Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013. 1 1,96%
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają. 22 43,14%
Mamusi kochany maluszku, zostań jeszcze w moim brzuszku. 5 9,80%
Tamta leży, inna biega, do porodu czas ucieka. 2 3,92%
Chociaż czas ucieka, niech maluszek do terminu grzecznie w brzuszku czeka. 5 9,80%
Okrąglutkie mamy brzuszki, lecz to nie czas na maluszki! 16 31,37%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-05, 10:44   #3991
karolson
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
VEA7 - no właśnie mam lęki, że nad łóżeczkiem nie powinny wisiec półki, żeby coś nie spadło, albo co...
pewnie panikuje, nie?
Ja duzej ciezkiej polki z ksiazkami bym niepowiesila

Moze jakas lekka z lekkimi rzeczami do pielegnacji malucha zeby pod reka bylo.
Stary 2013-06-05, 10:45   #3992
mariiasia
Zadomowienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

hej,
czy u Was też ciągle pada?

mam dziś takie tempo, że dopiero śniadanie jem

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:45   #3993
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
aha, heh, no widzisz, budyń nas pozalewał totalnie

Cześć teacherka i monia83 monia mi się zdaje, że tu będzie największe tempo jak się dzieci zaczna rodzić i wszystkie będą tuż przed rozwiązaniami, to będzie meksyk!
heh, ja tam wiem swoje - dzieci zaczna chodzic to juz nie bedzie tyle czasu na pitolenie na wizazu i to mnie cieszy. poprzedni watek (wiekowo kingi rówiesnicy) tez tak szalal (ale i tak mniej!) na poczatku, po urodzeniu i pierwszej euforii zaczely sie spacerki, kolki, ulewania i niedospanie i bylo mniej rozmow.. teraz wiem ze czesc czasem gada na fb, reszta troche na watku i spokojnie nadrabiam te kilka stron dziennie.

nażarlam sie truskawek, odwalialm pranie, zrobilam zakupy (znalazlam w lumpie pasujacy do mojej weselnej sukienki krawat dla meza i mam prawie za darmoszke!!!! a kindze super buciki, ale nie wiem jak z rozmiarem, w razie czego beda dla kolejnej córci ), teraz robie soki i dzemy z jablek (preferuje wlasne przetwory), pobawie sie troche maszyna do szycia i zjezdzam na dzialke - bedzie grill i koktajl z truskawek

BO W KONCU MAM SLONCE!!!!!!!!!!

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:46   #3994
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam z rana MArysia gratuluje Bartoszka
A ty matal masz chyba talent do rymowanek
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo moja mama właśnie pojechała na trakt operacyjny
trzymam kciuki a co jej robią Ewciu?
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:46   #3995
tassia
Zakorzenienie

skonczyłam butle olejku migdałowego i zamówiłam olejek tołpy.
kurcze ktoras z was pisala ze jest gorsza od bio oil, dlaczego?>??
dla mnie bio oil w stosunku do migdalów jest totalnie beznadziejny wiec jak tołpa jeszcze gorsza to w sumie bez sensu ze zamówiłam.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:48   #3996
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja telewizor to mam, ale tv nie mam
Telewizor tylko do filmów i youtube wykorzystujemy, ale teraz jak siedzę w domu, to jedna fajnie coś obejrzeć
to tak jak my i... nie czuje parcia. wczoraj przeskakiwalam z kanalu na kanal u kolezanki jak jej nie bylo - nic ciekawego. te sniadaniowe tematy mnie nei wciagaja, jakies seriale tez nie, te reality costam np. trudne sprawy tez dupa... a ile mozna kanal informacyjny ogladac! porazka! wiec bez tv mozna zyc i to calkiem spoko. w sumie komp+telewizor sluzy nam do codziennego ogladania bajek wieczorem przez dzieci (wiemy co ogladaja przynajmiej), czasem jakiegos filmu wieczorem lub kanalu na YT

