Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-04, 22:29   #1441
Atenya
summer vibes;)

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez kamikadzeee Pokaż wiadomość
ja bym jeszcze dodała bejzikowy albo każualowy

Cytat:
Napisane przez katepew Pokaż wiadomość
Przepraszam a gdzie maryjki i skrzydełka
Padłam Zapomniałyście jeszcze o PRZEŁAMANIACH

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Eeeej, to dobre musi być

Gdybyś moją mamę widziała... Ta to dopiero robi misz-masze
Kiedyś, babcia chciała jej dorównać, jadły razem mieszanki, musieli nagle zatrzymać samochód w środku lasu... Zgadnijcie kto przytulał pobocze?
Śmiertelna uczta

Pozostają mi mdłości do diagnozy, ja tak od zawsze jem
I chyba do tego chłopa trzeba, cholera
Współczuję Jeszcze podczas jazdy jak weźmie, to koniec. Ja kiedyś dostałam takiego ataku kaszlu, że myślałam, że się uduszę, a jechałam autobusem i oczywiście każdy krzywo patrzył. Także ten...ale pomyślałam sobie wtedy - ŁOTEWA! Nie będę się przejmować

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Nie będę Ci spojlerować, bierz się za oglądanie bo dzieje się, oj dzieje
Dzisiaj sie zabieram za oglądanie Generalnie maraton mnie czeka, no ale dobra, bedę oglądać na raty, bo nie da rady inaczej
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 22:31   #1442
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez werty Pokaż wiadomość
Akcja z bruszczettą była w jednym z pierwszych odcinków KR, kiedy regularnie oglądałam program. Niestety zgodzę się, że szybko KR przemieniły się w typowy TVN-owy, jarmarczno-rozrywkowy program z nachalną reklamą przypraw Prymat. Tanie chwyty dla wyższej oglądalności.
Obecnie w TVN-ie nie ma co oglądać i nie zamierzam im nabijac wyświetleń. Szkoda,bo podejrzewałam Gessler o większą klasę (znałam jej postać zanim powstały KR)...
Cóż.

A smak pokrzywy bardzo lubię
Mam takie samo zdanie jak mają fajny program, to potem dla większej oglądalności wkręcają jakieś numery i już robi się gniot
Po pierwszych odcinkach KR też uważałam Gessler, ma charakter ale i klasę, ale potem niestety zrobiła się niesmaczna pokazówka, gdzie główną rolę już bardziej odgrywały wulgaryzmy tej pani
Ale zawsze najbardziej mnie bawi gdy w serialach promują przedmioty typu płatki, masło czy właśnie przyprawy dla tego przerzucilam się na internet a telewizji mało co oglądam no chyba ze film, ale niestety w internecie też już pełno reklam

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 22:38   #1443
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
ja zaraz uraczę się lampką winka, zaczynam świętować jutrzejsze urodziny
Oho Będzie sie działo Też lubię winko Ale sporadycznie

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Zastanawia mnie czy Marta kasuje negatywne komentarze czy po prostu dziewczyny, które ją oglądają są takie głupie.
Ja się tak zastanawiam pod wieloma YTberkami

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
filmik z perspektywy kota... serio...
lubię karolinę ale... boże... przecież ten film nic sobą nie wnosi.
Ale może to wina tego, że nie przepadam za zwierzętami...
Ona jest uzalezniona, sama ciągle to podkreśla, więc musi wrzucić, cokolwiek...

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
a wgl gdzie się podziała Paninorge, był fałszywy romans z tym nooo yyyy jak on tam miał?? aa Plastrem, potem zamieszczała foty jak to chudnie i przepadła z YT. Wiecie co i jak i dlaczego?
Nie mam pojęcia, też na nią wyczekuję, bo mnie na maksa rozbawiała
A z tym Plastrem to jakaś masakra wielka jak dla mnie, lipa i nie widomo o co chodzi
Stary 2013-06-04, 22:39   #1444
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Oho Będzie sie działo Też lubię winko Ale sporadycznie [COLOR="Silver"]
będzie się działo w weekend, dzisiaj kameralnie, czekam do 12 na prezent. Wiem, że Ślubny gdzieś go skitrał :P zbałamuciłam Go żebym dostała gifta po północy
Stary 2013-06-04, 22:40   #1445
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez werty Pokaż wiadomość
Akcja z bruszczettą była w jednym z pierwszych odcinków KR, kiedy regularnie oglądałam program. Niestety zgodzę się, że szybko KR przemieniły się w typowy TVN-owy, jarmarczno-rozrywkowy program z nachalną reklamą przypraw Prymat. Tanie chwyty dla wyższej oglądalności.
Obecnie w TVN-ie nie ma co oglądać i nie zamierzam im nabijac wyświetleń. Szkoda,bo podejrzewałam Gessler o większą klasę (znałam jej postać zanim powstały KR)...
Cóż.
Ja zupełnie tak samo Po tych programach, któe i tak widziałam tylko z doskoku bardzo zmieniłąm o niej zdanie, kiedy bya dla mnie kwintesencją dobrego smaku,a teraz??? Sama nie wiem co to
Stary 2013-06-04, 22:43   #1446
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Wybacz

