|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
|
|
|
|
|
#4773 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Hej
Spać nie mogę od 6.30, włączyłam sobie tv w łóżku i "doleżywałam", ale mąż kilka razy rzucił ostentacyjnie spojrzenie na tv to wyłączyłam i przylazłam do kuchni ![]() Na śniadanko gotuje mi się ryż i będę go jadła z jabłkiem, cukrem i cynamonem Cytat:
http://allegro.pl/ochraniacz-na-mate...273789893.html Ale uprzedzając pytania-nie wiem czy faktycznie będzie przepuszczał powietrze-nie znam się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak to kto? JA Pisałam ostatnio, że mam +16kg, a męża okłamałam, że mam +14kg |
|||
|
|
|
#4774 |
|
Konto usunięte
|
Witam się z rana
trzymajcie WIELKIE KCIUKI, za chwilę jadę na echo serduszka !!! ... śniło mi się, że byłam w gabinecie, że wyszłam i chciałam opowiedzieć o czym pani doktor mówiła podczas wizyty, ale nic a nic z tego nie pamiętałam!!!! Kompletna zaćma !!! ![]() buziaki dla wszystkich za wizyty i za tygodnie !!
|
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41142115]Witam się z rana
trzymajcie WIELKIE KCIUKI, za chwilę jadę na echo serduszka !!! ... śniło mi się, że byłam w gabinecie, że wyszłam i chciałam opowiedzieć o czym pani doktor mówiła podczas wizyty, ale nic a nic z tego nie pamiętałam!!!! Kompletna zaćma !!! ![]() buziaki dla wszystkich za wizyty i za tygodnie !![/QUOTE]Teso jedna ręka Twoja z kciukami druga Czarowniczki, w takim razie nie pozostało mi nic innego jak ruszyć poopkę bo nie mam jak pisać z kciukami ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze, musi być!Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Madi a ta rura, co Cię zainteresowała to element lustra na drzwiach sypialni
|
||
|
|
|
#4779 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41142115]Witam się z rana
trzymajcie WIELKIE KCIUKI, za chwilę jadę na echo serduszka !!! ... śniło mi się, że byłam w gabinecie, że wyszłam i chciałam opowiedzieć o czym pani doktor mówiła podczas wizyty, ale nic a nic z tego nie pamiętałam!!!! Kompletna zaćma !!! ![]() buziaki dla wszystkich za wizyty i za tygodnie !![/QUOTE] Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Od wczoraj mocno zaciskam, kochana!
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
mimo brania magnezu wyskoczyłam dziś rano jak z procy z łóżka gdy poczułam łapiący skurcz, ale na szczęście, zaczęłam chodzić i przeszło
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
dla Potrzebujących
|
|
|
|
#4783 |
|
Raczkowanie
|
Witam się dziewczyny w ten pochmurny i deszczowy poranek!Ja już wyspacerowałam sierść,byłam w sklepie po świerze drożdzówki,i teraz najedzona popijam kawke. teso,czarownica1-
Oliath-piękne te Twoje mebelki,zazdroszcze talentu! Persephone_-ja już to chyba kiedyś pisałam,dzień przed narodzinami mojej córki zrobili mi usg,pokazywało wage o.k 2600,i chyba z tego zmartwienia i stresu dzień później urodziłam córcie 3150.Więc naprawde nie warto się tak bardzo przejmować,choć doskonale Cię rozumiem. Prawda jest taka,że od dnia kiedy dowiadujemy się ,że zostaniemy mamami nie ma już możliwości aby przestać się martwić i nawet dorosłość naszych dzieci nic nie zmieni. Moja Natalka ma 10 lat,teraz jest na zielonej szkole,a ja się martwie czy zje śniadanie,umyje zęby,czy ma wode na noc (bo ona budzi sie w nocy napić) i dzwonie do niej i mardzudze i czuje,że moje dziecko ma mnie już dość. Do zamartwiania się już przez całe życie musisz się przyzwyczaić i choć to trudne zachować spokój.Bo tak jak teraz gdy rośnie w Tobie i czuje Twoje emocje i tak jak się urodzi -bezpiecznie bedzie się czuć jak Ty bedziesz spokojna i opanowana,a to mu da siłe!
