|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
![]() Oj to ja za kwiecień dostałam na szczęście. Za maj czekam.
![]() |
#632 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Przede mną jeszcze pierdółkowe i te duże zakupy niestety ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak pomyślę, jak nasz synek już jest kochany, jak robimy wszystko, żeby tylko jemu było jak najlepiej... to aż nie wierzę w taką niesprawiedliwość ![]()
![]() |
#633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mama też przed chwilą do mnie dzwoniła, ale ona z inną wiadomością piecze ślimaki i zaprasza na nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
a kiedy Ty rodzisz??
ja słyszałam same pochlebne opinie i o rydułtowach i o wodzisławiu ![]() dziewczyny ja zrezygnowałam z tego gina dzisiaj, brzuch przestał juz twardniec, tylko kilka razy było rano, i malutka zaczela sie ruszac juz w miare normalnie bo ma miekki brzuch gdzie moze sie rozpychac, i preciki sie juz tez nie wkrecaja w szyjke, wiec moze jakis etap kryzysu ciążowego juz jest za mna uff, ale smiesznie mi jak Mała dynda tak nisko, bo była zawsze przy żebrach, achh jakie moej zebra sąd zisiaj szczęśliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
ja
![]() co wygrałam? ![]()
#636 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, które już mają chłopców- mam pytanko
Chciałabym kupić coś koleżankom z pracy, które poratowały mnie ciuchami ciążowymi i ich synkom w wieku 3 lat. Czy takie coś http://allegro.pl/show_item.php?item...offer_id=76238 ich zainteresuje? albo możecie coś zaproponować? Mamom chce jakies winko i czekoladki i właśnie maluchom chciałam po jakimś drobiazgu ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- to masz bojowe zadanie :P bo ja wyprałam pokrowiec i tą wkładkę dla niemowlaka i wyjęłam gąbke z niej. I teraz nie wiem jak ona ma być spowrotem ![]()
![]() |
#637 |
Konto usunięte
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Iwona mój się czasami tak poruszy, że zahacza chyba o wszystkie mięśnie brzucha i dochodzi aż do szyjki i też mam wtedy wrażenie, że w momencie mi robi szyjkę na pół cm.
Jak się czujesz lepiej, to OK. Ja się wciąż zastanawiam nad dodatkową wizytą u jakiegoś lekarza jutro... Z jednej strony chciałabym odetchnąć trochę ze spokojem, a z drugiej - finansowo porażka jak zawsze i nie wiem już, skąd mam brać na życie, a co dopiero na dodatkowe wizyty.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
dochodze ostanio do wniosku ze zelatyna mi nie słuzy czy to galaretka czy serniczek na zimno. No i wyczaiłam agar i tak myślę, że ponieważ nie mogę też za duzo cukru to bym sobie zrobiła serki homo naturalne z tym agarem + owoce zalane sokiem z owocow z agarem... kombinuje sprobowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
A właśnie miałam jeszcze was spytać:
Czy z racji dzisiejszych braków zakupowych (bo ostatecznie płynu do prania nie kupiłam), mogę zacząć prać ciuszki w Białym Jeleniu??? To chyba żadna różnica czy część będzie prana w płynie czy w proszku prawda?
#640 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41166483]Iwona mój się czasami tak poruszy, że zahacza chyba o wszystkie mięśnie brzucha i dochodzi aż do szyjki i też mam wtedy wrażenie, że w momencie mi robi szyjkę na pół cm. Jak się czujesz lepiej, to OK. Ja się wciąż zastanawiam nad dodatkową wizytą u jakiegoś lekarza jutro... Z jednej strony chciałabym odetchnąć trochę ze spokojem, a z drugiej - finansowo porażka jak zawsze i nie wiem już, skąd mam brać na życie, a co dopiero na dodatkowe wizyty.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] no z jednej strony jak na zycie nie starcza Ci to wydatek ginowy walnie Cie po kieszeni ale z drugiej, Twoj spokoj jest baaaardzo wazny, szczegolnie Twoj ![]() Edytowane przez czarownica1 Czas edycji: 2013-06-05 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zadomowienie
|
Muszę się zebrać na drzemkę, ale jeszcze umieszczam fotki pojazdu Tymusia i łóżeczka. Przepraszam za słaba jakość, telefonem musiałam cykać wiec wyszło średnio, ale coś tam widać. Wózek narazie z gondolą bo spacerówka jest jeszcze w bagażniku samochodu
![]()
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Słyszałam same dobre opinie o Rydułtowach. Podobno rewelacyjny personel.
![]() Cytat:
Ja z kolei będę rodzić na Opolszczyźnie. Po ślubie przeniosłam się dalej od Raciborza (wcześniej miałam do niego ok 16 km) i będę rodziła w Głubczycach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() idę po pyszną zupkę krem z dyni ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przeczytałam znalazłam kapuśniaczek na balkonie ![]() Cytat:
![]() Ja mam ale doczytałam że chcesz fotę a mój jest u teściów więc nie pomoge. Cytat:
z drugiej strony pewnie nie może Ci to wyjśc z głowy. No i spokój bezcenny. Nie wiem Perse. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Tweed: to faktycznie musi być kiepska sytuacja z bratem, skoro taka Twoja reakcja...
lachryma: Kejt: i jakz tym ipodem?? Oliath: nie ma sprawy, myślę, że można w ten sposób zaoszczędzić, bo za żadne badania nie płaciłam.. a ten użytkownik z ziołami,... wygląda na to, że większe zakupy zrobię ![]() ![]() ewusia: bardzo ładnie sie prezentuje wózek i łóżeczko ![]() karolajn: brawa za nadrabianie ![]() czarownica: oo muszę obczaić ten agar ![]() fiazo: hm.. ślimaków chyba nie jadłam, ale brzmi nieźle.. chociaż chyba jak żabki odpadają, bo jakoś im bliżej do ssaków w mojej opinii..
#649 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jakie kupujecie skarpetki dla dziecka Grube Czy cienkie? W h&m sa 3 pary cienkich skarpetek za 3€ i nie Wiem Czy kupowac?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 |
Zadomowienie
|
Surka mi teraz ginka cały czas zapisuje luteinę doustną, którą mam na noc aplikować dowcipnie
![]() Też miała refundowaną wcześniej, dostawałam nawet recepty na zapas ale teraz płacę już 24-27 zł za opakowanie, które starcza na tydzień. Każda wizyta w aptece to ostatnio +/- 150 zł, bo dochodzi spasmolina jeszcze ![]() Tweed ![]() Perse masz wizytę już w piątek jak pamiętam? może jeśli po piątku będziesz mimo wszystko niespokojna, umów się na wizytę do innego lekarza? Karolajn bardzo fajny pomysł z tymi prezentami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | ||
Zakorzenienie
|
To biorę się do roboty
![]() Cytat:
![]() A carmexa jak najbardziej dorwiesz w rossmanie, ja tam kupiłam za 12zł ![]() Cytat:
![]() ![]()
Alek ![]() Edytowane przez tweedledee Czas edycji: 2013-06-05 o 12:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41166483]Iwona mój się czasami tak poruszy, że zahacza chyba o wszystkie mięśnie brzucha i dochodzi aż do szyjki i też mam wtedy wrażenie, że w momencie mi robi szyjkę na pół cm.
Jak się czujesz lepiej, to OK. Ja się wciąż zastanawiam nad dodatkową wizytą u jakiegoś lekarza jutro... Z jednej strony chciałabym odetchnąć trochę ze spokojem, a z drugiej - finansowo porażka jak zawsze i nie wiem już, skąd mam brać na życie, a co dopiero na dodatkowe wizyty.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] tylko ze ja wczoraj wogole dziecka nie czulam tylko spinanie brzucha i to kłucie nieprzyjemne szyjki że ledwo chodziłam wiesz co moze zobacz cenniki jakiegos najzwyklejszego usg, i nie mow lekarzowi jakis szerszych informacji, tylko ze dawno usg nie mialas i chcesz zobaczyc czy jest wszystko ok, u nas taki mozna zrobic w punktach gdzie sa rtg (zebow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
#654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
elaine-blath
nie bardzo wiem co chciałaś mi przekazać w swojej wiadomości ![]()
#656 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mówi, że smakują jak grzyby - to jest jej drugie podejście do ślimaków kiedyś pozbierała i ugotowała ze skorupkami to było do niczego-śmierdziało, że szok, a teraz dokształciła się jak je trzeba robić i szaleje ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Wyprałam, powiesiłam, odkurzyłam i biorę się za obiad. Mam nadzieję, że mięsko już się rozmroziło, bo inaczej
![]() Do później mamusie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41166483]Iwona mój się czasami tak poruszy, że zahacza chyba o wszystkie mięśnie brzucha i dochodzi aż do szyjki i też mam wtedy wrażenie, że w momencie mi robi szyjkę na pół cm. Jak się czujesz lepiej, to OK. Ja się wciąż zastanawiam nad dodatkową wizytą u jakiegoś lekarza jutro... Z jednej strony chciałabym odetchnąć trochę ze spokojem, a z drugiej - finansowo porażka jak zawsze i nie wiem już, skąd mam brać na życie, a co dopiero na dodatkowe wizyty.. [/QUOTE] Idz Perse na dobre, najlepsze USG jakie znajdziesz ![]()
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
Ewusia, bryka i łoże Tymusiowe ekstra
![]() Ewusia, kupowałaś rogala do karmienia z Motherhood? --- zeby nie było ze sie lenie... ogarniam troche i powoli. a w miedzy czasie szukam spiochów do kupienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
hej ciezarowki
![]() witam sie z Wami w 31 tc jejku jak to szybko leci Gratuluje wszystkich tygodni ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.