To jakiś busik był, z tego co pamiętam, w menu znajdowały się między innymi sałatki z majonezem i ciasto z kremem (oczywiście w pakiecie)

Ja to wszystko z mlekiem jem, od dzieciaka, np. kiełbasę
Makrela słodka, więc możliwości wiele
Wybaczam ale nie potrzebnie opisałaś menu bo aż mnie skrzywiło teraz,a wyobraźnie mam bardzo dużą i odraz stanął mi ten widok przed oczami

Cytat:
Napisane przez agnieszka0790 Pokaż wiadomość
też mam ten problem. Mam 23 lata, niektórzy dają mi 16 wczoraj będąc z koleżanką w saunie basenowej przyszedł do nas ratownik i pytał czy mamy skończone 18 lat
Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Padłam Zapomniałyście jeszcze o PRZEŁAMANIACH

Współczuję Jeszcze podczas jazdy jak weźmie, to koniec. Ja kiedyś dostałam takiego ataku kaszlu, że myślałam, że się uduszę, a jechałam autobusem i oczywiście każdy krzywo patrzył. Także ten...ale pomyślałam sobie wtedy - ŁOTEWA! Nie będę się przejmować

Dzisiaj sie zabieram za oglądanie Generalnie maraton mnie czeka, no ale dobra, bedę oglądać na raty, bo nie da rady inaczej
No ba faktycznie

No to mi się przypomniało jak raz po imprezie z koleżankami w górach jechałyśmy po tych zakrętach, to raz że gościu zapierniczał po tych zakrętach to jeszcze duchota a że miejsc nie było to żeśmy stały, to jeszcze miałyśmy miejscówkę z koleżanką koło pary która cały czas się lizała No i się zrobiłyśmy na przemian to zielone i białe aż nam się zachciało ale żebyście widziały minę ludzi z tego busa
Ta para to myślała że przez nich bo aż się od siebie odsunęli
a przyczyna była zupełnie inna

Macie bejziki ootd u szusz Już rozkminy czy w ciąży
http://www.youtube.com/watch?v=GpIiasEpLhU
nie lubię trzymania torebki w ten sposób, wygląda to tak jakby ręka była wyrwana i tak odstaje ....

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść

Edytowane przez katepew
Czas edycji: 2013-06-04 o 22:51
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 23:06   #1447
agnieszka0790
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
świetny pomysł z tym podliczeniem, chyba muszę zrobić coś podobnego
też mnie ciekawi ile kasy władowałam w kosmetyki, ale chyba wolę się nie dołować
agnieszka0790 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 23:16   #1448
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
evvelinek też tak miałam, ale da się przyzwyczaić, zresztą gorszym smrodkiem był zapach pokrzywy, a teraz uwielbiam

Znajomi się śmieją ze mnie że tania w wykarmieniu i w utrzymaniu jestem przez te nie słodzenie
Dla mnie pokrzywa ładnie pachnie, właśnie muszę wrócić chyba do picia skrzypokrzywy

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
Jakbym chowała w pokoju to czuję, że w chwili kryzysu wszystko bym pochłonęła Na szczęście taka wielka ochota na słodycze przychodzi co 2-3 miesiące więc większość czasu ich nie jem.
Mój brat je słodycze cały czas, jak ja jadłabym tyle co on to nie mieściłabym się w drzwiach, a on nadal jest chudy - dlaczego ja tak nie mam
Ja ogólnie nie lubię słodyczy, jem je tylko gdy dopadnie mnie @@@, także te kilka dni w miesiącu to mogę pofolgować

