|
|
#4711 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4712 |
|
BAN stały
|
a jak ci się urodził, to też chodziłaś nocami nietrzeźwa po knajpach, a dniami siedziałaś na wizażu?
![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- No wiem, chyba też jestę trollę |
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad końca urlopu
nadrobię jutro bo muszę iść spać, bo nie wstanę do pracy
|
|
|
|
#4714 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tak, ale wg waszych definicji jestem zła matką, z tego wysnuwam dalszy wniosek ze bycie złą matką wcale nie jest takie złe, co wiecej ze dzieci złych matek mogą byc szczęśliwe, z czego dalej wynika ze nawet ze matki mogą być dobre
![]() oto wywód logiczny godny kameny ha!
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
no i se przypomniałam jak my mieliśmy pchły
![]() i aż się poryczałam, bo to były fajne czasy i byliśmy w komplecie i b. bym chciała wrócić jako że zmęczona po dzisiejszych przeżyciach jestem, ide spać a jutro jade solidnie poćwiczyć, po ponad tygodniowej przerwie ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
Melk przerażasz mnie, ja się Ciebie boje bezsensui wyczochraj Szarość ode mnie
|
|
|
#4716 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
edytowałam tamren post i dopisałam wiec mozesz doczytac. po pierwsze nie chodziłam bo nie chciałam, jak ci sie rodzi dziecko to chcesz sie nim nacieszyc prawda? i wszystko inne idzie w odstawke, to normalne, to tak jakbys sobie kupiłą nowy rower, albo najnowszą wersje simsów ![]() po drugie to co mnie w tamtym czasie ograniczało najbardziej to był brak pieniędzy a nie manie dida po trzecie-nie mialam internetu, wiec i wizazu pozatym nie po to sie ma dziecko zeby zyc dalej jakby go nie było, ale da sie wiele rzeczy połączyc , a macierzynstwo ma swoje fazy, w ktorych rózne rzeczy są dla nas priorytetowe z wyboru a nie z przymusu ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
Cytat:
ale rumien wędrujący po kleszczu to nie reakcja alergiczna tylko objaw boreliozy
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-06-03 o 23:51 |
|||
|
|
|
#4717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. wiedziałam 3. uff choć to i tak skurczysyństwo - ten kleszcz się doedukowałam kleszczowo, uspokoiłam i uśmiałam ze śmiercioneśnej siły mózgu Flo Cytat:
jak naczyń nei włoże to nic się nie stanie ale jak nie przebiore małego to już not so great jak obiadu nie zrobimy to nie mamy i nic się nei dzieje ale jak małego nie nakarmie to ponownie not so great chodzi o to że przy małych didach pewne rzeczy trzeba i nei ma opcji że sie nie chce ale może nie będzie tak źle - od czego jets tatuś no aj nei ukrywam ze też liczę na tatusia, ale mogę sie przeliczyć ![]() a przy dużym didzie nie mam pojęcia jak wychować z małego na dużego ? zwłaszcza mnie, która nie umie nie powiedzieć prawdy - i potem pójdzie taki do przedszkola i powie że boga nie ma bo mamusia tak powiedziała, kościół to złodzieje itp - przy dzieciach trzeba uważać co jak i kiedy się mówi - ja się zapominam że one istnieją, ( jak spędzam czas z kumpelami) i mówię jak do dorosłego a to raczej nei tędy droga czyż nie? a może tędy - who knows
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-04 o 00:04 |
||
|
|
|
#4718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
Ale tu nie ma pewnosci,że to kleszcz , bo nie ma sladu winowajcy, tylko zalozenie,że to byl chyba kleszcz bo jest rumień. Wiec moze być coś innego. |
||
|
|
|
#4719 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
win-martwi mnei to co piszesz o didu i rumieniu.
alergiczny stan zapalny występuje szybko po ukąszeniu, :rumien" jest napuchniętym czerwony i bladszy na zewnątrz, często ciepły w dotyku. rumien po 2 tyg od ukąszenia, powiekszający się , płaski, niebolący, i taki z okręgami ze po jasnym jest znowu ciemniejsze jest objawem zakazenia boreliozą. pisze tak jak zostałam przeszkolona przez lekarza, bo moj did ma alergie na meszki, a ja fobie boreliozy i juz kilka razy byłam nocą na pogotowiu z tego powodu. mam ofkors nadzieje ze to nie borelioza tylko dziwny odczyn alergiczny ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
ale rumien wędrujacy nie występuje w innych wypadkach, występują stany zapalne skóry,lub alergiczne które nie wyglądaja jak rumien wędrujący
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-06-04 o 00:11 |
|
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja przyjaciółka płakała mi na rękach że juz nei może na synka patrzeć bo ją tak drażni, wkurfia to że non stop to samo - jak miał kilka miechów, że ma dość chce wyjść i nie wrócić - i ma takie cykliczne akcje to mija ale i wraca2. pogrubione - swietnie powiedziane, ale końcówka - no bywa i tak i tak - są rzeczy które wiesz że są priorytetowe ale mimo niechcenia robisz, bo są ważne |
|
|
|
|
#4721 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ad przyjaciółka- no ja mam tak co dzien w swojej robocie i co? zyje, jak prasujemam to samo chce to rzucic i zacząc płąkac, no kurde zycie to nie sielanka i moze nas spotkac wiecej nieszvczęsćia niz manie dida pozatym-powinna wtedy zostawic dziecko ojcu i wyjsc, kazdy ma czegosc dosc w roznych momentach zycia prawda? ad ostatnie-nienawidze swojej roboty ale do niej chodze bo priorytetowe jest to zebym zarobiłą pieniądze. i jest to cięższe doswiadczenie niz siedzenie z didem generalnie chodzi mi o to ze w zyciu są wieksze wyrzeczenia, wyzwania, powody do płaczu, do nerwów i do chęci ucieczki niż posiadanie dziecka, i nie wiem dlaczego posiadanaie dziecka jest demonizowanie, ze jak urodzisz dziecko to juz koniec, najlepiej sie do trumny położyc bo juz nic nas nie czeka a na pewno nic dobrego jedynie jęk, płacz, zgrzytanie zębów i żal za utraconym wspaniałym życiem...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-06-04 o 00:23 |
|
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem czy tak jest całkiem odcięta od faktu jakie kobieta miałą nastawienie do macierzyństwa przed porodem, nie sądzę, żeby to było coś z powietrza, co spada na nią jak grom z jasnego nieba, czynniki są zapewne złożone i nie bez znaczenia są jej odczucia sprzed porodu
|
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. pozwól, że przyrównam, też jestem leniwa, bardzo nawet, nie wstaję zbyt wcześnie , mam syf na podłodze i w zlewie ale jak pojawiły się szczeniory, później fiefiór, zapierdzielałam jak perszing na wysokości lamperii się włancza myślę, że przy didach jest to nawet, zdecydowanie silniejsze , więc nie ma co się obawiać ![]() rób se tego synka
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad przyjaciółka - chodzi o to, że taka świeża matka przed samą sobą czuje że jest żłą matka skoro nie umie kochać dziecka, czasem to są chwile zwątpienia a czasem czuje ze nie kocha i co wtedy? lipa |
|
|
|
|
#4725 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ojej no jasne, ale wiesz..niektóre kobiety mają depresję poporodową, niektórzy ludzie mają raka, a niektórych rozjedzie tir na przejsciu dla pieszych.... chodzi mi o to ze dzieci są po prostu częścią zycia a nie najgorszą rzeczą jaka nam sie moze w nim przytrafic
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no ja mam juz wszystko wyluzowane, decyzja podjeta, zadne obawy mnei nie zatrzymują już, teraz tylko finanse są przeszkodą neimniej na bieżąco obserwuję stan zdrowia i wyglądu świeżych Mam no i jest kiepsko - wory pod oczami niedospanie, i wieczny motor w dupie pilnowanie latających okołorocznych zapierdzielaków zdolnych do samozagłady - oczyw dupie motor w dupie - no nie jest to świat, który mi się podoba na obślinione podłogi mam luz - to tylko podłogi, jakoś nie przywiązuje wagi
|
|
|
|
|
#4727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4728 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no lipa, jak i inne lipy w zyciu, jak comiesięczny PMS czy depresja wiosenna , jak śmierc w rodzinie czy brak pracy, człowiek w zyciu wiele razy czuje się źle w róznych powodow, ale to nie powód zeby zaniechac rzeczy potencjalnie mogących nas zranic w przyszłosći.to tak jakby nie wychodzić za mąż,bronić sie przed miłoscią, po kogoś pokocham,a byc moze on zachoruje lub umrze i co wtedy? lipa
|
|
|
#4729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no oczywiście że nie są najgorszą jednak to wszystko zależy od preferencji - nie piszę tu juz o sobie, tylko no każdy lubi co innego zapewne znaleźliby się szaleńcy co pokochają katorgi piwniczne miłośnicy prasowania pracowania kothow ![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
![]() a ostatni przykłąd to miałąm nawet w rodzinie w rodzinie - ale to już smety the best of smętów Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-04 o 00:42 |
||
|
|
|
#4730 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie kwestionuje tego i piszę to w zupełnie innym kontekście.
zeby zaraz nie wyszło ze namawiam kogos do mania. dla przypomniania moje wywody dotycza kwesti-ze moze bym i chciala ale bede zła matką bo nie sprzątam, jestem nieodpowiedzialna i byc moze bede miec depresje poporodowa i co wtedy? ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- rachel-to kiedy bedziez robic tego dida ? ![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- btw-redzia by sie przydała,zeby rzucic swiezsze spojrzenie na temat,ale gdzies ją wypollizowało-pewnie na włosowe
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
jak tak Was czytam to zazdroszczę Red - zę zrobiła go niemal w Barze
![]() zaraz bym se zrobiła - tyle cennych rad - a tak to wszystko zapomneu ale jestem w pułapce - finansowej i czasowej- autentycznie nawet jak teraz pójdę do robo to przeca nie po to żeby zaraz wylecieć z hukiem na dida i nie mieć do czego wrócić trochę wyluzowałam już z tym wiekiem - no bez przesady chyba jednak mi natura takiego figla nie strzeli że to już jest koniec i kto mi teraz uwierzy że idę spać ![]() pomału się zwijam dobrej nocki |
|
|
|
#4732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak teraz myślę,ze to sprzatanie, spanie i lubienie sie napić ti co tam jeszcze, to faktycznie coś w stylu wymowek...ale skoro to nie przechodzi po jakimś czasie ( te wymowki ) tylo ciagle gdzies tam sie kotluje, to chyba jednak o czymś świadczy. No nie wiem...prosty przykład. Kocham moje koty, ale jak śpię i mnie zaczepiają to biore za futro i wystawiam za drzwi. Z dzieckiem tak nie zrobię. Jak chcą żreć mokre, a mi sie tyłka z kanapy nie chce ruszyć , to dre mordę,że suche w misce i niech spadaja. Dziecku tak nie zrobię. I można by tak wymieniac i wyminiac... ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
A wychodzenie z zalożenia że Bog dał dziecko to da i na dziecko - znam takie mądrale nawet nie jest zabawne.Wyszłam na złą kocią matkę
|
||
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
fogle to ja już mam jedno dziecko i mój chuop też
zaiste juz widzę jak się ludziom włos jeży na wieść, że ta para dzieciaków będzie miała dziecko - prostuję jeszcze nie będzie jeszcze nie, w zamyśle inono to spadam ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- |
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4735 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Znów ukradli słońce
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spadam na batalię namba zwei z ochroną zdrowia ![]() Stazja - testy Meteorów jak na razie: wczoraj kaplica albowiem akurat mam fazę złej cery zuruck kratery kratery czerwoności bleeeh no i wczoraj to w ogóle nic nie było widać dziś: na ujednoliconej podkładem cerze - bardzo spoko (tylko jak się podkład zetrze to kaplica )niemniej dostrzegam po czemu one mogą być niekompatybilne ze mno - te drobiny so duże siedzo mi w porach ale jest an to sposób bo winowajco so tylko jedne kulki, i planuję powymieniać z jakimiś beżami z Dore ogólnie testowałam je w perfumerii na dobrej cerze ale nadto opalonej i nie widziałam wtedy tego brokatu tragedii nie ma, wciąż myślę że sobie je dopracuję, mieszając z Dorkami pominąwszy brokatki - które można zminimalizować/ usunąć - to efekt jest subtelny, zastanawiam się czy nei za subtelny, ale z drugiej strony to chyba dobrze - przegięcie w drugą byłoby chyba nienoszalne, zatem chyba tak ma być, im lżejsza koegzystencja tym lepiej cya Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-04 o 10:28 |
|
|
|
|
#4737 | ||
|
Zakorzenienie
|
A na dodatek ja zawsze sie gubie w wypowiedziach i po 2 stronach zapominam co i jak ![]() Cytat:
![]() Ja też (jedna z nielicznych rzeczy które mnie obrzydzają) ![]() Ja w takim razie też. ![]() Kwestie sprzątania itp. to ja nawet pominę bo jestem bałaganiara i mój P. też. Nie poświęcam się dla dziecka (zupki jadło ze słoika a ubranek nie prasowałam). Na imprezy chodziłam i chodzę (dziecko wtedy komuś podrzucam lub zostaje z P.), słucham muzyki głośnej i donośnej. I siedziałam na wizażu jak młoda była mała. I jestem jeszcze gorsza niż zła bo ja nie widzę w tym nic złego. Nie widzę też by moje dziecko było jakieś bardziej zaniedbane czy mniej szczęśliwe niż inne. Nie wiem jak u innych ale ja zawsze byłam bałaganiarą i leniem a przy dziecku jakoś ogarniałam wszystko bez zbędnego wysiłku. I nie miałam wrażenia robienia nic z przymusu czy zmęczenia. Jak nie che mi sie zrobić obiadu to didka je makaron z masłem lub chleb z serem (ew. duży jogurt). Didy rożne rzeczy wymyślają i nikt w przedszkolu nie będzie od razu tego brał serio. Moja od czasu do czasu wymyśla takie historie ze jak by ktoś wierzył to bym już miała prokuratora na karku. ![]() Cytat:
No i nie jest to częste.A nie udaje sie przeważnie komuś kto nie chce z tym nic zrobić. A i myśli o "zamknięciu didki w szafie" miałam nie raz przy jej atakach "ADHD". Jak rozmawiałam z znajomymi to tez czasami maja myśli by się na chwilę "bachora" pozbyć jak dokazuje. (podobnież mam ochotę "ubić" kogoś jak mi nadepnie na odcisk ) -------------------------- Fitam! Praca to złoooooo
|
|
#4738 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Poza tym dziewczyny ' bezdzietne'
To co piszecie to i tak teoretyzowanie, co by było gdyby A życie wszystko weryfikuje, teoria teorią, a praktyka praktyką Nie mając dziecka miałam podobne zdanie, a potem bach i trzeba było sobie poradzić ![]() Rozumiem, że ktoś nie chce mieć mieć dzieci, bo po prostu nie chce i już. Ale pisanie, że by się było złą matką nie ma sensu, bo tego się po prostu nie wie.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Równie dobrze ktoś kto jest pewny że będzie idealną matką, może sie okazać taką z horroru. Zmieniam zdanie ![]() Może byabym i dobrą matką, ale narazie nie chcę ![]() Jak synek? Byliście już u lekarza? |
|
|
|
|
#4740 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oczywiście może być tak, że to dziecko wyjedzie na drugi koniec świata i będzie Cię odwiedzać raz na pińćset lat albo fogle ![]() Podobnie z rodzeństwem też się mogą widywać raz na pierdyliard lat albo np przestać się do siebie odzywać forever No ale to wszystko przecie wiesz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A Wy co ile się kąpiecie, myjecie? ![]() ![]() Powiem Wam więcej czasem takie niemowlaki i starsze dzieci tyż ![]() ![]() Cytat:
Florku I za Winterkowego Dida oby to nie było nic poważnego ![]() Moją jakieś dwa lub trzy tygodnie temu "podziabały" komary - i miała podobnie jak ja jako Did czerwony, twardy, swędzący placek od razu - w jednym miejscu ogromniasty Smarowałam toto maścią, teraz już zeszło,tylko mały ślad został.Eenax co do głośnej i donośnej muzyki - ostatnio mojej pościągałam trochę piosenek, m.in Natalkę K. (aż sobie przypomniałam jak sama tego słuchałam jak byłam mała ) no i parę takich piosenek powiedzmy rockowych I dzisiaj rano do mnie mówi: Mamo, a teraz mi puść coś metalowego ![]() Lubi trzepać włosami ![]() ![]() Znad deszczu dzień kolejny
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-06-04 o 11:10 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

bezsensu
i nietopsza w udo i też został
ale może nie będzie tak źle - od czego jets tatuś 

to mija ale i wraca

jeszcze nie, w zamyśle ino

siedzo mi w porach ale jest an to sposób bo winowajco so tylko jedne kulki, i planuję powymieniać z jakimiś beżami z Dore 

) no i parę takich piosenek powiedzmy rockowych