|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Ja lubię ramiona bo są szczupłe. Z buzią bywa różnie, dzisiaj jej nie lubię
![]() Wyglądam jak stary alkoholik, twarz czerwona, nos bordowy, masakra totalna... A najbardziej nie lubię łydek. Z reszty ciała mogę schudnąć, brzuch i uda chudną szybko, ale z łydek to nigdy w życiu nie zejdę
|
#3572 |
|
Zadomowienie
|
U mnie wszystko się w brzuszku odkłada niestety
każdy kg w górę i w dół od razu widać... Jak będę w klubie to pokażę moją zmorę na fb też mam takie foto, że widać wałeczek
|
|
|
|
#3573 |
|
BAN stały
|
Justyna ja też, taka budowa
|
|
|
|
#3574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kopa nie damy, ale mały bacik wystarczy? ![]() Te zdjęcia super motywują. Czy do wagi w czarnej sukience doszłaś sama czy miałaś spotkania z dietetykiem? |
|
|
|
|
#3575 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale co tam, będzie dobrze! ![]() Cytat:
No i zaczęłam chodzić na mój ukochany basen... Będę na nim codziennie, neich tylko weekend minie!!!
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mam 170 wzrostu, waze 69 i nie pasuje mi to ( chce mniej
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
co do odchudzania to też muszę zacząć- w domu stoi orbitrek, teraz dostałam rolki, a ja nie mam póki co czasu na to Zaczęłam od nie jedzenia chipsów, frytek, fast foodów, słodyczy (najtrudniejsze) ale muszę zacząć ćwiczyć...
|
|
|
|
#3578 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i I ja też myślałam (po tym jak pisalaś), że jest Ciebie więcej
|
|
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ładny avatarek!
Niestety najlepiej i dietować i ćwiczyć... wtedy są najlepsze efekty... |
|
|
|
#3580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje łydki są jak dwa kołki, są mega twarde, nie ma tam tłuszczu, jest jakiś mega zbity mięsień. Próbowałam strechingu, nie to nie daje. W dodatku moje łydki puchną, zimą czasami nie mogę zapiąć kozaków mimo że normalnie mam niewielki luz.
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dylemat z salą- u mnie sam wynajem sali kosztuje 1.800 zł, sala jest ładna, podoba mi się ale wtedy ślub byśmy brali u mnie- koszt ok 1.200 czyli razem 3.000. Salę u tż mamy za darmo, tylko nie do końca mi się podoba, chociaż zaplecze ma dużo lepiej wyposażone, jest chłodnia, do tego ślub u tż kosztuje ok 600 także prawie 2.500 tys w kieszeni i nie wiem czy warto
|
|
|
|
#3582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kupiłam sobie też buty do biegania. Ale wymówka zawsze się znajdzie
|
|
|
|
|
#3583 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Hej
daje znać o sobie... ostatnio mało się udzielam, ale obiecuję poprawę po weekendzie. Ostatni zjazd na uczelni, ostatnie 3 egzaminy, także później już trochę lepiej będzie z czasem u mnie. Widzę ostatni wieczór był bardzo burzliwy... dobrze że już wszystko wyjaśnione. Na prośbę justynkie nie będę tego komentować. Cytat:
Cytat:
W nocy spać nie mogłam, co chwilę się budziłam. Skurcze żołądka, w brzuchu mi "jeździło", a resztę objawów zostawię dla siebie, bo nie są zbyt miłe. Najgorszy jest odruch wymiotny kiedy nic nie można z "tym" zrobić Męczące jest to strasznie. Do tej pory jeszcze dziś nic nie jadłam i nawet nie mam ochoty. Dotka super ten Twój Tż! Nieskromnie mówiąc mój też nie ma problemu z wyrażaniem uczuć (już chyba ja pod tym względem jestem gorsza od Niego, chociaż też mówię Mu, że mi na nim zależy, że Go Kocham, że fajnie że jest itp. ale On to chyba robi częściej) i potwierdzam taki niespodziewany sms z fajnym wyznaniem powoduje takie miłe ciepełko na serduchu ostatnio od dziewczyn z "paczki" usłyszałam, że mi tego zazdroszczą Cytat:
a ja sama już nie wiem. Dodatkowo nie wiem czy będę potrafiła dobrze rozsadzić gości Tak, to nasze wesele i my będziemy decydować, chociaż wiem że czasami jakieś "innowacyjne" rozwiązania spotykają się z szeroką krytyką wśród gości. Chociaż na sali powiedzieli nam, że teraz rzadko się spotykają, z tym że nie ma winietek.Poza tym ostatnio rodzice Tż zasugerowali, że nasza sala jest ciut za daleko usytuowana...że ich strona będzie miała dalej niż moja. Chociaż też nie tak do końca, tzn. nie wszyscy. Sali i tak nie zmienię, bo zaliczka wpłacona, a po drugie tam podoba mi się najbardziej. Ale powiedzcie czy 27 km. od kościoła na salę to tak dużo gdzie praktycznie większość trasy odbędzie się po drodze krajowej. Jak jechaliśmy rezerwować salę to dojazd zajął nam 20 minut, a po ślubie niech będzie nawet ze 30, to aż tak długo? W pobliżu Kościoła nie ma żadnej sali i do każdej musielibyśmy dojechać. Na salę bliżej rodziców tż mielibyśmy jakieś 20-23km. To czy jest to aż tak duża różnica??? Goście i tak do Kościoła przyjadą. A kto nie będzie chciał przyjechać to zawsze sobie znajdzie jakiś powód. No mam rację czy nie? Dla porównania, w tym roku hajta się brat Tż i ja do ich Kościoła będę miała od siebie prawie 31km. i czy ktoś się tym przejmuję? A mi nawet do głowy nie przyszło, że to za daleko żeby jechać. |
|||
|
|
|
#3584 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Trudno, było minęło, kwas pozostanie. Pisałyście o relacji PM2013, która jest ewangeliczką i przypomniało mi się jak oglądałam program: http://www.ipla.tv/Programy/1756-Roz...To-Byl-Za-Slub W odcinku 8 (od 17:40) jest ślub zielonoświątkowców i podczas przysięgi Panna Młoda wypowiada słowa: "Oświadczam, że biorę Ciebie za męża i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską i uległość..." Pamiętam, że wbiło mnie to w fotel ![]() Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam.
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.bialogardzianin.pl/index.php?str=4040&id=401 EDIT: dobra, ta druga jest beznadzieja xd Edytowane przez alloffkowa Czas edycji: 2013-06-05 o 14:59 |
|
|
|
|
#3586 | |
|
Rozeznanie
|
A no i jeszcze:
cikulada żeby żaden żywioł nie przeszkodził Wam w realizowaniu marzeń ![]() Cytat:
co do 2: skąd ja to znam
|
|
|
|
|
#3587 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Prawie 30km to długa trasa, trzeba mieć już samochód, taksówki drogie... My mamy 6,5km.
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż program lubię
|
|
|
|
|
#3589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że uda mi się je trochę zmniejszyć ale wiem że będzie to bardzo trudne. Po mamie takie mam![]() Cytat:
Jak ja z tż szukałam sali to wszystkie gdzie dojazd był ponad 20 minut odpadały. Wydaje mi się to troszkę daleko. Zależy też jakie jest otoczenie. Jeśli faktycznie nie ma nic sensownego bliżej to te 10 minut nikogo nie zbawi. Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-06-05 o 15:10 |
||
|
|
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
Wg to daleko. Ja bym zapewniła gościom trasport z kościoła w takim przypadku i problem z głowy. justynkie, lepsze łydki jak Pudziana niż pudzianie (neologizm ) bicepsy jak u mnie ![]() Mój tato od zawsze żartuje, że powinnam zainteresować się podnoszeniem ciężarów
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#3591 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Siostra mojego TŻ związała się jakiś czas temu z zielonoświątkowcem, ale już się rozstali - chyba na szczęście!
|
|
|
#3592 |
|
Blond forever!
|
Pisałyście też o autach do ślubu - my na pewno nic wynajmować nie będziemy.
Moja kuzynka ma czarnego Lexusa, nie pamiętam jaki model, ale chyba ten: https://www.google.pl/search?q=lexus...%3B1280%3B1024 i nim byśmy chcieli pojechać ![]() A jak coś nie wypali to będziemy szukać dalej
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczka, widzę że mamy tak samo z tym chceniem
![]() Co do odległości: daleko My mamy 13-15km z Dworku/Willi* na salę i to już mi się daleko wydaje, mimo że to wciąż w obrębie miasta i na pewno nie będzie nikt miał problemów z dojazdem, bo zawsze można taxi wziąć. Siostra TŻta (10 lat temu! organizowała transport z kościoła na salę i co? Busem jechały 3 osoby ! Plus TŻ bo musiał zapłacić i kuzyn TŻta, bo chciał z TŻtem jechać Dobry biznes, nie ma co ).*jezuuuuu dalej nie wiem, gdzie ten ślub będziemy brać! Może zrobię głosowanie? ![]() Opcja nr 1 - DWOREK Opcja nr 2 - WILLA Różnica w cenie żadna, w odległości od sali praktycznie też, więc tak naprawdę to tylko to, co WOLIMY
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
a co ma lepsze opinie?
|
|
|
|
#3595 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cudna relacja u pm 2013 jedna z najpiękniejszych jaka czytałam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas w restauracji nie trzeba żadnych dekoracji oprócz żywych kwiatów.
|
|
#3597 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a cenowo jak?
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
I to i to ma dobre opinie.
W sumie prawda jest taka, że wsio zależy od tego, na jakiego urzędnika/urzędniczkę trafimy, no bo tak naprawdę reszta to jaka jest każdy widzi ![]() Dworek jest fajny, booo to dworek A Willa ma genialne schody, na których można fajne foty pocykać
|
|
|
|
#3600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale dziękuję za wyrażoną opinię Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-06-05 o 15:50 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

każdy kg w górę i w dół od razu widać... Jak będę w klubie to pokażę moją zmorę
na fb też mam takie foto, że widać wałeczek

przyszłam żeby Wam pokazac moje zdjęcia przed odchudzaniem, po odchudzaniu i teraz 
ja tyle ważyłam w tej złotej sukience
i

czy nie... piję miętkę póki co, mam nadzieję tylko, że to nie jelitówa... 

żeby żaden żywioł nie przeszkodził Wam w realizowaniu marzeń

a cenowo jak?