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:48   #3997
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
trzymam kciuki a co jej robią Ewciu?
kamienie usuwaja z woreczka ale juz jest po Osłabiona co normalne tato siedzi przy niej od 7 rano i nie wiem kiedy wróci a nawet jak wróci do domu to pewnie na 20 min bo mu nie da spokoju i wróci do szpitala bo tacy są za sobą
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 10:48   #3998
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
VEA7 - no właśnie mam lęki, że nad łóżeczkiem nie powinny wisiec półki, żeby coś nie spadło, albo co...
pewnie panikuje, nie?
Wiesz co, zależy jakie półki, jak powieszone i co na nich będziesz trzymała
Jasne, że nie powiesiłabym wzdłuż łóżeczka szerokiej ciężkiej półki, na której stała by encyklopedia w 14 tomach

Ale lekkie półki z dzieciowymi rzeczami na nich czemu nie? Spadająca pielucha czy tetra krzywdy raczej nie zrobi... poza tym dlaczego miałaby spaść?

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
CO za bałagan. Niech ktoś mi posprząta ;(
Heh, jeśli ktoś się znajdzie, to też poproszę

Cytat:
pokaże wam mój bałagan
Ale Ty masz fajny... ciuszkowy

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:52   #3999
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
pokaże wam mój bałagan
masz najpiękniejsze na świecie kombinezony zakochałam się

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:52   #4000
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
a ja się czuję okropnie Adi zasnął mi w aucie po 19 jak wracałam od mamy i zawsze spał już do rano a ten o 23 pobudka i mamo jestem głodny...na śpiąco jadł bułeczke po czym nie mógł zasnąć tylko wojował w łóżku. Kilka razy dostałam od niego brzuch jak się chciał dupką przytulić...a teraz się martwię czy wszystko ok. I w nocy śnił mi się biegnący szczur po łóżku ...tak realistycznie że z łóżka wyskoczyłam z krzykiem ...aż tż dziwnie się na mnie popatrzył a ja byłam święcie przekonana że tam biegł szczur
Ja mam ostatnio tak zrąbane sny, że szkoda gadać, dzis byłam delfinem, czy rekinem i uciekałam na płetwie tak skacząc przed ludźmi, bo mnie chcieli zastrzelić, a latałam po jakimś szpitalu, tam nie było wody Wczoraj rano natomiast obudziłam się (wstyd się przyznać) z płaczem, bo sniło mi się, że mama mnie uderzyła, bo nie zjadłam szybciej obiadu, a on był taki pyszny i po prostu powoli jadałam, no jakiś kosmos!Dla jasności nikt mnie nie bił w dzieciństwie, co bym jakąś traumę miała, więc tym bardziej dziwne
Stary 2013-06-05, 10:53   #4001
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
hej,
czy u Was też ciągle pada?

mam dziś takie tempo, że dopiero śniadanie jem
Dzis niepada ale jest szaro buro i chmury po calosci.

Ewacia Dobrze ze mama juz po i dochodzi do siebie

Ewacia ja za taki balagan moglabym sprzatac caly dzien.

Edytowane przez karolson
Czas edycji: 2013-06-05 o 10:56
karolson jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 10:55   #4002
Madzia000
Zadomowienie

Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Dziewczyny ile trwaja skurcze BH?? Mam mega skurcze pod brzuchem juz prawie godzine ;( wzirlam 40 min temu nospe i nic myslalam ze to sprawy jelitkowe ale na kibelku nic nie zrobilwm ( leze na lewym boku i czekam az przejdzie, maly na pocxatku ruszal sie mocniej, teraz slabiej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:56   #4003
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
skonczyłam butle olejku migdałowego i zamówiłam olejek tołpy.
kurcze ktoras z was pisala ze jest gorsza od bio oil, dlaczego?>??
dla mnie bio oil w stosunku do migdalów jest totalnie beznadziejny wiec jak tołpa jeszcze gorsza to w sumie bez sensu ze zamówiłam.
ja też miałam kupić ten zachwalany olejek migdałowy ale skapowałam się, że moje serum jest z olejkiem migdałowym, a że bardzo mi podpasowalo to znowu je kupiłam;p

a ten bio oil to juz na powstałe rozstepy? wiec nie wiem jaki sens jest go stosowac przeciw...
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:56   #4004
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
tassia masz pięknego psiaka i ten wzrok
Ja też się bardzo bałam wszystkich psów. Jak byłam mała to ugryzł mnie pies, który pilnował cyrku. Przekonałam się ponad 3 lata temu do psa i na 10 urodziny syna dostał shih tzu (on dostał, a ja wychodzę i wszystko inne robię ) Nadal się boję większych psów, zwłaszcza takich, których nie znam. Kotów też się boję, mają coś takiego przerażającego w oczach
Ale przecież totooo jest małe i nie ma się czego bać

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja-ika ja się boję oczek tych kotów brytyjczyków, ale jak zobaczyłam dzisiaj fotę Motyla Lilki to w sumie nie ma takich strasznych
za to okropne są te koty bez sierści
Oj zobaczyłabyś jej oczy jak chce ugryźć rękę Na początku takie niewinne, a jak się dorwie to wzrok mordercy
Co do kotków bez sierści to co kto lubi, ale nie zamieniłabym mojej puchatki

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Wiecie co, pobiłam wczoraj wieczorem własny rekord zbudynienia
Ja rozumiem, że można zapomnieć o zakupach i jeść tosty, można umówić się z mężem i przyjechać godzinę później, ale nadrobić wątek, poodpisywać i nie wysłać??!!
No dooobra... dzisiaj budyń jednak większy... znalazłam swój wpis z wczorajszego wieczoru... jednak wysłałam posta

motylku, jak różu nie lubię, to patrząc na Twojego avka wierzę, że Lilka w różu musi wyglądać przepięknie Zobaczyłam zdjęcie.... jaaaaki słodziak
Przepiękny welon Moje "dziewictwo" zdecydowanie krótsze było... no chyba, że welon wymienny z trenem
Ja nie przepadam za psami, bo mi jeden świnkę morską (moją ukochaną) w dzieciństwie zeżarł.... zdecydowanie wolę koty Poza tym dla mnie pies, to coś od wysokości kolan... i jamniki... wszelki yorki, pekińczyki i ratlerki, owszem może i słodkie (yorki szczególnie), ale psem bym tego nie nazwała Jak na ironie, na psy nie jesteśmy uczuleni, więc jak już kiedyś będziemy mieli dom z ogrodem to najprawdopodobniej w nim psa Husky, malamuta albo posokowca

To faktycznie masakryczny z Ciebie budyń

Mam to samo zdanie

Fajnie,że skoda ma iso-fix. Moja Hondzia nie ma Ale i tak kupujemy bazę do fotelika

Cytat:
pokaże wam mój bałagan
Jeeejuuu skąd masz tyle ciuszków?Podzieliłabyś się z biednymi koleżankami z wizażu

Cytat:
kamienie usuwaja z woreczka ale juz jest po Osłabiona co normalne tato siedzi przy niej od 7 rano i nie wiem kiedy wróci a nawet jak wróci do domu to pewnie na 20 min bo mu nie da spokoju i wróci do szpitala bo tacy są za sobą
oooj moja mama miała to samo. Dużo zdrówka dla niej!

Ok wróciłam i biorę się za zupkę...ech...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:56   #4005
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
pokaże wam mój bałagan
ale masz piekne rzeczy... a kombinezony <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 10:59   #4006
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
witam z rana MArysia gratuluje Bartoszka
A ty matal masz chyba talent do rymowanek
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo moja mama właśnie pojechała na trakt operacyjny

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/babyono-2w1-podgrz...288745170.html

Motylku taki podgrzewacz kupiłam, jak nie będziemy pasował do TT, to jakoś sobie poradzimy napewno.
Muszę Cię zmartwić, ale nie będą pasować
Dostałam takie termoopakowanie z BabyOno na Baby Shower, a miałam butelki TT i kompletnie nie wchodziły do środka.
Ja sobie dokupiłam takie termoopakowania i nieźle trzymają: http://allegro.pl/tommee-tippee-term...270221143.html

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja sie witam z rana po dupnej nocy. Blanka obudzila sie po 2 rozpalona, 39 st i dupa nie spala 2 h a wstala o 7! co za dziecko, strasznie szybko sie regeneruje hehe. wiec brykamy dzis do lekarza na 11, bo gardlo boli, z nosa leci. niech sprawdza. najgorsze ze mi tez sprzedala, bo juz mnie gardlo boli no i jej choroba mi nie w planie :/ bo mialam do biblioteki leciec po ksiazki do pracy, a teraz dupa bo z nia przeciez nie pojde
Zdrówka dla Blanki!
Ja też miałam tragiczną noc, bo Eda się budził co godzinę
Gorzej niż z noworodkiem!

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Matal a niemozesz sobie kupic dekodera i antenty i miec 20 kanałów? anteny pewnie starą ktoś w rodzinie ma wiec tylko dekoder.. i dzięki temu niemasz co miesiąc abonamentu
No właśnie to nie jest takie proste, bo cyfrowa naziemna telewizja (za darmo) jest u nas tylko przez kabel i antenę zbiorczą. Nie ma innej opcji, nie wiem, czemu, ale już o tym z tatą rozmawiałam. Więc albo trzeba pociągnąć z anteny zbiorczej drugi kabel (UPC tego robić nie chce, a do dużo dłubania i zgoda od administratora jest potrzebna) albo wziąć TV z UPC, bo oni wtedy na jednym kablu dają Internet+TV

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Używałyście pieluch z Lidla?Poszłam do rossmana po babydream, które zazwyczaj używałam i się okazało, że sklep w remoncie.Po drodze był Lidl i tam kupiłam, nie wiem czy dobrze...Mam nadzieję, że ja nie uczulą, bo markowe pampersy strasznie, nawet przy sporadycznym użytkowaniu.
Tak, wg mnie są gorsze niż Dady, ale lepsze niż Babydream

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
to tak jak my i... nie czuje parcia. wczoraj przeskakiwalam z kanalu na kanal u kolezanki jak jej nie bylo - nic ciekawego. te sniadaniowe tematy mnie nei wciagaja, jakies seriale tez nie, te reality costam np. trudne sprawy tez dupa... a ile mozna kanal informacyjny ogladac! porazka! wiec bez tv mozna zyc i to calkiem spoko. w sumie komp+telewizor sluzy nam do codziennego ogladania bajek wieczorem przez dzieci (wiemy co ogladaja przynajmiej), czasem jakiegos filmu wieczorem lub kanalu na YT
My wszystkie bajki dostępne na TV już znamy na pamięć (TVN Player, Ipla, YT), bo tam ich jest niewiele. Z komputerów zwykle korzystamy wieczorem, a płytki z bajkami Edzik konsekwentnie niszczy, więc nawet nie kupujemy Miał kilka płyt, to dorwał i porysował

Witam się z południa i tłumaczę, czemu mnie nie było
Jak pisałam wcześniej Eda wstawał w nocy co godzinę domagając się przytulania, picia, przykrycia, odkrycia, mamy, taty i bóg wie czego jeszcze! Więc o 8 jak wstał, to wybłagałam, żeby tż go zebrał, bo ja MUSZĘ cokolwiek odespać. No i obudziłam się 11:45 jak teżet wrócił z załatwiania spraw na mieście

Mam wyniki badań,
hemoglobina 10,7
hematokryt 32
Pozostałe badania w normie. HGB to wiem, anemio witaj. A co oznacza zbyt niski hematokryt??

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:59   #4007
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Dzis niepada ale jest szaro buro i chmury po calosci.

Ewacia Dobrze ze mama juz po i dochodzi do siebie

Ewacia ja za taki balagan moglabym sprzatac caly dzien.
wszystko by było dobrze gdybym mogła zająć się tylko tym bałaganem a tu jeszcze trzylatki i ciągłe sprzątanie za nimi,przytulanie i godzenie przy obrażaniu sie., do tego obiad i sprzątanie kuchni i zaraz pewnie zaczna na mnie wrzeszczeć ze chcą na spacer a jeszcze mam ochotę dzisiaj łazienke i kibelek umyć ale tu muszę komuś dzieciaki sprzedać . Co do ciuszków to pewnie ich nawet dzisiaj nie zdaże posegregować bo te łobuzy chca mi z nich wieżę budować
Stary 2013-06-05, 10:59   #4008
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
masz najpiękniejsze na świecie kombinezony zakochałam się
to samo chciałam napisać

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 11:00   #4009
marysia_258
Zadomowienie

Właśnie się przebudziłam z drzemki Łepetyna mnie boli...
Kurde już 12ta
Dobra spadam brać się za robotę.
Nie piszcie za dużo
Do popołudnia.
Dziś mam wolne bo Majusia jedzie do babci na noc

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 11:01   #4010
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile trwaja skurcze BH?? Mam mega skurcze pod brzuchem juz prawie godzine ;( wzirlam 40 min temu nospe i nic myslalam ze to sprawy jelitkowe ale na kibelku nic nie zrobilwm ( leze na lewym boku i czekam az przejdzie, maly na pocxatku ruszal sie mocniej, teraz slabiej

Do 10 skurczów na dzień jest ok.
Trwać mogą od kilkunastu sekund do kilkunastu minut jeden.

Wzięłaś jedną zwykłą No-spe? Weź drugą. Można 2 na raz.
Bolesne są te skurcze? Twardy brzuch?
Jeśli tak, to jeśli nie przejdzie po No-spa, to pojechałabym na IP, podepną KTG i sprawdzą ich siłę i czy szyjka się nie rozwiera
Trzymam , żeby było ok!

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-05, 11:02   #4011
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
u mnie to samo:/ mój by mógł zawsze i w ogole a ja teraz kiedy jestem w ciąży choćbym nawet chciała to coś nie bardzo mi idzie:/ ehhh nie moglo byc odwrotnie???
u mnie w końcu wczoraj było conieco, spoko, ale ja jakaś średnia jestem w ciąży w te klocki, dobrze, że tż to rozumie Nie mogę się doczekać aż pom ciąży schudnę i będę mogła normalnie pofikać, a nie tu boli, tu gniecie, tu się tak nie da...
Stary 2013-06-05, 11:04   #4012
ewacia85
Wtajemniczenie

ciuszki sa po moim chrześniaku ,Adim, Gabi i Olku(siostrzeniec i siostzenica) Trochę sie nazbierało ale część jest bardzo zniszczona i należy sie segregacja ale i tak po domu są wystarczające. Chcę je rozmiarami posegregowac i wiedzieć czy mam jakieś wyjściowe ładniejsze czy muszę cos dokupić Choć coś się z tego wybierze

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez brydzia_ Pokaż wiadomość
to samo chciałam napisać :d
:d
Stary 2013-06-05, 11:04   #4013
bojatoja
Zakorzenienie

Przyszłam się przywitać
Zjadłam śniadanie i czuje się teraz jak flaczek. Słabo mi. Idę się chyba położyć.
W niedziele egzamin i pasuje mi się coś pouczyć. Potrzebuje więcej mocy.
W miarę możliwości i mojego samopoczucia będę Was podczytywać. Buźka.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 11:08   #4014
matallewar
Zakorzenienie

Idę ankietę robić!

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Dobra, jest, proszę głosować

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-05, 11:09   #4015
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
To faktycznie masakryczny z Ciebie budyń
Mam to samo zdanie

Fajnie,że skoda ma iso-fix. Moja Hondzia nie ma Ale i tak kupujemy bazę do fotelika
Prawda

Wieeesz... bo ja się nawet pokłóciłam z kolegą, że nasza staruszka na 100% nie ma, a tu niespodzianka Musiałam wejść pod stół i odszczekać, bo to od nich dostaniemy fotelik z bazą

No bo Twoja puchatka jest najśliczniejsza... mi się marzy brytyjczyk albo srebrny rosyjski

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Właśnie się przebudziłam z drzemki Łepetyna mnie boli...
Kurde już 12ta
Dobra spadam brać się za robotę.
Nie piszcie za dużo
Do popołudnia.
Dziś mam wolne bo Majusia jedzie do babci na noc
Jassssssssssne....

