|
|
#4741 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Nie byliśmy u lekarza, bo na 13 jadę do pracy, a M. jutro wraca. Dziś mu zbladło, pewnie po wapnie, spytam w szpitalu co robić.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłabym zuą matką ![]() Cytat:
![]() o właśnie Praca to mus bytowy - jak nie pójde do roboty żeby zarabiac, to zdechnę z głodu. Jak nie mam dziecka, to nic mi nie będzie Wyczytałam w KWC, że mój ulubiony podkład Bell, upolowany onegdaj w biuedronce, jest w regularnej sprzedaży (tylko pod nieco inną nazwą) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-make-up.html najjaśniejszy kolor jest naprawdę beżowy (bez żółci, pomarańczu czy różu) i a moja blada skóra stapia się idealnie i to za 12zeta
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-06-04 o 11:34 |
||
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle jutro piekę tort, trzymajcie kciuki, żeby się udał
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. ![]() 2. ![]() 3. Ale drobiny chłop tez Ci widzi? Bo u mnie ja w lustrze widze, ale z bliziutkiej odległości. Osoby krytyczne czyli matka, szwagierka i kumpela stwierdziły że wydziwiam, bo to tylko z bliskobliska widac i jak sie pod odpowiednim kątem patrzy. No i w sumie olalam drobiny i nosze z dumą. Pory mam, ale na podkladzie jest git. A z normalnej odległości nie widac. 4A Herę testowałaś? 5. Ale że subtelny to dobrze. Tak to by bylo za błyszcząco cekiniasto. |
|
|
|
|
#4745 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Skąd wiesz?
![]() Tak samo twierdziłaś, że nigdy faceta nie znajdziesz, że masz pecha, że nie masz jak go spotkać itp itd
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
Maja ja już kiedyś pisałam - myślę, że Ty byś była właśnie dobrą matką
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
nie znosze dzieci, nie mam cierpliwości, drę japę "zostaw!" dlaczego? "Bo tak!" i w doopie mam tłumaczenie, dlaczego nie wolno, a jak nie posłuchają, to bez żadnych oporów tłukę klapsa w doope, mają siedziec cicho, bawić się zabawkami albo siedzieć całe dnie i gapić na tv, bo mi się nimi zajmowac nie chce ![]() Dla mnie dziecko ma być ciche, posłuszne, zajmowac się sobą, nie przeszkadzać i nie zawracać doopy dorosłym rily sie nadaję?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-06-04 o 11:28 |
|
|
|
#4749 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czepiasz się słowek, chodziło ogólnie o Twoje przekonanie.
Cytat:
|
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4751 |
|
Piers do przodu
|
|
#4752 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skacze do niej równo razem z swoim ulubionym kolegą (którego rodzice słuchają tez ciężkiej muzyki). ------------------------- A i dodam tylko ze znam sporo osób których kompletnie nie byłam sobie w stanie wyobrazić jako rodziców (zresztą niektórzy siebie tez). Rzeczywistość okazała się inna.
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4755 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Lepsza szklanka zimnej wody zamiast
Moja kumpela brała, a jednak się stało
|
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka też
|
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja mam zaburzenia hormonalne i (według gin i endo) bez specjalistycznego leczenia hormonami nie zajdę
![]() jak i to, że skuteczność tabletek zalezy od innych przyjmowanych leków, wymiotów, biegunek i przestrzegania regularności brania, a z tym nie mam problemów, po 10 latach łykania tabsów mam to w nawyku
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam takie koleżanki
Sa rożne przypadki i wpadki Ja np. zaciążyłam w 22 dniu cyklu teoretycznie 28-30 dniowego (bo takie miałam). A i podobno bez wspomagania farmakologicznego miało sie nie udać , a wystarczył urlop z full relaksem.
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bez problemów zaszłam, w pierwszym cyklu po odstawieniu tabsów... lekarka nie dawała mi szans, mówiła, że nic nie da rady sie zagnieździć bo nie ma do czego przyczepić... etc... jak parę lat temu wpadłam do gabinetu z pozytywną próbą ciążową, pomimo brania regularnie tabsów, lekarka nie była jakoś specjalnie zdziwiona. powiedziała tylko, że nie dobrze jeśli będzie syn. na szczęście to był fałszywy alarm, stwierdziła ciążę rzekomą, bo oprócz wyniku testu miałam komplet objawów albo błąd laboratorium ![]() uprawiasz seks = jesteś gotowa na posiadanie potomstwa znajoma wyjechała za granicę podwiązać jajowody - boi się chorób genetycznych w rodzinie, ale nawet to nie daje 100% pewności
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nawet po wpadce sa, ekhm, inne sposoby, nielegalne u nas
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przemyślałam wszystkie, wow, ogłoszenia, propozycję kumpla z przejażdżką do Łodzi... skakanie z mostu tam gdzie nikt nie ma szans... etc i nawet przez chwilę nie żałowałam decyzji
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
znów burza
![]() no nie skończy się toto? ![]() z Acid Drinkes tez chyba nici - pogoda ma byc wciąż uujowa, deszcze i zimno i w ogóle nie mamy potem jak wrócić do domu, ja do porannego pociągu po koncercie się na nogach nie utrzymam tyle godzin, a zanocowac nie ma u kogo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-06-04 o 13:21 |
|
|
|
#4764 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale jak to nie? włąsnie tak zrobisz i to sie nazwywa wychowanie, jak did fikał rano to mowiłam baw sie cicho bo mamusia śpi i sie bawił o dziwo, a jak zrobie na kolacje jajecznice a didu sie zachce z nagła parowki to nie polece jej ugotowac tylko kazę zrec co jest w brak kasy nie wierze, moje dziecko przez pierwszy rok nie kosztowało chyba nic oprócz szepien i proszku do prania-pieluchy miało tetrowe a ciuchy po kuzynkach i z ciucholandu, słoiczków nei kupowałam tylko gotowałam, w sumie potem jest gorzej bo zajecia poza lekcyjne jednak kosztuja czy kolonie, wycieczki,ale tego sie nie prtzewidzi, bo mozna zaciążyc bedac bogatym a potem zbiedniec i co.....
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-06-04 o 13:25 |
|
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje w wolne dni przynoszą mi kawę zanim wstanę z łóżka żeby chciało mi się zrobić wypasione śniadanko mała robi straszną lurę ![]() ale się nie czepiam, bo sama dobrą kawę nauczyłam się robić będąc pełnoletnia za to wcześniej zastępując koleżankę, podałam klientowi sypaną chyba z 6 łyżeczek na filiżankę jakoś szybko wypił i zniknął
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-06-04 o 13:34 |
|
|
|
|
#4766 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dziewczyna dobra, empatyczna, sprawiająca do tej pory wrażenie osoby "do rany przyłóż" i "serce ci własne oddam jak bedziesz poczebować", rozpływająca się nad każdym dzieckiem, małym i dużym, opiekująca się cudnie swoimi kuzynami, marząca o wieeeelkiej rodzinie (na początku plany na 5-6 dzieci), zaszła w ciążę, bardzo chciała mieć to dziecko, super bo jest w ciąży i teraz będzie prawdziwa rodzina i fogle. urodziła. diabeł w nią wstąpił. depresje, płacze od rana do rana, wyzwiska, odrzucenie małego na w sumie do teraz, na początku zajmowaliśmy się my dzieckiem, potem ona była zmuszana no bo przeciez nie mogę wiecznie u nich mieszkac i za niańkę robić, też mam życie i męża i dziadkowie jedni i drudzy tak samo, a tatuś dziecka musi pracować. koszmar i dramat ogólnie i wielka pretensja do świata, że jej się skończyło życie, że nie tak sobie to wyobrażała, że nikt jej nie pomaga a ona na to liczyła, że się zabije i zabije dziecko i go nienawidzi itp. chociaz pomoc i tak miała cały czas i to bardzo dużą bo dzieciaka i tak wychowali dziadkowie, ona tylko odkarmiła, i ma do tej pory. dopóki karmiła naturalnie, to była jedna z 3-ch czynności jakie wykonywała w ogóle. karmienie, przewijanie 2 razy dziennie (bo więcej to przesada, i tak się obsra i obsika a poza tym ona nie będzie mu wiecznie dupy wycierać) i usypianie polegające na bujaniu dzieciaka pod sufit, do zaryku tegoż, i darciu się :no śpij ku.wa wreszcie". resztę robił tatuś albo dziadkowie dziecka. i robią nadal. jak mały podrósł, zaczął jeść więcej, chodzić, rano wystawia dzieciaka za drzwi i śpi albo udaje że śpi, z pokoju nie wychodzi, nic koło siebie nie ogarnie a o domu nie ma co marzyć, chyba że jadą na zakupki. resztę robi tata/dziadkowie. jak naprawdę nie ma kto, to ona małego z łaską karmi. nie zajmuje się nim poza tym w ogóle. . teraz urodziła drugie (podobno mniej chciane no ale jest bo myślała, że karmienie piersią powoduje bezpłodność) i tenże diabeł co w nią wstąpił za pierwszym dzieckiem do tej pory jej nie opuścił. ta sama syt się powtarza przy drugim dziecku. o dziecku wcześniej, a teraz dzieciach, do ludzi, nie mówi inaczej jak "ten sk...znów drze ryja, przpier.oliłabym jej w końcu to może się zamknie", "mam dość, zabiję i te dzieci i siebie zeby nie cierpiały" (ale czemu dzieci to pojęcia nie mam), i inne w tym stylu. ogólnie psychoza, a nie depresja, nieleczona bo ona przecież jest normalna, jej koleżanka ma dokładnie takie same odczucia odnośnie dzieci (bo tak zachodziły obie równo) a skoro one obie tak mają to nie są chore tylko normalne a to pieprzenie, że dzieci sa kochane cudowne i w ogóle to ściema i najchętniej obie by się dzieci pozbyły, bo nie moga normalnie żyć, chodzić na zakupy i spać bo bachory przeszkadzają. jak jestem tam, to z automatu na mnie i chuopa jest przerzucana opieka nad małym, nikt się mnie nawet nie pyta czy ja chcę czy po to przyjechałam, czy mam plany jakieś. dziecko za drzwi i ciocia z wujkiem się toba zajmą. na starszym dziecku teraz się wyładowuje za ryki drugiego malutkiego, dzieciak się matki boi, płacze za tatą i za dziadkami jak ida do łazienki na chwilę, jak jej nie było w domu 3 tygodnie to ani razu o nia nie zapytał. wydawało by się, że będzie matko polko roku, a po tym, co miałam okazję zobaczyć i posłuchać przez ten czas jej macierzyństwa, to osobiście podwiązałabym jej jajowody na żywca. i słyszałam nie raz - będę idealną mamą... śmiem twierdzić, że to się wzięło znikąd, chyba że wyszła utajona choroba psychiczna. nie ma jak im, całej rodzinie , pomóc, bo na sugestię, że może psycholog albo psychiatra by się przydał to nie będę już kropkować co usłyszałam. ani też do końca historii nie dopowiem, bo to nie koniec ani miejsce. dziecko starsze ma cudowne. mądre. kochane. nieuciążliwe naprawdę. chciałabym, żeby moje takie było i zazdroszczę jej takiego dziecka. jednakowoż, jej zachowanie i jej bycie matko na swój chory sposób, w żaden sposób nie wpływa na mój punkt widzenia i myślenia o sobie jako matce. nie myślę, że skoro ona tak ma, to ja też. że skoro ona, kochająca dzieci przed ciążą, tak je znienawidziła po, to ja, brzydząca się obcymi dziećmi przed ciążą (to małe to wyjątek), na pewno zagryzę swoje własne jeszcze na łóżku porodowym. że skoro większość matek narzeka na dzieci to coś w tym musi być. a ja kocham spokój i cisze absolutną i co, będe musiała się pożegnać z czytaniem i robótkami ręcznymi na zawsze bo did mi książkę z ręki wyrwie, igłę wbije w oko a szydełkiem naprawi mi gniazdko? z drugiej strony - jedna wariatka nie usprawiedliwia rzeszy złych matek, u których to się jednak skądś bierze, wrażenie mam jednak, że bierze się więcej z bezsilności i nieumiejętności pogodzenia własnych wyobrażeń o sobie jako o matce sprzed porodu z obsraną i uryczaną rzeczywistością po. mogę się mylić bo jeszcze dzieci nie mam. ![]() czymam Win, oby to nie odkleszczowe było epopeja do narodu mi wyszła, chyba za cały tydzień niepisania Baru nie bij. już nic nie mówię
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-06-04 o 13:37 |
|||
|
|
|
#4767 | |
|
To ja :)
|
A dlaczego ma się nie udać?? Będzie super
![]() Cytat:
to będziesz idealna -dzieci takie właśnie mają być... Dopiero od kilku lat sa wrzeszczące potwory na świecie, ale to wina nawszystkopozwalających rodziców, nie dzieciaków. Skąd mają wiedzieć, co jest ok, a co nie, skoro starsi ich nie uczą?? Moja jedna kumpela twierdzi, że po prostu musi ulegać synkowi, bo inaczej on krzyczy i uderza głową o podłogę. Szczerze, to sama bym ją chętnie o tę podłogę uderzyła... Psa się da wychować, a małego człowieka nie?? Przecież pies jest mniej inteligentny...No ale fakt, że jej pies akurat tez sikał wyłącznie w domu... Ani psy, a ni dzieci jej nie szanują -za brak konsekwencji...
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A propos, przyszła na rynek do fontanny jakaś mamusia z dwójką chyba dziewczynek (bo całe na róziowo) i starsza, na oko ze 3 lata, ze smoczkiem chodzi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-06-04 o 14:18 |
|
|
|
|
#4769 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o reeeety! jak ja to lubiłam ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() to było wydarzenie o kótrym sie mowiło! a na scianie mioalam plakat z tego czasopisma o dziwnej nazwie ktorej nie pamietam, w ktorej w czasach przed bravo były plakaty z idolami
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-06-04 o 14:18 |
||
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja siostra wieszała w naszym pokoju plakaty Michaela Jacksona i New Kids On The Block ![]() edit: oo, a potem było Roxette i 2 Unlimited
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

, mam syf na podłodze i w zlewie
się włancza
, więc nie ma co się obawiać 

albowiem akurat mam fazę złej cery zuruck
siedzo mi w porach ale jest an to sposób bo winowajco so tylko jedne kulki, i planuję powymieniać z jakimiś beżami z Dore 

) no i parę takich piosenek powiedzmy rockowych 

Baru nie bij. już nic nie mówię