|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Znów K. powiedziałam jak było
![]()
#3362 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tak, ja. kolorow bylo pierdyliard do wyboru. tylko ze to bylo z jakis miesiac temu, nie wiem czy jeszcze sa ... w zalaczniku moje sexi kopytka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
musze obiad zrobic i malemu dac zupke. jak sie ogarne to poczytam, widzialam ze jest tego troche...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3365 |
Zadomowienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Zagotowałam sie po korzonki włosów. Przyczyna: teściowa. Sytuacja: Poszla z małą na spacer razem z nią babcia i kuzynka TŻta istne kółko różańcowe. Mała ulała rozrobionym w mleku kleikiem. Wielkie pretensje i wmawianie mi, że się nie karmi dzieci niesiedzących samodzielnie (przyzwyczajam małą do łyżeczki i rano 'jemy' tak z 5 ml kleiku). Mówię: co za bzdura, jestem na bieżąco i wiem jak mam ją karmić (tu powołałam się na was). Odpowiedź T.- Nie słuchać mamuś bo one specjalnie źle mówią.
Nie wytrzymie. Ja nic nie wiem, wymyślam sobie i eksperymentuje na dziecku, of kors. A taka sie czerwona zrobiłam, że aż TŻ zauważył jak wrócił pół h później ![]() Pie.dolca dostanę kiedyś. |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewoje i co mię nie ominęło - chłopoje
![]() Tak Was tylko przeleciałam i nie cytuje, bo nie chcę urazić, że kogoś pominęłam. Nie byłam od wczoraj bo siedziałam do wieczora u mamy, później jej na 2h zostawiłam dziecięctwo i skoknęłam do CH połazić. No i się wrąbałam na Dzień Dziecka - luuuduuu tyle ![]() Z tego miejsca spóźnione, ale szczere życzenia dla Malusiów naszych ![]() ![]() Nie wyrabiam ze śmiechu jak czytam ostatnio wypowiedzi charlizz i całej ![]() Założyłam w klubie wątek przepisowy :cwaniak: Black, co wiesz o firmie Mary Kay? ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
Ja wiecznie słyszę od T. że słoiczki to gówno, homo nie wiadomo, że nie dobre, że czy sama bym to jadła. A jak się kupi w biedronie marchewy to na pewno pyszne takie opryskane ![]() Albo jeszcze wspaniałe pomysły żeby go obłożyć poduszkami - niech siedzi pff |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3367 |
Lurker ;)
|
U nas rok temu w bodajze Realu byl duzy wybor fajnych baletek, chyba sie przejde :P
W klubie obrot kluski!
#3368 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mniaaaam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() BLACK ale pięknie wyglądasz ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() moj ani widu ani slychu siadac a łyżeczka wpierdziela rano deserek, popoludniu obiadek i wieczorem kleik. Zyje, ma sie dobrze ![]() teraz na obiedzie siedzial u mnie na kolanach bo juz sie znudzil w wozku (laskawca dal nam zrobic obiad to i tak szal ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Zadomowienie
|
Nie no, padlam
![]() ![]() ![]() ![]() marsi dobrze, ze to nic powaznego ![]() sylwietta ![]() ![]() black zgadzam sie z dziewczynami - wygladasz kwitnaco kochana ![]() Fajne buty dziewczyny ![]() blogerko super, ze taka mala roznica wieku miedzy dzieciaczkami bedzie. Powinny sie fajnie bawic i dagadywac ![]() ![]() Pochwale sie, a co ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak tam Delicjanka . Nie moge sie doczekac zdjec. Nie wiem jak Wy ale ja lubie patrzec na ladne kobiety ![]() ![]() bijkora masakra ![]() ![]() ![]() Milego popoludnia kochane ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-06-02 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez prasuje tetrowki, nie lubie takich szorstkich Kurde, weekend a Wy tak plotlyscie!! Jeszcze nie nadrobilam wszystkiego ![]() Wczoraj bylismy u rodziny TZ na wsi, mielismy wieczorem wrocic, a zostalismy jednak na noc. Troszke sie obawialam jak to bedzie (pierwszy raz Kuba spal poza domem), ale bylo fajnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Jestem u rodziców. Zjadłam pyyyyyyyszny niedzielny obiadek i zaraz idziemy z Darią na spacerek (bo oczywiście w domu nie chce zasnąć
![]() Cytat:
![]() nie nosze zawsze ze sobą. Wczoraj wpadłam na pomysł że jak będziemy w sklepie to jej obetnę paznokcie bo wiedziałam że będzie spać ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluję ślubu. Wszytskiego Najlepszego na nowej drodze życia ![]() A fotka śliiiiiiczna! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() uuuhuhuhuh no no sexi nóżka ![]() ładne baleriny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Black, PRZEŚLICZNIE WYGLĄDASZ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Znów mi pozjadało cytaty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hmm, nie wiem ![]() moja od razu zajarzyła o co kaman z tą łyżeczką. Może po prostu nie smakowało to co dałaś do papu. Co dawałaś?? Moja Daria uwielbia owoce, jabłuszko,brzoskwinie. Może spróbuj tak zachęcić. ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- TżBokeh ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam Lady po podróży....
Ja jeszcze klub mam do nadrobienia... aż się boję zaglądać tam bo pewnie milion stron znów. Teraz trochę przeczytam i resztę wieczorem bo zaraz na spacerek idziemy.
#3377 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Czesc Dawid ,przemow do ludu jak nalega ![]()
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-06-02 o 16:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | |
Zakorzenienie
|
Raczej nic na to nie wskazuje.....
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() a pogrubione, ojjjj ja też ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Daria mi zasnęła w łóżeczku ![]() A miał być spacerek ![]()
![]() |
#3379 |
Wtajemniczenie
|
Hej... witam się niedzielnie i mówię otwarsie, że możecie mi nakopać do d. bo nie jestem w stanie Was nadrobić. Przeleciałam Was tylko 5 przez 10 (czułyście?)...
Widziałam tylko na fb a w zasadzie blogu fotki Black - śliczna jesteś ![]() Hope Ty się wprawdzie pytałaś Blask o kosmetyki Mary Key - mam z tej firmy dwa kosmetyki (zestaw) o ust - dostałam w prezencie (110 zł). Cholernie drogie kosmetyki ![]() Wszystkim dzieciaczkom z okazji ich święta życzę beztroskiego dzieciństwa i dużo uśmiechu. aha! Maja ma swój pierwszy ząbek ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3380 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3381 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() W ogóle kuzynka TŻta rodziła 14 lat temu i jej się wydaje, że jest na czasie ![]() Hie hie ja myślałam, że Wy żartujecie z tym TŻBokeh... Patrze na pasek a tam UN! ![]() Black, Wisienko Bierze Was już powoli nerwówka? ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hejo
Na dwa spacery dzisiaj jeden zakonczony histerią, za waszą radą wyciągamy dziś spacerówke. Oby było lepiej ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41107806]Mei tai są fajne, ale szukałabym od kogoś sprawdzonego na rynku. Np. pathi.pl, wiem, że świetne opinie i jakość. Poszukaj na forum chustyinfo, tam dziewczyny wrzucały informacje o dobrych mietkach ![]() Dzieki Ci, poczytam na tym forum Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Łaaał gratulacje ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 |
Rozeznanie
|
Hej ho!
![]() Kochane moje ![]() ![]() Musimy kupić wszystkie te duperele na strojenie domów, zawieszki na wódkę, przypinki, butonierki, biżuterię, bieliznę, zamówić auto, bukiet, załatwić papiery w USC, jutro i w następny poniedziałek idę do poradni rodzinnej; policzyć gości, ile paczek z plackami, za tydzień idę na czesanie próbne (może pokażę ![]() ![]() Co do tych piosenek, to chciałabym utrzymać film w tonacji wesołej, ale może być też rock czy metal, tylko taki bardziej delikatny. ![]() I, Meduzza, nie, nerwówka jeszcze mnie nie bierze. Pewnie tydzień przed weselem zacznie. ![]() Ściskam Was, jestem z Wami myślami! Trzymajcie się ciepło! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chłopcy z placu broni "kocham Cię" zabiorę Cię w wykonaniu Karolaka happysad zanim pójdę teraz najwięcej roboty, trzymam kciuki, na pewno wszystko się uda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja dzis poszlam na dzien dziecka drugi bo wczoraj byl nad jeziorem ale nie bylam a dzis na wiosce poszlam z siostra ona zaraz do swoich kolezanek a ja postalam chwile popatrzalam i zaraz z dzidzku wrocilisymy bo tak glupio mi bylo wszyscy rodzinami albo z kolezankami a ja sama z paroma wymienilam czesc i to wszystko, ale w sumie tam i z powrotem to razem wynisolo mnie 2 godziny powrot to niunka plakala imusialam ja niesc na rekach troche wlozylam z powrotem i znowu troche na rekach i znowu wlozylam i jakos doszlam. Dobrze, ze Wy jestescie ![]() No i moja Niunka ma dzis 5 miesiecy ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Krowa wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia malenstwo cudne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Zadomowienie
|
Wisienko jak ja Ci zazdroszcze, równo rok temu 2 czerwca bawiłam sie u kuzyna na weselu nieświadoma tego że w moim brzuszku jest już malutki Bartus i że za miesiąc zacznę przygotowania do własnego ślubu.
#3389 |
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Marsi,caluski dla Leo,niech kruszynka wyjdzie szybko z tego przeziebienia
![]() Black,bardzo ladnie wygladasz ![]() Evel gratuluje zabka Majeczkowego ![]() Sarah,gratuluje 5 miesiecy. Jeszcze nie komentowalam klubu,ale bardzo ladne to Wasze rodzinne zdjecie ![]() Lady,mam nadzieje,ze podroz dobrze Wam minela ![]() Krowa,gratuluje zmian ![]() Pstryczku,kopytka pierwsza klasa ![]() ![]() Blogerko,super urzadzilas TZta ![]() Dejwidzie Bokehowy nie daj sie tak prosic,brzydko tak tylko podczytywac i nawet sie nie przywitac ![]() Kurcze,przepraszam jesli cos pominelam. Mojemu stworkowi tak zabki dzis w dupke daja,ze o masakra ![]() Edytowane przez nomenklaturabinominalna Czas edycji: 2013-06-02 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Zadomowienie
|
![]() Zaraz zrobie zdjecie i wstawie ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.