|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
To rzeczywiście się trochę minęła z celem
A fryzurkę sobie zapisuję, podoba mi się
|
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dużo zapłaciłaś? koleżanka dwa lata temu poszła do fryzjerki do domu i chciała, żeby jej zrobiła loki... więc zrobiła jej loki na prostownicy (które rozpadły się po 2 godzinach) i zażyczyła sobie... 110 zł
|
|
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ludzie mnie na fotach nie poznają. Chyba przytyłam
|
|
|
|
|
#3244 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozumiem, wiem, że to denerwuje... Ja nie wiem, gdzie wyglądam ładniej w młodości chyba na zdjęciach, teraz bardziej podobam się sobie w lustrze, niż na fotografii. Odzwyczajenie też rozumiem, ale spróbuj po prostu traktować spotkanie jako nie randkę, tylko zwykłe spotkanie I naprawdę uważam, że facetom jest wszystko jedno. Oczywiście w skrajności nie popadajmy, ale jak różnica nie jest rażąca, to obstawiam, że im wszystko jedno. Widziałam niejednokrotnie dziewczyny znajomych, facet potrafi mieć najpierw szczupłą dziewczynę, a następną 20 kg cięższą od tej pierwszej. Stąd wnioskuję, że tak naprawdę to jest wszystko jedno [w granicach rozsądku] i liczy się twarz + fajny charakter. Właśnie miałam radzić, żebyś nie rezygnowała ze spotkania Dokładnie, nic nie stracisz. A możesz zyskać. [Coraz częściej zdaję sobie sprawę, że życie jest tylko jedno i jak będę je marnować, to już go sobie potem cudownie nie przywrócę, więc należy korzystać ile się da ]Cytat:
na studniówkę czesała mnie Mama, bo byłam u paru fryzjerek na fryzurach próbnych i było okropnie. Każdy ma własną wizję tego, co to są "ładnie uczesane włosy" i chyba stąd wynikają nieporozumienia
|
|
|
#3245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3246 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmykam już spać, bo jestem zmęczona. Dobranoc
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale spoko, zobaczy się. Będę Wam pisać co i jak bo we wtorek się spotykamy.20 kg
|
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czyli coś jest na rzeczy ok ![]() Maluję właśnie paznokcie... A jutro mam ciężki dzień
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Aysell, dzisiaj przyszedł mi ten żel do brwi
Przeczesałam brwi 15 minut temu i jak na razie się trzymają Ale muszę je wyregulować
|
|
|
|
#3252 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
![]() jak tam u Was??
|
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
Zbieram się żeby jechać na konsultacje do jednego profesora po wpis, a tak mi się nie chce...
|
|
|
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam loki zrobione na prostownicy, usługa w salonie i zapłaciłam 40 zł ale tez rozpadły się po 2h ale na moich włosach nic nie trzyma się.---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Napisałam wcześniej, że przytyła |
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Sprzed czasów encanto w saloniku w małym mieście zapłaciłam 40zł za ułożenie włosów na wałki i upięcie części na górze (chyba z 2 godziny siedziałam), natomiast jak czesałam się kiedyś w Poznaniu w salonie na studniówkę mojego TŻ to płaciłam 70zł za ułożenie włosów lokówką i nic poza tym - około godziny pracy. Ale w obu przypadkach włosy mi się dobrze trzymały i byłam zadowolona ze swojej fryzury
|
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że tak napisała, ale jeszcze jakiś miesiąc/dwa temu widziałam w podpisie "-12kg", więc trochę się zagubiłam...
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
?
|
|
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomimo, że nie przepadam za weselami (nie lubię disco polo i weselnych klimatów) to bawiliśmy się na prawdę dobrze jeszcze na tarasie odkryliśmy piłkarzyki i pingponga duże dzieci ![]() Edit. szkoda, że pogoda nie dopisała. W piątek było pieknie, wczoraj też ale w sobotę od rana mocno lało Edytowane przez abrakatabra Czas edycji: 2013-06-03 o 11:37 |
|
|
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam jak mój dziadek znalazł na strychu piłkarzyki i przez całe lato wszyscy oblegali grę
|
|
|
|
|
#3260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja poszukuje dalej pracy Ja miałam taką fryzurę na studniówce trzymała się do samego rana i nawet jak poszłam w niej spać (nie dałam rady wyjąć wsuwek) trzymała się nawet jak wstałam zdjęcie w albumie
|
|
|
|
|
#3261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja chcę schudnąć ale te w.w workouty jakoś nie daja mi już satysfakcji ![]() Hej wszystkim czasem nauka się opłaca
|
|
#3262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja w przyszłą sobotę idę na wesele i o fryzurę chyba poproszę mamę lub koleżankę, bo Waszych opiniach. ![]() Ok. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wcześniej nic nie ćwiczyłam. Na początku było ciężko, ale potem to już przyzwyczaiłam się. ![]() I gratuluje egzaminu.
![]() Edytowane przez angelinmyheart Czas edycji: 2013-06-03 o 14:25 |
||
|
|
|
#3263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wydawałoby się, że niebawem wakacje, a u mnie tyle nauki ![]() Każdy wymaga, każdy musi koniecznie zrobić klasówkę, bo jego przedmiot jest przecież taki ważny i tak mi się w życiu to przyda, że hoho ![]() Czy są tu jakieś Warszawianki, które mogą mi polecić tani i w miare w centrum nocleg ?
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że wprowadziłam zamieszanie
Przytyłam 30 kg ale schudłam z tego 12 narazie. ![]() Stresuję się, dziwne Cytat:
|
|
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Madziulek, gratulacje
Cytat:
A mogę spytać co się stało, że przytyłaś tak dużo? Masz jakieś problemy zdrowotne? Odchudzanie dobrze Ci idzie, wróciłaś do ćwiczeń po przerwie jaką sobie zrobiłaś ?Nie stresuj się, skoro Cię widział "na żywo" to pewnie wie czego się spodziewać i wyraźnie Ci dał do zrozumienia, że mu się podobasz skoro ma to być randka Ty nic na tym nie tracisz ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Tak w ogóle dzisiaj sobie pomalowałam brwi (Aysell I spotkałam koleżankę, która mówi do mnie "Ale ładnie dzisiaj wyglądasz! Pomalowałaś się trochę? Naprawdę ślicznie" Ale się radośnie poczułam A tak się bałam czy nie zrobiłam z siebie klowna
|
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam, wróciłam Makijaż strasznie dużo zmienia.
|
|
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
juz masz troche za soba a bedzie jeszcze wiecejAle podła pogoda znowu a miałam nadzieje, ze z rowerkiem sie przeprosze w koncu
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, pogoda okropna, plucha, wiatr i ziiiimno jak jesienią
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Kochane, powiedzcie mi, co to jest krem CC? A raczej... czym się to różni od BB ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

A fryzurkę sobie zapisuję, podoba mi się

Ludzie mnie na fotach nie poznają.
Wszyscy mi mówią że powinnam się cieszyć że jestem fotogeniczna ale to jest dramat! Naprawdę, ja na żywo wyglądam całkiem inaczej niż na zdjęciach. I potem zawsze jest ten strach - bo komuś spodobałam się na fotach ale w rzeczywistości jest inaczej