![]() |
#1201 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Autorce chyba weny brakło... Kurcze, a to była moja główna rozrywka przez kilkanaście dni! Kij, że nie najwyższych lotów, ale zawsze!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Raczkowanie
|
A co takie nagłe zainteresowanie jak nie piszę cały dzień? Przecież moja historia jest taka okropna i ja jestem nikczemna, a się tak pasjonujecie jakby to było "M jak miłość". I wyzywacie mnie od trolla a jednak tak Was ciekawi co u mnie. A tak w ogóle czemu troll? Ciężko przyjąć, że takie historie się zdarzają i Wy cnotliwe matrony nie jesteście nigdy bezpieczne w Waszych związkach? To boli? Czy boli, to że jednak miałam rację, że to miłość? Może Wam przykro, że jesteście takie dojrzałe, takie poprawne, a nie udało Wam się w życiu doświadczyć tak silnego uczucia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
pewnie znalazła go na jego berle, jak poszła wczoraj fikać
![]() no własnie. U mnie były przez parę dni ulewne deszcze, to przynajmniej było co poczytac i gdzie popisać
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie, ty po tym, co piszesz, jak definiujesz rolę kobiety (ta od "dawania" lub "niedawania" dupy + mop, ściera itp.) nie masz pojęcia o miłości. Naprawdę biedna, biedna z ciebie kobieta. Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-06-04 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ten wątek to M jak Mdłości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1207 | |
Flawless
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1208 |
po drugiej stronie szafy
|
W grocie nestle
![]()
![]() |
#1209 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
Lepiej zapytaj się swojego faceta jak wygląda siła uczucia po 6 latach związku, będziesz miała przykład z życia wzięty ![]()
![]() |
![]() |
#1210 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tam jestem bezpieczna Cytat:
Super wniosek, jeśli ktoś nie kombinuje z żonatym to nic nie wie o miłości, coraz weselej ![]()
![]() |
![]() |
#1211 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() ![]() Co tu po ubogim związku szarej myszki, która ma chłopa wolnego i tylko sobie są oddani wieczorami i nocami, bez tej żonki niewdzięcznej wydzwaniającej, ryczącej i histeryzującej. Nuda.
![]() |
![]() |
#1212 |
Raczkowanie
|
Hmm myślę, że mimo wszystko wolałabym być cnotliwą matroną, niż np. dz*wką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wg ciebie trzeba wpieprzać się w cudze małżeństwo by móc doświadczyć jakże silnego uczucia zwanym "miłością"? jeśli tak to współczuję, naprawdę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Zadomowienie
|
Najlepiej ma mężuś.
Wsadził sobie kobiety do kisielu i obserwuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Raczkowanie
|
jak Ty możesz rozbijać czyjeś małżeństwo?? jakim prawem? a jakbyś Ty miała męża i dziecko a jakaś inna stwierdziłaby że twój mąż jest miłością jej życia i dlatego nieważne że rozpieprza twój związek?( choć oczywiście wie, że nie powinna no ale skoro to jej wielka miłość to co ma zrobić? ŻAL..)
serio odpuść sobie, jeśli nie szkoda Ci tej kobiety to może chociaż zlituj się nad tym dzieckiem i nie zabieraj mu tatusia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Bo już "po ptokach" - zabrała tatusia. Edytowane przez Satilla Czas edycji: 2013-06-04 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Zadomowienie
|
Nie ważne, który wątek czytam (Intymnie i Seks) praktycznie zawsze pojawia się podejrzenie, że ktoś trolluje
![]() Chyba jednak któreś wątki muszą być prawdziwe ![]() Ja tam wierzę, że większość jest prawdziwa. Ludzie mają różne problemy. To, że w naszym życiu jest coś nieprawdopodobne nie oznacza, że ktoś inny nie ma tego na co dzień. ![]() pokazuje on, jak biedna w sumie z ciebie kobieta i jak szkoda twojego dziecka. Widziałam ten elaborat na temat udręczonego dziecka. W sumie ciekawe to było. Na podstawie dwóch zdań autorki na temat własnego dziecka (w tym jedno informowało o tym, że takowe dziecko istnieje) wygłosiła zbyt daleko posunięte wnioski. Czekam aż ktoś napiszę, że pewnie dziecko śpi w tym samym pokoju i mama zapewnia mu traumę swoim seksem z kochankiem ![]() Sama się nakręcacie nawzajem, autorka napisała kilka postów a Wy takie komentarze i przypuszczenia (wręcz pewność), że zaraz jej życiorys napiszecie ![]() nie jesteście nigdy bezpieczne w Waszych związkach? Tu się zgadzam. Tak naprawdę nikt nie może czuć się pewnny, że zdrady nie będzie. Już nie jedna tak gorąco zapewniała, że facet nigdy przenigdy jej nie zdradzi, a później zakładała nowe konto na forum ![]() Różnie to w życiu bywa. Zawsze jakiś margines zaufania trzeba sobie zostawić. Nie twierdzę, że dziewczyny to boli. jednak tak prawdę mówiąc, za jakiś czas każda z nas może taką żoną, z wątku kochanki własnego męża, nawet o tym nie wiedząc. I jeszcze będzie dyskutować z tą kochanką. Może żona tego pana również jest jedną z forumek, które do niedawna zapewniały, że wszystko tylko nie zdrada. Edytowane przez Iska00 Czas edycji: 2013-06-04 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki los przewrotny, ze nie będzie znać dnia ani godziny Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-06-04 o 18:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Zadomowienie
|
Żona to pewnie ani nie przypuszczała że kiedyś stanie na jej drodze lafirynda w twojej osobie która powie że tamta ma pecha bo nie pracowała i teraz jest w finansowej czarnej dupie.
