|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Raczkowanie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Tysia, przepiękny masz avatar
![]() Fiazo, nie, tylko nie to.... w zyciu nie zjem slimora!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
o Rybniku i Raciborzu słyszałam wiele niedobrych opinii
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |||
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Dzięki Dziewczyny
![]() Cytat:
No nie może wyjść z głowy. Ale z drugiej strony jest wszystko OK, ciśnienie, cukier, ruchy. Cytat:
Właśnie jak ja bym szła na USG, to już takie lepsze, z przepływami. A to koszt ok. 150-180 zł. Wiesz, ja myślę, że każda z nas się denerwuje. U mnie dochodzi moje doświadczenie + to, że teraz nie wszystko jest idealnie. A co do Twojego problemu - ja bym chyba podjechała na IP chociaż na zapis KTG, mi gin powiedział, że jak słabo czuję ruchy, to mam jechać na zapis właśnie. Cytat:
![]() No mam na oku jednego gina, byłam u niego raz przed tą drugą ciążą... Ale terminy u niego są za 3 tygodnie i musiałabym dzwonić bezpośrednio do niego i prosić, żeby mnie przyjął.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie mam kuponu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Wtajemniczenie
|
dzięki Ci dobra kobieto
![]()
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
lachryma: hahha no wlasnie... zostawiłamsobie miejsce aby jeszcze raz sprawdzić ten serek..i tak jak myślałam przekręciłam nazwę. Powinno być Polmlek. Składu za fantastycznego nie ma. No i lubię jeszcze serię Tutti z biedry.
idę zrobić kawę, przemalować półki i zapłacić rachunki... ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Kejt: <przytul> barbara: od kilku dni myślałam o Tobie, bo gdzieś nam zniknęłaś... daj znać jutro po wizycie.
#669 |
Zakorzenienie
|
Ewusia śliczny wózek no i łóżeczko tez mi sie podoba, mam dla Zuzi bardzo podobne i z tym samym misiem
![]() Oliath daje Małej kredyt zaufania (ale juz ostatni) bo widze że wszystko wraca do normy, za tydzien wizytuje a jak cos to IP i pakuje sie do szpitala i karze wszystkim zrobić tak żeby juz Zuzia sie wykluła, a co bedzie w ciepełku tyle lezakować - wyrodna matka ![]() nie no widze ze jest dobrze i czuje ze jest oki |
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zadomowienie
|
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety ale musze sie uczyc bo z przyjemnoscia zostalabym z Wami ![]() Mam do Was pytanko czy kupujecie sobie laktatory ? A jak tak to jakie ?
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Też o Raciborzu słyszałam nienajlepsze opinie. Moja siostra rodziła tam przy pierwszym synku i nie była zadowolona szczególnie z personelu. Podobno pielęgniarki i położne tam to potwory.
![]() Sama leżałam w Raciborzu na patologii ciąży i chciałam jak najszybciej uciekać. Wiadomo, że w szpitalu to nigdzie nie jest tak dobrze jak w domu, ale tam było tak przeraźliwie zimno (spałam w grubej piżamie pod podatkowym kocem), nieładnie, ciemno, straszno, a o łazienkach nie wspomnę ![]() Jedzenie za to całkiem, całkiem jak na szpital ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Mężu wyprawiony do pracy i pierożki pożarte
![]() Cytat:
![]() ![]() A wyprawkę na allegro kompletuj ![]() ![]() Cytat:
![]() TŻ zatrudnij ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ile ma lat Twój brat? Cytat:
![]() Brakuje mi aspiratora Katarek, drugiego stanika do karmienia (ale kupię dopiero po porodzie), kilku rzeczy z apteki i finito niestety ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja bym poszła jednak. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
No właśnie, też mnie ciekawi czy kupujecie laktatory? Ja póki co nie kupiłam, ale cały czas sie zastanawiam nad tym. I jak coś to jaki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chodowalam kiedys slimaki i trzymalam je na balkonie w koszyku, ale zeby takie rzeczy z nimi robic to nieee |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | |
Zadomowienie
|
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos w tym stylu i sie zastanawiam nad tym samym http://www.mamaija.pl/avent-laktator...1012-,d74.html tym bardziej ze z Wiktoria mialam bardzo duzo pokarmu a recznie nie sciagalam za duzo ![]()
![]() |
#678 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Iwonka ja bym jednak zadzwoniła chociaż do gina i zobaczyła co on powie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i kupiłam zestaw na start z aventu razem z 2 butelkami, pojemnikami itp. a sam laktator to ręczny Isis: http://allegro.pl/avent-laktator-isi...272782880.html właśnie dziewczyny, kupiłam taki zestaw jak powyżej. jak wygląda wyparzanie przed 1wszym użyciem? mam wszystko (zaworki, nasadka odciągająca itp.) wyparzyć czy tylko same butelki? ![]() ![]()
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Persephone_ kurczaczki za tydzien asz kolejne usg wiec czym Ty sie przejmujesz ?!! teraz dopiero to wyczytałam, co tydzien usg to marzenie u mnie przynajmniej. Wiec daruj sobie to dodatkowe- zobczysz za tydzien jaki bedzie śliczny klocuszek
wiem ze wyjde teraz na uparta, że nie poszłam do gina ani nie pojechalam na IP, ale ja czuje ze jest teraz wszystko dobrze, Mala sie wstawiła troszke niżej i stad te "inne" odczucia, za tydzien wizytuje i mam nadzieje, ze usłysze ze mam sie szykowac do porodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Jeny, jakaś Ty materialistka ![]() Cytat:
![]() Znajdziejsz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
kupowałyscie poduszke do karmienia/rogala?
jak tak to jaki najlepszy? bo mój szpital "wymaga" |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() też muszę się wziąć za naukę, ale mi się nie chce, w sobotę mam egzamin i dużo materiału do opanowania, no i baba nie wysłała wszystkiego co omawiała ![]() Cytat:
burza u mnie idzie ![]() idę zabiorę pranie z balkonu |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Laktator kupiłam ręczny BabyOno-ktoś gdzieś kiedyś polecał, a później znów czytałam niezbyt opinie, więc nie wiem jak będzie się sprawował. Dałam 38 zł na allegro, więc dużo w razie co stratna nie będę ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
nie materialistka, tylko dusigrosz poznański
![]()
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież to tylko dla Twojej wygody ![]() Ale wymyślają ![]() No i nie pomogę, bo nie mam i nie kupuję. A tak jeszcze dziś rozmawiałam z TŻ i rezygnujemy z zakupów z Tesco i spróbujemy się przerzucić na Biedronkę ![]() Tak wczoraj zjechałyście Tesco, że aż się zastanowiłam ... Faktycznie - co zakupy idzie lekko 200-300 zł, ale jakoś myślałam, że tak drogo się zrobiło. Może wystarczy zwyczajnie zmienić sklep... ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- A myślałam, że dusigrosze to w Krakowie mieszkają ![]() A co z Enlevee? Zaspała? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w Raciborzu urodziła drugie dziecko, zanim polozne przyszły z podkladami to była cała zasyfiona, dziecko 24h przy matce, zero pomocy, wsparcia, nic. No mi sie wydaje ze przy nawet najlepszych checiach zaraz po porodzie zajmowac sie 24h malcem to trudne i nie wyobrazam sobie ze nie moge sie kimnac bo np moje dziecko placze, jest glodne czy cos innego a ja ledwo na nogach stoje.. ale to tylko moje niedobre wyobrażenia po porodowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w wyprawce szpitala, tez mam zaznaczona poduche do karmienia, ale nie bede kupowac specjalnie rogala, weze jakas z domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam rogala do spania/karmienia, niefirmówka z all. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.