|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
Poza tym masowo wykonywane brzuszki,nie tylko że nieefektywne i niezdrowe dla kręgosłupa, też będą poszerzać talię. Brzuszki-out, out,out! ![]() Dla rzeźbienia talii posłużą skłony w bok z obciążeniem, skrętoskłony, jumping oblique twists, russian twists (też z porządnym obciążeniem), no i regularne ćwiczenia cardio. O pożywnej diecie nie muszę wspominać. Hula-hop - jest fajnie jako np 15-minutowy masaż dla talii i brzucha, ale cm-ów się nim nie zgubi (za słaby bodziec dla ciała). Lepiej poświecić ten czas na zwykłe ćwiczenia ![]() Ponadto część kobiet nie ma po prostu predyspozycji do wąskiej talii i choćby ważyły 48kg to i tak proporcja talia/biodra będzie porównywalna. Fizjonomii się nie przeskoczy (można wtedy np poszerzyć się w udach, przez co pas wyda się węższy )Nie chcąc by mój post był offtopem, dodam, że od czasu do czasu śledzę kilka kanałów urodowych i zastanawiam się, czy ktoś jeszcze pamięta pierwszą polską youtuberkę umieszczającą makijaże w sieci- konto nosiło nazwę zeberka (+ jakieś cyfry), potem dziewczyna założyła nowy kanał - allinbrocade Dopiero po kilku miesiącach od niej pojawiły się ohmycat, nissiax i inne.Pozdrawiam
|
|
#1322 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Postarzyła się mimo, panującego wszem i wobec pojęciu że blond odmładza ![]() Cytat:
Też uważam, że lepiej za młodo wyglądać niż za staro
|
|
#1323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uroda Nissiax dla mnie jest taka ciepła, miła w odbiorze- nie atakują mnie ani zdziwione, czarne brwi, ani za dużo makijażu, spływajacy błyszczyk czy jakieś niesymetryczności. Czasem zapuszczam się w czeluście YT i z ciekawości wchodzę na jakis przypadkowy filmik kolejnej urodowej jutubowiczki i ... zastanawiam się jak można sie tak oszpecić makijażem i jeszcze robić do tego tutoriale czy ogólnie radzić w sprawach urody. Swoją drogą, czasem chciałabym zobaczyć te nasze jutuberki w makeupach robionych przez inne vlogerki- tzn. żeby np. Maxineczkę umalowała RLM, Szusz np. Zmalowana, Karolinę Katosu- takie trochę nierealne 'marzenie', ale być może dziewczyny wyglądałyby lepiej? bardziej świeżo? po prostu inaczej- bo jednak nawet jeżeli same robimy sobie dobry makijaż to ktos inny może mieć zupełnie inne spojrzenie na nas. |
|
|
|
|
#1324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1325 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Natomiast nie podobał mi się zupełnie filmik gdzie Katosu malowała niesie, coś nie grało i nie pasowało ![]() Labirynth dla mnie też Paulina z beauty,fashion, shopping. wygląda na dużo więcej niż te 21 lat, mi wygląda na jakieś 27 lat jak nie więcej....
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-04 o 18:35 |
|
|
|
|
#1327 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- No właśnie ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
kardio kardio kardio ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- PS. Właśnie zjadłam cały talerz warzyw surowyc: seler, burak i rzodkiew, czasem sie tu wypowiadacie o jedzonku, chyba za późna pora na takie surowiaki nie?? Czy mogę je też jeść o tej porze?? ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
|
|
#1328 | |
|
Rozeznanie
|
Proszę bardzo
![]() http://beauty-fashion-shopping.blogspot.com/ Cytat:
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-04 o 18:43 |
|
|
|
|
#1329 |
|
Raczkowanie
|
co do urody Nieesi to dla mnie jest taka "babciowata" - puckowate, opadnięte poliki, opadnięte kąciki oczu, kartoflany nosek.. ale i tak buzię ma sympatyczniejszą od "lodowatej" Nissiax, którą bardziej lubię, jeśli chodzi o treść filmików..
a pod jej filmikiem o locie samolotem ktoś zamieścił następujący komentarz: MrPaula1818 2 godz. temu Fajnie ,że James będzie miał rodzeństwo
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma elegancki sposób bycia, może to to
|
|
#1331 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak to w sumie prosty styl, a był czas gdzie na blogach królował styl typu: szpile, dres, bluzka i ta czapa z daszkiem, mi to się zupełnie nie podoba tak jakoś na siłe to promowano zresztą tak samo było z tym kombinezonem dla dorosłych....
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-04 o 18:46 |
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zresztą- to co zjadłaś to przekąska a nie posiłek. Posiłek składa się z białka, tłuszczy i węglowodanów. Gdybyś warzywka skropiła oliwą z oliwek i dołożyła kilka łyżek kaszy- inna bajka (i sama bym to zjadła ze smakiem) ![]() czy po ćwiczeniach cardio jesz coś? Uzupełniasz organizm białkiem i dobrymi węglami? Mam nadzieję, że tak Przepraszam za offtop w tym wątku, zapraszam zainteresowane dziewczyny do nas, na dział Fitness
|
|
#1335 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Ja nie z odchudzających sie ![]() A nie wyobrażam sobie kropić buraka, seler i rzodkiew oliwą, z oliwa to ja jem ze smakiem "bruskiettę", albo inne
|
|
#1337 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale tak raz na miech Ja ogólnie bardzo dużo jem, a najwięcej na noc
|
|
#1339 |
|
Łotewa
|
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu ktoś mądry mówił, ż eorganizm najlepiej przyjmuje i trawi warzywa w poarnnych porach,a owoców sie na noc nie je, bo fermentują we flakach i się przestarszyłam, że ta 18 to już za późno
![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
, ale postanowiłąm wyeliminowac słodycze, z czym mam problem, i zamaist cuksów jem warzywka, warzywka i jeszcze raz warzywka ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- PS> Właśnie montuje tosty z wędlinką, serem, i cebulka
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-04 o 19:08 |
|
|
|
|
#1341 |
|
Konto usunięte
|
skoro o jedzeniu mowa, to dzisiaj pierwszy raz w życiu ugotowałam kapustke w sosie słodko0 wkaśnym, do tego kartofle i pierś z kurczaka. No pycha, aż poczułam się jak w domu u mamy
|
|
|
|
#1342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Warzyw zielonych można jeść do woli -poza ziemniakami i kilkoma innymi gatunkami zaliczanymi do węglowodanów (piszę "do woli", bo wątpię by ktoś naraz zjadł kg kalarepy czy brokułów- po kilkunastu kęsach kazda z nas będzie już syta). Słowem bruskietta pijesz do M.Gessler? ![]() Świetnie, że jesz porządnie
Edytowane przez werty Czas edycji: 2013-06-04 o 19:15 |
|
|
|
|
#1343 | |
|
Łotewa
|
Cytat:
też postanowiłam to rzucić ale na razie stopniowo sobie po prostu odejmuję i zaczynam robić brzuszki bo mam sadełko
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam włoską kuchnię
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wybaczcie za offtop ale potrzebuje pomocy. Mam bardzo gęste, niesforne i czarne brwi. Wszyscy mnie pytają czym je pomalowałam, a jak tłumaczę że niczym to się dziwią
Wszędzie są filmiki dotyczące ich podkreślania ale waham się między paletką z essence a catrice. I nie wiem którą wybrać. Bo to są brązy i boję się że jakoś źle to będzie wyglądać, a nie chce kupic 2 paletek żeby leżały Dlatego macie moje zdjęcie jednej brwi i proszę o pomoc
Razem od 07.01.2011 Edytowane przez daab123 Czas edycji: 2013-06-04 o 20:47 |
|
|
|
#1346 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To ja tak samo mogę się do was przyłączyć ? Wszyscy się dziwią kiedy mówię że nie słodzę herbaty z 8 lat (jak mi kiedyś ktoś dla żartów poslodził to myślałam że ), czy praktycznie wykluczyłam chipsy, frytki, czy słodycze... nie kiedy dopuszczam się zdrady, ale to jak już mnie pożądnie ssie dla ludzi jestem wyrzutkiem jeśli chodzi o ta kwestię ale już tak żyję pare lat i mi dobrze
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak , musiałam się pochwalić |
|
|
|
|
#1348 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też mam pozostałe kosmetyki tańsze niż perfumy, poza tym nie traktuje ich jako typowe kosmetyki wiec nie będę ich dodawać, bo naprawdę się załamię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja nie jem po 18 ( pomimo iż słyszałam różne opinie o tym i zdaję sobie sprawę, że może nie jest to dobre), bo jak jem później to jest mi po prostu niedobrze, a rano czuję się o kilka kg cięższa. Nie wiem czy mój metabolizm tak zwalnia wieczorem, czy coś jest ze mną nie tak, ale raczej nie odczuwam głodu w nocy i o wiele lepiej się czuję jak zjem kolację wcześniej. |
|||
|
|
|
#1349 | |
|
Łotewa
|
Cytat:
![]() też nie słodze ale od 7 lat łączy nas coraz więcej
|
|
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

)

Postarzyła się mimo, panującego wszem i wobec pojęciu że blond odmładza

, ale tak raz na miech

), czy praktycznie wykluczyłam chipsy, frytki, czy słodycze... nie kiedy dopuszczam się zdrady, ale to jak już mnie pożądnie ssie