|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | ||
|
summer vibes;)
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Padłam ![]() ![]() Cytat:
Jeszcze podczas jazdy jak weźmie, to koniec. Ja kiedyś dostałam takiego ataku kaszlu, że myślałam, że się uduszę, a jechałam autobusem i oczywiście każdy krzywo patrzył. Także ten...ale pomyślałam sobie wtedy - ŁOTEWA! Nie będę się przejmować![]() Cytat:
Generalnie maraton mnie czeka, no ale dobra, bedę oglądać na raty, bo nie da rady inaczej
|
||
|
|
|
#1442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Po pierwszych odcinkach KR też uważałam Gessler, ma charakter ale i klasę, ale potem niestety zrobiła się niesmaczna pokazówka, gdzie główną rolę już bardziej odgrywały wulgaryzmy tej pani ![]() Ale zawsze najbardziej mnie bawi gdy w serialach promują przedmioty typu płatki, masło czy właśnie przyprawy
|
|
#1443 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie sie działo Też lubię winko Ale sporadycznie ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() A z tym Plastrem to jakaś masakra wielka jak dla mnie, lipa i nie widomo o co chodzi
|
|
#1444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będzie się działo w weekend, dzisiaj kameralnie, czekam do 12 na prezent. Wiem, że Ślubny gdzieś go skitrał :P zbałamuciłam Go żebym dostała gifta po północy ![]()
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1446 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nie potrzebnie opisałaś menu bo aż mnie skrzywiło teraz,a wyobraźnie mam bardzo dużą i odraz stanął mi ten widok przed oczami![]() Cytat:
Cytat:
No to mi się przypomniało jak raz po imprezie z koleżankami w górach jechałyśmy po tych zakrętach, to raz że gościu zapierniczał po tych zakrętach to jeszcze duchota a że miejsc nie było to żeśmy stały, to jeszcze miałyśmy miejscówkę z koleżanką koło pary która cały czas się lizała No i się zrobiłyśmy na przemian to zielone i białe aż nam się zachciało ale żebyście widziały minę ludzi z tego busa Ta para to myślała że przez nich bo aż się od siebie odsunęli a przyczyna była zupełnie inna ![]() Macie bejziki ootd u szusz Już rozkminy czy w ciąży http://www.youtube.com/watch?v=GpIiasEpLhU nie lubię trzymania torebki w ten sposób, wygląda to tak jakby ręka była wyrwana i tak odstaje ....
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-04 o 22:51 |
|||
|
|
|
#1447 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1448 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wgl wróciłam niedawno z biegania wieczornego i jestem mega wkurzona ![]() Czemu ludzie muszą chodzić z psami bez smyczy?? Nie pierwszy raz, jak mi się kundel do nogi rzuca, a ja dostaję szoku patrząc w dół co się dzieje...
|
|||
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Czyżby Księżniczce ktoś zdawał relację?
![]() Ja zamówiłam mrożoną latte bez cukru http://rockglamprincess.blogspot.com...-be-alone.html
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() standardowy tekst "często mnie pytacie kim jest W..." no dziwne , że pytają jak ciągle o nim pisze ![]() ach te księżniczki. |
|
|
|
|
#1451 |
|
Raczkowanie
|
moja ukochana Grav3yardgirl http://www.youtube.com/watch?v=q-D04y2bmuk ona zawsze poprawi mi humor - ZAWSZE
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
ile wy piszecie
|
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Co jest w tym dla Ciebie dziwnego/złego/negatywnego?
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, jednak usypianie całego organizmu to jest poważna ingerencja i oprócz tego że można się nie wybudzić (teraz rodzina pewnej Szwedki wytoczyła proces polskiej klinice po tym jak ich córka się nie wybudziła i leży w śpiączce) to po narkozie lecą włosy. Rozumiem jeszcze operacje krzywej przegrody lub nosa naprawdę szkaradnego i "greckiego" ale według mnie jej stara twarz również była bardzo ładna
|
|
|
|
#1455 | |||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ich królestwo, co zrobić. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1456 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatnio wylewałam na to żale w innym miejscu, tyle że zaatakował mnie duży pies, a ja uciekałam na rowerze. Uratowała mnie mała/młoda właścicielka pieska Cytat:
|
||||
|
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę? Ja miałam po złamaniu nastawiany nos i nic nie słyszałam o tym i też mi się nie zdarzyło |
|
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
No wiadomo, ja mówię o takiej pełnej, że sobie śpimy. Chociaż też słyszałam o jakiś nieciekawych przypadkach po znieczuleniu u dentysty.
|
|
|
|
#1460 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
Jakbym zobaczyła ją w jakimś sklepie to pewnie zastanawiałabym się czy wszystko z nią w porządku
|
||
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
ejjjj wycofali tę zakochaną emotkę ? Bo coś mam puste miejsce w podpisie i z boku w uśmieszkach
|
|
|
|
#1462 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
oooooo... no taaaaak.... "-Poproszę zestaw Big Mac z podwójnymi frytkami, duuuużo keczupu i lody czekoladowe. -A co do picia? -Coca-cola LIGHT!"
|
|
|
|
|
#1463 | ||
|
maskott
|
Cytat:
Cytat:
grave <3 chyba nawet "tej samej" pomadki dziś użyłam nieświadomie :P |
||
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
hej hoooo. jest ktos? powrocilam z imprezy
%Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to figurę ma Cytat:
Albo dzięki temu będzie mogła zjeśc sobie tego pączka na ulicy
|
||
|
|
|
#1466 |
|
Zadomowienie
|
Śniła mi się Szusz, Karolina i Księżniczka. Miałam gdzieś wyjść, więc Karolina babrała mnie za ciemnym podkładem, Szusz dobierała dziwne ubrania ze skrzydełkami mówiąc cały czas "bejzikowy", a Księżniczka zapalała wszędzie "świeczuszki". Chyba czas na odwyk od yt.
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
O rany !
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1468 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
No heeeej, jestem Tylko, że już pewno śpisz ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
Za dużo wizażu i YT
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-05 o 09:18 |
||||||
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
kolejny vlog ze spotkania
http://youtu.be/XFHjJE45pz4 "chciałabym podziękować wszystkim firmom , które zgodziły się na to , żeby po prostu umilić nam to spotkanie(...)" czyli jednak żebrały meilowo
|
|
|
|
#1470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po operacji nie mogłam wziąć głębokiego oddechu, przez co chodziłam jak ślimak(brak tchu) i z poczuciem niesienia 20 cegieł na plecach rewelacja.---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
wszystko mnie omija |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

Ja kiedyś dostałam takiego ataku kaszlu, że myślałam, że się uduszę, a jechałam autobusem i oczywiście każdy krzywo patrzył.

ja zaraz uraczę się lampką winka, zaczynam świętować jutrzejsze urodziny
No i się zrobiłyśmy na przemian to zielone i białe aż nam się zachciało
ale żebyście widziały minę ludzi z tego busa 

Na szczęście taka wielka ochota na słodycze przychodzi co 2-3 miesiące więc większość czasu ich nie jem. 

13.03.2008