Pewnie się nie spodziewała. Jednak nie nazywałabym tego usprawiedliwieniem dla żony. Uważam, że odpowiedzialna matka nie powinna polegać tylko na jednym źródle dochodu jakim jest facet. Różne wypadki chodzą po ludziach. A w sytuacji, gdy zdrady i rozwody są coraz popularniejsze zawsze jest jakieś ryzyko. Ale nie tylko o porzucenie tutaj chodzi, bo równie dobrze facet mógł zginąć w wypadku, umrzeć na raka, itd. Z czego by się wtedy utrzymywała?Poza tym jestem zdania, że kobieta zależna od faceta pod względem finansowym jest od niego zależna również w innych kwestiach. Kobieta musi mieć coś swojego, aby w razie czego nie zostać bez dachu nad głową i bez dochodów. Owszem, dostanie alimenty. Jednak i one często zależą o dobrej woli faceta. Jak się jakiś uprze to załatwi to tak, że kobieta parę groszy dostanie. Miłość miłością, przysięga ślubna swoją drogą, ale jakąś wyobraźnię mieć trzeba. Nie chcę żeby wyszło, że znowu obgaduję żonę z tego wątku. Piszę tak ogólnie jak to bywa w przypadku tych zależnych żon. Wtedy zrzucanie winy "bo lafirynda się pojawiła, a żona się nie spodziewała" nic żonie nie da. ![]() A nawet jeśli facet za jakiś czas naszą forumową kochankę porzuci, jak jej życzycie, to nadal będzie miała swoje mieszkanie, swoją pracę, swoją niezależność finansową. Może dla niego właśnie to jest w niej takie fajne - ta niezależność i pewność, że nawet jak on odejdzie to i tak sobie poradzi, bez niego. Może nie lubi, gdy kobieta na "nim wisi" pod względem finansowym. Autorko, myślisz, że coś w tym jest? ;-) Jak tam na "polu bitwy"? Z Twojego posta wnioskuję, że ok ;-) Edytowane przez Iska00 Czas edycji: 2013-06-04 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1225 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Należałoby je jakoś przygotować, bo jego życie się zmienia diametralnie. Uważam, że osoba stawiająca dziecko przed faktem dokonanym jest bardzo nieodpowiedzialną i lekkomyślną matką czy ojcem. Cytat:
W normalnym małżeństwie jeśli ludzie ustalają, że jedno z nich zostaje w domu, to (powiedzmy) żona nie jest zależna od męża, a dodatkowo jest odpowiednio zabezpieczona. To nie jest "układ" dla ludzi żyjących od pierwszego do pierwszego, ponieważ trzeba własnie zabezpieczyc byt rodziny. Nie wiemy czy i w jaki sposób żona z tego wątku jest zabezpieczona, są dobrze sytuowani, więc nie był to dla nich problem. Jeśli okazałoby się, że żona i dziecko nie byli zabezpieczeni, to faktycznie żona zostanie bez niczego, nie powinna się godzić na taki układ.
![]() |
![]() |
#1226 |
Raczkowanie
|
Ileż tutaj agresji na założycielkę tematu, aż zaczynam być po jej stronie
![]()
![]() |
#1227 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.