Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-05, 14:19   #691
lachryma
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Faktycznie - co zakupy idzie lekko 200-300 zł, ale jakoś myślałam, że tak drogo się zrobiło. Może wystarczy zwyczajnie zmienić sklep...
zawsze za tą różnicę w sklepach będziesz miała przynajmniej na carmexa
Stary 2013-06-05, 14:19   #692
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Neni, na stronie pisza co zabrac i jest m.in. rogal i laktator. Laktator to Tż jakby co w każdej aptece obok szpitala lub w szpitalu kupi a poduszkę kupię chyba. Miałam dostać, ale juz o niej przypominac nie bede (czyt. prosic sie)
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:21   #693
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
A myślałam, że dusigrosze to w Krakowie mieszkają
no ponoć Krakus z Poznaniakiem to potrafią rozciągnąć grosza; każdy ciągnie za swój koniec
Stary 2013-06-05, 14:21   #694
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
zawsze za tą różnicę w sklepach będziesz miała przynajmniej na carmexa
No mam nadzieję, że w miesiącu jednak ciut więcej oszczędzimy
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:21   #695
czerwony_balonik
Zadomowienie

Witam się w 36 tc,czyli w 9 miesiącu Dziś od rana zalatana jestem, około 8 mieliśmy telefon,że bratowa tż w szpitalu Była w ciężkim stanie, zagrażającym życiu... strasznie dużo nerw, tż poleciał odrazu do szpitala, ja zostałam w domu,bo nie dałabym się rady tak szybko ogarnąć,pozatym zabronił mi iść ze względu na nerwy właśnie. Podejrzewali ciążę pozamaciczną, ale się nie potwierdziło, jakieś torbiele duże wyszły, ale już jest po zabiegu i wybudza się, za jakąś godzine idziemy ją obydwoje odwiedzić. Do tego położna rano zadzwoniła,że dziś będzie, jesteśmy już po jej wizycie, zmierzyła mi ciśnienie, pogadaliśmy, trochę wskazówek dała, bardzo chwaliła,że już wszystko gotowe, że super kącik dla dzidzi i umówiłyśmy się że zadzwoni za tydzień skontrolować sytuację, a ja mam dzwonić w razie gdyby coś się działo,czy jakbym jakieś obawy miała,pytania. Rewelacyjna babka, bardzo ją polubiłam Jutro na ktg idę, dziewczyny proszę o kciuki jutro w godzinach 9-13 Cukier zmierzony, ruchy policzone, jest dobrze, lecę się ogarniać przed wyjściem a potem może w końcu zabiorę się za pisanie pracy,choć coraz ciężej mi się na tym skupić ostatnio. Co do laktatorów- narazie nie kupuję, dopiero jak się okaże że mam pokarm i zamierzam Medeli ręczny za około 60zł kupić.
Stary 2013-06-05, 14:22   #696
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
No właśnie, też mnie ciekawi czy kupujecie laktatory? Ja póki co nie kupiłam, ale cały czas sie zastanawiam nad tym. I jak coś to jaki?
ja sie tez zastanawialam nad laktatorem, baardzo chce karmic piersią, chociaz wiem, że w mojej rodiznie ani babcia, ani mama ani ciocie nie karmiły (pare dni/tygodni) bo miały mało pokarmu
ale wiem, ze jak cos to moja mama i TZ beda w pogotowiu i do paru godzin mi dostarcza laktator (w aptekach ich peełno)
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:22   #697
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
noo, czyli będziesz już zacnym sponsorem konkursów, a nie tak jak wczoraj
Stary 2013-06-05, 14:23   #698
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
super

nie mam kuponu mam nauczkę na przyszłość. Ale polecam konkurs, bo można wygrać :P
a nie mozecie powolac sie na wyciag z konta jak placiliscie karta?
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:26   #699
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
noo, czyli będziesz już zacnym sponsorem konkursów, a nie tak jak wczoraj
Ta
Stary 2013-06-05, 14:26   #700
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Neni, na stronie pisza co zabrac i jest m.in. rogal i laktator. Laktator to Tż jakby co w każdej aptece obok szpitala lub w szpitalu kupi a poduszkę kupię chyba. Miałam dostać, ale juz o niej przypominac nie bede (czyt. prosic sie)
o widzisz i laktator tez jest na stronie szpitala, ale w nawiasie jest dopisane, ze mozna pozyczyc od personelu. Takze do szpitala go nie biore

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:27   #701
Neni1984
Zakorzenienie

Widziałyście? Pieluszki Pampers mikro
http://allegro.pl/pieluszki-pampers-...294051176.html
Stary 2013-06-05, 14:29   #702
czarownica1
Zakorzenienie

Balonik, zaciskam mocno
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:29   #703
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
A tak jeszcze dziś rozmawiałam z TŻ i rezygnujemy z zakupów z Tesco i spróbujemy się przerzucić na Biedronkę
Tak wczoraj zjechałyście Tesco, że aż się zastanowiłam ... Faktycznie - co zakupy idzie lekko 200-300 zł, ale jakoś myślałam, że tak drogo się zrobiło. Może wystarczy zwyczajnie zmienić sklep...
Ja uwielbiam Biedronkę i naprawdę jest tam sporo dobrych rzeczy, nawet tych nie firmowych tylko typowo biedronkowych my jeszcze w kauflandzie robimy czasem zakupy.

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Witam się w 36 tc,czyli w 9 miesiącu Dziś od rana zalatana jestem, około 8 mieliśmy telefon,że bratowa tż w szpitalu Była w ciężkim stanie, zagrażającym życiu... strasznie dużo nerw, tż poleciał odrazu do szpitala, ja zostałam w domu,bo nie dałabym się rady tak szybko ogarnąć,pozatym zabronił mi iść ze względu na nerwy właśnie. Podejrzewali ciążę pozamaciczną, ale się nie potwierdziło, jakieś torbiele duże wyszły, ale już jest po zabiegu i wybudza się, za jakąś godzine idziemy ją obydwoje odwiedzić. Do tego położna rano zadzwoniła,że dziś będzie, jesteśmy już po jej wizycie, zmierzyła mi ciśnienie, pogadaliśmy, trochę wskazówek dała, bardzo chwaliła,że już wszystko gotowe, że super kącik dla dzidzi i umówiłyśmy się że zadzwoni za tydzień skontrolować sytuację, a ja mam dzwonić w razie gdyby coś się działo,czy jakbym jakieś obawy miała,pytania. Rewelacyjna babka, bardzo ją polubiłam Jutro na ktg idę, dziewczyny proszę o kciuki jutro w godzinach 9-13 Cukier zmierzony, ruchy policzone, jest dobrze, lecę się ogarniać przed wyjściem a potem może w końcu zabiorę się za pisanie pracy,choć coraz ciężej mi się na tym skupić ostatnio. Co do laktatorów- narazie nie kupuję, dopiero jak się okaże że mam pokarm i zamierzam Medeli ręczny za około 60zł kupić.
za tc
zdrówka dla bratowej
kciuki za jutrzejsze ktg
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:29   #704
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
tesco-biedronka-auchan-kaufland
z tych najbardziej lubimy kaufland (duzo promocji-sklep nie jest załadowany ☠☠☠☠☠☠☠kami kore kusza), na drugim miejscu biedronka
tesco i auchan jest baardzo drogi, mało promocji i duzo kuszacych niepotrzebnych produktów (samych słodyczy tam jest maaasssaa!!! a w biedronce tylko pryncypałki, grześki i juz człowiek zadowolony
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:29   #705
malaczarnakejt
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41167736]a nie mozecie powolac sie na wyciag z konta jak placiliscie karta?[/QUOTE]

napisałam do nich maila, nic nie odpisali, ale w regulaminie jest napisane, że musi być kupon + paragon...

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:29   #706
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2013-06-05, 14:30   #707
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Jezu dziewczyny, jak mnie wkurza moja babcia :banghead: to jest taki typ, który zawsze wszystko wie najlepiej, mimo emerytury dalej pracuje i wszyscy w okol sa glupi itp. Taka maruda. I ZAWSZE jak jej cos zamowie przez neta to cos jest nie tak ( bo lepiej kupic w sklepie stacjonarnym i przeplacic). No i wczoraj wywiazala sie gadka o inhalatorach dla prababci wiec powiedzialam ze mozna takie do domu kupic i pokazałam jej na necie taki z dobrymi opiniami i od sprawdzonego sprzedawcy za 90zl ( gdzie sa takie i za 200). Dzis przyszla paczka i oczywiście do mnie dzwoni z wielkimi pretensjami, ze to jakis badziew i przy skrecaniu ( a tam tylko rurki do wkrecenia sa) cos peklo i cieknie woda. Dziadek nie wiem jak to skrecal i spieprzyl, ale oczywiście wina sprzedawcy i sprzętu.
To samo bylo z komputerem, wydala sobie kupe kase, mnie nie chciała posłuchać i 5 razy w ciągu 2 lat byl w naprawie. Wiecznie jest niezadowolona i ciągle roszczeniowy ton
Stary 2013-06-05, 14:32   #708
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Tweed: to faktycznie musi być kiepska sytuacja z bratem, skoro taka Twoja reakcja...
Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
u mnie położne w SR mówią, żeby prać w proszku i podwójne płukanie stosować bez płynu do płukania
Tak też zrobiłam
Pierwsze pranie puszczone-białe, jeszcze leży kupka ciuszków żółto-kremowych i kupka kolorowych dziwolągów Będzie pracki na parę dni, bo mam małą suszarkę niestety (i to sztuk 1), więc trzeba będzie czekać aż wszystko ładnie wyschnie, ale akurat będę miała co robić
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Oj... Tweed, jesli w ogole mama albo Ty utrzymujecie kontakt jakis z nimi, to i tak dobrze, duzo dobrego moze to zdzialac, ale rozumiem Cie i mocno przytulam, mi tez serce peka czasem kiedy slysze, co sie dzieje wkolo - a co dopiero gdybym miala to obserwowac w najblizszym otoczeniu

Idz Perse na dobre, najlepsze USG jakie znajdziesz . Idz kobieto, bo Twoj spokoj i komfort znacza wiecej niz niezaplacony na czas rachunek za prad.
Utrzymywaliśmy - do czasu. Za dużo nas to nerwów kosztowało, bo nie dość, że to para wybitnie pusta, to jeszcze bardzo rozszczeniowa (w stylu załóżmy sobie rodzinkę, chociaż jesteśmy patologiczni, nie mamy żadnego zaplecza finansowego, mieszkaniowego, a wy nas utrzymujcie). Wiadomo, że mały nie jest winny temu, że ma takich koszmarnych rodziców, to zawsze da mu się jakąś zabaweczkę czy ubranko, ale nic więcej. Żadnych większych prezentów, żadnych pieniędzy dać nie można, bo i nie wiadomo na co to pójdzie
Sama chciałabym się z nim częściej widywać, ale jak mam widywać tą grubą zołzę, to aż mi się ciśnienie podnosi (podła z niej kobieta po prostu, moja mama ogromnie im pomagała, a ona potrafiła ją zbluzgać na środku ulicy. Po prostu szkoda słów.

Ja robię podobnie, ostatnio miałam do wyboru wykupić lekarstwa czy zapłacić fakturę za playa Wiadomo, co wybrałam... a konsultanci niech sobie dzwonią :P
Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
witam sie z Wami w 31 tc jejku jak to szybko leci
kolejnego tygodnia, widzę, że sporo z nas zaczyna nowe w środy
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
lachryma: hahha no wlasnie... zostawiłamsobie miejsce aby jeszcze raz sprawdzić ten serek..i tak jak myślałam przekręciłam nazwę. Powinno być Polmlek. Składu za fantastycznego nie ma. No i lubię jeszcze serię Tutti z biedry.
Też bardzo lubię Tutti, nawet przed chwilą wciągnęłam truskawkowego Wolę te, niż np. Danio
Cytat:
Na początku zaskoczyło mnie, że przez taką informację płaczesz, ale już rozumiem
A ile ma lat Twój brat?
W normalnych warunkach pewnie bym nie płakała, bo tu nawet nie o pieniądze chodzi, tylko ludzi właśnie
Przy 1 dziecku wszyscy myśleliśmy, że może a nuż się zmieni, bo dziecko i to syn... ale nic nie pomogło. Jak był potworem, tak jest nadal (o ile nie jest gorzej). Żeby dać minimalny obraz sytuacji, to wyobraźcie sobie, że kiedy mały miał roczek, to ten idiota tak wariował, że trafił do więzienia (chociaż wg mnie to jedyne miejsce, w którym powinien się znajdować)
Brat to stary koń, 32lata ma, jego "ukochana" 33, ale podejście do życia i generalnie poziom dojrzałości na poziomie 10latków chyba
Cytat:
kupowałyscie poduszke do karmienia/rogala?
jak tak to jaki najlepszy? bo mój szpital "wymaga"
Ja dostałam od siostry taką lekką, prostokątną poduszkę Nie jest ubita, maleństwo będzie się w niej troszkę topiło, ale wygodniej się wtedy np. nosi. Moja siostra w drugiej takiej karmiła swoją córkę i bardzo sobie chwaliła. Ja zresztą też jak małą usypiałam, to lubiła np. lulać w tej poduszce, albo siadać na piłce do ćwiczeń i bujać się na niej razem z małą na poduszce
Zawsze to będzie nieco wygodniej jak maleństwa będziemy karmiły np. na siedząco
Cytat:
Laktator kupiłam ręczny BabyOno-ktoś gdzieś kiedyś polecał, a później znów czytałam niezbyt opinie, więc nie wiem jak będzie się sprawował. Dałam 38 zł na allegro, więc dużo w razie co stratna nie będę ...
Wiesz Neni, ile cycków, tyle opinii
Też czytałam o nim sporo średnich opinii, ale moja siostra mi go poleciła... bo babeczki narzekają i na droższe laktatory, a tu jak się nie sprawdzi, to tylko 40zł w plecy, a nie np. 150

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Widziałam ostatnio
Fajnie, że pampers wyprodukował takie maciupkie pieluszki, w końcu wcześniaków troszkę się rodzi, a na nie nawet te 1 są przecież ogromne
Stary 2013-06-05, 14:32   #709
Neni1984
Zakorzenienie

Czerwony balonik dla Ciebie A dla bratowej

Kauflandu nie lubimy, już robiliśmy kilka podejść A Auchana i tak u nas nie ma. A Biedronkę mamy fajną całkiem niedaleko Ale jakoś wolałam zawsze Tesco-właśnie przez to, że jest tyyle produktów
Stary 2013-06-05, 14:33   #710
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
tesco i auchan jest baardzo drogi, mało promocji i duzo kuszacych niepotrzebnych produktów (samych słodyczy tam jest maaasssaa!!! a w biedronce tylko pryncypałki, grześki i juz człowiek zadowolony
a my zawsze słodycze kupujemy zawsze w biedrze, bo jest spory wybór dobrych rzeczy
a rzeczy kuszące to sobie mogą być, jak nie chcę ich kupić to nikt mi nie wózka nie włoży
Stary 2013-06-05, 14:33   #711
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
wymaga ja mam z motherhood

Co do zakupów w tesco, to jak sie ogolnie zna ceny to mozna robic i tam, bo ja wiem co ile kosztuje i czesc kupuje w tesco, czesc w lidlu, czesc w biedrze. Mam wszystkie markety mniej wiecej obok siebie, w malej odleglosci i robie sobie liste co gdzie kupuje. No i kontroluje ceny, bo np. pieluszki 1 byly wczesniej 21,90 a teraz 24,90

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-06-05 o 14:36
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:34   #712
tweedledee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Jezu dziewczyny, jak mnie wkurza moja babcia :banghead: to jest taki typ, który zawsze wszystko wie najlepiej, mimo emerytury dalej pracuje i wszyscy w okol sa glupi itp. Taka maruda. I ZAWSZE jak jej cos zamowie przez neta to cos jest nie tak ( bo lepiej kupic w sklepie stacjonarnym i przeplacic). No i wczoraj wywiazala sie gadka o inhalatorach dla prababci wiec powiedzialam ze mozna takie do domu kupic i pokazałam jej na necie taki z dobrymi opiniami i od sprawdzonego sprzedawcy za 90zl ( gdzie sa takie i za 200). Dzis przyszla paczka i oczywiście do mnie dzwoni z wielkimi pretensjami, ze to jakis badziew i przy skrecaniu ( a tam tylko rurki do wkrecenia sa) cos peklo i cieknie woda. Dziadek nie wiem jak to skrecal i spieprzyl, ale oczywiście wina sprzedawcy i sprzętu.
To samo bylo z komputerem, wydala sobie kupe kase, mnie nie chciała posłuchać i 5 razy w ciągu 2 lat byl w naprawie. Wiecznie jest niezadowolona i ciągle roszczeniowy ton
Karo, to rada prosta - nie pomagaj. Jak widać czego byś nie zrobiła, będziesz zła, to szkoda sobie jeszcze dodatkowo nerwów psuć. Skoro babcia jest taka aktywna i zaradna, to niech sobie sama radzi
Stary 2013-06-05, 14:36   #713
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam rogala do spania, ale on nie wygląda jak rogal tylko jak parówka bardziej taki na prosto nie wiem czy uda mi sie go poskręcać do karmienia

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
No właśnie, też mnie ciekawi czy kupujecie laktatory? Ja póki co nie kupiłam, ale cały czas sie zastanawiam nad tym. I jak coś to jaki?
ja mam dostać od szwagierki, ręczny.

Cytat:
dzięki Ci dobra kobieto dobrze widzę, że ten ucięty fragment na ostatnim zdjęciu ma być od spodu?
Lachryma Karolajn....Wy jesteście dobre aparatki hehehehheheh

Ale KArolajn z tą stówą to już mnei doprowadziłą do parsknięcia smiechem hehehhe

Cytat:
fajowe

idę po pyszną zupkę krem z dyni
a skąd masz teraz dynię hmmm???

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Muszę się zebrać na drzemkę, ale jeszcze umieszczam fotki pojazdu Tymusia i łóżeczka. Przepraszam za słaba jakość, telefonem musiałam cykać wiec wyszło średnio, ale coś tam widać. Wózek narazie z gondolą bo spacerówka jest jeszcze w bagażniku samochodu
ociupinkę więcej zdrówka dla Ciebie i Tymcio już ma co trzeba

Cytat:
ja
co wygrałam?
Lachryma Ty coś ostatnio za często wygrywasz:P

PS> Może obstawiaj która 1 urodzi zaś coś wygrasz:P

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

moja mama też przed chwilą do mnie dzwoniła, ale ona z inną wiadomością
piecze ślimaki i zaprasza na nie
co za ślimaki piecze bleee, chyba, ze jakies ciastka tak się nazywaja

A GDZIE ENLEVEE???? cos długo jej dzis nie ma!

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

TWEED...współczuję brata..i szkoda maluszka co ma się urodzić....

PS> A propo wieku...kurteczka to mi do starego konia rok brakuje:P

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:39   #714
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Karo, to rada prosta - nie pomagaj. Jak widać czego byś nie zrobiła, będziesz zła, to szkoda sobie jeszcze dodatkowo nerwów psuć. Skoro babcia jest taka aktywna i zaradna, to niech sobie sama radzi
Ale to nawet nie ze jak ja jej pomagam tylko po prostu zawsze wszystko jest be. Ostatnio do mnie dzwoni ze dostała maila z Play gdzie sprawdzac faktury i uslyszalam jacy to idioci, bo ona robi tak jak jej napisali i to sa debile bo to nie dziala. A to ze sie logowala z nr na karte a nie abonamentu to juz faktycznie ich wina

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość

a skąd masz teraz dynię hmmm???
Mam pomrozona i zajmuje mi pół zamrażarki
Stary 2013-06-05, 14:40   #715
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V

Cytat:
Ale to nawet nie ze jak ja jej pomagam tylko po prostu zawsze wszystko jest be. Ostatnio do mnie dzwoni ze dostała maila z Play gdzie sprawdzac faktury i uslyszalam jacy to idioci, bo ona robi tak jak jej napisali i to sa debile bo to nie dziala. A to ze sie logowala z nr na karte a nie abonamentu to juz faktycznie ich wina [COLOR="Silver"]

Mam pomrozona i zajmuje mi pół zamrażarki
to co mogę napisać...o babci...współczuję Ci...biedna kobieta..taka nieszczęśliwa i taka banda ją otacza....niech kupuje w normalnych sklepach skoro woli 2 razy więcej wydawać

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:40   #716
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Ale KArolajn z tą stówą to już mnei doprowadziłą do parsknięcia smiechem hehehhe

PS> Może obstawiaj która 1 urodzi zaś coś wygrasz:P
wyobraź sobie, że wchodzę na moje konto i stówki tam nie ma. patrzę do portfela i też tam jej nie ma. echh, te wizażowe konkursy

a jeśli chodzi o obstawianie to mi się śniło już pewien czas temu, że 1 urodziła katarzynkajg czas pokaże
Stary 2013-06-05, 14:41   #717
Niunia20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
To zgłosze sie do Niuni z zapytaniem

Oo czyli jednak nie znalazłas nic ciekawego jeszcze? Dużo ciemnych jest lozeczek
ja zdecyduję się na łóżeczko
1. dwa misie białe bez szuflady znajomi kupili są zadowoleni aczkolwiek ja go nie widziałam na żywo
2. aruś łóżeczko julia to co ma Ewusia709

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Muszę się zebrać na drzemkę, ale jeszcze umieszczam fotki pojazdu Tymusia i łóżeczka. Przepraszam za słaba jakość, telefonem musiałam cykać wiec wyszło średnio, ale coś tam widać. Wózek narazie z gondolą bo spacerówka jest jeszcze w bagażniku samochodu
stabilne jest to łóżeczko?? ile ono waży?? kurde nie wiem na które się zdecydować a dziś chcę zamówić

http://www.arus.pl/lozeczko-opuszcza...-ksiezycu.html

http://allegro.pl/biale-lozeczka-dwa...281225593.html

dziewczyny jaką pościel i kołdre kupujecie bo rozpiętość cen jest kosmiczna

Edytowane przez Niunia20
Czas edycji: 2013-06-05 o 14:42
Niunia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:42   #718
malaczarnakejt
Zakorzenienie

juz się nie mogę doczekać kiedy ja zacznę prać ciuszki...
za 1,5 tyg. przeprowadzka, najpierw musimy ogarnąć chałupę, kupić pralkę i zabieram się za robotę

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:42   #719
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
To daj soie spokój i nie uszczęśliwiaj jej na siłę-niech kupuje w zwykłym sklepie i przepłaca skoro tak jest rozsądniej wg niej

Mój tato kiedyś też marudził, że na allegro mam nie kupować, bo mnie oszukają. I nie daj Boże nie płacić ze swojego konta głównego tylko założyć sobie osobne na zakupy w internecie, bo mi się włamią i okradną

Może jakbym miała miliony na tym koncie to bym trzęsła portkami, ale jak mi się włamią to podejrzewam, że szkoda włamywaczom się mnie zrobi i jeszcze coś mi "doładują" to konto

Moją mamę od kilku lat namawiam na założenie konta intrnetowego-to też nie. Niby już prawie jest namówiona, a za chwilę się rozmyśla
I wypełnia co miesiąc te książeczki-nie dość że za ich mieszkanie to jeszcze za babci- i tato lata do banku płacić
ALE skoro im wygodniej...
Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość

Wiesz Neni, ile cycków, tyle opinii
Też czytałam o nim sporo średnich opinii, ale moja siostra mi go poleciła... bo babeczki narzekają i na droższe laktatory, a tu jak się nie sprawdzi, to tylko 40zł w plecy, a nie np. 150
O - to fajnie, że siostra też była zadowolona. Jakoś ostatnio napotykam na same złe opinie o nim i już nawet nie pamiętam co mnie skłoniło do zakupu

A tego prania i prasowania to zazdraszczam
Też chcę a u nas ciągle leje
Stary 2013-06-05, 14:42   #720
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
TWEED...współczuję brata..i szkoda maluszka co ma się urodzić....

PS> A propo wieku...kurteczka to mi do starego konia rok brakuje:P
Dlatego zazwyczaj mówię tylko, że mam tylko siostrę

Heheheh, mam nadzieję, że się nie obraziłaś
Chodziło mi bardziej o to, że to nie para młodych szczyli (choćby w moim wieku), tylko ludzie, którzy wg metryki powinni być dojrzali i odpowiedzialni

A propos tego sformułowania... w sumie nieźle mi to wyszło, bo z tego co mówił tż konie akurat mniej więcej tyle żyją... także chcąc, nie chcąc, ten wiek już się starym koniom należy
Cytat:
Ale to nawet nie ze jak ja jej pomagam tylko po prostu zawsze wszystko jest be. Ostatnio do mnie dzwoni ze dostała maila z Play gdzie sprawdzac faktury i uslyszalam jacy to idioci, bo ona robi tak jak jej napisali i to sa debile bo to nie dziala. A to ze sie logowala z nr na karte a nie abonamentu to juz faktycznie ich wina
Wiem, wiem, dlatego piszę, że skoro niezależnie od tego czy pomagasz czy nie, jesteś tą złą, to daj sobie spokój, przynajmniej będziesz wiedziała, że nie straciłaś sił/czasu na pomoc
Tak swoją drogą nie cierpię takich osób brrr

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości