Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013. 1 1,96%
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają. 22 43,14%
Mamusi kochany maluszku, zostań jeszcze w moim brzuszku. 5 9,80%
Tamta leży, inna biega, do porodu czas ucieka. 2 3,92%
Chociaż czas ucieka, niech maluszek do terminu grzecznie w brzuszku czeka. 5 9,80%
Okrąglutkie mamy brzuszki, lecz to nie czas na maluszki! 16 31,37%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-06, 13:07   #4591
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
-nie badali mi tej szyjki dopochwowo.. i wczoraj i dzis badanie odbylo sie na oko:/ dzis mi tylko pow ze skrocenie jedt niewielkie... w pon ide prywatnie do mojej gin, moze ona sie bardziej zainteresuje:/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Madziu będzie dobrze Trzymamy wszystkie kciuki za Was

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
dostałam wypłatę i od razu zrobiłam zamówienie na 5-10-15

http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...-5h2412?c=3003
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...a-5h2411?c=252
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...-5l2407?c=3054
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...mowleca-5g2402

wszystko na 74

i wiecie jaki budyń? zapłaciłam i sprawdzam zamówienie... wszystko się zgadza... ale! bluza ilość 2 no i dzwonię tam mówię, że mi się wbiło i chciałabym to wycofać, bo po co mi dwie takie same bluzy a on mówi, że przed chwilą zamówienie zostało wysłane do realizacji ale postara się to wstrzymać, wycofają jedną bluzę i pieniążki odeślą mi na konto. Ja mu na to: wspaniale ale wtedy wyjdzie zamówienie poniżej 100 zł, a nie chciałabym płacić za kuriera, więc czy muszę coś dobrać czy jak? A on mi na to: wie Pani, już nie będziemy się bawić w takie rzeczy, i tak się Pani stresu najadła, ja Pani zostawię to zamówienie z przesyłką za 1 zł
śliczne ciuszki, ja myślę nad tą błękitną bluzą, ale nie wiem czy Kornelkowi będzie pasować

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:08   #4592
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

misia to jak tylko będę mieć te ciuszki lub fotki to wstawię fotki..
ale kiedy ja je dostanę
Stary 2013-06-06, 13:08   #4593
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A później te piękne włosy polecąąąąąąą w połowie
Szczerze powiedziawszy, to mi nadal lecą po Edziku
I nadal mam ich ZA DUŻO. Ja ogólnie nigdy nie narzekałam na ilość, więc się za bardzo nie martwię

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:09   #4594
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
śliczne ciuszki, ja myślę nad tą błękitną bluzą, ale nie wiem czy Kornelkowi będzie pasować
czemu ma nie pasować?
jest śliczna, bierz!
Stary 2013-06-06, 13:11   #4595
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Domyślam się, choć ja już chwilami nie daję rady nerwowo w pracy:P Brakuje mi cierpliwości chyba...

A swoja drogą uczysz już Adiego angielskiego? My z Tżem oboje angliści więc problemu by nie było, oboje moglibyśmy małą uczyć albo wręcz wychowywać dwujęzycznie, ale nie wiem....
ja mysle ze jesli tylko macie takie mozliwosci to dobrze jest uczyc dziecko od malego... moj brat nie chodzil nigdy na kurs angielskiego a gada mega biegle...nauczyl sie sam w dziecinstwie z bajek... ja natomiast cale zycie chodzilam na kursy i nie umiem tak dobrze jak on... tak wiec ja sie biore za Bartosza...bedzie sie uczyl polskiego, niemieckiego i angielskiego buahahaha wyrodna matka

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Hej.

Nie przyjęli mnie na wizytę. Pani z rejestracji powiedziała, że znów na cały czerwiec nie ma wolnych terminów do żadnego ginekologa. Rozpłakałam się. Nie wiedziałam czy zabrać kartę czy co.

Ale jutro piszę skargę do kierownika.

W zasadzie nie wiem co dalej. Czy szukać innego lekarza na nfz czy być skazanym na wizyty prywatne.

Strasznie mi przykro, że potraktowano mnie jak człowieka drugiej kategorii i moje dziecko też.
masakra zrob tam jazde...

Cytat:
Napisane przez martaK Pokaż wiadomość
No i wylądowałam na L4... Wczoraj wieczorem zauważyłam na bieliźnie krew więc mega szybko pojechaliśmy do pierwszego lepszego lekarza w Enel Med, bo planową wizytę u swojej lekarki mam dopiero w środę. Dobrze że w ogóle był jakikolwiek termin.... Lekarz zbadał mnie tylko na samolocie powiedział że nic nie widzi, że byćmoże nadżerka (chociaż nikt wcześniej mi nie mówił że coś mam) i dał na tydzień zwolnienie. Także co najmniej do piątku leże plackiem i wstaję tylko do toalety bo w piątek to USG więc będziemy więcej wiedzieć czy nic złego się nie dzieje... Ehhh boję się
trzymaj sie kochana... jakby sie cos dzialo to jedz do szpitala...

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Wiecie co pisałam szybciej że 23 maja wylicytowałam pajace, dzień później wpłaciłam kasę no a towaru jak nie ma tak nie ma. Pisałam już dwa maile ale zero odpowiedzi. Jak długo można czekać. Rozumiem sytuacje losowe, sama teraz byłam w szpitalu to parę rzeczy się przesunęło ale jak sprawdzałam w allegro to gościu ma już komentarze za późniejsze transakcje więc o co kaman?
a nie ma jakiegos nr telefonu? ja bym utworzyla spor w allegro..

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
Chciałam się Wam pochwalić moimi prezentami wczorajszymi
sliczne od kogo to?

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
MARTAK odpoczywaj kochana będzie dobrze

Wywalilam calą flaszkę glukozy. Kobieta aż mnie wyśmiała:p kiedy mi się tak pić chciało ale to nie smakowało jak glukoza w Polsce... taki cytrynowy posmak, chyba coś dodają smakowego. Jak syropek:p
To teraz czekam
w de to smakowalo jak napoj porzeczkowy powiedzialam im ze smaczne hahahah

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
moja współleżąca ogląda trudne sprawy a wczoraj dlaczego ja
o ja nawet nie wiedzialam ze w szpitalu jestes... co sie dzieje? trzymam kciuki aby cie szybko wypuscili

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Samba, świetnie wyglądasz, a za gadanie o nerwach masz normalnie A w ogóle tak popatrzyłam na pierwszą fotkę i pomyślałam hmm... ekstrawagancka dziewczyna - rura w sypialni, fiu, fiu... a na kolejnych się okazało, że to jednak szafa przesuwna
hahaha tz by sie pewnie nie pogniewal musze popatrzec na te fotki bo nie wiem gdzie to widzicie

ja od rana czekam na kuriera z moim rogalem do karmienia bo dzis mial przyjechac... ale chyba nie przyjedzie bo nie widac nawet wejscia na magazyn w sledzeniu przesylki zjadlam wlasnie smieciowy obiad - troche ryzu, troche makaronu i gulasz tym samym posprzatalam lodowke musze jeszcze zrobic obiad na jutro, bo tz bierze sobie do pracy zawsze... a jak tz przyjdzie to chce go wyciagnac do c&a bo widzialam wczoraj sliczna koszule dla niego

w ogole to mam jeszcze prasowanie, sprzatanie lazienki i inne rzeczy, pogoda cudna i chcialoby sie isc na spacer...a ja sie martwie o moja szyjke...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:11   #4596
marysia_258
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny za wszystkie kciukasy ogolnie dali mi wczoraj ten lek rozkurczowy, pobrali morfologie ( potas wyszedl slabo) i wymaz, kroplowke odlaczyly dopiero o 4 w nocy, od 5 zaczal mi sie brzuch stawiac i od 7 zaczelam miec takie same skurcze jak wczoraj rano... oczywiscie zglaszajac to poloznej ona powiedziala ze mi nic nie poradza ze ona juz konczy dyzur i idzie do domu i mam czekac na obchod:/ na obchodzie powiedziala mi ze moj brzuch jest miekki, nie twardy:l noi zbadala mnie ginekologicznie mowiac ze szyjka skrocona ale niewiele i powodem moich bolesci jest rozciaganie macicy i wiezadel, kazaly sie nie denerwowac bo widzialy ze jestem zestresowana daly druga kroplowke z magnezem, biore potas i leze dalej... poki co odczuwam w podbrzuszu taki leciutki bol i czekam co bedzie dalej... nie wiem czy powodem skurczu byl moj stres i ten skurcz wywolal skrocenie szyjki, czy moze maly poziom magnezu i potasu sie przyczynil do tych skurczy... sama musze sie domyslac, normalnie nic mi tu nie mowia tylko mam wrazenie ze panikare ze mnie robia :[
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Głowa do góry na pewno wszystko będzie dobrze Jesteś pod opieką lekarzy a oni wiedzą co robić

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
mamusie córeczek patrzcie http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...a-5g2402?c=405
ciekawe czy w stacjonarnych sklepach też już przecenili bo widziałam tą bluzę u siebie i przygarnęłabym ją tu i teraz
Dla chłopców też jest
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...mowleca-5g2403
Muszę ją zamówić
Cytat:
dziewczyny moja ciocia kupiła mi w USA kilka ciuchów.. niestety na chłopca ogólnie jest już w Polsce i dopiero teraz się do tego przyznała nie mam jeszcze tych ciuszków, nie mam nawet zdjęć.. wiem, że z "typowo chłopięcych" jest jakaś bluza z traktorem i śliczny garniturek... jak już będę mieć te rzeczy czy będzie któraś zainteresowana? chętnie odsprzedam...
Jakby co to ja też jestem chętna
Cytat:
dostałam wypłatę i od razu zrobiłam zamówienie na 5-10-15

http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...-5h2412?c=3003
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...a-5h2411?c=252
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...-5l2407?c=3054
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...mowleca-5g2402

wszystko na 74

i wiecie jaki budyń? zapłaciłam i sprawdzam zamówienie... wszystko się zgadza... ale! bluza ilość 2 no i dzwonię tam mówię, że mi się wbiło i chciałabym to wycofać, bo po co mi dwie takie same bluzy a on mówi, że przed chwilą zamówienie zostało wysłane do realizacji ale postara się to wstrzymać, wycofają jedną bluzę i pieniążki odeślą mi na konto. Ja mu na to: wspaniale ale wtedy wyjdzie zamówienie poniżej 100 zł, a nie chciałabym płacić za kuriera, więc czy muszę coś dobrać czy jak? A on mi na to: wie Pani, już nie będziemy się bawić w takie rzeczy, i tak się Pani stresu najadła, ja Pani zostawię to zamówienie z przesyłką za 1 zł
Super Dobrze,że od razu się kapnęłaś.

Posprzątałam sypialnie, łazienkę, Mai pokój zamiotłam schody
Jeszcze kuchnia, salon, mała łazienka, wiatrołap
Teraz trzeba obrać ziemniaczki i mizerię zrobić.
Idę pracować dalej

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:12   #4597
matallewar
Zakorzenienie

Też mam śmieciowy obiad
Ziemniaczki z wczoraj i żurek z torebki

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 13:13   #4598
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
w ogole to mam jeszcze prasowanie, sprzatanie lazienki i inne rzeczy, pogoda cudna i chcialoby sie isc na spacer...a ja sie martwie o moja szyjke...
a TŻ nie może w czymś cię wyręczyć? musisz dbać o was!
a kiedy masz kontrolę?
Stary 2013-06-06, 13:13   #4599
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
czemu ma nie pasować?
jest śliczna, bierz!
Tż mnie zabije za ten pierdzący błękit, tego się boję

Zwłaszcza, że już jedną taką błękitną ciepłą mamy. Muszę z nim pogadać, jak wróci z pracy.

Stary 2013-06-06, 13:15   #4600
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Tż mnie zabije za ten pierdzący błękit, tego się boję

Zwłaszcza, że już jedną taką błękitną ciepłą mamy. Muszę z nim pogadać, jak wróci z pracy.
Ja bym wzięła błękitną dla Elenki, ale nie mam kasy
Za róż tż też mnie już chce zabić

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-06, 13:17   #4601
misia332
Zakorzenienie

A w ogóle to wiecie, że ja za te ubranka i buty zapłaciłam niecałe 20 euro na jednym stoisku, a najlepsze, że niektóre były z metkami jak np. buty ceny po 20-30 euro.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja bym wzięła błękitną dla Elenki, ale nie mam kasy
Za róż tż też mnie już chce zabić
Powiem ci matal, że u mnie na koncie polskim jest debet na tysiaka. Musze go spłacić w tym miesiącu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 13:18   #4602
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogóle to wiecie, że ja za te ubranka i buty zapłaciłam niecałe 20 euro na jednym stoisku, a najlepsze, że niektóre były z metkami jak np. buty ceny po 20-30 euro.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Powiem ci matal, że u mnie na koncie polskim jest debet na tysiaka. Musze go spłacić w tym miesiącu
ja te ciuszki wysłałam do mamy a D. powiem, że dostałam o 100 zł mniej wypłaty

muszę iść umyć włosy dobrze, że wczoraj wieczór się ogarnęłam na przyjęcie gina

Edytowane przez ladanseuse14
Czas edycji: 2013-06-06 o 13:19
ladanseuse14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:19   #4603
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
a TŻ nie może w czymś cię wyręczyć? musisz dbać o was!
a kiedy masz kontrolę?
teoretycznie moze, ale on uwaza ze nic mi nie ma

poza tym w szpitalu powiedzieli mi ze szyjka jest ok i ze nie musze caly czas lezec tylko mam sie oszczedzac i nie seksic nio tylko ze stres pozostal bo boje sie ze mimo wszystko moze sie skracac, a nikt tego nie kontroluje... wizyte mam dopiero 24 czerwca...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:22   #4604
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
ja te ciuszki wysłałam do mamy a D. powiem, że dostałam o 100 zł mniej wypłaty
Nie no mój TŻ wie o tym debecie, i tak bym musiała kupić te rzeczy, ale nie chce już wiecej robic. Bo potem w Polsce i tak pewnie po lumpach pochodzimy i znow tego przywieziemy dużo.

A jeszcze u nas w lipcu wyprzedaże są, moja mama sie już cieszy, a ja nie mam gdzie już dawać, rzeczy od Kornelka. Więc nie chce widzieć miny TŻ jak mu powiem, że chyba musimy dokupić komode.

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

ZA MIESIĄC ŚLUB.....aaaaa.

Stary 2013-06-06, 13:23   #4605
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też mam już i debet i kartę kredytową zadłużone
Ale za miesiąc tż ma mieć wypłatę i te dodatkowe zlecenia powchodzą, to powinno się w miarę wyrównać

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-06, 13:23   #4606
marysia_258
Zadomowienie

Cytat:
Też mam śmieciowy obiad
Ziemniaczki z wczoraj i żurek z torebki
A ja do ziemniaczków i mizerii jajeczko sadzone

Cytat:

poza tym w szpitalu powiedzieli mi ze szyjka jest ok i ze nie musze caly czas lezec tylko mam sie oszczedzac i nie seksic nio tylko ze stres pozostal bo boje sie ze mimo wszystko moze sie skracac, a nikt tego nie kontroluje... wizyte mam dopiero 24 czerwca...
Oszczędzaj się i nie przemęczaj poproś TŻta o pomoc.
Ide

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:24   #4607
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:

eh to uważaj na was! i ostrożnie z tym sprzątaniem
Stary 2013-06-06, 13:24   #4608
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Buciki są białe z rowerkiem na boku, a drugie większe mam granatowe.

Do tego kiedyś obiecany śliniak z czachą i smoczek, a to ostatnie to nie komplet, ale tak ułożyłam, moze troszkę pod dziewczynkę podjeżdza, ale jest maleńkie na 56 cm, a ocieplane to wzięłam.

A tam na zdjęciu jest koszula i szara kamizeleczka, to chyba będzie na chrzest, do tego ubiorę jasne spodenki i biały kombinezon.
no wlasnie...pisałam wtedy - ska masz smoka w czaszki??? błagam podziel się tą wiedzą bo juz wiem, że mój syn w tej kwestii bedzie miał gust tatusiowy, a Tatus kocha czaszki.

Mój Maciuś nie lubi słodyczy...wierci sie tylko po normalnym jedzeniu- przed chwila zjadlam ziemniaki ze skwarkami i jajkiem i fikał koziołki jak opetany.

Wogole to jestem słabym obserwatorem- widze ze wy już poznajecie godziny i ruchliwosc dzieci, a ja mam wrazenie ze moje to jakies nieregularne jest

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:25   #4609
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
A ja do ziemniaczków i mizerii jajeczko sadzone

Oszczędzaj się i nie przemęczaj poproś TŻta o pomoc.
Ide
Ja nie mam ani jajek, ani ogórka

Robię pomidorówkę, ale jeszcze trochę zanim będzie. I śmietany nie mam

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 13:26   #4610
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
ZA MIESIĄC ŚLUB.....aaaaa.
super!

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Ja nie mam ani jajek, ani ogórka

Robię pomidorówkę, ale jeszcze trochę zanim będzie. I śmietany nie mam
Już niedługo i będziesz Edzika po małe zakupy do osiedlowego wysyłać
Stary 2013-06-06, 13:27   #4611
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
super!

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Już niedługo i będziesz Edzika po małe zakupy do osiedlowego wysyłać
Nie mam osiedlowego
Najbliższy sklep 15 minut od domu i to taki mały. 25 minut na piechotę od domu mam Lidla i zaraz dalej Centrum Handlowe. A tak nic. Zapupie

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-06, 13:28   #4612
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam już i debet i kartę kredytową zadłużone
Ale za miesiąc tż ma mieć wypłatę i te dodatkowe zlecenia powchodzą, to powinno się w miarę wyrównać
ja muszę mamie dać pieniądze, żeby mi przelała i wtedy wyrównam.
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
no wlasnie...pisałam wtedy - ska masz smoka w czaszki??? błagam podziel się tą wiedzą bo juz wiem, że mój syn w tej kwestii bedzie miał gust tatusiowy, a Tatus kocha czaszki.

Mój Maciuś nie lubi słodyczy...wierci sie tylko po normalnym jedzeniu- przed chwila zjadlam ziemniaki ze skwarkami i jajkiem i fikał koziołki jak opetany.

Wogole to jestem słabym obserwatorem- widze ze wy już poznajecie godziny i ruchliwosc dzieci, a ja mam wrazenie ze moje to jakies nieregularne jest
Kupiłam go w jednym ze sklepów dziecięcych u nas w Barcelonie.

Stary 2013-06-06, 13:29   #4613
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam osiedlowego
Najbliższy sklep 15 minut od domu i to taki mały. 25 minut na piechotę od domu mam Lidla i zaraz dalej Centrum Handlowe. A tak nic. Zapupie
no to faktycznie kiepsko

ej za 2 h mam wizytę idę myć ten bajzel na głowie

Edytowane przez ladanseuse14
Czas edycji: 2013-06-06 o 13:31
ladanseuse14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:30   #4614
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
ja muszę mamie dać pieniądze, żeby mi przelała i wtedy wyrównam.

Kupiłam go w jednym ze sklepów dziecięcych u nas w Barcelonie.
a mozesz podac jego nazwe, bo cos tam na pudelku widac ale ledwo co. moze w internecie znajde juz szukam od 2 miesiacy i oprocz Milu - nie ma zadnych motywow czaszkowych

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:30   #4615
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam osiedlowego
Przeprowadz się na moją wieś... Dwie piekarnie są i mięsny. Ale za to dwa banki, szkoła, przychodnia, poczta, ba nawet rynek i dom dla starszych ludzi, gdzie przychodzą np pograć w szachy, basen letni i kort tenisowy. A wieś 3 ulice na krzyż.

Stary 2013-06-06, 13:31   #4616
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny moja ciocia kupiła mi w USA kilka ciuchów.. niestety na chłopca ogólnie jest już w Polsce i dopiero teraz się do tego przyznała nie mam jeszcze tych ciuszków, nie mam nawet zdjęć.. wiem, że z "typowo chłopięcych" jest jakaś bluza z traktorem i śliczny garniturek... jak już będę mieć te rzeczy czy będzie któraś zainteresowana? chętnie odsprzedam...

ja

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 13:33   #4617
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
a mozesz podac jego nazwe, bo cos tam na pudelku widac ale ledwo co. moze w internecie znajde juz szukam od 2 miesiacy i oprocz Milu - nie ma zadnych motywow czaszkowych
elodiedetails.com to jest ich strona

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 13:34   #4618
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
ja
jak już je będę mieć to obfocę i wstawię tutaj.. ale kiedy to będzie
Stary 2013-06-06, 13:34   #4619
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
a co to za sklep milu ? Ja musze do swojego jeszcze kupić zawieszkę.

Stary 2013-06-06, 13:35   #4620
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Przeprowadz się na moją wieś... Dwie piekarnie są i mięsny. Ale za to dwa banki, szkoła, przychodnia, poczta, ba nawet rynek i dom dla starszych ludzi, gdzie przychodzą np pograć w szachy, basen letni i kort tenisowy. A wieś 3 ulice na krzyż.
Ja będę mieć szkołę 5 minut od domu, właśnie budują
Ogólnie nie narzekam, ale dziecka do sklepu już nie wyślę bo za daleko. Sama najczęściej jeżdżę autem, bo mi się nie chce biegać. Miałam bliżej sklep, to często z Edą chodziłam, ale go zamknęli

Radosne ŁUBUDUBU w brzuszku maaaaam

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Aaaa, koleżanka mi wysłała 3 nowe ciuszki dla dziewczynki, bo dostała w ciąży, ale miała synka i leżały nieużywane

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości