|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
To Ty na każdym kroku, w każdym napisanym dziś poście próbujesz wbić nam szpilę.
|
|
|
|
#1742 | |
|
summer vibes;)
|
O taak, koncerty również nagrywałam
![]() ![]() Cytat:
![]() Słabe. |
|
|
|
|
#1743 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
P.S. ja bym już dzisiaj nie szła ![]() Cytat:
|
|
#1744 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie rozumiem po co ogłaszać na fb zjazd youtuberek. Dodatkowo po co pisać do firm o prezenty? To wygląda tak jakbyście jechały tam dla łupów, nie dla towarzystwa. Poza tym chyba nigdy nie zrozumiem faktu dodawania filmików ze zlotów na yt. Szczególnie jeżeli osoby będące na nim "łapią się za głowę" podczas oglądania.
|
#1745 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-18 o 17:33 |
|||
|
|
|
#1746 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
ple ple wezcie skonczcie, po mojemu to zachowanie bylo troche dziecinne i na filmie bylo widac, ze mala czesc yourtuberek czula sie zazenowana, ale hu kers
i przestan lulu pisac ze wspolpraca to tak sobie wyszla, od dawna wiadomo ze blogerki spotykaja sie, owszem towarzysko, ale tez dla korzysci tak jest i tyle mi to w ogole nieprzeszkadza, kazdy niech sobie zyje jak chce |
|
|
|
#1748 |
|
Zadomowienie
|
Nie zauważyłam, żeby wszystkie dziewczyny, które się tu wypowiadają robiły to ciągle.
|
|
|
|
#1749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W summie racja, lepiej to skończyć, Każdy i tak będzie obstawał za swoja racją. Miłej reszty dnia dziewczyny
Edytowane przez BigBeautifulLulu Czas edycji: 2013-06-06 o 19:01 |
|
|
|
|
#1750 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bubus Mistrzu BigBeautifulLulu każda z nas ma swoją opinię na dany temat...ale nie pisz że Was krytykujemy, bo MY też chcemy wyrazić SWOJĄ opinię, a w tym momencie tłumaczysz się za całą ferajnę YT, a My nawet nie pisałyśmy pod Twoim adresem, więc też nie rozumiem Twojej krytyki pod naszym adresem.... A chodzi o to że dziewczyny wstawiają recenzję produktów, które dostałyście i używacie raptem tydzień czasu w już jest opinia że to KWC, a to zwykły bubel i do tego po pół roku już się opinia zmienia.... więc troche więcej krytyki do własnej osoby i obiektywizmu
|
|
#1751 |
|
summer vibes;)
|
http://www.youtube.com/watch?v=tsCfN...ature=youtu.be Karolina KOCHA LUBI INSPIRUJE ♥MAJ i mnóstwo reklam
|
|
|
|
#1752 |
|
Wtajemniczenie
|
Na pewno fajnie jest coś dostać, ale jakoś nie widać po tych filmikach i często zdjęciach na blogach zadowolenia ze spotkań, a jedynie prezenty i kosmetyki. W komentarzach pojawiają się pytania - jak się można wkręcić na takie spotkanie...
Pierwsze spotkania były bez prezentów i było ok, a teraz gdyby odbyło się spotkanie bez to myślę, że wiele osób byłoby zawiedzionych Poza tym po filmikach mam wrażenie, że jedyne co się tam dzieje, to nagrywanie...chyba że jest tak, że jest pół godziny i wtedy kręcimy. No, ale kto nie był na takim spotkaniu to nie wie jak tam jest. Ja nie byłam.
Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2013-06-06 o 19:08 |
|
|
|
#1753 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale wyrażajcie swoją opinię, przecież o to tutaj chodzi. Ja nie krytykuje...napisałam tylko, że robi się nam przykro z takich a nie innych powodów. Nie znam dziewczyn,które testują kosmetyk tydzień i pieją nad nim zachwycając się. |
|
|
|
|
#1754 |
|
Zadomowienie
|
Ja nigdy nie lubiłam tych Kelly Family, jacyś tacy oblechowi byli :P Za to byłam wierną, ogłupiałą fanką BSB, a Nick to moja WNM (wielka niespełniona miłość
) kiedy miałam 13 lat
|
#1755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mogłabym to samo napisać
|
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Przeraża mnie trochę styl życia jaki powoli ( jeśli nie już ) wyznacza youtube. Na serio trzeba mieć tonę wszystkiego, byle tylko mieć? Ja bym sto razy wolała iść "kameralnie" z dziewczynami na
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BSB byli lalusiowaci. Za to upiornie podobał mi się wokalista Die Toten Hosen. Ale ja zawsze byłam inna. |
|
|
|
|
#1758 | ||
|
Zadomowienie
|
hehehe to piąteczka
![]() Cytat:
naturalne w kolei jest zainteresowanie producentów darmową reklamą oraz dziewczyn chcących na tym zarabiać na życie czyt. Susz bo przyznać trzeba, że nie wszystkie ytberki mają takie parcie, choć większość niestety... każdy robi wedle własnego uznania. Zdrowe to to z pewnością nie jest, a już w szczególności dla tej najmłodszej, nastoletniej widowni. Cytat:
na szczęście szybko wróciłam do żywych i przeszłam płynnie z tego boskiego popu na rock i tak mi zostało
...kiedyś nadejdzie dzień, gdy nasze sny nie będą krainą marzeń... Edytowane przez akasha84 Czas edycji: 2013-06-06 o 19:18 |
||
|
|
|
#1759 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i chyba tu na wątku ktoś pisał albo gdzieś mi mignęło, że niektóre osoby czekają na prezenty i zaraz potem sie zwijają na chatę.. także tego, to nie nasze widzi mi sie te wszystkie wnioski, które tu wyciągnęłyśmy.
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dobrze, że mam ten czas za sobą ![]() Ale najfajniejsz rzeczywiście Viva Zwei, tam leciały megaśne kapele, naprawdę bardzo jakoś kształtowałą moje gusta muzyczne
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-18 o 17:34 |
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1764 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozumiem jakbyś spotkała tu krytyczny głos pod swoim adresem, ale tak .... Zresztą jak już to dziewczyny są tak wrażliwe to niech nie patrzą na krytyczne głosy i omijają ten wątek i go nie czytają, do tego usuwają negatywne komentarze i będzie się Wam dobrze żyło.... nam jak się coś nie podoba to nie oglądamy i już Zresztą YT tym się różni od wizażu, że na YT może wpaść każdy i pokrzyczeć a tutaj za swoje słowa się odpowiada .... Może Ty nie znasz, ale ja tak i swoimi postami, obroną yt robisz takie wrażenie, że jakby Ciebie to dotyczyło ... Tak jak już dziewczyny napisały dalsza dyskusja jest bezsensowna .... akasha84 dokladnie Strasznie jestem ciekawa tej odżywki, zresztą napaliłam się na te pomadki wino elixir, maja fajne kolorki i konsystencję ... któraś miała może ?
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-06 o 19:26 |
|
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę. Edytowane przez dacn Czas edycji: 2013-06-06 o 19:26 |
|
|
|
|
#1767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1768 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Też trochę później sluchałam innej muzyki, cięższej, choć nie mam metalu w sercu Był czas, kiedy słuchałam sporo hip hopu, ale kiedyś rap był inny, a teraz?Totalna klapa, choć wyjątki są. Cytat:
Czasem z sentymentu puszczam jakis kawałek z dawnych czasów. Lubilam też N Sync i nieco później World Apart, ale tylko kilka kawałków fajnych mieli. No i nie można zapomnieć o Spice Girls
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-06 o 19:35 |
||
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Susz to jest w ogóle masakrejszyn! Przeczytałam jej jeden zdziwiony komentarz, że "nie rozumie co ma sponsorowany filmik do wiarygodności?" Otóż bardzo dużo! Zawsze oceniamy totalnie inaczej coś, co dostajemy, w porównaniu do czegoś o co się staraliśmy, albo cieżko na to pracowaliśmy. Czy wydajemy swoje własne pieniądze, gdzie zastanawiamy sie dwa razy, zanim wydamy te pieniądze. Kij z kosmetykami, ale depilator?? Przecież mało którą nastolatkę stać na depilator, albo nawet dorosłą babkę. Tak obejrzałam w końcu ten sławetny filmik o kolejnej torebce i co??? Jakiś beznadziejny konkursik, jak użyć chusteczki cleanic?? Dobrze zrozumiałam? To ma być konkurs a la Karolcia - czyli kreatywność? To jest zwykła psychologia: jaki masz stosunek, do rzeczy którą dostaniesz?? A jaki do rzeczy, na która ciężko pracujesz?? Albo jak chętnie wywalasz kase, kiedy wiesz, że musisz sie napracować na nią?? A one zbierają tony kosmetyków, nazywając to współpracą, bo one czują sie w obowiązku TESTOWANIA DLA NAS kosmetyków, a ja sie pytam, czy ja ciebie o to proszę?? Czy ktoś od ciebie tego wymaga?? Wszystko zaczęło sie bardzo niewinnie na tym całym jutbie, ale zmierza w bardzo nieciekawym kierunku...
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-06 o 19:56 Powód: błędy i literówy, masakra |
|
|
|
|
#1770 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Swoją drogą, fajna literówka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

Rozumiem jakbyś spotkała tu krytyczny głos pod swoim adresem, ale tak .... Zresztą jak już to dziewczyny są tak wrażliwe to niech nie patrzą na krytyczne głosy i omijają ten wątek i go nie czytają, do tego usuwają negatywne komentarze i będzie się Wam dobrze żyło.... nam jak się coś nie podoba to nie oglądamy i już