http://www.suwaczki.com/tickers/88c5yx8dy0c2edeg.png Edytowane przez kayka11 Czas edycji: 2013-06-04 o 09:14 |
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się cała połamana po nocy, każda kosteczka nawet najmniejsza mnie boli nie wiedzieć czemu
![]() Nie mam nic ciekawego do powiedzenia ostatnio, nudnawa się zrobiłam, masakra Z nadrabiania: -Skylie: Jutro idę do gina, więc możemy się po nim umówić jak masz czas, co? bo będę na Pawiej.. Ostatnio mi lekarz powiedział na IP zeby absolutnie cały dzien plackiem nie leżeć, tylko chodzić, ale nie robić maratonów, więc chodźmy spokojnie skurcze się od tamtego czasu nie pojawiły, więc jestem zwarta i gotowa na naszą wyprawę- gina mam o 11, więc jakieś 20 minut poźniej jestem wolna jak coś.-Czarownica: kciuki mocno zaciśnięte!!! -Ita: zdrówka dla Xawcia, biedak się męczy strasznie z tego co piszesz ![]() -Neni: popłakałam się ze śmiechu z tej asysty kota -Perse: Myślę o Tobie od wczoraj i zapomniałam Ci jeszcze jednej rzeczy napisać- ja urodziłam się w 36 tygodniu z wagą 2400g, więc dużo mniej niż niejedna dziewczyna na wątku ma w 34 tygodniu. Przy wypisie ze szpitala ważylam 2200g.. a jestem dosyć słusznego wzrostu jak na kobietę (170cm), do tego nawet bez ciąży nie jestem chochlikiem, którego nie można zauważyć. Mam normalne wymiary i jestem zdrową kobietą Więc mam nadzieję, że dzisiaj już masz lepszy humor i nie waż mi się płakać!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
może damy rade
![]() Ja już po labku, wzięlam babcie z zaskoczenia podeszłam do 1 i powiedziałam, ze ja tylko oddać mocz po czym wyszedł chłopaczek weszłam szybciekiem zapłąciłam i do widzenia nawet nie zdazyły marudzic![]() Złożyłam deklarację do przychodni i jutro mam sie spotkać z położna na pogawędce. A w nagrodę truskawy sobei kupiłam i ledwo zipię po tej wędrówce!!!! Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-06-04 o 09:33 |
|
|
|
#4787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja idę dzisiaj do gina i szykuję się na doła z wagą ![]() Glukoza 59 mg/dl. Norma 70-99. En- zobaczę tylko na którą mam z tż do lekarza jego, ale kojarzy mi się coś z 16. Dam Ci znać. Czarownica, Teso- mocno zaciśnięte od wczoraj
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Co za noc
12 razy wstawałam siku w nocy jakieś przegiecie po prostu- skad we mnie tyle moczu sie znalazło to ja nie wiem. obudziłam sie z ogromnym bólem bioder, ledwo z łóżka sie wykreciłam bokiem, bolało duzo intensywniej niz inne dni. Wogole to czemu te biodra nas tak bolą? rozszerzają sie czy po prostu od ciezaru? Od 7 rano Zuzia jeszcze nie kopnęła mnie ani razu i juz mam czarne wizje za to brzuch mi sie spina i twardnieje na potege, aż mi go wykrzywia ale na pewno to nie sprawka dziecka. W szyjce mnie kłuje a dzisiaj imprezka rodziców a ja sie czuje jak wypluty cukierek. Niech mała mnie kopnie chociaż raz porzadnie dla swietego spokoju
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
czarownica powodzenia i daj znak co i jak
)
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
hej
trzymam kciuki za wizyty i nowe tyg![]() fiazo mnie tez dzis skurcze obudzily myslalam zd sie wykoncze...:-/ czarownica trzymamy kciuki. En ja tez sie nudna zrobilam i nie mam nic do powiedxenia haha )perse tak jak dziewczyny mowily,nie martw sie wszystko jest ok! myslalam ze mi wyschnie pranie yo jest zimno i mokro i sie dosusza a ja to musze dzis wyprasowac! macie jakies sposoby jak cos szybko wysuszyc bez uzycia suszarki do ciuchow?:-P no i bez suszarki do wlosow hahahah )oliath ladne te meble,masz talent ![]() mi katar w miare przeszedl za to kaszle..jak nie urok to sraka hahahaha ale przy kaszlu przynajmniej funkcjonuje a przy katarze to dajcie spokoj. dzis mam gbs ciekawe...:-P ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- ja tez mam takie klovie..i nie musze mowic ze to plus twardnienie brzucha i uczucie jak na kupke =lezenie w domu zeby sie szyjka nie skrocila... |
|
|
|
#4793 |
|
Konto usunięte
|
pisze na szybko z telefonu... jestesmy po wizycie !!! stal sie cud!!! wszystko zaroslo i nie ma zadnej wady!!! serduszko bije wszystko jest w porzadku i jestem najszczesliwsza na swiecie!!! ...
lekarka powiedziala ze z wymiarow serducha maly ma wg niej 3500 !!!! no ale ze nie ma co sie trzymac dokladnie roznych wymiarow to licze ze jednak mniej bo mi kolos urosnie!!! ma jeszcze miesiac ![]() buziaki wielkie! to szczesliwy watek, dziekuje za kciuki! |
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
a co do niewywypiania sie,ciesze sie ze nie jestem jedyna!ostatnio jest dramat naprawde..tz slodko spi a ja sie wierce i przerzucam z boku na bok jak slonica wiadomo bo ciezko..
u nas chyba zapowiada sie to malowanie w weekend lub szybciej ja oczywiscie dostalam zadanie lezec i ogladac tv u rodzicow a oni mi wszystko zrobia z tz..no ok ale ja taaaaak lubie zrywac tapety hahaha:-P ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- lubicie Piotra Zyle?wlasnie slucham jak mowil ze sie spoznil bo jego corka zjadla kostke z kibla i trzeba bylo jechac na pogotowie hahahhaha dobry jest. |
|
|
|
#4795 |
|
Raczkowanie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41143298]pisze na szybko z telefonu... jestesmy po wizycie !!! stal sie cud!!! wszystko zaroslo i nie ma zadnej wady!!! serduszko bije wszystko jest w porzadku i jestem najszczesliwsza na swiecie!!! ...
lekarka powiedziala ze z wymiarow serducha maly ma wg niej 3500 !!!! no ale ze nie ma co sie trzymac dokladnie roznych wymiarow to licze ze jednak mniej bo mi kolos urosnie!!! ma jeszcze miesiac ![]() buziaki wielkie! to szczesliwy watek, dziekuje za kciuki![/QUOTE: oklaski:
http://www.suwaczki.com/tickers/88c5yx8dy0c2edeg.png Edytowane przez kayka11 Czas edycji: 2013-06-04 o 10:01 |
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41143298]pisze na szybko z telefonu... jestesmy po wizycie !!! stal sie cud!!! wszystko zaroslo i nie ma zadnej wady!!! serduszko bije wszystko jest w porzadku i jestem najszczesliwsza na swiecie!!! ...
lekarka powiedziala ze z wymiarow serducha maly ma wg niej 3500 !!!! no ale ze nie ma co sie trzymac dokladnie roznych wymiarow to licze ze jednak mniej bo mi kolos urosnie!!! ma jeszcze miesiac ![]() buziaki wielkie! to szczesliwy watek, dziekuje za kciuki![/QUOTE] teso ale sie ciesze!!!!naprawde to szczesliwy watek !!!ucaluj,albo lepiej poglaskaj brzuchol od cioc wizazowych!!!i jaki klocus faktycznie |
|
|
|
#4797 |
|
Wtajemniczenie
|
lekarka powiedziala ze z wymiarow serducha maly ma wg niej 3500 !!!! no ale ze nie ma co sie trzymac dokladnie roznych wymiarow to licze ze jednak mniej bo mi kolos urosnie!!! ma jeszcze miesiac ![]() buziaki wielkie! to szczesliwy watek, dziekuje za kciuki![/QUOTE] zaraz się biorę za nadrabianie wspaniała wiadomość!!!!
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
margos!snilo mi sie ze urodzilas dziewczynke..glutke...hah ahahahab
![]() tz mi mowi ze pasuje na porodowke jechac co by sie nie zgubic po drodze lol. ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- skylie a mialam juz dawno pytac,gdzie bedziesz rodzic? |
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
lekarka powiedziala ze z wymiarow serducha maly ma wg niej 3500 !!!! no ale ze nie ma co sie trzymac dokladnie roznych wymiarow to licze ze jednak mniej bo mi kolos urosnie!!! ma jeszcze miesiac ![]() buziaki wielkie! to szczesliwy watek, dziekuje za kciuki![/QUOTE] No widzisz Teso- CUDOWNA WIADOMOŚĆ! Bardzo się cieszę.. nie mogło być inaczej! A pod sercem swoim nosisz już niezłego klopsa 3,5 kg... wow
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#4800 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Zasnęłam po 4, wstałam o 9. Jakoś dam radę i nie położę się w ciągu dnia... Wczoraj też się nie położyłam, ale może w końcu mój organizm wymięknie ![]() Cytat:
Ale tak pod brzuchem raczej, nisko i swędzą jak cholera![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też o tym myślę, ale ta pogoda... ![]() Cytat:
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41143298]pisze na szybko z telefonu... jestesmy po wizycie !!! stal sie cud!!! wszystko zaroslo i nie ma zadnej wady!!! serduszko bije wszystko jest w porzadku i jestem najszczesliwsza na swiecie!!! ... lekarka powiedziala ze z wymiarow serducha maly ma wg niej 3500 !!!! no ale ze nie ma co sie trzymac dokladnie roznych wymiarow to licze ze jednak mniej bo mi kolos urosnie!!! ma jeszcze miesiac ![]() buziaki wielkie! to szczesliwy watek, dziekuje za kciuki![/QUOTE] Chciałam ci tu kciuki wysyłać, a już takie dobre wiadomości Cieszę się bardzo, że wszystko cudownie się skończyło
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

masakra jakaś. Egzaminy coraz bliżej a ja w rozsypce jestem zmęczona ogarnianiem wszystkiego i chce po prostu przez chwile nie ogarniac mieć wszystko w doopce.

A wcinam słodycze jak ta lala ostatnio
Pisałam ostatnio, że mam +16kg, a męża okłamałam, że mam +14kg

ja tez przed 23 sie polozylam, ale oczywicse nie 

)
3,5 kg... wow