Dziewczynki, które kupowały u Pana r_p tetry, napiszcie prosze które są miękkie i jaki rozmiar

Zagłosowałam W sumie teraz jakoś wybór łatwiejszy, bo wyprawki ciągle na tapecie, a o rodzeniu myślę tak za dwa -trzy wątki dopiero się zacznie

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

Edytowane przez vea7
Czas edycji: 2013-06-05 o 11:12
vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 11:10   #4016
marysia_258
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
heh, ja tam wiem swoje - dzieci zaczna chodzic to juz nie bedzie tyle czasu na pitolenie na wizazu i to mnie cieszy. poprzedni watek (wiekowo kingi rówiesnicy) tez tak szalal (ale i tak mniej!) na poczatku, po urodzeniu i pierwszej euforii zaczely sie spacerki, kolki, ulewania i niedospanie i bylo mniej rozmow.. teraz wiem ze czesc czasem gada na fb, reszta troche na watku i spokojnie nadrabiam te kilka stron dziennie.

nażarlam sie truskawek, odwalialm pranie, zrobilam zakupy (znalazlam w lumpie pasujacy do mojej weselnej sukienki krawat dla meza i mam prawie za darmoszke!!!! a kindze super buciki, ale nie wiem jak z rozmiarem, w razie czego beda dla kolejnej córci ), teraz robie soki i dzemy z jablek (preferuje wlasne przetwory), pobawie sie troche maszyna do szycia i zjezdzam na dzialke - bedzie grill i koktajl z truskawek

BO W KONCU MAM SLONCE!!!!!!!!!!
Aleeeeeeee masz speeda
Zazdroszczę słońca U nas cału czas co chwila pada
Cytat:
"Taka miłość się nie zdarza" Dobrze, że z mamą wszystko ok i dochodzi do siebie

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013

Edytowane przez marysia_258
Czas edycji: 2013-06-05 o 11:11
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 11:10   #4017
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

ja jak siedze a szczegolnie troche zgarbiona na fotelu to mnie dol brzucha boli i twardnieje, dlatego staram sie nie przesiadywac w tej pozycji, ale to chyba nie te skurcze BH co?

kompletnie sie na tym nei znam
Stary 2013-06-05, 11:11   #4018
Asiek84
Wtajemniczenie

uciekam poleżeć... obiad się robi, pranie się zrobi jak tż z pracy wróci co by rozwiesił...
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 11:14   #4019
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
O, to dobrze, że już po U mnie na oddziale dużo się tego trzaska

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość

Madziu jedź do szpitala, trochę za długo cię trzymają kochana
Stary 2013-06-05, 11:15   #4020
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Leci mi z cycków
mi leciało już jakiś miesiąc temu, teraz mniej, ale wciąż biorę norprolac

Cytat:
No siarę mam od jakiś 3 tygodni
Ale teraz DOSŁOWNIE LECI, mam mokry biustonosz

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Mam tytuł: Tamta leży, inna biega, do porodu czas ucieka
mnie się bardziej zrymowało: Ta się cieszy, tamta wścieka, do porodu czas ucieka
ale to głupie

Cytat:
u mnie w końcu wczoraj było conieco, spoko, ale ja jakaś średnia jestem w ciąży w te klocki, dobrze, że tż to rozumie Nie mogę się doczekać aż pom ciąży schudnę i będę mogła normalnie pofikać, a nie tu boli, tu gniecie, tu się tak nie da...
u mnie susza totalna, mi się nie chce, a tż by chciał ale po tych moich przygodach szpitalnych się boi i jak już dojdzie do czegoś to wcale nie jest fajnie

mam dwie kwestie do poruszenia :
1) szkoła rodzenia, co sądzicie? idziecie? kiedy?
2) yyyyyy, zapomniałam..... no bo zwątpię, jak sobie przypomnę to napiszę

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości