiar bedzie miala w zimie i w ogole ale sa takie fajne, ze nie moglam sie powstrzymac A najlepsza cena - 3 funty z 20 w Next Ciekawe jak tam Delicjanka . Nie moge sie doczekac zdjec. Nie wiem jak Wy ale ja lubie patrzec na ladne kobiety bijkora masakra Przytulam Was obie mocno Wiem, ze podejmiesz sluszna decyzje bo madra dziewczyna z Ciebie ![]() Milego popoludnia kochane
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-06-02 o 16:58 |
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez prasuje tetrowki, nie lubie takich szorstkich Kurde, weekend a Wy tak plotlyscie!! Jeszcze nie nadrobilam wszystkiego ![]() Wczoraj bylismy u rodziny TZ na wsi, mielismy wieczorem wrocic, a zostalismy jednak na noc. Troszke sie obawialam jak to bedzie (pierwszy raz Kuba spal poza domem), ale bylo fajnie Masa rąk do bawienia, pełno dzieci, Kubus caly dzien na dworze, wiec nawet i sobie niezle pospal Calkiem inne dziecko niz jak siedzimy w domu!!
|
|
|
|
|
#3373 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem u rodziców. Zjadłam pyyyyyyyszny niedzielny obiadek i zaraz idziemy z Darią na spacerek (bo oczywiście w domu nie chce zasnąć
Cytat:
nie nosze zawsze ze sobą. Wczoraj wpadłam na pomysł że jak będziemy w sklepie to jej obetnę paznokcie bo wiedziałam że będzie spać no i udało się.Cytat:
Gratuluję ślubu. Wszytskiego Najlepszego na nowej drodze życia A fotka śliiiiiiczna! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
uuuhuhuhuh no no sexi nóżka ![]() ładne baleriny Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Black, PRZEŚLICZNIE WYGLĄDASZ ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Znów mi pozjadało cytaty
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATULACJE dla siostry. Super że będziecie miały dzieci z jednego rocznika.hmm, nie wiem ![]() moja od razu zajarzyła o co kaman z tą łyżeczką. Może po prostu nie smakowało to co dałaś do papu. Co dawałaś?? Moja Daria uwielbia owoce, jabłuszko,brzoskwinie. Może spróbuj tak zachęcić. ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- TżBokeh
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam Lady po podróży....
Ja jeszcze klub mam do nadrobienia... aż się boję zaglądać tam bo pewnie milion stron znów. Teraz trochę przeczytam i resztę wieczorem bo zaraz na spacerek idziemy.
|
#3377 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Czesc Dawid ,przemow do ludu jak nalega
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-06-02 o 17:12 |
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Raczej nic na to nie wskazuje.....
![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() a pogrubione, ojjjj ja też ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Daria mi zasnęła w łóżeczku ![]() A miał być spacerek
|
|
#3379 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej... witam się niedzielnie i mówię otwarsie, że możecie mi nakopać do d. bo nie jestem w stanie Was nadrobić. Przeleciałam Was tylko 5 przez 10 (czułyście?)...
Widziałam tylko na fb a w zasadzie blogu fotki Black - śliczna jesteś Hope Ty się wprawdzie pytałaś Blask o kosmetyki Mary Key - mam z tej firmy dwa kosmetyki (zestaw) o ust - dostałam w prezencie (110 zł). Cholernie drogie kosmetyki Wszystkim dzieciaczkom z okazji ich święta życzę beztroskiego dzieciństwa i dużo uśmiechu. aha! Maja ma swój pierwszy ząbek |
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3381 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Smaku to to ni ma![]() Cytat:
Dobrze, że mam Aszłana daleko bo bym wszystkie wzory wykupiła. Te różowawe A kopytka jak u sarenki, piękne![]() Cytat:
![]() W ogóle kuzynka TŻta rodziła 14 lat temu i jej się wydaje, że jest na czasie Ja rozumiem, że czas szybko leci (nadal mają chłopaka za dziecko) ale błaaagam, wszystko się zmienia z roku na rok!Hie hie ja myślałam, że Wy żartujecie z tym TŻBokeh... Patrze na pasek a tam UN! ![]() Black, Wisienko Bierze Was już powoli nerwówka? ![]() Bo wiecie, że my się będziemy za Was stresować tu |
||||
|
|
|
#3382 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejo
Na dwa spacery dzisiaj jeden zakonczony histerią, za waszą radą wyciągamy dziś spacerówke. Oby było lepiej a jak nie to sie skuszę na chustę lub nosidełko.[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41107806]Mei tai są fajne, ale szukałabym od kogoś sprawdzonego na rynku. Np. pathi.pl, wiem, że świetne opinie i jakość. Poszukaj na forum chustyinfo, tam dziewczyny wrzucały informacje o dobrych mietkach Ja nad mt myślę albo nad ergonomikiem od pathi właśnie. 280zł wychodzi, więc sporo taniej niż tula chociażby. Ale tula piekna :d[/QUOTE]Dzieki Ci, poczytam na tym forum Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Łaaał gratulacje |