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
nowy filmik u LGS http://youtu.be/L9ANAngGeRo

Kasia jakaś taka szara te włosy i cera.. Coś mi tu nie gra
Kompletnie nie podoba mi się jej nowy kolor włosów

Wgl wróciłam niedawno z biegania wieczornego i jestem mega wkurzona
Czemu ludzie muszą chodzić z psami bez smyczy?? Nie pierwszy raz, jak mi się kundel do nogi rzuca, a ja dostaję szoku patrząc w dół co się dzieje...
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 23:31   #1449
monicar
Zakorzenienie

Czyżby Księżniczce ktoś zdawał relację?

Ja zamówiłam mrożoną latte bez cukru

http://rockglamprincess.blogspot.com...-be-alone.html
Stary 2013-06-04, 23:46   #1450
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:

Może chciała odpowiedzieć na mój komentarz odnośnie diety 3dchili , po którym mnie zablokowała

standardowy tekst "często mnie pytacie kim jest W..."
no dziwne , że pytają jak ciągle o nim pisze
ach te księżniczki.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 23:51   #1451
xoxo_gg
Raczkowanie

moja ukochana Grav3yardgirl http://www.youtube.com/watch?v=q-D04y2bmuk ona zawsze poprawi mi humor - ZAWSZE

xoxo_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 23:59   #1452
Ilsa Lund
Zakorzenienie

ile wy piszecie dla mnie nos Ady Szulc jest normalny, nawet uniknęła typowych dla operacji nosa dołeczków po boku nosa. Ale szkoda że dla urody i samoakceptacji dała się usypiać ciężkim lekiem i chodzić posiniaczona parę tygodni...

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 00:02   #1453
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ile wy piszecie dla mnie nos Ady Szulc jest normalny, nawet uniknęła typowych dla operacji nosa dołeczków po boku nosa. Ale szkoda że dla urody i samoakceptacji dała się usypiać ciężkim lekiem i chodzić posiniaczona parę tygodni...
Co jest w tym dla Ciebie dziwnego/złego/negatywnego?
Stary 2013-06-05, 00:07   #1454
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Co jest w tym dla Ciebie dziwnego/złego/negatywnego?
No wiesz, jednak usypianie całego organizmu to jest poważna ingerencja i oprócz tego że można się nie wybudzić (teraz rodzina pewnej Szwedki wytoczyła proces polskiej klinice po tym jak ich córka się nie wybudziła i leży w śpiączce) to po narkozie lecą włosy. Rozumiem jeszcze operacje krzywej przegrody lub nosa naprawdę szkaradnego i "greckiego" ale według mnie jej stara twarz również była bardzo ładna

Stary 2013-06-05, 00:16   #1455
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
W
No ba faktycznie

No to mi się przypomniało jak raz po imprezie z koleżankami w górach jechałyśmy po tych zakrętach, to raz że gościu zapierniczał po tych zakrętach to jeszcze duchota a że miejsc nie było to żeśmy stały, to jeszcze miałyśmy miejscówkę z koleżanką koło pary która cały czas się lizała No i się zrobiłyśmy na przemian to zielone i białe aż nam się zachciało ale żebyście widziały minę ludzi z tego busa
Ta para to myślała że przez nich bo aż się od siebie odsunęli
a przyczyna była zupełnie inna
Wyobraziłam sobie te parę i ich reakcję Ale też mnie denerwuje takie namiętne okazywanie sobie uczuć publicznie. Trochę nie wypada.
Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
M
standardowy tekst "często mnie pytacie kim jest W..."
no dziwne , że pytają jak ciągle o nim pisze
ach te księżniczki.

Ich królestwo, co zrobić.

Cytat:
Pamietam X-Factor z jej udziałem i niczym mnie nie zachwyciła, wręcz mnie irytowała, taka hmm jakaś nijaka, bezbarwna i za słodka.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 00:19   #1456
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Też nie słodzę herbaty,ponad 10 lat. Czasem zwykła ekspresowa herbata jest dla mnie za słodka sama w sobie,ale na cO dzień piję liściastą i zieloną też kocham
Mam tak samo, piję nawet kawę gorzką. Nie słodzę od 3 lat i cukru używam tylko do budyniu.

Cytat:
a wgl gdzie się podziała Paninorge, był fałszywy romans z tym nooo yyyy jak on tam miał?? aa Plastrem, potem zamieszczała foty jak to chudnie i przepadła z YT. Wiecie co i jak i dlaczego?
Ktoś tu pisał, że ona jest aktywna na instagramie, ale ja nie mam konta tam i nie zamierzam chyba zakładać 560 konta tylko po to, żeby coś sprawdzić

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Czemu ludzie muszą chodzić z psami bez smyczy?? Nie pierwszy raz, jak mi się kundel do nogi rzuca, a ja dostaję szoku patrząc w dół co się dzieje...
No co Ty, chciałabyś, żeby się zwierzę stresowało w kagańcu i na smyczy?
Ostatnio wylewałam na to żale w innym miejscu, tyle że zaatakował mnie duży pies, a ja uciekałam na rowerze. Uratowała mnie mała/młoda właścicielka pieska

Cytat:

Zawsze to coś
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 00:34   #1457
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz, jednak usypianie całego organizmu to jest poważna ingerencja i oprócz tego że można się nie wybudzić (teraz rodzina pewnej Szwedki wytoczyła proces polskiej klinice po tym jak ich córka się nie wybudziła i leży w śpiączce) to po narkozie lecą włosy. Rozumiem jeszcze operacje krzywej przegrody lub nosa naprawdę szkaradnego i "greckiego" ale według mnie jej stara twarz również była bardzo ładna

Naprawdę? Ja miałam po złamaniu nastawiany nos i nic nie słyszałam o tym i też mi się nie zdarzyło
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 00:38   #1458
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
Naprawdę? Ja miałam po złamaniu nastawiany nos i nic nie słyszałam o tym i też mi się nie zdarzyło
no naprawdę i obciążają też serce. Oczywiście nie porównujmy narkozy np. do wizyty u dentysty gdzie działanie jest miejscowe i zupełnie bezpieczne

Stary 2013-06-05, 00:41   #1459
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
no naprawdę i obciążają też serce. Oczywiście nie porównujmy narkozy np. do wizyty u dentysty gdzie działanie jest miejscowe i zupełnie bezpieczne
No wiadomo, ja mówię o takiej pełnej, że sobie śpimy. Chociaż też słyszałam o jakiś nieciekawych przypadkach po znieczuleniu u dentysty.
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 01:08   #1460
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
U dentysty dostajemy miejscowe znieczulenie, tak samo przy niektórych zabiegach - narkoza jest dużo cięższa dla organizmu. Chociaż ja słyszałam historię o dziewczynce, która bała się u dentysty i dostała narkozę, z której się już niestety nie wybudziła.

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Cytat:
Napisane przez xoxo_gg Pokaż wiadomość
moja ukochana Grav3yardgirl http://www.youtube.com/watch?v=q-D04y2bmuk ona zawsze poprawi mi humor - ZAWSZE
Oglądając ją śmieję się jak jakiś głupek w środku nocy Jakbym zobaczyła ją w jakimś sklepie to pewnie zastanawiałabym się czy wszystko z nią w porządku
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 01:19   #1461
Ilsa Lund
Zakorzenienie

ejjjj wycofali tę zakochaną emotkę ? Bo coś mam puste miejsce w podpisie i z boku w uśmieszkach

Stary 2013-06-05, 01:36   #1462
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

oooooo... no taaaaak....

"-Poproszę zestaw Big Mac z podwójnymi frytkami, duuuużo keczupu i lody czekoladowe.
-A co do picia?
-Coca-cola LIGHT!"
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 01:47   #1463
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
u mnie chyba nie będzie bo zazwyczaj widuję tylko Golden rose, ale dzięki, przy okazji dopytam

ja teraz też wolę kremowe, ale jeszcze odzywa się we mnie sroka czasami
tylko szukaj ich na samej hali, między regałami, o tak to wygląda chyba w lublinie http://pieceofmoris.blogspot.com/201...akt-drugi.html niestety ani w wawie ani we wro nie spotkałam się z nimi stacjonarnie...

Cytat:
Napisane przez fokensik Pokaż wiadomość
co do urody Nieesi to dla mnie jest taka "babciowata" - puckowate, opadnięte poliki, opadnięte kąciki oczu, kartoflany nosek.. ale i tak buzię ma sympatyczniejszą od "lodowatej" Nissiax, którą bardziej lubię, jeśli chodzi o treść filmików..

a pod jej filmikiem o locie samolotem ktoś zamieścił następujący komentarz:

MrPaula1818 2 godz. temu
Fajnie ,że James będzie miał rodzeństwo
dołączę do okrutnie obgadujących urodię nieesi, ale właśnie tak ona mi się widzi. niestety nie w moim guście, ale nogi ma zgrabne :P

grave <3 chyba nawet "tej samej" pomadki dziś użyłam nieświadomie :P
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 04:02   #1464
bubus900
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII

hej hoooo. jest ktos? powrocilam z imprezy %

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-05, 08:11   #1465
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
t
dołączę do okrutnie obgadujących urodię nieesi, ale właśnie tak ona mi się widzi. niestety nie w moim guście, ale nogi ma zgrabne :P
Ona mi wygląda tak babciowo i wiejsko ( nie nie wieśniacko ale wiejsko). Jest ładna ale jej uroda jest właśnie wiejskiej zdrowej dziewczyny.
Za to figurę ma i to po ciąży.

Cytat:

Super zamiast pochłanianych niepotrzebnych 900 kcal jest ich tylko 600
Albo dzięki temu będzie mogła zjeśc sobie tego pączka na ulicy
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 08:11   #1466
lovically
Zadomowienie

Śniła mi się Szusz, Karolina i Księżniczka. Miałam gdzieś wyjść, więc Karolina babrała mnie za ciemnym podkładem, Szusz dobierała dziwne ubrania ze skrzydełkami mówiąc cały czas "bejzikowy", a Księżniczka zapalała wszędzie "świeczuszki". Chyba czas na odwyk od yt.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 08:54   #1467
carpaibex
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII

O rany !

carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:17   #1468
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Wiesz co przerabiam to samo jak biegam, w ogóle dobija mnie jak ktos puszcza duże go psa i krzyczy: On nie gryyyyzie!!!

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:

Nie zdziwłabym się, jakby sama tu zaglądała... albo ona albo ktoś jej bliski, znajomy

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
oooooo... no taaaaak....

"-Poproszę zestaw Big Mac z podwójnymi frytkami, duuuużo keczupu i lody czekoladowe.
-A co do picia?
-Coca-cola LIGHT!"

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Jeju, ja miałam pełną narkoze podczas ooperacji jaaa i faktycznie potem mnie strasznie bolało w klacie,a le to strasznie...

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
hej hoooo. jest ktos? powrocilam z imprezy %

No heeeej, jestem Tylko, że już pewno śpisz

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Śniła mi się Szusz, Karolina i Księżniczka. Miałam gdzieś wyjść, więc Karolina babrała mnie za ciemnym podkładem, Szusz dobierała dziwne ubrania ze skrzydełkami mówiąc cały czas "bejzikowy", a Księżniczka zapalała wszędzie "świeczuszki". Chyba czas na odwyk od yt.

Za dużo wizażu i YT

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-05 o 09:18
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:01   #1469
patisia123
Zakorzenienie

kolejny vlog ze spotkania
http://youtu.be/XFHjJE45pz4

"chciałabym podziękować wszystkim firmom , które zgodziły się na to , żeby po prostu umilić nam to spotkanie(...)"

czyli jednak żebrały meilowo
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:23   #1470
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

Jeju, ja miałam pełną narkoze podczas ooperacji jaaa i faktycznie potem mnie strasznie bolało w klacie,a le to strasznie...
jak schodzi pełna narkoza to zawsze tak jest, większość ludzi odczuwa to przez ból pleców, klatki piersiowej ale to nie serce (raczej), bardziej mięśnie, które muszą wrócić do formy po kilkugodzinnym wyłączeniu ja po operacji nie mogłam wziąć głębokiego oddechu, przez co chodziłam jak ślimak(brak tchu) i z poczuciem niesienia 20 cegieł na plecach rewelacja.

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
tylko szukaj ich na samej hali, między regałami, o tak to wygląda chyba w lublinie http://pieceofmoris.blogspot.com/201...akt-drugi.html niestety ani w wawie ani we wro nie spotkałam się z nimi stacjonarnie...

teraz?! jak już nie mieszkam w Lublinie?! wszystko mnie omija
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości