|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Mela: no to wychodzi, że będziesz miała włochatego dzidziola
mnie na szczęście zgaga omija łukiem szerokiem, ale wspólczuję...lachryma: w auchan kupuję polmex Margosia: i tak zazdroszczę, bo ja to max 30-40min mogę za kierownicą, już brzuchol za duży i mały upodobał sobie wątróbkę moją w takiej pozycji.. Kathe: mały mi mega na pęcherz naciska, ostatnio dużo częściej i jak wychodzę z łazienki to czasami musze wrócić.. nie mówiąc o tym, ze jak chodzę, to czuję go prawie że między nogami:P jak Twoje bóle? kiedy do lekarza? surka: czyżby koniec remontu? Teso: zdrówka dla Ignasia, żeby rumień szybko minął. ! Ewewee: i dla Mery również zdrówka, a babcia się nie spisały ewidentnie..
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41117970]Nie straszcie, mnie wody nie mogą odejść w czasie spania, bo ja śpię na tapczanie, na którym się siedzi również :P Więc będzie eeeee problem
[/QUOTE] Mi odeszły ok 23 jak po czytaniu położyłam się spać. Po 5 min poczułam jak się ze mnie leje bez możliwości zatrzymania. Ale ze mnie chlusnęło i wiem, że podkład nic by nie poradził. Idę spać. Dobrej nocy.
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też uciekam |
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
magdalenne: no śmiejemy się, że nasz 105 metrowy ogródek za mały będzie, jak za rok imprezę będziemy chcieli zrobić. Szykuję się na grudzień/styczeń/luty 4-5 dzieciaków (za tydzień kumpela będzie miała potwierdzenie czy bliźniaki, ale ja jestem pewna że będzie dwoje:P) plus nasze plus 1, które przyszło na świat w kwietniu. Aa no i chrześniak mój. Dodatkowo z pozostałych najblizszych znajomych jedni mają 3kę ae liczę 2kę bo jeden to już starszy, i jedni mają 1.wiec jak nic wychodzi że ogródek za mały. :P
neni: no to czekamy na dopieszczony kącik ![]() arabiatta: dobrze, że kolejny lekarz zweryfikował informacje! brawo!
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
ale jestem beznadziejna w tej ciąży
......nie umiem znaleźć łóżeczka dla mojego smerfa.. a czy ja tak dużo wymagam... chcę żeby było białe bez szuflady z płaskimi szczebelkami i bokami zabudowanymi... nooooooooo jak już znalazłam idealne jedno to opinie sprzedawca ma średnie
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
Witam sie Bol miednicy u mnie osiaga szczyt, nie moge nogami przebierac. ![]() Marysia dokazuje ile wlezie, diabel rogaty. Czytam Was, ale nie moge sie cos dzis ani wbic, ani odniesc.
|
|
#4328 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż może lepiej tak, niż jak się sączą powolutku.Cytat:
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Hej żaby!!!
Nie mam sił ale jestem zadowolona.Oddałam referacik,zaliczyłam kosmetologie na 5 ![]() Po szkole zrobilismy sobie z Tzem ognisko A pozniej sąsiadka zabrała mnie na osiedlowy festyn organizowany przez Koło Gospodyń Wiejskich Wypiłam kawke,znowu pojadłam grilla i pysznego ciasta i pękam.Wszyscy sie super bawili,biesiada jak ta lala , az mi zal było ze tylko siedze jak emerytowana babcia ,jem i patrze a tak bym sobie potanczyła ![]() Chyba jeszcze skonsumuje rożka waniliowego z Lidla.Czekał na mnie pól dnia i nie moge go tak zostawic
|
#4330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale burza była u mnie
całą przespałam, ja na jednym łóżku, tż na drugim przed chwilą dzwoniła mama, że u niej drzewo powaliło na łące przed domem z korzeniami-mam wspomnień z dzieciństwa dużo z tym drzewem Cytat:
u mnie w tym roku to chyba 2 śluby będą u rodzeństwa, jak się nic nie zapowiadało tak teraz siostra i brat coraz częściej mówią, a brat to zaczął mówić nawet o dziecku [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41116640] Dziewczyny mój syn nie będzie ginem, on będzie Gokiem! Ma więcej bodów z długim rękawem niż mój TŻ wszystkich ubrań :P [/QUOTE] moje dziecko ma na razie tylko ubranka na wyjście ze szpitala Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
za 5ale Ci fajnie, za mną grill chodzi, tylko nie ma kiedy go zrobić |
|||
|
|
|
#4331 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i gratuluję będziesz ciocią![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41116640]Jakie to serki? Dziewczyny mój syn nie będzie ginem, on będzie Gokiem! Ma więcej bodów z długim rękawem niż mój TŻ wszystkich ubrań :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41117970]Nie straszcie, mnie wody nie mogą odejść w czasie spania, bo ja śpię na tapczanie, na którym się siedzi również :P Więc będzie eeeee problem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ja mam podobnie, też śpię na wersalce na której się siedzi, w razie czego się odpierze nie martw się byliśmy teraz u mojego chrześniaka, fajny duży z niego chłopiec, dostaliśmy 2 pary śpiochów dla małego i jak wcześniej nie miałam wcale tak teraz do szafki mi nie wchodzą. Wczoraj też mały dostał dwa rampersy czy jak to się nazywa od siostry tz, też ładne, już ciuchów żadnych nie chcę a jeszcze mam od koleżanki dostać, mogły by byc w większych rozmiarach bo małe mamy na zapas
|
|
#4332 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja sobie siedze teraz przy kompie,podciągenłam bluzke i drapie sie po brzuchu ale Tz do mnie :,,o żesz kurde ale Ty masz juz ten baniak! " Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
fajnie ze masz juz wieksze zakupki z głowy ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Co do ruchów...2 dni Laura mnie stresowala bo zamulona byla a tak normalnie to kopie,ma gwaltowne czasem serie ruchów,ma czkawke a ostanio lubi nogi bokiem wypychac Zauwazyłam ze co 40 ok. minut kima,porusza sie i znowu kima... ale bardzo aktywna jest po 21,22.
|
|
#4333 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za wyprawke. To juz w sumie drobiazgi i mozesz rodzic![]() Cytat:
jestem tydzień na tej "diecie" i juz mam dość. Wstalam z drzemki i brzuch mnie boli jak na okres Mam tez pytanie. Skończyły mi sie witaminki i TZ kupił mi nowe opakowanie ale niestety bez kwasu DHA bo nie mieli. Brać je czy kupować nowe?
|
|
|
#4334 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie brzuchatki
My z Edziem zaczeliscmy dzis 30tc ![]() Wczoraj bylismy na urodzinkach, jakims cudem wytrzymalam do 1 w nocy, ale nie czulam sie wcale dobrze
|
#4335 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
My niedawno wróciliśmy od teściów. Znów praktycznie pół dnia siedzieliśmy. Najpierw była kawka i ciasto a później grill, było super, aż szkoda było wracać do domu. En, Ona, Domcia gratki za tygodnie ![]() Elaine super fura dla Igorka i gratki za 9 miesiąc![]() Rockyyy ja lubię takie festyny i wiejskie jedzonko na nich![]() Eve współczuje bólu miednicy oby Ci przeszło.Nie pamiętam co mialam jeszcze pisać ![]() Uciekam na dziś. Dobranoc |
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
mela: i co materac do wymiany? no coż jak tak się trafi to się trafi...
fiazo: oooj szkoda drzewa.. jak się czujesz? bo czytałam że przejścia z autem mieliście. Nic wam się nie stało?a co do siostry męża, to ślubu chyba przed narodzinami nie będzie, jej się nie śpieszy, bo chłopak jest po rozwodzie już, więc białej sukni i kościelnego nie będzie, a na tym jej akurat bardzo zależy. grabcze: jak babyshower? Perse: co do ruchów, to Igorek też ma takie dni, że za jednym razem przeciągnie się i potem po godzinie coś, ale generalnie ruchów wykonuje dużo więcej w ciągu dnia. Tyle, że on od początku wykazywał baaardzo dużą aktywność, więc nie porównywałabym.. Roxi: czy dostałas moja msg na priw? bo u mnie jakieś dziwne rzeczy wyświetla, a raczej wyświetla że wiadomość wysłana, ale wiadomości nie ma;(
|
#4337 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pyszne śniadanko miałaśCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jutro siuśki muszę oddać do laboratorium i jak mam iść znowu do przychodni i patrzyć na te kolejki w labku to mi się odechciewa, ale trzeba bo we wtorek wizyta
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio kupowałam Femibion Classic-1 listek i kupowałam sobie Omega 3.Teraz Tz mi kupił Femibion 2 wiec mam juz i witaminki i rybke ![]() Nooo ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Enleeve ostatnio tak strasznie nie było ale w Lany Poniedziałek jak wstałam rano to czułam sie jak w gorzelni i od razu okna otwierałam bo alko -zapachy Tza nie dawały mi zyc.Wiec wielkanocnego kaca zaliczylam
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4340 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My dziś bylismy na grilu bo kuzynka organzowała grilla z tortem w związku z urodzinami jej córy ![]() Ale się objadłam ![]() ` Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje łóżeczko ma wyryte motylki z 2 stron, i na szczęscie ma wyjmowane 2 szczebelki ![]() Cytat:
My się zdecydowaliśmy na łóżeczko firmy Bajanex (Julka II) Biel transparentna po skręceniu wygląda bardzo porządnie i stabilnie, jedynie szuflada tzn. wieczko mogłoby być o 2 cm dłuższe bo tak na styk płyta docięta. Ale polecam bo naprawdę wyglada fajnie i porządnie ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- a nie możesz bez kolejki wnieść tylko ten mocz..? ja tak planuję we wtorek zrobić,,,bo bez sensu czekać w kolejce żeby tylko go postawić... |
||||||
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotka: no większe zakupki to właściwie dostaliśmy
fotelik zakupiliśmy sami... Envl: boski jest Twój TZ:P Anula: wiedziałam! że dalej to juz prawie nie mogłaś mieszkać (( a poziomki i agrest też bardzo lubie.........Ita: no i zdrówka dla Xawerego! ![]() Coś wam się dziewczyny dzieciaki pochorowały, Mela Małgosia zdrowa się trzyma? agrafka: biedactwo z tymi paluchami <przytul>Ona: 3mam kciuki za te dwa tygodnie kolejne ![]() Baloniku: brawa za sesje, osttani egzamin też pójdzie jak z płatka! gratuluję kolejnych tygodni wszystkim dziewczynom, które mogłam pominąć podczas nadrabiania.... a teraz lecę coś zjeść, i na tel się przerzucam, bo mały wciska mi się już w dół, więc żeby jeszcze posiedział sobie to położę się. ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Rockyy: brawa za kosmetologie! studia robisz czy studium?
|
#4342 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brawa za trojeczke z przoduCytat:
Cytat:
to dwa razy tyle co moje kompletne witaminy. Moze poszukam w innej aptece będzie tańszy...
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
tak planuję zrobić ale miny ludzi pewnie będą porażające ale czekać nie mam zamiaru
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Dobiłam sie lodem
i jestem peeełnaaaa ![]() Ide sie kapać i w kimeee ![]() Do jutra
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim nadrobie:
PYTANIE PILNIE: Co to jest, jesli mam od wczoraj po lewej stronie brzucha na wysokosci pepka i w dol ukosem swedzacy czerwony placek, jakby drobniutka kaszka wysypka, caly placek ma juz wielkosc mojej dloni, nawilzanie nie przynosi ulgi i choc staram sie nie drapac, to nie da rady, po scianach zaraz zaczne chodzic Mam to od wczoraj rano?.... chyba. Ale swedzi i wyglada coraz gorzej ![]() Nosz QRVA MAC jeszcze to teraz
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4347 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A może zgaga na fryz, a ulewnie na warkocze
![]() Cytat:
Cytat:
Tak zalałam izbę przyjęć w szpitalu, że wyzwano serwis sprzątający Roxy- gratuluje Mela- chyba hormony. Może zwiększona dawka czekolady pomoże Elaine, Jakierka- gratuluje rozpoczęcia nowych tygodni
|
|
#4348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jutro mam wizytę u swojej diabetolog zobaczymy co mi ciekawego powie po 2 tyg diety, też mam dość czasem... bo nic nie można tego co się chce... ale czasami zwodzę się na pokuszenie tylko po pokusie wcinam kanapkę z dużą ilością np. sałaty jedyny pozytyw, że nie tyję waga mi się zatrzymała w miejscu, ciekawa jestem jak mój syneczek co do wit. ciężko powiedzieć, a może oddzielnie kup tylko dha (chyba takie są) i wtedy bierz razem Cytat:
![]() Cytat:
to tak jak u mojej siostry też tylko cywil bo ona po rozwodzie, a facet kawaler |
|||
|
|
|
#4349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Cie mocno swędzi to może nie zwracaj uwagi tylko na IP, albo jak do jutra wytrzymasz to jutro do lekarza
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

mnie na szczęście zgaga omija łukiem szerokiem, ale wspólczuję...

......
12.06.2010

Chociaż może lepiej tak, niż jak się sączą powolutku.
A pozniej sąsiadka zabrała mnie na osiedlowy festyn organizowany przez Koło Gospodyń Wiejskich

za 5

jestem tydzień na tej "diecie" i juz mam dość.

to dwa razy tyle co moje kompletne witaminy. Moze poszukam w innej aptece będzie tańszy...