||||||
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3385 |
|
Rozeznanie
|
Hej ho!
Kochane moje , wpadłam tylko, żeby napisać, że w najbliższym czasie nie będę się zbyt często udzielać, wiadomo czemu... Ten tydzień jest już całkowicie zawalony - przymiarka sukni, kupno butów dla mnie i garniaka z butami dla tż, kiecka dla małej, wybór piosenki na pierwszy taniec i spotkanie z zespołem dla ustalenia szczegółów, wybór piosenek na podkład muzyczny na film z wesela. I właśnie - mogłybyście coś doradzić??? Wiecie, jaka piosenka na wspomnieniach, wyjściu z kościoła, w drodze na salę itp. itd.???Musimy kupić wszystkie te duperele na strojenie domów, zawieszki na wódkę, przypinki, butonierki, biżuterię, bieliznę, zamówić auto, bukiet, załatwić papiery w USC, jutro i w następny poniedziałek idę do poradni rodzinnej; policzyć gości, ile paczek z plackami, za tydzień idę na czesanie próbne (może pokażę ), dogadać się z niańką dla małej i kierowcą dla gości, kupić upominki dla rodziców...![]() Co do tych piosenek, to chciałabym utrzymać film w tonacji wesołej, ale może być też rock czy metal, tylko taki bardziej delikatny. ![]() I, Meduzza, nie, nerwówka jeszcze mnie nie bierze. Pewnie tydzień przed weselem zacznie. ![]() Ściskam Was, jestem z Wami myślami! Trzymajcie się ciepło!
|
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chłopcy z placu broni "kocham Cię" zabiorę Cię w wykonaniu Karolaka happysad zanim pójdę teraz najwięcej roboty, trzymam kciuki, na pewno wszystko się uda ![]() |
|
|
|
|
#3387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za zabekja dzis poszlam na dzien dziecka drugi bo wczoraj byl nad jeziorem ale nie bylam a dzis na wiosce poszlam z siostra ona zaraz do swoich kolezanek a ja postalam chwile popatrzalam i zaraz z dzidzku wrocilisymy bo tak glupio mi bylo wszyscy rodzinami albo z kolezankami a ja sama z paroma wymienilam czesc i to wszystko, ale w sumie tam i z powrotem to razem wynisolo mnie 2 godziny powrot to niunka plakala imusialam ja niesc na rekach troche wlozylam z powrotem i znowu troche na rekach i znowu wlozylam i jakos doszlam. Dobrze, ze Wy jestescie No i moja Niunka ma dzis 5 miesiecy ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Krowa wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia malenstwo cudne
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Zadomowienie
|
Wisienko jak ja Ci zazdroszcze, równo rok temu 2 czerwca bawiłam sie u kuzyna na weselu nieświadoma tego że w moim brzuszku jest już malutki Bartus i że za miesiąc zacznę przygotowania do własnego ślubu.
|
#3389 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Marsi,caluski dla Leo,niech kruszynka wyjdzie szybko z tego przeziebienia
Black,bardzo ladnie wygladasz Evel gratuluje zabka Majeczkowego Sarah,gratuluje 5 miesiecy. Jeszcze nie komentowalam klubu,ale bardzo ladne to Wasze rodzinne zdjecie Lady,mam nadzieje,ze podroz dobrze Wam minela Krowa,gratuluje zmian Pstryczku,kopytka pierwsza klasa ![]() Blogerko,super urzadzilas TZta Dejwidzie Bokehowy nie daj sie tak prosic,brzydko tak tylko podczytywac i nawet sie nie przywitac Kurcze,przepraszam jesli cos pominelam. Mojemu stworkowi tak zabki dzis w dupke daja,ze o masakra Szkoda mi dzidzia mojego, ide szybko na jeszcze jeden spacerek przed kapiela. Aaa Deli,mam nadzieje,ze chrzciny sie udaly,a co do spowiedzi to hahaha
Edytowane przez nomenklaturabinominalna Czas edycji: 2013-06-02 o 18:39 |
|
|
|
#3390 |
|
Zadomowienie
|
Zaraz zrobie zdjecie i wstawie ![]()
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.

6 5 4 3 2 1

jakbyś nastukał kilka setek postów, to byś zaproszenie dostał, ale byś się oczytał, uhuuuuh 
podobnież z innymi rzeczami. Np. jak Małemu powoli zaczynało się ząbkowanie i to sygnalizowałam, to nie, za wcześnie że jak będzie mieć pół roku. A teraz: no przecież on ząbkuje! Oczywiste to jest, że ząbki mu idą.

Przytulam Was obie mocno

bo zawsze tak milo mi sie patrzy na watkowe dziewczynki w tych slodkich opaskach na glowkach i sukieneczkach 
Dobrze, że mam Aszłana daleko bo bym wszystkie wzory wykupiła. Te różowawe
a jak nie to sie skuszę na chustę lub nosidełko.