|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Ojej, tak po prostu...? Trzymam kciuki, może się jeszcze ułoży!
Moje włosy muszą bardzo mnie kochać, bo chociaż ostatnio w ogóle o nie nie dbam (nawet chodzę spać w mokrych, zgroza) to one wciąż wyglądają dobrze Chyba muszę się im jakoś odwdzięczyć : >
|
#1262 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
Dziś nakładam bhringraja Powrót do korzeni
|
||
|
|
|
#1263 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo znajomi mówią, że w ogóle nie widać, żebym rok czasu nie farbowała włosów więc mam nadzieję, że nie kłamią oo kiedy to będzie za ładnych parę lat chyba, że teraz obcięłabym włosy do ucha alee tego nie zrobię ![]() to było tylko kilka przykładów, gdybyś zobaczyła co jest na codzień to byś oczom nie uwierzyła nie ma takiej rzeczy której mama by za niego nie zrobiła. On śpi pół dnia, bo co week imprezuje a jego mama drzewo przewozi taczką i układa w komórce![]() Cytat:
mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli i wyjaśnicie sobie to z Tż Cytat:
Masakra ale u mnie paskudna pogoda :/ leje od rana i ponuro jest ![]() rano wypiłam skrzypokrzywę ![]() a teraz siedzę z kawą, bo zaraz zasnę
|
|
#1264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za godzinę jadę z przyjaciółką na zakupy, może trochę poprawi mi się humor. Muszę kupić jakieś krótkie spodenki i koszulkę, bo wczoraj odkryłam, że nie mam w czym chodzić podczas upałów. Otworzyli u mnie jakiś nowy sklep, Sinsay i muszę obczaić, czy jest tam coś ciekawego
|
|
|
|
|
#1265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wolę mieć coś na szyi, bez tego czuję się goło. Cytat:
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
ajaj, trzymaj się...
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tata od jakiegoś czasu zapuszcza sobie włosy, tylko górę i boki podcina, a te przy szyi zostawia. Ostatnio idziemy do kościoła, a tata 'masz tyle odżywek, a tacie nie pożyczysz' haha, i tego samego wieczoru olejowałam swoje włosy i mu też naolejowałam tą kiteczkę
|
|
#1268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja mama tylko raz dała sobie nałożyć olej na włosy. Generalnie to wcale nie używa odżywek, myje je tylko pierwszym lepszym szamponem i koniec ![]() Wczoraj kupiłam skrzyp i pokrzywę, więc dołączę do pijących ![]() Słyszałyście coś o kosmetykach Mixa? Bo widziałam je w Rossmannie i nie wiem co to takiego
|
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie słyszałam ;o
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bardzo jestes smutna z tego powodu? chciałabys jescze uratowac ten związek?mam pytanie odnosnie olejku łopianowego z olejkiem z drzewa herbacianego czy mozna go nakładac na włosy czy tylko na skóre głowy? oto skład:Vegetable Oil, SC-CO2-extract Arctium Lappa (Burdock) , Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Essential Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Essential Oil, BHT.
Twoje kłamstwo trwa tak długo, ze sam zaczynasz w nie wierzyć? Doceniamy dopiero kiedy stracimy. Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed Moja pielęgnacja włosów Edytowane przez karmazynka99 Czas edycji: 2013-06-03 o 11:56 |
|
|
|
|
#1272 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a tak to podrzucam mojej mamie jakieś maski, czy odżywki ![]() Pokaż butki jak kupisz ![]() http://pat-and-her-little-world.blogspot.com/ - zdjęcia obiecanego lakieru ![]() Cytat:
![]() Cytat:
może jeszcze jakoś się ułoży? jakie włosy po tym bingaczu są mięciutkie
|
|||||
|
|
|
#1273 | |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze tylko się zaopatrzę w CP
![]() Cytat:
Ja się zastanawiałam czy mogę nałożyć na długość łopianowy ze skrzypem [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41125918]Shea i pięć alg ![]() mój tata żartował sobie, że jak wrócę po sesji do domu to będzie podkradał mi Jantar a tak to podrzucam mojej mamie jakieś maski, czy odżywki ![]() Pokaż butki jak kupisz ![]() http://pat-and-her-little-world.blogspot.com/ - zdjęcia obiecanego lakieru ![]() ja kiedyś dostałam w SP torebeczkę z ok 50 próbkami ![]() może jeszcze jakoś się ułoży? jakie włosy po tym bingaczu są mięciutkie [/QUOTE]O, a u mnie ten Bingacz szału nie robił ![]() Mam nadzieję, że się ułoży. Dziękuję |
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będziesz wyglądac najpiekniej w swoich włoskach!
|
|
#1275 |
|
Raczkowanie
|
Czasem warto zrobić sobie przerwę. Można wtedy naprawdę docenić drugą osobę i zdać sobie sprawę, jak bardzo nam na niej zależy
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to będziemy razem czekac na odpowiedź
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
deszczowy piesku
![]() alex smuteczek ![]() Dziewczyny ogromnie się cieszę, pamiętacie jak Wam marudziłam, że zrobiłam bransoletkę na konkurs, ale pewnie jej nie przyjmą, przyjęli jednak! O tu
Edytowane przez Kathinna Czas edycji: 2013-06-03 o 12:14 |
|
|
|
#1278 |
|
Przyczajenie
|
a może rozstanie faktycznie jest jedynym rozwiązaniem, czasami tak trzeba,żeby ruszyć dalej.
jeśli to Ty się bedziesz zastanawiała nad ewentualnym powrotem spisz na kartce plusy i minusy.takie proste, ale wszystko widać jak na dłoni. ciężka sprawa.przykro bardzo... |
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41125918]
http://pat-and-her-little-world.blogspot.com/ - zdjęcia obiecanego lakieru [/QUOTE]Ładny! Ja miałam ochotę na #54 w ramach nagrody za napisanie pracy, ale okazało się, że od piątku prawdopodobnie wchodzi seria Impression. I znów jestem w kropce. Chyba na serio wpadłam w lekki lakieroholizm- od miesiąca nie kupiłam żadnej odżywki, a lakierów 4! ![]() No, właśnie, Dzień dobry pięknym paniom! Pykłam poranny egzamin, mam chwilę wolnego, żeby Was ponadrabiać.
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
niekoniecznie musiało mu przestać zależeć, bo skoro mówisz ze ostatnio się kłócicie cały czas , to moze być zmeczony tymi wszsytkimi kłótniami po prostu.
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zleci zobaczysz
|
|
#1282 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dzis tez odebralam paczke od Ciebie z poczty Tylko powiedz mi co jest co ? Jedno pieknie pachnie A drugie wali jak farba do wlosow No ten kallos honeyy mi smierdzi starymi tulipanami zwiedlymi I ma silikon :p A ten uv tez nie lepiej pachnie ![]() Kupilam Oleo ale to pieknie chanie
|
|
#1283 |
|
Raczkowanie
|
Siemanko
![]() Byłam w tym Humanicu, ale nie znalazlam tych butów, za to były w jakimś sklepiku, w przejściu pod skrzyżowaniem niedaleko, przymierzyłam i zamówiłam sobie. Czarne jednak i bez ćwieków. Teraz poluję na torbę ![]() Ogłaszam prodżekt "wymiana garderoby". Czas operacyjny: od dzisiaj do końca września. Czyli jest trochę czasu. Mam nadzieję, że znajdę pracę na wakacje. ![]() A poza tym dorwałam w Rossie Facelle za 2,99
|
#1284 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super, że jednak przyjęli Cytat:
Cytat:
![]() Kusicielko ty
|
|||||
|
|
|
#1285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() moja mama używa tylko szamponu pantene z odżywką i nic więcej, a jak miała długie włosy to takie gęste fale jak nie wiem Hehe dołączasz do pijaczek mam nadzieję, że teraz wytrwam, bo już chyba ze 100 razy zabierałam się do picia, ale zawsze coś mi stawało na przeszkodzie i nigdy nie byłam systematyczna na mnie ta pokrzywa działa tak moczopędnie, że zaopatrzyłam się w zgrzewkę wody mineralnej, coby się nie odwodnic ![]() biorę CP od 2 miesięcy, mam zamiar jeszcze miesiąc brać, jak na razie efektów nie widzę
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41125918]
mój tata żartował sobie, że jak wrócę po sesji do domu to będzie podkradał mi Jantar a tak to podrzucam mojej mamie jakieś maski, czy odżywki ![]() Pokaż butki jak kupisz ![]() http://pat-and-her-little-world.blogspot.com/ - zdjęcia obiecanego lakieru ![]() jakie włosy po tym bingaczu są mięciutkie [/QUOTE]Kiedyś wcierałam mamie jantar ![]() Dobrze, pokażę ![]() Śliczny lakier ![]() Też miałam takie mięciutkie po tym bingaczu w piątek ![]() Brałam miesiąc temu ![]() Mam nadzieję
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak farba (przypuszczam, że chodzi nam o to samo) to wali to fioletowo-szare coś czyli bingacz z błotkiem karnalitowym. To błotko to chyba sprawka śmierdzielstwa. Możesz kłaść na skalp i na długość https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...alitowym-.html A to drugie białe, lekko grudkowate to właśnie Chantal odżywka nawilżająca https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...nditioner.htmlA ten Kallos uv ładnie pachnie, czepiasz się no. Jakaś bardzo wrażliwa zapachowo jesteś
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz to też bym je chciała, ale pewnie ta euforia opadnie, gdy zobaczę je na żywo.
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.

Chyba muszę się im jakoś odwdzięczyć : >

ręce opadają...
nie ma takiej rzeczy której mama by za niego nie zrobiła. On śpi pół dnia, bo co week imprezuje a jego mama drzewo przewozi taczką i układa w komórce

?